gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  sljedeće
 
plakat kuglanje
Slijepi na Pampasu
U subotu se na kuglani Pampas održava 10. međunarodni kuglački turnir za slijepe i slabovidne "Memorijal Stjepana Jurčevića", u organizaciji ŠUS "Svjetlost". Na turniru će sudjelovati 47 kuglača iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Dio sudionika u nedjelju će se ogledati i u bowlingu, u TC "Portanova".

PRIVITCI:
RASPORED KUGLANJA
Profesor Vladimir Gjurčević (1933.-2018.)
Profesor drugi s lijeva, detalj sa posljednjeg natjecanja veterana na kojem je nastupio.
Ode nam profesor...
Napustio nas je profesor Vladimir Gjurčević, posljednjih godina redovni navijač i kibicer svih utakmica na Pampasu, uporni rekreativac (ne samo u kuglanju) i sudionik svih prigodnih turnira i veteranskih natjecanja, gdje je bio uvjerljivo najstariji. Sahrana je sutra (srijeda) na Aninom groblju u 11:40 sati.

KK Osijek - finalist kupa RH 2018
Prvacima i kup, Zagreb i Osijek prema Apatinu
Mlaka i Zaprešić su, nakon prvenstva, osvojili i kup RH. Osijek je ulaskom u finale ostvario plasman na NBC Pokal, dok su kuglačice Zagreba za to morale odigrati dodatnu utakmicu protiv Splita, kojeg su svladale 6-2.

Osijek u finalu i NBC pokalu
Osijek je nakon tijesne završnice uspio pobjediti Zadra i plasirati se u finale kupa RH. Plasman na NBC Pokal omogućio mu je Zaprešić, koji je tek u završnici slomio otpor Medveščaka 1958. Finale je na rasporedu u 12 sati. U ženskom finalu, koje počinje u 8:30, igraju Mlaka i Istra Poreč, dok će poraženi polufinalisti od 16 sati igrati utakmicu za plasman na NBC Pokal.

U Europu via Zabok
Kuglači Osijeka u subotu igraju najvažniju utakmicu u sezoni. Pobjedom protiv Zadra, a pod uvjetom da Zaprešić pobjedi Medveščaka 1958., ponovo bi izborili nastup na NBC Pokalu, koji se ove jeseni održava u Apatinu. Final four kupa RH u Zaboku počinje u subotu u 8 sati. Utakmica između Osijeka i Zadra na programu je u 15 sati.

HEP Plinko
Viceprvaci u narodnom načinu
Osijeku oba naslova
Kuglači Osijeka pobjednici su gradske lige u obje konkurenciji. Željko Biloš je najbolji pojedinac u 120 hitaca, a Tajana Škrobot u narodnom načinu.

Poznati svi finalisti gradske lige
Danas se igra posljednji meč ligaškog dijela gradske lige (Bolnica - KK Osijek, kuglana HŽ od 17 sati), koji neće utjecati na konačni redoslijed u C grupi 4x120, tako da su poznati svi sudionici sutrašnjeg finala, koje se igra na kuglani Pampas. Od 16 sati igraju finalisti u 4x120, a od 20 sati je finale u narodnom načinu.

Osijek protiv Zadra
Današnji žrijeb polufinalnih parova kupa RH bio je sretan za Osijek. Sretan u smislu da su izbjegli Zaprešić, a što ne znači da će protiv novog/starog prvoligaša Zadra biti lako. Završnica se igra predstojećeg vikenda u Zaboku.

Osijek
Osijek i Nikola Martinović
Juniori Osijeka najbolji su u Regiji Istok, dok je Nikola Martinović iz Zanatlije najbolji pojedinac natjecanja.

Hrvoje Harkanovac i Mario Liović
Nakon poraza u prvim setovima, nanizali svaki po 3 pobjednička seta i odvukli Osijek u polufinale.
Osijek u polufinalu kupa RH
Osječani su u posljednjem čišćenju -23 pretvorili u +19 protiv Grmoščice i plasirali se u polufinale. U nedjelju na Pampasu juniori igraju drugi nastup na ekipnom prvenstvu Regije Istok.

  prethodno  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!