gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  sljedeće
 
Eurokupovi - završetak kvalifikacija
Kuglačice Admirala i Zagreba izborile su polufinale u Apatinu. Protivnice će im biti njemačke predstavnice. Grmoščica i Osijek zauzeli 6. i 7. mjesto, te su jedini hrvatski predstavnici u sva tri kupa koji nisu izborili polufinale.

Mario Liović - 581
Zadrhtala ruka u čišćenju
Eurokupovi - četvrtak
Danas je posljednji dan kvalifikacija. Dok je situacija u Zaprešiću i Sarajevu pod kontrolom te se očekuje da svi hrvatski predstavnici izbore polufinale, u Apatinu je situacija nešto drukčija. Kuglačice Zagreba su na trećoj poziciji i brane solidnu prednost od 68 čunjeva za ulazak među 4. Kuglačice Admirala i kuglači Osijeka su trenutno šesti i love 23 odnosno 19 čunjeva minusa u odnosu na četvroplasirane ekipe, dok je aktivna i Grmoščica, koja za Osijekom zaostaje 10 čunjeva.

Eurokupovi - srijeda
Danas starta i Europapokal u Sarajevu. U Zaprešiću se u natjecanje uključuju i žene. Nakon prvog dana u Zaprešiću pomalo neočekivano vodi češki prvak, ispred 4 favorita. U Apatinu su kuglačice Zagreba i kuglači Osijeka trenutno u priželjkivanom plasmanu dok mali zaostatak imaju kuglačice Admirala i kuglači Grmoščice. Osijek danas: Pušić - 582.

Dario Radoš - 618
Utorak
Danas startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal). Za Osijek su odigrali Dario Radoš - 618, i Matija Tutnjević - 590.

Plakat Zaprešić WP 2018.
Eurokupovi
Sutra startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal), a u srijedu i u Sarajevu (Europapokal). Kvalifikacije se igraju do četvrtka, petak je rezerviran za polufinalne utakmice, a subota za finala i utakmice za 3. mjesto. Prva 4 mjesta u kvalifikacijama osiguravaju polufinalni nastup, za koji će se boriti 8 hrvatskih klubova.

Prvoplasirani parovi
Hrvoje i Matija najbolji par
U Slavonskom Brodu danas je održano parovno prvenstvo Regije Istok za juniore U-23. Naslov prvaka osvojio je osječki par Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević, ispred domaćeg para Lovro Buzov i Arijan Rukavina. Treći su Niko Bogdanović i Matej Cvitanušić, dok su plasman na državno prvenstvo još osigurali četvrtoplasirani Mario Drempetić i Sven Marić.

Subota
Na Pampasu od 14:30 igraju Osijek i Kandit. Video prijenos može se pratiti putem linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu naslovnice, pod KORISNI LINKOVI.

Kreću svi ligaši
Treće prvoligaško kolo odradio je Zaprešić, kako bi dobio još dodatnog vremena za pripremu nastupa na Svjetskom kupu, kojemu je i domaćin. U Osijeku gradski derbi igraju Osijek i Kandit. Kuglačice Đakova gostuju u Koprivnici.

Plakat
Svjetski kup u Zaprešiću
Kuglački klub Zaprešić domaćin je 30.-og izdanja ekipnog svjetskog kupa, koji će se održati na novoj kuglani u Zaprešiću, od 2. do 6. listopada 2018.g. Zaprešić je posložio respektabilnu ekipu koja je u stanju nadmašiti dosadašnji najbolji plasman u ovom natjecanju (3. mjesto u Apatinu 2013.g.). A poznavajući Darka Oršića i ekipu sigurno je da će ovo natjecanje biti vrhunsko popraćeno kvalitetnom slikom i ažurnom objavom rezultata.

45. gradski derbi
Treće prvoligaško kolo obilježit će 45. izdanje gradskog derbija osječkih prvoligaša.

  prethodno  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!