gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  sljedeće
 
Nedjelja
U Splitu igraju Poštar - Zaprešić, utakmicu 3. kola 1. HL M, u ranijem terminu. Jučer polovični učinak osječkih prvoligaša. Kuglačice Đakova ostvarile i drugu pobjedu u prvenstvu, kuglači Fortune drugi poraz, a Đurđenovčani drugi remi.

Subota
Video prijenos sa Pampasa može se pratiti putem linka Opal programi, koji se nalazi u desnom stupcu početne stranice Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije.

Duel Osijek-Split
Drugo prvoligaško kolo obilježit će nekoliko zanimljivih susreta.

Prvenstvo Regije Istok za juniore
Do ponedjeljka, 24. rujna 2018.g., primaju se prijave za juniorska prvenstva Regije Istok. U tijeku su i prijave za prvenstva RH u sprintu za mlađe kategorije.

Subota
Danas se igraju utakmice 1. kola 1. HL žena i muškaraca te 1. B HL grupe sjever.

Zaprešić u lovu na Medveščak
U subotu kreće 28. izdanje ekipnog kuglačkog prvenstva RH u muškoj i ženskoj konkurenciji. Naslove brane riječka Mlaka i Zaprešić. Istovremeno startaju i 1.B ligaši grupe sjever. Županiju predstavljaju KK Kandit, KK Osijek i ŽKK Đakovo te b-ligaši KK Đurđenovac i KK Fortuna.

HOD 2018
Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši danas obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Glavne aktivnosti odvijaju se na Srednjoškolskom igralištu, dok je na kuglani Pampas u tijeku utakmica između ŽKK Osijek 97 i ekipe rekreativaca Osijek DL.

HOD na Pampasu
Kuglačice i kuglači sutra obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Utakmicu će od 10 sati odigrati kuglačice Osijeka 97 i rekreativci iz Osijeka DL i Medicusa. Od 13 sati igraju KK Osijek i KK Belišće.

HOD 2017 ŽKK Osijek 97
Hrvatski olimpijski dan
U sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana u subotu će se na kuglani Pampas u Osijeku odigrati dvije utakmice. Od 10 sati nastupit će kuglačice ŽKK Osijek 97 protiv rekreacijske ekipe Osijek DL, dok će od 13 sati kuglači Osijeka odmjeriti snage sa kuglačima Belišća. Ista manifestacija održat će se i u Đakovu, ali u ponedjeljak. Na kuglani Fortuna od 12 do 20 sati nastupit će sve kategorije kuglača u disciplini 60 hitaca.

Na groblju
Sjećanje na Darinka Radoša
Prošlo je godinu dana otkako nas je napustio Darinko Radoš, kuglač đakovačke Fortune. Njemu u spomen odigran je kuglački turnir na kuglani Fortuna u Đakovu, na kojem su sudjelovali njegovi nekadašnji suigrači. Najbolji je bio Ivan Živković, sa 601 srušenim čunjem.

  prethodno  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!