gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće
 
Poznati svi finalisti gradske lige
Danas se igra posljednji meč ligaškog dijela gradske lige (Bolnica - KK Osijek, kuglana HŽ od 17 sati), koji neće utjecati na konačni redoslijed u C grupi 4x120, tako da su poznati svi sudionici sutrašnjeg finala, koje se igra na kuglani Pampas. Od 16 sati igraju finalisti u 4x120, a od 20 sati je finale u narodnom načinu.

Osijek protiv Zadra
Današnji žrijeb polufinalnih parova kupa RH bio je sretan za Osijek. Sretan u smislu da su izbjegli Zaprešić, a što ne znači da će protiv novog/starog prvoligaša Zadra biti lako. Završnica se igra predstojećeg vikenda u Zaboku.

Osijek
Osijek i Nikola Martinović
Juniori Osijeka najbolji su u Regiji Istok, dok je Nikola Martinović iz Zanatlije najbolji pojedinac natjecanja.

Hrvoje Harkanovac i Mario Liović
Nakon poraza u prvim setovima, nanizali svaki po 3 pobjednička seta i odvukli Osijek u polufinale.
Osijek u polufinalu kupa RH
Osječani su u posljednjem čišćenju -23 pretvorili u +19 protiv Grmoščice i plasirali se u polufinale. U nedjelju na Pampasu juniori igraju drugi nastup na ekipnom prvenstvu Regije Istok.

Promijenjen termin finala
Finale gradske lige igrat će se u četvrtak, 7. lipnja 2018.g., na kuglani "Pampas", sa početkom u 16 sati (4x120), odnosno 20 sati (narodni način). Termin je promijenjen kako bi se omogućilo zainteresiranima da nazoče prijateljskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Senegala, koja se u petak odigrava u Gradskom vrtu.

2018 VT turnir županija
Pobjeda Osječko-baranjske županije
Zanimljivo je bilo danas u Virovitici. Turnir županijskih selekcija pripao je Osječko-baranjskoj županiji, koja je u završnici pretekla Požeško-slavonsku. Domaćin je ostao kratak 1 čunj za trećeplasiranom Brodsko-posavskom županijom. Najbolji pojedinac Mario MUŠANIĆ- 562.

SP Cluj 2018. kombinacija Ž
SP 2018. Cluj (ROM) - subota, još 4 medalje
Posljednjeg dana osvojene su još 4 medalje. Srebro Ines Maričić i bronce Mirne Bosak i Hrvoja Marinovića u kombinaciji te pojedinačna bronca Ines Maričić. U konačnici drugo mejsto u plasmanu nacija.

SP 2018. Cluj (ROM) - petak
U konkurenciji za pojedinačnu medalju ostala je samo Ines Maričić, dok kombinacijske medalje za sada, osim Ines, imaju Mirna Bosak i Hrvoje Marinović.

SP 2018. Cluj (ROM) - četvrtak
Danas počinju eliminacijski mečevi u najkvalitetnijoj disciplini. Mjesto među najboljima (32) izborio je kod muškaraca samo Hrvoje Marinović, a kod žena, osim braniteljice naslova Ines Maričić, još su tu Mirna Bosak, Tihana Čavlović, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

SP 2018. Cluj (ROM) - srijeda, srebro u mixu, zlato i srebro u ženskom sprintu
Ana Jambrović i Hrvoje Marinović osvojili srebro u mixu. Slijedio je sprint u kojem su Mirna Bosak i Ines Maričić stigle do finala. Nakon 1-1 i SV-a naslov je pripao iskusnijoj Ines. Kod muškaraca pobjednik Vili Zavarko.

  prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!