prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće

Poznati svi finalisti gradske lige
Danas se igra posljednji meč ligaškog dijela gradske lige (Bolnica - KK Osijek, kuglana HŽ od 17 sati), koji neće utjecati na konačni redoslijed u C grupi 4x120, tako da su poznati svi sudionici sutrašnjeg finala, koje se igra na kuglani Pampas. Od 16 sati igraju finalisti u 4x120, a od 20 sati je finale u narodnom načinu.

Osijek protiv Zadra
Današnji žrijeb polufinalnih parova kupa RH bio je sretan za Osijek. Sretan u smislu da su izbjegli Zaprešić, a što ne znači da će protiv novog/starog prvoligaša Zadra biti lako. Završnica se igra predstojećeg vikenda u Zaboku.

Osijek
Osijek i Nikola Martinović
Juniori Osijeka najbolji su u Regiji Istok, dok je Nikola Martinović iz Zanatlije najbolji pojedinac natjecanja.

Hrvoje Harkanovac i Mario Liović
Nakon poraza u prvim setovima, nanizali svaki po 3 pobjednička seta i odvukli Osijek u polufinale.
Osijek u polufinalu kupa RH
Osječani su u posljednjem čišćenju -23 pretvorili u +19 protiv Grmoščice i plasirali se u polufinale. U nedjelju na Pampasu juniori igraju drugi nastup na ekipnom prvenstvu Regije Istok.

Promijenjen termin finala
Finale gradske lige igrat će se u četvrtak, 7. lipnja 2018.g., na kuglani "Pampas", sa početkom u 16 sati (4x120), odnosno 20 sati (narodni način). Termin je promijenjen kako bi se omogućilo zainteresiranima da nazoče prijateljskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Senegala, koja se u petak odigrava u Gradskom vrtu.

2018 VT turnir županija
Pobjeda Osječko-baranjske županije
Zanimljivo je bilo danas u Virovitici. Turnir županijskih selekcija pripao je Osječko-baranjskoj županiji, koja je u završnici pretekla Požeško-slavonsku. Domaćin je ostao kratak 1 čunj za trećeplasiranom Brodsko-posavskom županijom. Najbolji pojedinac Mario MUŠANIĆ- 562.

SP Cluj 2018. kombinacija Ž
SP 2018. Cluj (ROM) - subota, još 4 medalje
Posljednjeg dana osvojene su još 4 medalje. Srebro Ines Maričić i bronce Mirne Bosak i Hrvoja Marinovića u kombinaciji te pojedinačna bronca Ines Maričić. U konačnici drugo mejsto u plasmanu nacija.

SP 2018. Cluj (ROM) - petak
U konkurenciji za pojedinačnu medalju ostala je samo Ines Maričić, dok kombinacijske medalje za sada, osim Ines, imaju Mirna Bosak i Hrvoje Marinović.

SP 2018. Cluj (ROM) - četvrtak
Danas počinju eliminacijski mečevi u najkvalitetnijoj disciplini. Mjesto među najboljima (32) izborio je kod muškaraca samo Hrvoje Marinović, a kod žena, osim braniteljice naslova Ines Maričić, još su tu Mirna Bosak, Tihana Čavlović, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

SP 2018. Cluj (ROM) - srijeda, srebro u mixu, zlato i srebro u ženskom sprintu
Ana Jambrović i Hrvoje Marinović osvojili srebro u mixu. Slijedio je sprint u kojem su Mirna Bosak i Ines Maričić stigle do finala. Nakon 1-1 i SV-a naslov je pripao iskusnijoj Ines. Kod muškaraca pobjednik Vili Zavarko.

prethodno  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  sljedeće