gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  sljedeće
 
Osijek u Apatinu
Kuglači Osijeka nakon dva tjedna kuglačkih treninga sutra igraju i prvu prijateljsku utakmicu. Gostovat će u Apatinu, kod istoimenog novog srpskog prvoligaša. Početak utakmice predviđen je za 14 sati. Uzvrat je u nedjelju na Pampasu, sa početkom u 16 sati.

Prvi trening 25-07-2018
Prvo okupljanje
Kuglači Osijeka odradili su prvi trening u novoj sezoni. Trkački i malonogometni trening odrađen je na Srednjiki. Za 50-ak dana čeka ih prva prvenstvena utakmica, a 20-ak dana poslije i nastup na NBC pokalu u susjednom Apatinu.

Seminar i licenciranje u Osijeku
Seminar i licenciranje za suce, predstavnike klubova i trenere održat će se u nedjelju, 26.08.2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 9 sati. Seminaru su obvezni prisustvovati svi suci koji sude IV. stupanj natjecanja, svi suci koji produžuju licencu ili polažu za višu kategoriju, kao i predstavnici i treneri klubova IV. stupnja natjecanja. Preporuka je da seminaru prisustvuju i ostali suci te predstavnici ostalih klubova.

Prijelazni rok
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. Žrijebani su i startni brojevi u svim ligama. Prvoligaši startaju 15. rujna. U 1. kolu osječko-zagrebački duel, Osijek dočekuje Grmoščicu, Kandit gostuje kod Medveščaka 1958. Gradski derbi je u 3. kolu, što će Osijeku ujedno biti i generalka za NBC Pokal u Apatinu. Đakovčanke kreću sa dvije domaće utakmice, protiv Rijeke i Istre.

Svjetlost
Svjetlost pobjednik
Slijepi i slabovidni kuglači osječke Svjetlosti ekipni su pobjednici 10. memorijalnog turnira Stjepan Jurčević, koji je danas odigran na kuglani "Pampas" u Osijeku.

PRIVITCI:
Ekipno
Pojedinačno
plakat kuglanje
Slijepi na Pampasu
U subotu se na kuglani Pampas održava 10. međunarodni kuglački turnir za slijepe i slabovidne "Memorijal Stjepana Jurčevića", u organizaciji ŠUS "Svjetlost". Na turniru će sudjelovati 47 kuglača iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Dio sudionika u nedjelju će se ogledati i u bowlingu, u TC "Portanova".

PRIVITCI:
RASPORED KUGLANJA
KK Osijek - finalist kupa RH 2018
Prvacima i kup, Zagreb i Osijek prema Apatinu
Mlaka i Zaprešić su, nakon prvenstva, osvojili i kup RH. Osijek je ulaskom u finale ostvario plasman na NBC Pokal, dok su kuglačice Zagreba za to morale odigrati dodatnu utakmicu protiv Splita, kojeg su svladale 6-2.

Osijek u finalu i NBC pokalu
Osijek je nakon tijesne završnice uspio pobjediti Zadra i plasirati se u finale kupa RH. Plasman na NBC Pokal omogućio mu je Zaprešić, koji je tek u završnici slomio otpor Medveščaka 1958. Finale je na rasporedu u 12 sati. U ženskom finalu, koje počinje u 8:30, igraju Mlaka i Istra Poreč, dok će poraženi polufinalisti od 16 sati igrati utakmicu za plasman na NBC Pokal.

U Europu via Zabok
Kuglači Osijeka u subotu igraju najvažniju utakmicu u sezoni. Pobjedom protiv Zadra, a pod uvjetom da Zaprešić pobjedi Medveščaka 1958., ponovo bi izborili nastup na NBC Pokalu, koji se ove jeseni održava u Apatinu. Final four kupa RH u Zaboku počinje u subotu u 8 sati. Utakmica između Osijeka i Zadra na programu je u 15 sati.

HEP Plinko
Viceprvaci u narodnom načinu
Osijeku oba naslova
Kuglači Osijeka pobjednici su gradske lige u obje konkurenciji. Željko Biloš je najbolji pojedinac u 120 hitaca, a Tajana Škrobot u narodnom načinu.

  prethodno  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!