gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  sljedeće
 
Dario Radoš
Najbolji u Splitu
Prošao samo Osijek
Regija Istok u četvrtfinalu kupa RH ima će samo jednog predstavnika. Kuglači Osijeka su očekivano nadmašili Vrliku u Splitu, dok je Kandit pao protiv Mertojaka tek u posljednjim hicima. Bili su vrlo blizu SV-a. Kuglačice Osijeka 97 su slabo odigrale protiv Splićanki i zasluženo poražene.

DL 2018 osvajači trofeja
Pojedinačno divlje lige
U petak je na Pampasu održano pojedinačno natjecanje za sudionike divlje lige.

Kup RH
U subotu i nedjelju kreće deveto po redu izdanje ekipnog kupa RH za žene i muškarce. Osječki prvoligaši igraju protiv splitskih, Osijek 97 protiv Splita i Kandit protiv Mertojaka na neutralnoj kuglani u Ozlju, dok Osijek gostuje na Poljudu kod Vrlike. Regionalni pobjednici kupa igraju kod kuće, Nove nade protiv zagrebačkog Medveščaka 1958. i Obrtnik NG protiv Podravke. U tijeku su prijave za županijsko natjecanje veterana, kao i za turnire u Pakracu i Novskoj.

Iznenađenje na startu
Prvi dan gradske lige donio je veliko iznenađenje. Iako je poznato da rekreativci Zaštiteinspekta dobro igraju na kuglani "Grafičar", ipak se iznenađenjem može nazvati njihova pobjeda protiv Kandita. Zrinski je prema očekivanju dobio Dardu. U tijeku su prijave za žaupanijsko natjecanje starijih dobnih skupina.

Danas kreće gradska liga
Vikend je protekao u natjecanju najmlađih i najstarijih kuglača. Poslije prvog nastupa podmlatka u Zaprešiću, najbolji plasman ostvario je Patrik Kalinović (KK Osijek), u kategoriji do 10 godina. Trenutno drži drugu poziciju. Blizu medalji je i Fran Popović iz osječkog Željezničara. Najbolje plasirani veteran iz naše županije bio je Franjo Barišić (KK HT). Pobjedom u Karlovcu kuglačice Siscie širom su otvorile prvoligaška vrata, sebi ali i kuglačicama Đakova.

Prvoplasirani sa Uskrsnog turnira
Prvenstva najmlađih i najstarijih, kvalifikacije, turniri
Predstojeći vikend donosi nastup na državnom prvenstvu podmlatka u Zaprešiću i veterana u Ozlju. Nastavljaju se kvalifikacije za popunu 1. HL za žene, Đakovčanke su slobodne. U tijeku su turniri ili prijave za neke od njih. A danas se na "Pampasu" održava Uskrsni turnir u organizaciji Osijeka DL. U ponedjeljak kreće gradska liga Osijeka.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Rekreacijska ekipa Osijek DL organizira Uskrsni turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati na kuglani "Pampas" u petak, 13. travnja, sa početkom u 17 sati.

Turnir za starije dobne skupine
Turnir za kuglačice i kuglače preko 50 godina starosti održat će se na kuglani "Pampas" u Osijeku u subotu, 28. travnja 2018. godine. Prijave se primaju do 24. travnja do 10 sati. Određeni su termini i mjesta odigravanja utakmica osmine finala kupa RH.

Kup RH - tromeč Osijek-Split
Osječki predstavnici dobili su najdalje moguće protivnike. Osijek će u goste kod Vrlike dok će se susreti Kandit-Mertojak i Osijek 97-Split igrati na neutralnoj kuglani. Nove nade su domaćini novom-starom prvoligašu Medveščaku, a kuglačice Obrtnika čekaju Podravku.

Prvoplasirani parovi
Dario Radoš i Mario Liović prvaci Hrvatske
Dario Radoš i Mario Liović osvojili su naslov parovnih prvaka Hrvatske. Odličnom igrom u drugih 60 hitaca uvjerljivo su nadmašili drugoplasirane Bjelovarčane Darka Kasumovića i Željka Košutića. Treće mjesto osvojio je par Novske Dario Duda i Zdenko Poleto.

  prethodno  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!