gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 
Mamorijal Štikovac 2018 Sudionici
Zavarko pobjednik, Radoš treći
Najbolji svjetski kuglač Vilmoš Zavarko opravdao je ulogu prvog favorita na Memorijalu Đuro Štikovac, koji je jučer održan na kuglani Banja Junaković u Apatinu. Rutinski odrađenih 678 čunjeva bilo je dovoljno za prvo mjesto, ispred Bojana Kličarića (KK Beograd) sa 652 čunja i Daria Radoša (KK Osijek) sa 647 čunjeva.

Mem Đuro Štikovac
Sudionici 2016.
Osječani ponovo u Banju Junaković
U subotu, 1. rujna 2018.g., na kuglani u Banji Junaković održat će se 12. memorijal Đuro Štikovac. Na turniru će nastupiti gotovo kompletna reprezentacija Srbije, aktualni svjetski prvaci, predvođeni najboljim svjetskim kuglačem Vilmošem Zavarkom. Na turniru će sudjelovati i kuglači Osijeka (Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević), zagrebačke Grmoščice (Damir Fučkar, Nemanja Galić, Vladimir Galjanić i Zdravko Tonković) i Zaprešića (Branislav Bogdanović).

Apatin pobjednik, Kandit četvrti
Pobjedom domaćina završio je Junaković cup 2018., ekipni turnir koji je od petka do nedjelje odigran na osmerostaznoj kuglani u Banji Junaković pokraj Apatina. U konkurenciji 6 ekipa osječki Kandit osvojio je 4. mjesto.

Kandit poražen u polufinalu
Uprkos porazu protiv Crvene zvezde kuglači Kandita izborili su plasman u polufinale Junaković cupa, u kojem su u međuvremenu poraženi od domaćina.

Kandit startao pobjedom
Kuglači Kandita i Apatina startali su pobjedama protiv slovačkog dvojca na ovogodišnjem izdanju Junaković cupa.

Seminar i licenciranje u Osijeku
U nedjelju, 26. kolovoza 2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku održat će se seminar na kojem su obvezni nazočiti svi suci koji sude te predstavnici klubova i treneri koji sudjeluju u IV. stupnju natjecanja. Preporuka je da seminaru nazoče i svi ostali suci te predstavnici i treneri klubova.

Kandit
Sa jednog od prijašnjih nastupa u Apatinu
Kandit na Junaković kupu
U Apatinu se od petka do nedjelje održava međunarodni ekipni turnir Junaković cup 2018., na kojem sudjeluje 6 ekipa iz Bosne i Hercegovine (Sloboda Tuzla), Slovačke (Veliki Šariš i Košice), Srbije (Apatin i Crvena zvezda Beograd) i Hrvatske (Kandit Osijek).

Osijek-Pecs 2018 muškarci
Osijek - Pečuh
Tradicionalni kuglački susret gradova prijatelja Osijeka i Pečuha, inače 42.-i po redu, održava se danas na kuglani "Pampas". Po prvi puta igraju se čak 3 utakmice. Od 10 sati nastupaju žene, nakon njih prve ekipe muškaraca, a na koncu slijedi i utakmica rekreativaca.

Pecs-Osijek
Detalj sa lanjskog susreta
Osijek-Pečuh po 42.-i put
U subotu, 18. kolovoza 2018.g., održat će se tradicionalni susret kuglačkih selekcija gradova prijatelja Osijeka i Pečuha. Susreti su počeli sad već davne 1979. godine, a ovaj predstojeći biti će 42.-i po redu. Snage će ogledati muške selekcije (od 12 sati), nakon dvije godine pauze i ženske selekcije (od 10 sati), a po drugi puta i selekcije rekreativaca (od 14 sati), svi u disciplini 6x120 hitaca. Završnica jednodnevnog druženja rezervirana je za natjecanje u sprintu (3 hica u pune) za žene, muškarce te one koji nisu baš u nekom treningu posljednjih godina.

Osijek-Apatin
Osijek - Apatin 3-5
Gosti iz Apatina pobjedili su kombiniranu momčad domaćina. Za Osijek su nastupili: Majerus -518, Horžitzky - 511, Rukavina - 547, Tutnjević - 614, I.Pofuk - 542 i Vidaković - 523. Najbolji kod gostiju Milan Štulić - 585.

  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!