gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće
 
Danas Vodovod GV - Našice
Danas se u Vukovaru odigrava posljednja utakmica 2. kola 3. HL Zone Osijek, u kojoj se sastaju Vodovod GV i Našice. Početak je u 18 sati.

PRIVITCI:
VGV-Našice
Bowlingaši prvaci Hrvatske u mixu
Vesna Barišić i Robert Periša, članovi bowling kluba X iz Osijeka, osvojili su naslov prvaka Hrvatske u mixu.

Subota
Igraju se utakmice 4. kola u prvim ligama i 2. kola u regionalnim ligama.

Tramvaj-Slatina
Tramvaj-Slatina 3,5-4,5
Na Pampasu je završena utakmica 3. HL Tramvaj-Slatina. U posljednjem hicu Denisa Draškovića (osmica) gosti su došli do punog plijena.

Put bez nade
Nakon europskog vikenda vraćamo se domaćim zbivanjima. Nakon najuspješnijeg vikenda u klupskoj povijesti Zaprešić dočekuje Osijek. Sve osim uvjerljive pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Na Pampasu gostuje Bjelovar, kojega je Kandit posljednji put pobjedio prije 4 godine. Kuglačice Đakova dočekuju Zagreb, trećeplasirane sa NBC pokala.

U-23 prvoplasirani
Pojedinačno juniora na Pampasu
Na Pampasu su juniori odigrali drugi nastup na prvenstvu Regije Istok. Najbolji junior je Matija Tutnjević (KK Osijek), a najbolji mlađi junior Fran Ivošević (KK Pakrac).

Subota - završni dan eurokupova
Tri finala i sigurno 3. mjesto kod žena na NBC pokalu u Apatinu, to je rezultat jučerašnjih polufinalnih mečeva. Danas je na programu završni dan, u kojem se Mlaka, Zaprešić i Mertojak bore za naslove prvaka. ZAPREŠIĆ i MERTOJAK pobjednici.

Eurokupovi, petak - polufinala
Od 8 hrvatskih predstavnika 6 je izborilo nastup u današnjim polufinalima. Otpali su muški predstavnici na NBC pokalu, Grmoščica i Osijek. ZAPREŠIĆ, MLAKA i MERTOJAK u finalu.

Eurokupovi - završetak kvalifikacija
Kuglačice Admirala i Zagreba izborile su polufinale u Apatinu. Protivnice će im biti njemačke predstavnice. Grmoščica i Osijek zauzeli 6. i 7. mjesto, te su jedini hrvatski predstavnici u sva tri kupa koji nisu izborili polufinale.

Mario Liović - 581
Zadrhtala ruka u čišćenju
Eurokupovi - četvrtak
Danas je posljednji dan kvalifikacija. Dok je situacija u Zaprešiću i Sarajevu pod kontrolom te se očekuje da svi hrvatski predstavnici izbore polufinale, u Apatinu je situacija nešto drukčija. Kuglačice Zagreba su na trećoj poziciji i brane solidnu prednost od 68 čunjeva za ulazak među 4. Kuglačice Admirala i kuglači Osijeka su trenutno šesti i love 23 odnosno 19 čunjeva minusa u odnosu na četvroplasirane ekipe, dok je aktivna i Grmoščica, koja za Osijekom zaostaje 10 čunjeva.

  prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!