prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće

Radoš, Liović i Mušanić
Mario Liović i Dario Radoš prvaci
Vodeći kvintet od subote ostao je nepromijenjen. Na šesto mjesto, koje vodi u Požegu, osigurao je par Đurđenovca, Branko Grandić i Josip Filajdić.

Igraju se uzvratne utakmice 2. kola Lige prvaka i prvenstvene ligaške utakmice (osim 1. HL muškaraca i žena). Na Pampasu je prvi dan parovnog prvenstva županije. Sinoć su odigrane prve utakmice trećeligaškog kola.

Dan D za Zaprešić
Prvoligaši i ovog vikenda miruju, igraju se uzvrati u Ligi prvaka. Na teškom iskušenju biti će kuglači Zaprešića, koji u Beogradu brane minimalnu prednost iz Zaprešića. A bilo je prigode i za uvjerljivih 7-1. Mertojak pred praznim Poljudom teško može očekivati čudo. Šteta, šansa za prolaz prokockana je u prvom susretu. Mlaki u Poingu za prolaz u završnicu (Zaprešić, 30.-31.03.2019.) treba jedan igrački poen.

Nove nade izborile požeško polufinale
Požega će po treći puta zaredom imati finalistu kupa. Nove nade su večeras u Đakovu, neizvjesnoj završnici, pobjedile domaći Silos i izborile polufinale protiv gradskog rivala Obrtnika.

Uzbudljivo u Vukovaru
Kup utakmica u Vukovaru bila je neizvjesna do samog kraja. Domaći su poveli 2-0 i 71 čunj razlike. Nakon drugog bloka bilo je 2-2 i 3 čunja za goste. Prije zadnjeg čišćenja bilo je +7 za domaće. No ipak završnica je pripala gostima iz Požege, koji će u polufinalu igrati u Požegi, protiv pobjednika sutrašnjeg susreta kojeg u Đakovu igraju Silos i Nove nade.

Prvoplasirane
Osječankama naslov
Par Osijeka 97 Marina Matković i Zorica Todić osvojio je naslov prvakinja Regije Istok, ispred para Obrtnika iz Slavonskog Broda, Jelene Puškarić Županić i Alme Martinović. Plasman na državno prvenstvo izborile su i trećeplasirane Osječanke, Štefica Pofuk i Andrea Kolak. Željezničar je izborio polufinale kupa, nakon što je u neizvjesnoj završnici pobjedio Šećeranu Viro.

Nedjelja
U Prerovu se igra završnica Svjetskog kupa, koju su osigurale Ana Jambrović kod žena i Mirna Bosak kod juniorki. Na Pampasu od 11 sati 8 ženskih parova lovi vizu za prvenstvo RH. Na kuglani HŽ od 10 sati Željezničar i Šećerana Viro igraju četvrtfinale kupa Regije Istok.

Pauza zbog Svjetskog kupa
U češkom Prerovu ovog vikenda odigrava se pojedinačni svjetski kup za žene i muškarce te juniorke i juniore. Zbog toga prvoligaši pauziraju ali svi ostali, na čelu s b-ligašima, su aktivni. Igraju se i dvije utakmice kupa Regije Istok (Željezničar-Šećerana Viro, nedjelja u 10 i Vodovod GV-Obrtnik PŽ, ponedjeljak u 18). U nedjelju na Pampasu ženski parovi Regije Istok love plasman na državno prvenstvo.

Prijave još samo do ponedjeljka do 10 sati
Prijave za parovno prvenstvo Regije Istok za žene primaju se do sutra do 10 sati. Za parovno prvenstvo županije prijave se primaju do idućeg ponedjeljka.

prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće