prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće

Rokycany (CZE) u centru pažnje
Danas su počela kuglačka natjecanja u češkom Rokycany-u. Danas i sutra održava se kadetski Svjetski kup. Od 10. do 15. svibnja igra se svjetsko prvenstvo za mlađe juniore, a od 15. do 25. svibnja seniorsko ekipno svjetsko prvenstvo.

Mirko Maroslavac - 585
Najbolji igrač turnira
Veterani na nivou
Bilo je dosta kvalitetnih nastupa na veteranskom prvenstvu. Najbolji pojedinac dana bio je Mirko Maroslavac sa 585 čunjeva, pri čemu je na stazi 1 srušio 181 čunj (110+71).

Na Pampasu od 09:30 igraju veterani. Rezultati će biti objavljivani poslije svakog odigranog bloka. Zainteresirani mogu pratiti kvalifikacije turnira u Zaprešiću.

Zaključena lista sa 64 imena
Nakon nešto otkaza i naknadnih prijava zaključena je lista sudionika na prvenstvu veterana, koje se sutra održava na kuglani "Pampas" u Osijeku. Nastupit će 56 veterana i 8 veteranki, ukupno 64. Natjecanje počinje u 09:30. Večeras u 18 sati na kuglani "HEP"-a na Zelenom polju zaostalu utakmicu u narodnom načinu igraju HEP-PLINKO i Vodovod-Osijek.

Pakrac 2019 - finalisti
Branko Manev pobjednik turnira u Pakracu
Branko Manev pobjednik je turnira u Pakracu, ispred Darka Mađara i Daria Dude.

Pristigle 62 prijave
8 veteranki i 54 veterana nastupit će na subotnjem turniru, koji će se održati na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 09:30 sati.

Dan grada Belišća 2019.
Dan grada Belišća
U sklopu proslave Dana grada Belišća, Kuglački klub Belišće je u subotu, 27. travnja 2019. godine organizirao tradicionalni "Kuglački turnir za Dan grada". Turnir je održan na belišćanskoj kuglani s početkom u 17:00 sati.

Ponedjeljak
Počeo drugi tjedan gradske lige. Do sada pristiglo 59 prijava za veteransko prvenstvo.

Prijave još danas i sutra
Prijave za prvenstvo veterana primaju se još samo danas i sutra. Nastavlja se natjecanje u gradskoj ligi.

Franko Perković - 2.mj. U-10.jpg
Srebro u Đakovo i Osijek
Najmlađi kuglači iz naše županije vratili su se iz Varaždina sa dvije srebrne medalje. Na državnom prvenstvu osvojili su ih Osječanin Patrik KALINOVIĆ u kategoriji U-11 i Đakovčanin Franko PERKOVIĆ u kategoriji U-10.

prethodno  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  sljedeće