gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  sljedeće
 
Mario Liović prošlosezonski prvak RH
U obranu naslova
Borba za gornji dom
U subotu i nedjelju u Slavonskom Brodu igra se prvi krug završnice pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. 32 najboljih regionalnih predstavnika, uključujući i lanjske prvake, bori se za plasman među 16, kojim će osigurati nastup u završnici 14 dana kasnije.

Poj-reg-M-2019-prvoplasirani
Pet pehara u Osijek, prvaci Gorup i Liović
Završeno je pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. Odličja su kod žena osvojile kuglačice Osijeka '97. Prvo mjesto pripalo je Mirjani Gorup, drugo Andrei Kolak, a treće Marini Matković. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila je još i domaća igračica Kata Matanić. Kod muškaraca prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred Darka Zovka i Maria Mušanića.

Subota
U Slavonskom Brodu se održava pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. U Zaprešiću igraju Zaprešić i beogradski Partizan, u Splitu Mertojak i češka Lokomotiva, utakmice 1. kola Lige prvaka.

Pojedinačno regije, Liga prvaka
Ovog vikenda u Slavonskom Brodu 18 kuglačica i 32 kuglača bore se za plasman na pojedinačno prvenstvo RH, koje će se sedam dana kasnije održati na istom mjestu, prvo kvalifikacije, a 14 dana kasnije i završnica po kup sistemu. Na državno će 4 prvoplasirane kuglačice i 9 prvoplasiranih kuglača te Mario Liović, kao branitelj naslova. U subotu u 17 sati obavit će se žrijeb kupa Regije Istok.

Kup Regije Istok
Žrijeb ekipnog kupa Regije Istok žena i muškaraca za 2019. godinu održat će se u subotu, 24. studenoga 2018., na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 17 sati. U kupu sudjeluje 5 ženskih i 17 muških ekipa. Naslove brane Obrtnik iz Nove Gradiške kod žena te Nove nade iz Požege kod muškaraca.

Pojedinačno u Slavonskom Brodu
Pojedinačno prvenstvo Regije Istok za muškarce i žene održat će se 24. i 25. studenoga 2018. godine u Slavonskom Brodu.

Nedjelja - slijepi na Pampasu
Prvoligaši i danas nastupaju na Pampasu. U okviru 1. HL slijepih i slabovidnih osoba održava se 3. kolo. Sudjeluje 9 ekipa iz Karlovca, Koprivnice, Požege, Rijeka, Slavonskog Broda, Varaždina, Zagreba i Osijeka - ukupno 43 kuglačice i kuglača. Natjecanje počinje u 9 sati.

Subota
Kandit dočekuje Zaprešić. Tijek utakmice može se pratiti preko linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu na početnoj stranici Saveza.

Zaprešić na Pampasu
Prvoligaši su stigli do posljednjeg kola I. dijela prvenstva. U goste Kanditu dolazi Zaprešić, dok Osijek gostuje u Otočcu. Đakovčanke gostuju kod Endi-tekstilca. Na Fortuni gostuje Pakrac dok Đurđenovac gostuje u Zaboku.

Prvoplasirani
Radoš ispred Mušanića
Dario Radoš je zadržao prednost. Mario Mušanić se probio na drugo mjesto, a Nedeljko Jeličić na treće.

  prethodno  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!