gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 
KK Mertojak 2016-2017
Dva koraka do cilja
Povjesna subota za splitsko kuglanje
Split je u prigodi da nakon 37 godina (Brodosplit, 1980.) dobije ekipnog državnog prvaka. Mertojaku je potrebna pobjeda sutra u Osijeku protiv Kandita, da bi pripremio teren za slavlje posljednje subote u ožujku u Splitu. A već ove subote mogao bi slaviti i Poštar, prvi pobjednik Kupa europskih prvaka (1969.), kojemu je bod protiv drugog osječkog ligaša dovoljan za osiguranje trećeg mjesta i izlazak u Europu. Sigurno je da se Kandit, kojemu prijeti ispadanje, neće tako lako predati pa se na Pampasu može očekivati vrlo zanimljiva utakmica.

Osječanke startaju u Vrbovskom
Utvrđen je raspored odigravanja utakmica razigravanja za 1. HL žena. Osijek 97 u prvom kolu gostuje u Vrbovskom, u trećem i četvrtom dočekuje ENDI-tekstilac i Vrbovsko, dok u posljednjem kolu gostuje u Zagrebu.

GL 2016
Prvaci u narodnom načinu
Osječka gradska liga 2017.
Završnica i ove kuglačke sezone proteći će u znaku odigravanja osječke gradske lige u disciplinama 4x120 i narodni način. Početak natjecanja je 17. travnja. Zadnji rok za prijavu: 31. ožujka 2017. godine.

ŽKK Obrtnik SB - 3 mjesto 2016-2017
Finale kupa u Osijeku
Kuglačice Osijeka 97 sinoćnjom pobjedom u Slavonskom Brodu izborile su nastup u finalu kupa Regije Istok za žene. U pobjedničkoj ekipi briljirala je Mirjana Gorup sa 568 čunjeva. Kod domaćih igračica najbolja je bila Kata Matanić sa 547 čunjeva.

ŽKK Osijek 97 2016-2017
A sada kvalifikacije
Osječanke u kvalifikacije, Đakovo i Obrtnik Požega čekaju protivnike
Sinoćnjom utakmicom između Đakova i Obrtnika završeno je drugoligaško natjecanje žena. Još ranije naslov su osigurale kuglačice Osijeka 97, drugo je Đakovo, a treći Obrtnik. Osječanke su na taj način izborile nastup u kvalifikacijama za popunu 1. HL. Igrat će se mini liga sa prvacima regija Zapad (Vrbovsko) i Sjever (ENDI-tekstilac). Natjecanje starta 25. ožujka.

Uživo iz Čakovca i s Pampasa
Utakmice osječkih prvoligaša moći će se pratiti putem video linka.

KK Osijek
Pred teškim iskušenjima u posljednja 3. kola
Pampas i Pongračevo u centru pažnje.
Kuglači Osijeka su još konkurentni za 3. mjesto, ali da bi to ostvarili moraju pobjediti u sva tri preostala meča, s Mertojakom i Kanditom na Pampasu te protiv direktnog konkurenta Poštara na Poljudu. S tim ishodima jednako sretni, ako ne i sretniji, bili bi Zaprešićani, jer bi im to osiguralo još jednu titulu prvaka. Sva tri Osijekova protivnika protiv njih mogu osigurati svoje ciljeve - naslov prvaka, izlazak u Europu i ostanak u ligi.

Zrinski Pivovara-Slavonac
Zrinski Pivovara - Slavonac 6-2
Pivarci su večeras pobjedili Slavonca iz Bukovlja i pridružili se vodećim ekipama na drugoligaškom vrhu.

KK Zrinski Pivovara
Sutra od 19 protiv Slavonca
Počinju raspleti
Neizvjesne situacije pristune su u većini liga. Pobjedom protiv lidera Đurđenovca kuglači Zrinskog zakuhali su vrh drugoligaške tablice. Pobjede li sutra u zaostalom meču protiv Slavonca (Pampas, 19 sati) te u subotnjoj utakmici protiv Donjih Andrijevaca eto ih u najužim kombinacijama za osvajanje drugog mjesta. Đurđenovac je teško dostižan.

Admiral i Zabok ponovo najbolji
Nakon osvajanja ekipnog naslova prvaka Hrvatske u kategoriji U-18, mlade kuglačice Admirala i kuglači Zaboka osvojili su naslove i u kategoriji U-23. Bronce su se dokopali juniori Zanatlije, dok su juniori Osijeka osvojili 4. mjesto.

  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!