gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 
Osijek-Pecs
Detalj sa lanjskog susreta
Mađari na otvorenju sezonu
Tradicionalni prijateljski kuglački susret selekcija Osijeka i Pečuha, 40.-i po redu, održat će se ove godine nešto ranije nego uobičajeno. Dogovoren je termin 13. kolovoza tekuće godine. Utakmica se igra na kuglani Pampas, u disciplini 6x120 kod žena i 9x120 kod muškaraca, s tim da u službeni zapisnik ulazi 6 najboljih rezultata.

Prvoligaši zadržali status
Velebit i Kandit osvojili su prva dva mjesta u dvodnevnim kvalifikacijama i zadržali prvoligaški status.

KK Osijek
Pobjednici Lige mladih
Matija propustio priliku
U samom finišu Lige mladih Dario Radoš je pretekao Matiju Tutnjevića u nadmetanju za igrača lige. Treći kandidat Mihael Grivičić nije došao na utakmicu, pa su bila preostala samo dva kandidata. Dario Radoš je prvi odradio posao, našao 593 i čekao. Matija Tutnjević je fantastično krenio (171), bio odličan na 60 hitaca (312), ali je bio koban treći set (128), tako da je u konačnici (587) zaostao 9 čunjeva za potrebnim rezultatom, s kojim bi se izjednačio sa Radošem.

KK Kandit
Nakon 11 mjeseci punog pogona - kvalifikacije
Kvalifikacije
U Varaždinu se u subotu i nedjelju igraju kvalifikacije za popunu 1. HL muškaraca, koja se od nastupajuće sezone igra sa 10 klubova. Zbog toga u kvalifikacijama, osim prvaka drugih liga, nastupaju i deveto i deseto plasirana ekipa iz 1. HL - Kandit i Velebit. Kvalifikacija kod žena neće biti. Zbog odustajanja predstavnika Regije Centar, kuglačice Rijeke i Obrtnika iz Nove Gradiške izborile su status prvoligašica bez kvalifikacija.

Dario Radoš
Najbolji večeras u Đurđenovcu
Osijeku naslov, traži se igrač lige
Večerašnjom pobjedom u Đurđenovcu mladi kuglači Osijeka ponovo su osvojili naslov pobjednika Lige mladih Regije Istok. Drugi su mladi kuglači Zanatlije iz Slavonskog Broda, a treći Kandita iz Osijeka. Sutra (petak) se igra pretposljednja utakmica između Osijeka i Zanatlije (Pampas, 19 sati), gdje će pasti i konačna odluka o igraču lige. U konkurenciji su ostala trojica igrača - Matija Tutnjević, Dario Radoš i Mihael Grivičić.

Prijelazni rok 2016.
Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kuglačkog saveza sa 6. sjednice prijelazni rok će trajati od 4. do 14. srpnja 2016. godine. Poslove registracije obavljat će Registracijska komisija HKS. Svi potrebni obrasci nalaze se na internetskoj stranici HKS-a.

Ogulin-Hrvatska U-23
Juniorska reprezentacija gostovala u Delnicama
U subotu 25.6.2016. u organizaciji Kuglačkog kluba Goranin, a povodom Dana Grada Delnica i Dana Državnosti RH odigrana je revijalna kuglačka utakmica između mladih kuglača Goranina do 18 godina i Reprezentacije Hrvatske do 23 godine.

Ozalj - UV 2016
Nataša i Hrvoje pobjednici Ozlja
UV turnir u Ozlju završio je trijumfom Nataše Ravnić-Gašparini i Hrvoja Marinovića.

Turnir županija 2016 SB - sudionici
Osječko-baranjska po 14. puta najbolja
U Slavonskom Brodu je, u sklopu održavanja završne sjednice Regije Istok, odigran 17.- po redu turnir županijskih selekcija u dusciplini 4x120 hitaca. Pobjedila je Osječko-baranjska županija, selekcija domaćina, Brodsko-posavska županija, osvojila je drugo mesto, dok je trećeplasirana selekcija Požeško-slavonske županije. Najbolji pojedinac bio je Mario Liović, član pobjedničkog sastava.

Zlatni tandem
Željko Miličević i Vlado Deanović
Zlatni tandem
Vlado Deanović i Željko Miličević osvojili su zlatnu medalju u tandemu posljednjeg dana 1. europskog kupa nacija u kuglanju za gluhe. Stipo Grlić osvojio je srebro u sprintu, a broncu ženski tandem Zdenka Filipović i Marija Radić.

  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!