gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 
Subota u Novigradu - bronca u mixu, srebro u ženskom sprintu
Klara Sedlar i Domagoj Bradarić osvojili brončanu medalju u mixu. Mirna Bosak srebrna u sprintu. Sutra se dijele pojedinačne i kombinacijske medalje.

Tandemi bez medalja
Današnji dan protekao je u znaku njemačkih tandema te svjetskog rekorda srpskog tandema. Sutra od 8 igraju mixevi. Za Hrvatsku igraju Iva CINDRIĆ-Dario RADOŠ te Klara SEDLAR-Domagoj BRADARIĆ.

Petak dan za tandeme
Danas je u Novigradu na rasporedu natjecanje muških i ženskih tandema.

Hrvatska U-23
Srebrne djevojke
Juniorkama srebro, juniori četvrti.
Hrvatska je osvojila ekipnu medalju. Juniorke su za samo dva čunja ostale kratke iza Mađarica. Treće su Njemice. Juniori su ostali bez medalje.

KK Zrinski Pivovara 2016 - prvaci 3 HL
S Monte-montom za finale
Ništa se tu još ne zna
Podosta je još kombinacija otvoreno glede plasmana u finale gradske lige.

Matija Tutnjević
Prva medalja za Hrvatsku u Novigradu
Danas ekipno juniorki
U Novigradu je danas na programu ekipni dio natjecanja za juniorke. U konkurenciji je dvanaest reprezentacija.

Srebrni Matija Tutnjević
621 u finalu
Novigrad - utorak, Matiji pojedinačno srebro
U 10 sati počinje finalni nastup na svjetskom kupu za U-18. Oboje naših predstavnika je u finalu i nastupaju u prvom bloku. U 20 sati je otvorenje 18. svjetskog juniorskog prvenstva. Zanimljivost je da je 1. juniorsko svjetsko prvenstvo održano u 20-ak km udaljenom Poreču, davne 1983. godine.

HT-Osijek
Dobar otpor HT-a
Prvoligaši osigurali finale
Ušli smo u predzadnji tjedan gradske lige. Zanimljiv meč igran je na HŽ-u, gdje su HT-ovci lovili posljednji vlak za finale, preko prvoligaša Osijeka. I bilo je zanimljivo. U prvom bloku Mario Liović (586) je tek u posljednjim hicima slomio Marijana Šabalića (567), a Mario Mušanić je utakmicu rutinski priveo kraju (603). Karlo Lodoly (557) je ipak bio malo umoran od subote. Osijek je osigurao i finale u narodnom načinu. Kandit je potvrdio prolazak večerašnjom pobjedom kod Osijeka II.

SP Novigrad U-18 otvorenje
Tamara i Matija u finalu
Novigrad - ponedjeljak
Mlađi juniori i juniorke igraju kvalifikacije. Hrvatski predstavnici izborili su nastup u sutrašnjem finalu. Tamara Sinković je srušila 558 i zauzela 5. mjesto dok je Matija Tutnjević sa 563 čunja zauzeo 7. mjesto. U mixu su naši ostali korak do medalje, tako da je prigoda za osvajanje koje medalje ostala sutra, u pojedinačnom finalu i zbroju čunjeva za plasman nacija.

Kreće Novigrad 2016.
Večerašnjim svečanim otvorenjem u Novigradu počinje svjetski kup za mlađe juniore (U-18), koji traje do utorka. Slijedi svjetsko prvenstvo juniora (U-23), do 22. svibnja, kada započinje pojedinačno svjetsko prvenstvo seniora. Osijek ima predstavnike u sve tri kategorije. To su Matija Tutnjević (U-18 i U-23), Dario Radoš (U-23) i Mario Mušanić (seniori).

  prethodno  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!