gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
Kandit-Osijek 28-11-2015
U susret derbiju
U subotu završava prvi dio natjecanja u 1. HL , gotovo tradicionalno, gradskim derbijem između Kandita i Osijeka. Iako položaj na tablici to možda sugerira, ali favorita u ovom susretu nema. Prvenstveno zato što je u osam domaćih utakmica osječkih klubova najbolji rezultat ostvario Kandit, što mu ipak nije bilo dovoljno za osvajanje bodova protiv Zaprešića.

U-18 prvoplasirani tandemi
Matej Cvitanušić i Martin Obad najbolji tandem
Mladi juniori Osijeka osvojila su prva dva mjesta na državnom prvenstvu tandema, koje je danas završeno na Pampasu. Matej Cvitanušić i Martin Obad bili su bolji od Nike Boganovića i Hrvoja Harkanovca. Treće mjesto podijelile su Ponikve i Goranin. U 15 sati nastup na pojedinačnom županijskom prvenstvu imaju Ivan Pušić i Dario Radoš (I. nastup) te Vlado Fotak i Davor Rončević (II. nastup).

Subota
Uvodne utakmice ovog vikenda odigrane su u četvrtak u Đakovu i petak na Pampasu. Danas Kandit gostuje u Splitu.

KK Poštar Split 2016-2017
Bez počasnog poena
Osijek - Poštar 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina. Gosti su bili blizu ponekog pojedinačnog poena (Totić, Kolić, Grubar), ali to je bilo sve.

PRIVITCI:
8 Osijek-Poštar
KK Osijek 2016-2017
Dvostruki sraz Osječana i Splićana
Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva 1. HL muškaraca, splitski Poštar, gostuje danas na Pampasu. Želi li zadržati priključak s vodećima Osijek danas ne smije kiksati. Utakmica počinej u 16 sati. Kandit sutra gostuje kod Mertojaka, jedine ekipe koja je porazila poštarovce, i koja je u ovom trenutku možda i najveći kandidat za osvajanje naslova prvaka.

Đakovo - Osijek 97 6-2
U zanimljivoj utakmici domaće kuglačice povele su prvi puta početkom posljednjeg čišćenja i prednost do kraja podigle na konačnih 33 čunja razlike.

KK Osijek - pobjednik kupa 2016
Neće braniti naslov u 2017.-oj.
Kup RH i Regije Istok
U novoj sezoni kup natjecanje će se odigravati u nešto izmijenjenoj shemi. Završnica Kupa RH (16 ekipa) rezervirana je za prvoligaške ekipe (po 10 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji), dok će preostalih 6 mjesta popuniti predstavnici regija. U kup natjecanju po regijama obvezni su nastupiti svi 1.b-ligaši i 2.-ligaši, dok klubovi iz preostalih liga to pravo mogu ostvariti slobodnom prijavom.

Produženi vikend
Nadolazeći kuglački vikend počinje već sutra (četvrtak), kada se u Đakovu sastaju kuglačice Đakova i Osijeka 97, sa početkom u 17:30 sati. U ranijem terminu igrat će i prvoligaši Osijeka, koji će u petak ugostiti splitskog Poštara. Utakmica je na programu od 16 sati.

KK Đurđenovac
Vodeći i jedini neporaženi drugoligaš
Gostujućim pobjedama do vrha tablice
Đurđenovac i Osijek 97 jedini su od osječko-baranjskih ligaša uspjeli pobjediti na gostovanjima ovog vikenda, pri čemu su Osječanke poboljšale ekipni rekord kuglane u Pitomači. Objema ekipama to je omogućilo da zasjednu na vrh tablice. Zanimljiva je bila druga utakmica ženske druge lige, u kojoj su Đakovčanke srušile više čunjeva od domaćih Virovitičanki, ali sa samo jednim pojedinačnim poenom omogućile su domaćoj ekipi osvajanje prvih bodova. Na Pampasu je odigran prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije.

Pojedinačno županije
Na Pampasu je u 10 sati počelo pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za seniore, u disciplini 2x120 hitaca. Prijavljeno je 29 igrača. 16 prvoplasiranih stječe pravo nastupa na prvenstvu Regije Istok, koje će se 26. i 27. studenoga održati u Slavonskom Brodu.

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!