gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
Zaprešić u lovu na Medveščak
U subotu kreće 28. izdanje ekipnog kuglačkog prvenstva RH u muškoj i ženskoj konkurenciji. Naslove brane riječka Mlaka i Zaprešić. Istovremeno startaju i 1.B ligaši grupe sjever. Županiju predstavljaju KK Kandit, KK Osijek i ŽKK Đakovo te b-ligaši KK Đurđenovac i KK Fortuna.

HOD 2018
Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši danas obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Glavne aktivnosti odvijaju se na Srednjoškolskom igralištu, dok je na kuglani Pampas u tijeku utakmica između ŽKK Osijek 97 i ekipe rekreativaca Osijek DL.

HOD na Pampasu
Kuglačice i kuglači sutra obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Utakmicu će od 10 sati odigrati kuglačice Osijeka 97 i rekreativci iz Osijeka DL i Medicusa. Od 13 sati igraju KK Osijek i KK Belišće.

HOD 2017 ŽKK Osijek 97
Hrvatski olimpijski dan
U sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana u subotu će se na kuglani Pampas u Osijeku odigrati dvije utakmice. Od 10 sati nastupit će kuglačice ŽKK Osijek 97 protiv rekreacijske ekipe Osijek DL, dok će od 13 sati kuglači Osijeka odmjeriti snage sa kuglačima Belišća. Ista manifestacija održat će se i u Đakovu, ali u ponedjeljak. Na kuglani Fortuna od 12 do 20 sati nastupit će sve kategorije kuglača u disciplini 60 hitaca.

Na groblju
Sjećanje na Darinka Radoša
Prošlo je godinu dana otkako nas je napustio Darinko Radoš, kuglač đakovačke Fortune. Njemu u spomen odigran je kuglački turnir na kuglani Fortuna u Đakovu, na kojem su sudjelovali njegovi nekadašnji suigrači. Najbolji je bio Ivan Živković, sa 601 srušenim čunjem.

Mamorijal Štikovac 2018 Sudionici
Zavarko pobjednik, Radoš treći
Najbolji svjetski kuglač Vilmoš Zavarko opravdao je ulogu prvog favorita na Memorijalu Đuro Štikovac, koji je jučer održan na kuglani Banja Junaković u Apatinu. Rutinski odrađenih 678 čunjeva bilo je dovoljno za prvo mjesto, ispred Bojana Kličarića (KK Beograd) sa 652 čunja i Daria Radoša (KK Osijek) sa 647 čunjeva.

Mem Đuro Štikovac
Sudionici 2016.
Osječani ponovo u Banju Junaković
U subotu, 1. rujna 2018.g., na kuglani u Banji Junaković održat će se 12. memorijal Đuro Štikovac. Na turniru će nastupiti gotovo kompletna reprezentacija Srbije, aktualni svjetski prvaci, predvođeni najboljim svjetskim kuglačem Vilmošem Zavarkom. Na turniru će sudjelovati i kuglači Osijeka (Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević), zagrebačke Grmoščice (Damir Fučkar, Nemanja Galić, Vladimir Galjanić i Zdravko Tonković) i Zaprešića (Branislav Bogdanović).

Apatin pobjednik, Kandit četvrti
Pobjedom domaćina završio je Junaković cup 2018., ekipni turnir koji je od petka do nedjelje odigran na osmerostaznoj kuglani u Banji Junaković pokraj Apatina. U konkurenciji 6 ekipa osječki Kandit osvojio je 4. mjesto.

Kandit poražen u polufinalu
Uprkos porazu protiv Crvene zvezde kuglači Kandita izborili su plasman u polufinale Junaković cupa, u kojem su u međuvremenu poraženi od domaćina.

Kandit startao pobjedom
Kuglači Kandita i Apatina startali su pobjedama protiv slovačkog dvojca na ovogodišnjem izdanju Junaković cupa.

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!