gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
Prvoplasirani parovi U-23.jpg
Matija Tutnjević i Sven Marić pobjednici
Matija Tutnjević je najbolji junior, a Sven Marić najbolji mlađi junior.

Subota
Igraju se prvenstvena kola u svim ligama. Na Pampasu čak 4 utakmice.

Svi u pogonu
Ovog vikenda kreću i regionalne lige, iako ne i svi regionalni ligaši. Monte-mont i HT su svoje utakmice prolongirali za slijedeći vikend, kada je pauza zbog eurokupova. prvoligaši su stigli već do trećeg kola. Osijek će prve bodove tražiti na Pampasu protiv Zadra. U predigri kuglačice Osijeka 97 love prvu pobjedu protiv Rijeke, koja je odlično startala u prvenstvu. Đakovčanke gostuju u Rijeci kod aktualnih prvakinja. U 1.B ligi veliki derbi u Novskoj. Sastaju se dva najveća kandidata za povratak u elitno društvo, Novska i Kandit. Odličan start imali su i kuglači Zrinskog, koji dočekuju Radnik iz Velike Gorice. U Đakovu dvostruki program, Fortuna protiv Elektre i Đurđenovac protiv Slavonca.

Dostava Programa rada
Pozivaju se svi kuglački klubovi iz Osječko-baranjske županije da dostave Programe rada sa financijskim pokazateljima za 2020. godinu. Rok: 7. listopada 2019. godine.

Prvaci Regije Istok
Matija tutnjević i Hrvoje Harkanovac
Harkanovac i Tutnjević prvaci
Prema očekivanju nastup para Zrinski Pivovare nije donio nikakve promjene u konačnom plasmanu juniorskih parova. Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević ostali su prvoplasirani, ispred Maria drempetića i Nikole Martinovića iz Zanatlije te svojih klupskih kolega Mateja Cvitanušića i Vanje Miletića. Plasman na državno izborio je još par Zanatlije Josip Buzgo i Đuro Baričić.

Eurokupovi 2019.
Slijedeći tjedan rezerviran je za međunarodna klupska natjecanja. Rezultate i linkove moći ćete pronaći na podstranici BILTEN - REZULTATI - EUROKUPOVI 2019.

Nastavak prvenstva juniora
Pred juniorima Regije Istok je drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu. Večeras će ga odraditi Đakovčani Mateo Drmić i Domagoj Kopecki (Pampas, 19 sati), a ostali u nedjelju. Nastup na parovnom odnosno prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu u četvrtak će odraditi juniori Zrinski Pivovare, Mateo Fotak i Filip Radan (SRC Vijuš, 14 sati).

Tutnjević-Harkanovac
Osječani kolo vode
Matija Tutnjević i Hrvoje Harkanovac gotovo sigurno su novi prvaci Regije Istok u konkurenciji juniorskih parova. Čeka se još nastup para Zrinski Pivovare u četvrtak, da bi i formalno bili proglašeni prvacima. Matija je ujedno i vodeći u pojedinačnoj konkurenciji. Drugi nastup igra se u nedjelju u Osijeku.

Juniori u Slavonskom Brodu
Na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu održava se parovno prvenstvo juniora Regije Istok. Rezultat se računa i kao prvi nastup za pojedinačno prvenstvo, čiji drugi nastup se za 7 dana igra u Osijeku.

Subota

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!