gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
Licenciranje sudaca
U subotu, 3. rujna 2016. godine, na kuglani Pampas u Osijeku provest će se licenciranje sudaca sa područja Osječko-baranjske županije. Licenciranju moraju pristupiti svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni, a istekla im je ili im ističe licenca u rujnu mjesecu. Licenciranju također mogu pristupiti svi suci koji su bili neaktivni proteklih sezona i žele se ponovo aktivirati, kao i kandidati za nove suce.

Osijek-Pecs 2016
Osijek - Pecs
Selekcija Osijeka je zadržala tradiciju nepobjedivosti na domaćem terenu. Najbolji pojedinac bio je Mario MUŠANIĆ. Na sprinterskim turnirima pobjedili su Josip HORŽITZKY (muškarci), Margita PAČAREK (žene) i Ivica HARKANOVAC (rekreativci).

Osijek-Pecs 2015
Gosti iz Mađarske na otvorenju sezone
Tradicionalni, 40.-i po redu susret kuglačkih selekcija gradova prijatelja Osijeka i Pečuha, održat će se u subotu, 13. kolovoza, na kuglani Pampas u Osijeku.

Izvlačenje startnih brojeva
Izvlačenje startnih brojeva za lige Regije Istok održat će se sutra (četvrtak), na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16 sati.

ŽKK Osijek - 1. trening 2016
Startale i kuglačice
Kuglačice ŽKK Osijek 97 održale su večeras prvi trening na kuglani Pampas. Trening su odradile: Anđelka Dobek, Andrea Đimoti, Mirjana Gorup, Marina Matković, Margita Pačarek, Štefica Pofuk i Renata Žuža. Zbog ozljede mirovala je Zorica Todić, dok su Iva Belani-Kizivat i Tanja Tokić još na odmoru.

Kuglana Pampas
Od sutra na Pampasu
Na Pampasu su obavljeni potrebni zahvati i kuglana je spremna za početak nove sezone. Prvi treninzi počinju sutra (ponedjeljak). Prva natjecanja biti će već 13. kolovoza, kada gostuje selekcija Pečuha kod domaće osječke. Nažalost, samo u muškoj konkurenciji. U sklopu cjelodnevnog druženja odigrat će se i prigodni turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji, za sve nazočne na kuglani toga dana.

Iva Belani-Kizivat
Nova članica ŽKK Osijek 97
Završen prijelazni rok
Zaključen je prijelazni rok u Hrvatskoj. U Osječko-baranjskoj županiji nije bilo zvučnijih prelazaka.

Pripreme za Zaprešić
Dio igrača koji su trenutno u Osijeku već tri dana nižu krugove na Srednjiki
Na startu protivnici sa kraja sezone
Žrijebani su startni brojevi za 1. HL žena i muškaraca te 1. B HL sjever. U prvom kolu osječki prvoligaši igrat će protiv ekipa s kojima su i zatvorili prošlu sezonu. Osijek gostuje kod Zaprešića (finalisti kupa), dok Kandit dočekuje suparnika iz netom završenih kvalifikacija - Velebit.

Đurđenovac-Zanatlija
Đurđenovac drugoligaš
Utakmica u Đakovu je riješena. Đurđenovac vodi 4-0, sa 14 osvojenih setova, čime su osigurali prolaz u 2. HL.

KK Đurđenovac
U prigodi za povratak u drugoligaško društvo
Đurđenovac i Zanatlija za 2. HL
Podsjećamo klubove da izvrše prijave za nastupajuću sezonu. U 2. HL Regije Istok ostalo je slobodno jedno mjesto, koje će popuniti pobjednik kvalifikacijske utakmice između drugoplasiranih trećeligaša, Đurđenovca i Zanatlije iz Slavonskog Broda, koja će se odigrati sutra u Đakovu, sa početkom u 18 sati. Još uvijek je u tijeku i prijelazni rok.

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!