gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
Spušta se zavjesa
Slijedi nam posljednji ovosezonski ligaški vikend, sa puno nepoznanica. Jedino je u 1. HL muškaraca praktički sve jasno. Znaju se tri prvoplasirana kluba i dva koja ispadaju. Teoretski, Kanditu za opstanak treba čudo u Zaprešiću, gdje domaćini još ne znaju za poraz i gdje su padali i najveći europski velikani.

Turniri...
Završetkom ligaških natjecanja počinje dio sezone posvećen međunarodnim nastupima i pripremama za iste, dok će velikoj većini ostati mogućnost sudjelovanja na turnirima i lokalnim natjecanjima.

Osijek 97
Prvakinje 2. HL Ž za sezonu 2018.-2019.
Osječanke za nijansu
Kuglačice Osijeka 97 slavile su u Novoj Gradiški rezutatom 6-2, što im je bilo dovoljno da mirno čekaju završetak utakmice u Slavonskom Brodu, koja je inače završila rezultatom 8-0 za domaće igračice. Tako su Osječanke za osvojenih pola igračkih poena više u odnosu na Brođanke osvojile prvo mjesto i izborile kvalifikacije za popunu 1. HL.

Subota

Kolo derbija
Pretposljednje ligaško kolo donosi nekoliko derbi susreta, što aktualnih, što retro, u svakom slučaju zanimljiva subota je pred nama.

Osijek 97 - 2018-2019
Korak do cilja
Odluka u subotu
Tijekom cijelog prvenstva 2. HL žena mrtvu trku vodile su kuglačice Osijeka 97 i Obrtnika iz Slavonskog Broda. Nakon nekoliko izmjenjivanja na čelu tablice došlo se do neizvjesne završnice, u koju ekipe ulaze bodovno izjednačene, s tim da Osječanke imaju nešto bolju poen razliku.

HEP Plinko
Viceprvaci u narodnom načinu 2018. godine
Osječka gradska liga 2019.
Poslije blagdana Uskrsa, sad već tradicionalno kreće novo izdanje Osječke gradske lige u disciplinama 4x120 hitaca i narodni način. Natjecanje će startati 22. travnja, a finale je predviđeno za 7. lipnja 2019. godine. Rok za prijavu je, nije šala, 1. travnja 2019. godine.

Mario Liović - Dario Radoš
Viceprvaci Hrvatske
Osječanima srebro i bronca
U Zaprešiću i Varaždinu održalo se parovno prvenstvo RH za žene i muškarce. Naslove su osvojili Mlaka (Čavlović-Bosak) i Zaprešić (Bolanča-Manev). Parovi Osijeka osvojili su 2. (Liović-Radoš) i 3. mjesto (Mušanić-Pušić). Najbolji slavonski par kod kuglačica bile su Štefica Pofuk i Andrea Kolak (ŽKK Osijek 97) na 14. mjestu.

Subota

Ligaške završnice, parovi u Zaprešiću i Varaždinu
Tri kola prije kraja poznati su novi (stari) prvaci u 1. HL muškaraca i žena. To su Zaprešić i Mlaka. Neizvjesno je u donjim dijelovima tablica. Kod muškaraca teoretski su ugroženi svi plasirani od 5. mjesta pa na dalje. U najtežoj situaciji je splitski Poštar. Kod žena je u takvoj situaciji Siscia. Među ugroženima su kuglači Kandita i kuglačice Đakova. Oboje imaju još po dvije domaće utakmice i praktički sami odlučuju o svojoj sudbini.

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!