gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 
HEP Plinko-Poželjni
Pobjeda za finale
Poznati svi narodnjaci
HEP Plinko i KeBece posljednji su finalisti u narodnom načinu.

Mario Mušanić
Časni oproštaj
Trojka u polufinalu
Hrvatska ima 4 sigurne medalje. Nataša Ravnić-Gašparini, Ines Maričić i Hrvoje Marinović ulaskom u polufinale osigurali su barem brončane medalje. Marinović je osigurao kombinacijsku broncu. Trenutno kombinacijsku medalju ima i Ines Maričić, koju može još i podebljati, ali i ostati bez nje. Mario Mušanić je, rekli bismo očekivano, izgubio od Zavarka, ali šteta za propuštenu prigodu u prvom setu. Biti će to zanimljivi polufinalni ogledi, iskustvo i vrhunska kvaliteta Zavarka i Kissa protiv kvalitetne mladosti i poleta Kovačića i Marinovića, jedinih igrača koji su na ovom SP-u pravili 700 čunjeva.

Novigrad - osmina finala
Hrvatska, Češka i Mađarska imaju 6 predstavnika u osmini finala. Hrvatska i Češka imat će sigurno barem jednog predstavnika u četvrtfinalu. Kombinacijsko zlato i srebro zacementirali su Zavarko i Kovačić za Srbiju. Bronce u obje konkurencije trenutno drži Hrvatska. One najbolje u nešto više od 24 sata čekaju 4 teška nastupa.

HEP Plinko
Pobjeda vodi u finale
Poznato 9 finalista gradske lige
U završnici smo gradske lige. Poznato je 9 finalista. U 4x120 finale su osigurali KK Osijek, KK Kandit, KK Osijek II, Devetka i Zaštitainspekt. U narodnom načinu sigurni finalisti su ŽKK Osijek 97, KK Osijek, Hrvatske vode i VDR.

Sada počinje ono pravo
Šećer dolazi na kraju. Preostala su još tri dana kuglanja u Novigradu. Tri pobjede potrebne su za pojedinačnu medalju, a sa pet pobjeda postaje se pojedinačni svjetski prvak. U konkurenciji su i hrvatski predstavnici, 5 kuglačica i 2 kuglača. U igri su i kombinacijske medalje, za one koji su nastupali u sprintu.

Srijeda - sprint i mix
Danas se u Novigradu igraju muški i ženski sprint te završnica mixa. Osim što se dijele medalje u navedenim disciplinama, posebno je važan sprint, jer najbolji rezultat (nekima i jedini) računa se za kombinacijsku medalju.

Novigrad - utorak, drugi dan kvalifikacija, prva runda mixa
Danas u kvalifikacijama pojedinačnog nastupaju: 09:40 Luka Bolanča, 10:50 Ana Jambrović, 13:10 Ines Maričić, 15:30 Klara Sedlar, 16:40 Nikola Muše. Nakon kvalifikacija igra se prvo kolo mixa.

Mario Mušanić
Zbog promašaja pao za 3 mjesta
Hrvoje siguran, Mario graničar
Nakon prvog dana kvalifikacija najbolji posao odradio je Hrvoje Marinović. Uz fantastičnih 700 čunjeva izbjegao je i Vilija Zavarka (699), najvjerojatnije barem do polufinala. Dobar posao odradile su Nataša Ravnić Gašparini i Marijana Liović, plasmanom u gornju polovicu, rezultatima preko 600 čunjeva. Prolaz će teško dohvatiti Ana Bacan. Mario Mušanić se promašajem u predzadnjem hicu stavio u funkciju "graničara".

Hrvoje Marinović - 700
Trenutno vodeći
Danas kreću seniori
Danas u 9 kreću kvalifikacije u muškoj i ženskoj konkurenciji, i traju do sutra do 18 sati, kada počinje prva runda mixa. Srijeda je rezervirana za sprint i završnicu mixa. U četvrtak po 32 najboljih počinju s eliminacijskim nastupima. U petak se igraju osmine finala i četvrtfinala, a najbolje četvorke u subotu igraju polufinalne nastupe (10 h), nakon kojih slijedi finale žena (12 h) odnosno muškaraca (13:30 h).

Bronca Klare Sedlar, Ernješi 717, Matija četvrti
Klara SEDLAR brončana u kombinaciji. Robert ERNJEŠI (Srbija) dvostruki prvak, nakon finalnih 717 čunjeva. Matija Tutnjević 4. u pojedinačnoj konkurenciji, Dario Radoš 6. U kombinaciji Matija 7., Dario 14. Sutra od 9 sati startaju kvalifikacije za seniore i seniorke.

  prethodno  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!