gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 
Sutra završnica pojedinačnog
Sutra (utorak) je na programu drugi nastup 32 igrača na pojedinačnom prvenstvu županije. Počeci su na obje kuglane u 16 sati.

Nedjelja
Isprika posjetiteljima ove stranice. Zbog radova na serveru stranica nije bila dostupna do popodnevnih sati u subotu. A subota je protekla u znaku derbija u Zaprešiću, u kojem za goste nije nastupio Hrvoje Marinović. Grmoščica je slavila u Kranjčevićevoj, a u preostalim utakmicama slavili su domaćini sa 6-2. Đakovčanke su tijesno izgubile od Splita, a do boda ih je dijelio samo 1 čunj. Fortuna i Đurđenovac su poraženi.

Subota
Prijenos iz Osijeka možete pratiti preko linka Opal.

Jedan aktualni i dva retro derbija
Zaprešić je još neokrznut na novoj kuglani, čak i u međunarodnoj konkurenciji, i kao takav dočekuje drugoplasiranog Mertojaka. Ne tako davno i utakmice između Medveščaka i Grmoščice te Zadra i Kandita imale su status velikih derbija. Danas su to utakmice za prestiž, s nekoliko aktera iz onog vremena. U Osijeku gostuje uvijek nezgodni Bjelovar. Europski prvak od prije pola stoljeća igra derbi začelja protiv Velebita.

IXO-95
Sudionici
Slavljenik najprecizniji
Na prigodnom kuglačkom turniru u narodnom načinu, koji je u sklopu obilježavanja 95. godina postojanja kuglačkog društva "IXO" iz Osijeka održan sinoć na Pampasu, pobjedio je slavljenik. Ekipa IXO srušila je 236 čunjeva, drugoplasirani Pampas 231, a trećeplasirani KK Tramvaj 224 čunja. Dalje slijede Canimeč sa 219, Policija-žene sa 211 i IXO 2 sa 154 čunja.

Dario Radoš
Najbolji poslije prvog dana
Odvojili se Radoš i Pušić
Nakon prvog nastupa na pojedinačnom prvenstvu županije Dario Radoš i Ivan Pušić istakli su kandidaturu za prvo mjesto. Drugi nastup je slijedećeg utorka, igrači mijenjaju kuglane, te se očekuje zanimljiva borba za ulazak među 14 koji nastavljaju sa natjecanjem na prvenstvu Regije.

Kup Regije Istok za 2019.
Od trećeligaških klubova za sudjelovanje u kupu Regije Istok prijavili su se KK Vodovod GV iz Vukpvara i KK Nova Gradiška, što znači da će u muškom dijelu kupa sudjelovati ukupno 17 ekipa. Prijavljeni trećeligaši odigrat će međusobno utakmicu pretkola, kako bi u završni žrijeb ušlo ukupno 16 ekipa. Domaćin te utakmice odredit će se prilikom žrijeba kupa u Slavonskom Brodu, 24. studenoga 2018. godine.

Pojedinačno u Belišću i Osijeku
Prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije seniori igraju danas u Osijeku (Pampas od 16 sati) i Belišću (od 17 sati). 32 igrača bore se za plasman za prvenstvo regije istok (najbolih 14), koje će se održati u Slavonskom Brodu, 24. i 25.11.2018. godine. Na istoj kuglani, održat će se i prvenstvo Hrvatske, kvalifikacije 1. i 2.12., te završnica 15. i 16. prosinca.

IXO 2018.jpg
Nepoznanica zvana IXO
Posljednjih godina na prigodnim turnirima u narodnom načinu sve češće sudjeluje i ekipa rekreativaca, koja nastupa pod imenom IXO. Ništa neobično, rekli bi, da nije u pitanju neformalno kuglačko društvo koje ovih dana slavi 95 godina postojanja. Središnja proslava je u srijedu, 7. studenoga, kada će se na kuglani "Pampas" održati prigodni kuglački turnir, sa početkom u 16 sati.

Večeras skupština
Večeras u 18 sati, na kuglani Pampas u Osijeku, održat će se redovna sjednica skupštine kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Raspravljat će se o programu rada u 2019.-oj godini.

  prethodno  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!