gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
Kup RH - tromeč Osijek-Split
Osječki predstavnici dobili su najdalje moguće protivnike. Osijek će u goste kod Vrlike dok će se susreti Kandit-Mertojak i Osijek 97-Split igrati na neutralnoj kuglani. Nove nade su domaćini novom-starom prvoligašu Medveščaku, a kuglačice Obrtnika čekaju Podravku.

Prvoplasirani parovi
Dario Radoš i Mario Liović prvaci Hrvatske
Dario Radoš i Mario Liović osvojili su naslov parovnih prvaka Hrvatske. Odličnom igrom u drugih 60 hitaca uvjerljivo su nadmašili drugoplasirane Bjelovarčane Darka Kasumovića i Željka Košutića. Treće mjesto osvojio je par Novske Dario Duda i Zdenko Poleto.

Prvenstvo parova RH, pobjeda Đakovčanki
Na Pampasu se održava parovno prvenstvo RH za 2018.g. u konkurenciji muškaraca. U subotu nastupaju 4 para (od 13 sati), a u nedjelju preostalih 16 parova (od 10 sati). Rezultatski tijek može se pratiti preko Opala.

ŽKK Đakovo - prvakinje 2. HLI 2018.
Đakovo u doigravanju, parovi u Osijeku i Rijeci
Kuglačice Đakova u subotu igraju prvu utakmicu doigravanja za ulazak u 1. HL žena. Protivnik im je sisačka Siscia, dok je ekipa Karlovca slobodna. U Osijeku i Rijeci održava se parovno prvenstvo RH za muškarce i žene. Regiju Istok predstavljaju po dva para Osijeka i Kandita te po jedan Obrtnika iz Požege i Zanatlije iz Slavonskog Broda kod muškaraca, dok su kod žena plasman ostvarili jedan par Đakova i tri para Osijeka 97.

Danas žrijeb gradske lige
Obavljen je javni žrijeb za gradske lige.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Kuglačka ekipa OSIJEK DL organizira kuglački turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati u petak, 13. travnja 2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Opširnije u priloženom raspisu.

2018 pobjednici kupa M
Pehar ostaje u Požegi
Požeške Nove nade pobjedile su belišćanski Željezničar i plasirale se u završnicu kupa RH.

Prijave do utorka, sutra finale kupa Regije Istok
Prijave za gradsku ligu primat će se do sutra (utorak) do 10 sati. Do sada je prijavljeno 6 ekipa za narodni način i 15 za 120 hitaca. U utorak se u Požegi igra finale kupa Regije Istok, u kojem se sastaju domaći trećeligaš (budući drugoligaš) Nove nade i Željezničar iz Belišća. Početak je u 17:30 sati. Rezultatski tijek moći ćete pratiti preko Opala.

Vili Zavarko
Sa 1405 čunjeva uvjerljivo najbolji pojedinac završnice LP-a
Fantastični Zavarko onemogućio dvostruko slavlje Nijemaca
Kuglačice Bamberga dominiraju na svim kuglanama gdje nastupaju, pa je bilo za očekivati da će tako biti i na domaćoj kuglani. Sa dvije uvjerljive pobjede došle su do novog naslova pobjednica Lige prvaka, ukupno ih imaju 8. Najbolji svjetski kuglač Vilmoš Zavarko doveo je Podbrezovu do trećeg naslova. U finalu su pobjedili favorizirane Nijemce iz Zerbsta, koji su najboljeg pojedinca u oba nastupa imali u Urošu Stoklasu. Zavarko je i u finalu imao u rukama rezultat od 700 čunjeva, ali mu je pretposljednji hitac bio jedan od rijetkih loših ovog vikenda.

2018 Uskrs milenijska
Uskrsni turnir

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!