gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
Varaždin - završnica kupa RH
U Varaždinu se igra završnica kupa RH. Plasman su izborila i dva osječka kluba, Osijek i Željezničar, koji se međusobno sastaju u polufinalu.

Željezničar-Osijek u polufinalu
Repriza regionalnog finala
Osijek ima finalistu, Novogradiščanke prvoligašice
Parovi završnice kupa RH žrijebani su, ipak, danas u prostorijama Saveza. Žrijeb je htio da se osječki predstavnici sastanu međusobno u polufinalu. Parovi su: 10:30 ŽKK Istra - KK Mlaka 13:00 KK Karlovac - ŠKK Podravka 15:30 KK Željezničar Os - KK Osijek 18:00 KK Zaprešić - KK Goranka Kuglačice neće igrati kvalifikacije. Predstavnice Regije Centar su odustale, pa su kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške ostvarile povratak u 1. HL žena.

Kup RH 2016 Željo OS - Željo ČK
Četvrtfinale kupa RH - Osječani u polufinalu
Pratimo tijek utakmica u Osijeku i Ozlju. Pobjede osječkih predstavnika. I ovo nije vic: Klasan slomio čunj na Želji.

HEP Plinko
Najugodnije iznenađenje
Osijek ponovio dvostruki trijumf
Osijek obranio naslov, Kandit drugi, druga ekipa Osijeka treća. Mario Liović najbolji (627) pojedinac, ispred Daria Radoša (610) i Hrvoja Harkanovca (594). Osijek prvak i u narodnom načinu, ispred ŽKK Osijek 97 i HEP Plinka. Najbolja pojedinka Marina Matković, ispred Zvonimira Horžitzkog i Tajane Škrobot.

KK Osijek - pobjednik kupa 2016
Mertojak na putu do nove završnice kupa RH
Vikend za gradsku ligu, kup RH i ligu mladih
Finale gradske lige na programu je u petak. Naslove u obje discipline brani KK Osijek, koji već slijedeći dan u Ozlju traži prolaz u završnicu kupa RH. Protivnik mu je KK Mertojak iz Splita. U četvrtfinalu kupa je i osječki Željezničar, koji u subotu od 15 sati igra protiv imenjaka iz Čakovca. Igra se i 8 kolo lige mladih.

Robert Bosak
Robert Bosak novi predsjednik županijskog saveza
Sinoć je na kuglani Pampas održana izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Za predsjednika saveza u mandatnom razdoblju 2016.-2020. izabran je Robert BOSAK, inače predsjednik KK Monte-mont iz Osijeka, koji je bio i jedini kandidat. Novi predsjednik predstavljat će i zastupati savez u skupštinama Županijske športske zajednice i Hrvatskog kuglačkog saveza.

KK Monte-mont
Monte-mont posljednji finalist
Posljednja utakmica gradske lige između Monte-monta i Zrinski Pivovare, koja je direktno odlučivala o posljednjem finalisti, pripala je montemontovcima. Odluka je pala praktički u prvom bloku, u kojem je Saša Tompa pomalo neočekivano pobjedio Vladu Fotaka, a Veco Majerus u pojedinim trenucima podsjetio na svoje najbolje dane (576, 167 na stazi 6).

Večeras Izborna skupština
Na kuglani Pampas u Osijeku večeras (ponedjeljak) će se održati izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Početak je predviđen za 19 sati.

Dva zlata i svjetska rekorda za Ines, Zavarko potvrdio ono što svi znaju
Ines Maričić je savršeno odradila svjetsko prvenstvo u Novigradu. Osvojila je pojedinačno zlato, a u finalu odradila posao i za kombinacijsko zlato. Uz to rušila je oba svjetska rekorda. Brončana je Nataša Ravnić Gašparini. Hrvoje Marinović je 60 hitaca parirao Viliju Zavarku, ali dovoljno samo za pojedinačnu broncu, kombinacijsku je osigurao u četvrtfinalu eliminacijom Tamasa Kissa. Vili Zavarko je u šahovskoj partiji pobjedio uvijek nezgodnog Norberta Kissa i potvrdio status najboljeg svjetskog kuglača.

Hrvoje Marinović
A sad Zavarko...
Finalni dan u Novigradu
Završnica je SP-a u Novigradu. Preostala su još po dva polufinalna meča (10:00), te finale žena (12:00) i muškaraca (13:30). Hrvatska ima troje predstavnika (Nataša Ravnić-Gašparini, Ines Maričić i Hrvoje Marinović), Srbija 2, Češka, Mađarska i Njemačka po 1.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!