gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
Plakat
Svjetski kup u Zaprešiću
Kuglački klub Zaprešić domaćin je 30.-og izdanja ekipnog svjetskog kupa, koji će se održati na novoj kuglani u Zaprešiću, od 2. do 6. listopada 2018.g. Zaprešić je posložio respektabilnu ekipu koja je u stanju nadmašiti dosadašnji najbolji plasman u ovom natjecanju (3. mjesto u Apatinu 2013.g.). A poznavajući Darka Oršića i ekipu sigurno je da će ovo natjecanje biti vrhunsko popraćeno kvalitetnom slikom i ažurnom objavom rezultata.

45. gradski derbi
Treće prvoligaško kolo obilježit će 45. izdanje gradskog derbija osječkih prvoligaša.

Nedjelja
U Splitu igraju Poštar - Zaprešić, utakmicu 3. kola 1. HL M, u ranijem terminu. Jučer polovični učinak osječkih prvoligaša. Kuglačice Đakova ostvarile i drugu pobjedu u prvenstvu, kuglači Fortune drugi poraz, a Đurđenovčani drugi remi.

Subota
Video prijenos sa Pampasa može se pratiti putem linka Opal programi, koji se nalazi u desnom stupcu početne stranice Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije.

Duel Osijek-Split
Drugo prvoligaško kolo obilježit će nekoliko zanimljivih susreta.

Prvenstvo Regije Istok za juniore
Do ponedjeljka, 24. rujna 2018.g., primaju se prijave za juniorska prvenstva Regije Istok. U tijeku su i prijave za prvenstva RH u sprintu za mlađe kategorije.

Subota
Danas se igraju utakmice 1. kola 1. HL žena i muškaraca te 1. B HL grupe sjever.

Zaprešić u lovu na Medveščak
U subotu kreće 28. izdanje ekipnog kuglačkog prvenstva RH u muškoj i ženskoj konkurenciji. Naslove brane riječka Mlaka i Zaprešić. Istovremeno startaju i 1.B ligaši grupe sjever. Županiju predstavljaju KK Kandit, KK Osijek i ŽKK Đakovo te b-ligaši KK Đurđenovac i KK Fortuna.

HOD 2018
Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši danas obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Glavne aktivnosti odvijaju se na Srednjoškolskom igralištu, dok je na kuglani Pampas u tijeku utakmica između ŽKK Osijek 97 i ekipe rekreativaca Osijek DL.

HOD na Pampasu
Kuglačice i kuglači sutra obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Utakmicu će od 10 sati odigrati kuglačice Osijeka 97 i rekreativci iz Osijeka DL i Medicusa. Od 13 sati igraju KK Osijek i KK Belišće.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!