gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
Milenijska 2016
Prijave za turnir do četvrtka
Prijave za Uskrsni turnir primaju se do četvrtka do 10 sati. Uvedena je još jedna kategorija, djeca do 15 godina starosti.

Prvenstvo veterana
Županijsko prvenstvo veterana i veteranki održat će se u subotu, 6. svibnja 2017. godine, na kuglani Pampas u Osijeku. Prijave se primaju do 3. svibnja do 10 sati.

PRIVITCI:
Raspis veterani
Kup RH
Izvučeni su parovi kupa RH. Slavonski prvoligaši će u goste. Osijek u Novsku, Kandit u Zaprešić (Ban Jelačić) i Obrtnik NG u Zagreb (ENDI-Tekstilac). Pobjednici regionalnog kupa čekaju splitski dvojac, Đakovo Splita, a Obrtnik Poštara.

KK Obrtnik PŽ - pobjednik kupa Regije 2017
Obrtnik pobjednik kupa
Kuglači požeškog Obrtnika pobjednici su kupa Regije Istok za 2017. godinu. U finalu su pobjedili đakovačku Fortunu rezultatom 6-2.

Osijek 97 - ENDI-Tekstilac
Osijek - ENDI Tekstilac 6-2
Osječanke su novom pobjedom došle na korak do 1. HL.

Osijek DL
Prvaci 2. DL
Završila Divlja liga
Sinoćnjim pojedinačnim nastupima završila je još jedna sezona osječke Divlje lige.

ŽKK Osijek 97 - prvakinje 2. HL 2017
U subotu protiv ENDI-Tekstilca
Hrvatska u Straubingu, Rijeka ili Zadar u 1. HL
Hrvatska igra prijateljsku utakmicu u Straubingu protiv Njemačke, seniori i mlađi juniori. uzvratni susret u Zadru igraju istoimeni domaćin i Rijeka. Ukupni pobjednik (riječki susret pripao domaćinu 7-1) bit će novi (stari) prvoligaš. Ženske kvalifikacije su izuzetno zanimljive. Prvi meč Osječanke su dobile u Vrbovskom za 3 čunja. Meč u Zagrebu rezultatski je bio potpuno izjednačen. Sutra ENDI-Tekstilac gostuje na Pampasu. U Požegi finale regionalnog kupa igraju domaći Obrtnik i đakovačka Fortuna. Pobjednik ide u završnicu kupa RH, a protivnika će saznati nakon žrijeba u ponedjeljak u 14 sati. U Zagrebu je završnica prvenstva RH za podmladak. Kreće i Liga mladih Regije Istok.

Otvaraju Policija i Devetka
Gradska liga u disciplini 4x120 starta u utorak, 18. travnja. Tog dana na programu su 3 utakmice, a prvu igraju Policija i devetka, na kuglani HŽ. Dan kasnije kreće i narodni način. Prvu utakmicu na kuglani Grafičar igraju Saponia i DLM.

Obavljen žrijeb gradske lige
Žrijebane su grupe u gradskoj ligi. Posebno je jaka B grupa, u kojoj su se našli prvoligaši Osijek, Kandit i Željezničar, te vrlo dobre ekipe iz divlje lige, AGIS-TKS i SURKOS.

Prijavljeno 29 ekipa
Za natjecanje u gradskoj ligi prijavilo se 29 ekipa, 20 za 4x120 i 9 za narodni način. Javni žrijeb (startni brojevi za narodnjake, grupe i startni brojevi za klasičare) obavit će se sutra (utorak), na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. Natjecanje počinje 17. travnja.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!