gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
KK Željezničar
U nedjelju otvaraju sezonu
Suci na Pampasu, pretpremijera na Želji
U subotu od 10 sati na kuglani Pampas počinje licenciranje kuglačkih sudaca, kojemu će pristupiti 17 sudaca kojima ističe licenca te 7 kandidata za nove suce. Licenciranje provodi Sudačka komisija HKS-a. U nedjelju na kuglani HŽ u Osijeku prvu utakmicu novooformljene 1.B lige igraju domaći Željezničar i Zanatlija iz Siska.

Kolonija Open
Danas je na programu završnica turnira u Slavonskom Brodu.

Najbolji
Vrhunske izvedbe u znaku Szegeda
Kuglači Szegeda obilježili su današnji turnir u Apatinu. Osvojili su prva tri mjesta (Kiss, Ernješi, Kovačić) iako su tu vrlo lako mogli biti Karsai (359 u prvih 60) i mladi Saša Mirković iz Banja Luke (356 u prvih 60). Potonji se posebno istakao u drugom setu, kada je poslije 178 u prvom fantastično startao u drugom setu (5 deveki, osmica, devetka), ukupno 117 u pune, pa devetka i osmica u čišćenje. Na semaforu je tada stajalo 312 u 47.-om hicu. Solidni nastupi Mušanića i Bogdanovića, dok je Radoš dobar plasman prokockao u posljednjem čišćenju (35). Odlična organizacija i čestitke braći Štikovac.

Mario Mušanić i Dario Radoš
Jaka provjera u Apatinu
Mario i Dario u Apatinu
U Apatinu se u subotu održava Memorijal Đuro Štikovac, međunarodni kuglački turnir, na kojem sudjeluje 40 igrača, a među njima i dosta poznatih imena. Naslov brani Mario Mušanić, a uz njega će od Osječana nastupiti Dario Radoš, koji je u posljednji tren uskočio umjesto bolesnog Maria Liovića, te Branko Bogdanović, inače član Zaprešića.

Licencirenja sudaca
Licenciranje sudaca Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije održat će se 3. rujna 2016. godine na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 10 sati. Krajnji rok za prijavu je srijeda, 24. kolovoza do 10 sati.

KK Kandit
Kandit treći
Kuglači Kandita osvojili su 3. mjesto na Junaković kupu.

Pobjeda Kandita, Osijek-Fortuna od 14 sati
Kandit i Crvena Zvezda pobjedama su startali na Junaković kupu, te vjerojatno osigurali nedjeljno polufinale.

Kandit danas u Banji Junaković, sutra Osijek-Fortuna na Pampasu
Danas počinje Junaković kup, međunarodni ekipni turnir koji se održava u Banji Junaković pokraj Apatina. Na turniru sudjeluju kuglači osječkog Kandita, koje danas očekuje utakmica protic selekcije Apatina. Drugi osječki prvoligaš u subotu na Pampasu igra trening utakmicu protiv đakovačke Fortune. Početak je u 14 sati.

Mušanić pobjednik 2015.
Mario u društvu organizatora, Jovice i Dragoslava Štikovca
Mušanić brani naslov
Nakon Junaković kupa u Apatinu će se održati Memorijal Đure Štikovca. Turnir je na programu u subotu, 27. kolovoza 2016. godine. Naslov brani Mario Mušanić.

KK Kandit
Detalj sa jednog od prijašnjih turnira
Kandit u Apatinu
U Apatinu se od petka do nedjelje održava međunarodno ekipno natjecanje JUNAKOVIĆ CUP 2016. Redovni sudionik tog natjecanja je KK Kandit iz Osijeka. Uz njih sudjelju još KK Crvena Zvezda iz Beograda, KK Sloboda iz Tuzle, KK Kordun iz Klajićeva, KK Apatin i selekcija Apatina. Kanditovci su u grupi sa selekcijom Apatina, protiv kojih igraju u petak, i Slobodom iz Tuzle, protiv kojih se sastaju u subotu. Po dvije prvoplasirane ekipe igraju u nedjelju polufinale, nakon kojeg će pobjednici igrati finale, a poraženi za 3. mjesto.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!