gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 
SestreTanja i Višnja, djevojački Šarić
Rijeka
Subota je bila uspješna za slavonske predstavnike. Ivana Majić je među šesnaest seniorki iz gornjeg doma, dok je čak 6 seniora na pozicijama koje vode u drugi krug. Prvenstvo u Rijeci možete pratiti preko stranice HKS-a.

Split - prvoplasirani M
Pravac Rijeka
U Rijeci će se ovog vikenda održati prvi krug pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. Nastupa po 32 predstavnika u obje konkurencije. Naslov će braniti samo Nikola Muše, dok u Rijeci neće biti Ines Maričić, koja je u međuvremenu preselila u njemački Bamberg. Svi ostali sudionici prošli su filtere regionalnog, a negdje i županijskog natjecanja.

Vrijeme turnira
Prvenstvene pauze ne znače da kuglačke staze miruju. Osim pojedinačnih službenih natjecanja održavaju se i prigodni te nagradni turniri.

Najbolji
Kata Matanić i Mario Mušanić prvaci Regije
Zanimljivo je bilo u Slavonskom Brodu. Kod žena, kiksevi Vesne Đapić i Margite Pačarek prvog dana. Drugog dana Ivana Majić postavila granicu, prošle su je pobjednica Kata Matanić i lanjska pobjednica Tanja Tokić. Mirjanu Gorup je skupo koštao kiks iz prvog čišćenja drugog dana. Kod muškaraca, Dario Radoš je opasno prijetio klupskom kolegi Mariu Mušaniću, Marko Jeličić skoro prokockao trofej. Mario Liović u posljednjem setu (161) osigurao prolaz, dok je Nedeljko Jeličić propustio gotovo siguran plasman.

Kup Regije Istok za 2017.
Jučer su u Slavonskom Brodu žrijebani parovi kupa Regije Istok za žene i muškarce.

Subota
Od 13 sati igraju se utakmice Lige prvaka. U Slavonskom Brodu seniorke i seniori love plasman na državno prvenstvo.

KK Zaprešić 2016-2017
Kvalifikacije za Rijeku i Liga prvaka
U većini liga (osim 3. i 4.) slijedi pauza, koja se koristi za posljednji filter za nastup na pojedinačnom prvenstvu RH, koje će se održati u Rijeci (3. i 4.12. kvalifikacije, 17. i 18. završnica).

Osijek II - HT 1-7
HT-ovci su iskoristili nešto slabiji dan mladih osjekovih kuglača i ostvarili pobjedu 7-1.

PRIVITCI:
OSIJEK II - HT
Osijek II i HT u četvrtak
Zbog pojedinačnog prvenstva Regije Istok, koje se ovog vikenda održava u Slavonskom Brodu, utakmica 8. kola 3. HL Zone Osijek između Osijeka II i HT-a odigrat će se u četvrtak, 24.11.2016.g., na kuglani Pampas, sa početkom u 20 sati.

2017 poj žup prvoplasirani
Osijeku prva tri mjesta
Mario Mušanić osvojio je naslov županijskog prvaka, ispred klupskih kolega Ivana Pušića i Maria Liovića. Najboljih 16 nastupit će na prvenstvu Regije Istok, koje se narednog vikenda održava u Slavonskom Brodu.

  prethodno  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!