gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 
HOD 2017 KK Osijek
Hrvatski olimpijski dan
U sklopu obolježavanja Hrvatskog olimpijskog dana danas se na Pampasu igraju dvije utakmice. Od 14 sati igraju ŽKK Osijek 97 i MKK Brod, a od 17 sati KK Osijek i KK Donji Andrijevci. Obje utakmice možete pratiti uživo.

Tri prvoligaške provjere
Sutra na Pampasu osječki prvoligaški klubovi imaju posljednje provjere pred početak nove sezone. Prvi startaju kuglači Kandita, koji od 10:15 igraju protiv Belišća. U sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana kuglačice osijeka 97 igraju protiv muške ekipe Broda, a od 17 sati Osijek protiv Donjih Andrijevaca.

Donji Andrijevci-Osijek
Pobjeda Osijeka u Đakovu
U sklopu priprema za novu sezonu, koja starta za 10 dana, kuglači Osijeka odigrali su prijateljsku utakmicu u Đakovu protiv Donjih Andrijevaca. U pobjedi 7-1 posebno se istakao mladi Matija Tutnjević (630), uz iskusne Liovića (636) i Pušića (616), jedini koji je rušio preko 600 čunjeva. Isti klubovi odigrat će uzvratni meč na Pampasu u subotu od 17 sati, u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana. A taj dan obilježit će i kuglačice Osijeka 97, koje će odigrati utakmicu protiv kuglača Broda. Početak te utakmice je u 14 sati.

NAGRADJENI I ORGANIZATORI
Mario Mušanić i Kandit treći u Apatinu
Mario Mušanić osvojio je treće mjesto na memorijalu Đuro Štikovac, održanom u Banji Junaković. Na istoj kuglani održan je Junaković kup, na kojem je Kandit osvojio također treće mjesto.

Memorijal Štikovac 2015
Mario Mušanić, pobjednik prije 2 godine
Turniri u Apatinu i Slavonskom Brodu
U petak su počele kvalifikacije na turniru u Slavonskom Brodu, čije je finale na programu 2. rujna. Od petka do nedjelje igra se Junaković kup u Apatinu, na kojem već tradicionalno sudjeluje osječki Kandit. Najbolji prvotimci drugog osječkog prvoligaša (Mušanić, Liović, Radoš) sudjeluju na Memorijalu Đuro Štikovac, koji se igra također u Apatinu, u subotu od 12 do 16 sati.

Seminar za suce i predstavnike klubova
Seminar za suce i predstavnike klubova održat će se u Osijeku u nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 8 sati.

2017 Pecs-Osijek
Pobjeda Osijeka u Pečuhu
Prema očekivanju Osječani su slavili u 41. susretu protiv selekcije Pečuha. Najbolji pojedinac bio je Dario Radoš. U susretu drugih ekipa također pobjeda, a najbolji pojedinac bio je Zlatko Pofuk. U prigodnom sprint turniru pobjedila je domaća igračica Timea Mehes, dok su Osječani Željko Vidaković i Velibor Majerus osvojili drugo odnosno treće mjesto.

Osijek-Pecs 2015
41. susret Osijek - Pečuh
Tradicija započeta sad već davne 1979. godine se nastavlja. U subotu u Pečuhu održat će se 41. kuglački susret gradova prijatelja Osijeka i Pečuha. Ovaj puta u nešto izmijenjenom izdanju.

Obavijest sucima i predstavnicima klubova
HKS je donio odluku o održavanju seminara prije početka svake sezone, na kojemu su obvezni nazočiti predstavnici klubova IV. stupnja natjecanja te suci koji sude na utakmicama IV. stupnja. Seminaru moraju pristupiti svi suci koji žele obnoviti ili produžiti postojeću licencu, suci koji žele napredovati te kandidati za nove suce. Za njih će poslije seminara biti organiziran ispit. Seminaru mogu nazočiti i svi ostali suci odnosno predstavnici klubova nižeg stupnja natjecanja. Seminar za Osječko-baranjsku županiju održat će se u nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 8 sati.

Kuglana SPUK
Kuglana u Zrinjevcu 2002.
Kutak za nostalgičare
U ove vruće ljetne dane, kada staze uglavnom miruju, možete se podsjetiti na jedan sportski događaj koji je prije 15 godina obilježio grad Osijek i trajno ga ucrtao u kuglačku kartu Europe.

  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!