gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 
Ogulin-Hrvatska U-23
Juniorska reprezentacija gostovala u Delnicama
U subotu 25.6.2016. u organizaciji Kuglačkog kluba Goranin, a povodom Dana Grada Delnica i Dana Državnosti RH odigrana je revijalna kuglačka utakmica između mladih kuglača Goranina do 18 godina i Reprezentacije Hrvatske do 23 godine.

Ozalj - UV 2016
Nataša i Hrvoje pobjednici Ozlja
UV turnir u Ozlju završio je trijumfom Nataše Ravnić-Gašparini i Hrvoja Marinovića.

Turnir županija 2016 SB - sudionici
Osječko-baranjska po 14. puta najbolja
U Slavonskom Brodu je, u sklopu održavanja završne sjednice Regije Istok, odigran 17.- po redu turnir županijskih selekcija u dusciplini 4x120 hitaca. Pobjedila je Osječko-baranjska županija, selekcija domaćina, Brodsko-posavska županija, osvojila je drugo mesto, dok je trećeplasirana selekcija Požeško-slavonske županije. Najbolji pojedinac bio je Mario Liović, član pobjedničkog sastava.

Zlatni tandem
Željko Miličević i Vlado Deanović
Zlatni tandem
Vlado Deanović i Željko Miličević osvojili su zlatnu medalju u tandemu posljednjeg dana 1. europskog kupa nacija u kuglanju za gluhe. Stipo Grlić osvojio je srebro u sprintu, a broncu ženski tandem Zdenka Filipović i Marija Radić.

Ozalj - UV turnir
Možete pratiti prijenos iz Ozlja

Mušanić brani naslov u Ozlju, sjednica i turnir u Slavonskom Brodu
Sutra je finale u Ozlju, UV turnir. Naslov brani Mario Mušanić, koji već pomalo dobija nadimak Batman, jer se u mraku bolje snalazi nego u normalnim uvjetima. U nedjelju je u Slavonskom Brodu sjednica Regije Istok, u sklopu koje se odigrava turnir županijskih selekcija. Početak je u 11 sati.

Željko Miličević
Željku Miličeviću 2 zlata
Na 1. europskom kupu nacija za gluhe Željko Miličević je ponovio rezultat iz ekipnog dijela (612) i na taj način osvojio pojedinačno i kombinacijsko zlato. Kod žena broncu je osvojila Katica Zagorec.

Hrvatska - gluhi
Hrvatskoj ekipno zlato i srebro
U njemačkom Straubingu, domaćinu NBC pokala u listopadu, održava se 1. europski kup nacija za gluhe u kuglanju. Ekipni dio bio je vrlo uspješan za Hrvatsku. Muškarci su osvojili zlato, a žene srebro. Danas je na programu pojedinačni nastup, koji se računa i za kombinaciju, dok su sutra na programu sprint i tandemi.

Istra i Zaprešić obranili naslove
Finale u Varaždinu nije donijelo iznenađenje. Istra je glatko savladala Podravku, a i Zaprešić je već u prvom bloku praktički osigurao naslov. U Osijeku je u subotu održan međunarodni turnir za slijepe i slabovidne osobe.

Osijek-Zaprešić - finale 2015.
Repriza lanjskog finala
Lanjski pobjednici brane naslove
Porečanke su ponovo u kupu bile bolje od Mlake, ovaj puta u polufinalu. Danas od 9 sati čeka ih Podravka. Kod muškaraca repriza lanjskog finala. Rekli bismo očekivano, od 11:30 igraju Osijek i Zaprešić.

  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!