gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 
KK Osijek
Pred teškim iskušenjima u posljednja 3. kola
Pampas i Pongračevo u centru pažnje.
Kuglači Osijeka su još konkurentni za 3. mjesto, ali da bi to ostvarili moraju pobjediti u sva tri preostala meča, s Mertojakom i Kanditom na Pampasu te protiv direktnog konkurenta Poštara na Poljudu. S tim ishodima jednako sretni, ako ne i sretniji, bili bi Zaprešićani, jer bi im to osiguralo još jednu titulu prvaka. Sva tri Osijekova protivnika protiv njih mogu osigurati svoje ciljeve - naslov prvaka, izlazak u Europu i ostanak u ligi.

Zrinski Pivovara-Slavonac
Zrinski Pivovara - Slavonac 6-2
Pivarci su večeras pobjedili Slavonca iz Bukovlja i pridružili se vodećim ekipama na drugoligaškom vrhu.

KK Zrinski Pivovara
Sutra od 19 protiv Slavonca
Počinju raspleti
Neizvjesne situacije pristune su u većini liga. Pobjedom protiv lidera Đurđenovca kuglači Zrinskog zakuhali su vrh drugoligaške tablice. Pobjede li sutra u zaostalom meču protiv Slavonca (Pampas, 19 sati) te u subotnjoj utakmici protiv Donjih Andrijevaca eto ih u najužim kombinacijama za osvajanje drugog mjesta. Đurđenovac je teško dostižan.

Admiral i Zabok ponovo najbolji
Nakon osvajanja ekipnog naslova prvaka Hrvatske u kategoriji U-18, mlade kuglačice Admirala i kuglači Zaboka osvojili su naslove i u kategoriji U-23. Bronce su se dokopali juniori Zanatlije, dok su juniori Osijeka osvojili 4. mjesto.

Subota

KK Kandit 2016-2017
Protiv grmoščice bez prava na pogrešku
Dueli Osječana i Zagrepčana
Dvostruki ogled Osječana i Zagrepčana. Domaćini tih susreta su u grčevitoj borbi za opstanak, dok gosti sanjaju treće mjesto i izlazak u Europu. Kod žena međusobno igraju 4 prvoplasirane ekipe. Mlaka protiv Istre u Rijeci i zagrebački derbi na Grmoščici.

ŽKK Osijek 97 - prvakinje 2. HL 2017
Osječanke prvakinje
Pobjedom u unaprijed odigranoj utakmici posljednjeg kola protiv Slobode-Tvin, kuglačice Osijeka 97 osigurale su naslov prvakinja 2. HL Regije Istok.

U-18 ekipno RH 2017
Ekipno U-18 - Zabok prvak
Pratićemo tijek ekipnog prvenstva RH za mlađe juniore, koje se održava na kuglani Pampas u Osijeku. Početak je u 10 sati.

Subota

KK Osijek U-18
U nedjelju brane naslov
Kreće završnica
Ligaška natjecanja ulaze u završnu fazu. Više nema pauza, a niti vremena i mogućnosti za eventualne popravke. Najzanimljivije je u 1. ligi muškaraca, gdje Mertojak kreće u obranu boda prednosti pred Zaprešićem. Prva obrana je sutra na Grmoščici, preostaju još dvije u Osijeku.

  prethodno  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!