gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 
Kup Regije 2019 Ž - pobjednice
Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok za 2020. godinu sudjelovat će 19 muških i 4 ženske ekipe. Mogućnost slobodne prijave iskoristili su KK Vodovod GV Vukovar i KK Požega. Javni žrijeb obavit će se u subotu, 23. studenoga 2019. godine u 17 sati na kuglani Pampas u Osijeku, za vrijeme održavanja pojedinačnog prvenstva Regije Istok za muškarce. Naslove brane kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda i Novih nada iz Požege.

Prvoplasirani
Mario Liović prvak županije
Na Pampasu je odigran II. nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred klupskih kolega Daria Radoša i Maria Mušanića.

Subota

Ključne utakmice Osječana
Važne utakmice su pred osječkim prvoligašima. Osijek dočekuje Bjelovara, s kojim je uvijek bilo neizvjesno na Pampasu, dok kuglačice Osijeka 97 dočekuju Karlovac, poznanice iz kvalifikacija. Domaćinima su bodovi neophodni za očuvanje prvoligaškog statusa. Đakovčanke gostuju u Splitu.

Četvrtak

Željezničar - Osijek II sutra od 16 sati
Utakmica 5. kola 2. HL Željezničar - Osijek II odigrat će se sutra (četvrtak), na kuglani HŽ, sa početkom u 16 sati. Uzročnik prekida odnosno odgode, Hrvoje Horžitzky, je trenutno dobro. Slijedi mu obilazak liječnika kako bi mu ustanovili uzrok zdravstvenih problema.

5. blok.jpg
Nedjelja
Na Pampasu se održava pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce. Početak je u 10 sati. Rezultati se mogu pratiti i preko Aplikacije HKS-a.

HT-Pitomača
Prekid u Osijeku
Dvostruki program na kuglani HŽ u Osijeku nije održan do kraja. Nakon što je u prvoj utakmici HT pobjedio Pitomaču, započeo je gradski derbi između Željezničara i Osijeka II. Ali već nakon 7 hitaca igrač Osijeka II Hrvoje Horžitzky odjednom je kleknuo na zaletište, a zatim se i srušio na pod. Odmah je pozvana hitna pomoć, a prvu pomoć pružili su mu nazočni igrači oba kluba. Hitna je stigla nakon 10-ak minuta. Nakon obrade koja je trajala 20-ak minuta Hrvoje je preventivno prevežen u bolnicu. Prema neslužbenim saznanjima Hrvoje se dobro osjeća i otpušten je iz bolnice kući.

Subota

Derbi začelja u Otočcu
Osijek gostuje kod Velebita, Osijek 97 u Koprivnici, Đakovčanke dočekuju Zagreb. Kandit dočekuje Podravku, a slavonski derbi u Đakovu igraju Đurđenovac i Zrinski Pivovara.

  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!