gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 
KK Belišće - 65 g
65 godina KK Belišće
Sinoć je u prostorijama Ribičkog doma u Bistrincima Kuglački klub Belišće održao svečanu sjednicu povodom 65 godina djelovanja.

Par reg m prvoplasirani
Dramatično u Požegi
Davno nije viđeno da su tri prvoplasirana para bila ovako izjednačena. Gotovo cijeli dan u vodstvu su proveli Goran URH i Đuro POLJANAC (PPK Kutjevo, Požega), da bi ih u predzadnjem bloku prestigli Mario MUŠANIĆ i Ivan PUŠIĆ (Osijek). U posljednjem bloku međusobni ogled Novih nada i Osijeka za jedan čunj pripao je Požežanima (Darko ZOVKO i Tomislav ČAKALIĆ) ispred Maria LIOVIĆA i Daria RADOŠA, ali bili su za jedan čunj kratki za vodećim Osječanima. Na državno će još već spomenuti PPK Kutjevo, Kandit (Ivica Begović i Dario Šipalo) i Đurđenovac (Branko Grandić i Josip Filajdić).

Subota

Pobjeda za mirniju završnicu
Kandit sutra igra možda ključnu utakmicu glede opstanka u 1. HL. Protivnik je posljednje plasirani Velebit, koji ima samo dva boda manje od Osječana. Sa nova dva boda i dobrom poen razlikom Kandit bi mirnije ušao u završnicu prvenstva. Osijek gostuje kod susjeda na tablici, zagrebačkog Medveščaka. Pobjedom bi zacementirali četvrtu poziciju. Đakovčanke će teško do bodova protiv Mlake, ali i svaki pojedinačni poen ima svoju vrijednost.

Dvije skupštine na Pampasu
Večeras će se na kuglani Pampas održati sjednice dviju skupština, Kuglačkog saveza grada Osijeka u 17:30 i Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije u 18 sati. Dnevni red je identičan, Izvješće o radu u 2018. godini.

Monte mont - Brod 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina i plasman u polufinale.

Večeras Monte-mont - Brod za polufinale
Večeras na Pampasu od 19 sati Monte-mont i Brod igraju utakmicu četvrtfinala kupa Regije Istok. Pobjednika čeka osječki Željezničar. U Požegi od 20 sati dva para Zanatlije iz Slavonskog Broda unaprijed će odraditi svoj nastup na parovnom prvenstvu Regije Istok. Sinoć su u Đakovu Silos i požeški Obrtnik odigrali 4-4, u unaprijed odigranoj utakmici 18. kola 2. HL.

Produženi vikend počinje već danas
Predstojećeg vikenda na scenu se vraćaju prvoligaši. Posljednjih 5 kola odigrat će se u nizu (završetak 23.03.2019.). Vikend za drugoligaše počinje već danas. U Đakovu od 17 sati igraju Silos i Obrtnik iz Požege.

Radoš, Liović i Mušanić
Mario Liović i Dario Radoš prvaci
Vodeći kvintet od subote ostao je nepromijenjen. Na šesto mjesto, koje vodi u Požegu, osigurao je par Đurđenovca, Branko Grandić i Josip Filajdić.

Subota
Igraju se uzvratne utakmice 2. kola Lige prvaka i prvenstvene ligaške utakmice (osim 1. HL muškaraca i žena). Na Pampasu je prvi dan parovnog prvenstva županije. Sinoć su odigrane prve utakmice trećeligaškog kola.

  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!