gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 
Iva Belani-Kizivat
Nova članica ŽKK Osijek 97
Završen prijelazni rok
Zaključen je prijelazni rok u Hrvatskoj. U Osječko-baranjskoj županiji nije bilo zvučnijih prelazaka.

Pripreme za Zaprešić
Dio igrača koji su trenutno u Osijeku već tri dana nižu krugove na Srednjiki
Na startu protivnici sa kraja sezone
Žrijebani su startni brojevi za 1. HL žena i muškaraca te 1. B HL sjever. U prvom kolu osječki prvoligaši igrat će protiv ekipa s kojima su i zatvorili prošlu sezonu. Osijek gostuje kod Zaprešića (finalisti kupa), dok Kandit dočekuje suparnika iz netom završenih kvalifikacija - Velebit.

Đurđenovac-Zanatlija
Đurđenovac drugoligaš
Utakmica u Đakovu je riješena. Đurđenovac vodi 4-0, sa 14 osvojenih setova, čime su osigurali prolaz u 2. HL.

KK Đurđenovac
U prigodi za povratak u drugoligaško društvo
Đurđenovac i Zanatlija za 2. HL
Podsjećamo klubove da izvrše prijave za nastupajuću sezonu. U 2. HL Regije Istok ostalo je slobodno jedno mjesto, koje će popuniti pobjednik kvalifikacijske utakmice između drugoplasiranih trećeligaša, Đurđenovca i Zanatlije iz Slavonskog Broda, koja će se odigrati sutra u Đakovu, sa početkom u 18 sati. Još uvijek je u tijeku i prijelazni rok.

Osijek-Pecs
Detalj sa lanjskog susreta
Mađari na otvorenju sezonu
Tradicionalni prijateljski kuglački susret selekcija Osijeka i Pečuha, 40.-i po redu, održat će se ove godine nešto ranije nego uobičajeno. Dogovoren je termin 13. kolovoza tekuće godine. Utakmica se igra na kuglani Pampas, u disciplini 6x120 kod žena i 9x120 kod muškaraca, s tim da u službeni zapisnik ulazi 6 najboljih rezultata.

Prvoligaši zadržali status
Velebit i Kandit osvojili su prva dva mjesta u dvodnevnim kvalifikacijama i zadržali prvoligaški status.

KK Osijek
Pobjednici Lige mladih
Matija propustio priliku
U samom finišu Lige mladih Dario Radoš je pretekao Matiju Tutnjevića u nadmetanju za igrača lige. Treći kandidat Mihael Grivičić nije došao na utakmicu, pa su bila preostala samo dva kandidata. Dario Radoš je prvi odradio posao, našao 593 i čekao. Matija Tutnjević je fantastično krenio (171), bio odličan na 60 hitaca (312), ali je bio koban treći set (128), tako da je u konačnici (587) zaostao 9 čunjeva za potrebnim rezultatom, s kojim bi se izjednačio sa Radošem.

KK Kandit
Nakon 11 mjeseci punog pogona - kvalifikacije
Kvalifikacije
U Varaždinu se u subotu i nedjelju igraju kvalifikacije za popunu 1. HL muškaraca, koja se od nastupajuće sezone igra sa 10 klubova. Zbog toga u kvalifikacijama, osim prvaka drugih liga, nastupaju i deveto i deseto plasirana ekipa iz 1. HL - Kandit i Velebit. Kvalifikacija kod žena neće biti. Zbog odustajanja predstavnika Regije Centar, kuglačice Rijeke i Obrtnika iz Nove Gradiške izborile su status prvoligašica bez kvalifikacija.

Dario Radoš
Najbolji večeras u Đurđenovcu
Osijeku naslov, traži se igrač lige
Večerašnjom pobjedom u Đurđenovcu mladi kuglači Osijeka ponovo su osvojili naslov pobjednika Lige mladih Regije Istok. Drugi su mladi kuglači Zanatlije iz Slavonskog Broda, a treći Kandita iz Osijeka. Sutra (petak) se igra pretposljednja utakmica između Osijeka i Zanatlije (Pampas, 19 sati), gdje će pasti i konačna odluka o igraču lige. U konkurenciji su ostala trojica igrača - Matija Tutnjević, Dario Radoš i Mihael Grivičić.

Prijelazni rok 2016.
Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kuglačkog saveza sa 6. sjednice prijelazni rok će trajati od 4. do 14. srpnja 2016. godine. Poslove registracije obavljat će Registracijska komisija HKS. Svi potrebni obrasci nalaze se na internetskoj stranici HKS-a.

  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!