gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 
Subota

Dvostruki ogled Split - Osijek na Poljudu
Kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Poljudu, u sklopu 2. prvoligaškog kola. Đakovčanke dočekuju Admiral. Na Pampasu Kandit i Đurđenovac igraju prvu međusobnu službenu utakmicu. Zrinski Pivovara i Fortuna igraju u Koprivnici protiv Elektre i Podravke.

Da li nam je to potrebno?
Novi način prijave ekipe uzeo je prvi danak. Ne kod nas, već u susjednoj Srbiji, na utakmici Partizan - Apatin. Prve posljedice su okrnjena utakmica i pobjeda gosta, praktički bez borbe i crveni karton odgovornoj osobi domaćina, vjerojatno zbog očekivane ljudske reakcije. Postavlja se pitanje da li je to, nakon ukidanja taktičkih zamjena, bilo potrebno uvoditi. Jednostavno smo se mogli vratiti na stari, klasični način prijave sastava, pa neka mijenja tko kada hoće...

KK Darda - 40 godina.jpg
40 godina KK Darda
U Dardi je 1979. godine osnovan kuglački klub Amater. Djelovao je do početka Domovinskog rata. Aktivan ponovo postaje 2003. godine, pod imenom Vrijednosnice OS Darda, da bi 2014. godine promijenio ime u KK Darda. Jučer su na kuglani HŽ u Osijeku obilježili 40 godina postojanja.

Subota
Uzbudljiva subota na Pampasu. Kuglačice su odigrale u čunj, Osijek izgubio za 8, Zrinski za 3 izgubio drugi bod.

Šećer na početku
Žrijeb nije mazio kuglače Osijeka. Prvo kolo Zaprešić na Pampasu, drugo Mertojak u Splitu. Ali na muci se poznaju junaci. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Zagreba. Đakovčanke putuju na more, do Poreča. U B ligi Kandit gostuje u Varaždinu kod Lepoglave. U Đakovu dvostruki program, Fortuna protiv Obrtnik Torbara i Đurđenovac protiv Novske. Novajlija Zrinski Pivovara čeka Podravku, u trećoj utakmici na Pampasu.

Start za 7 prvoligaša iz županije
U subotu počinje nova kuglačka sezona. Startaju prvo i B ligaši. Kuglačima Osijeka i kuglačicama Đakova pridružuje se novi-stari prvoligaš Osijek 97, dok se B-ligašima Fortuni i Đurđenovcu pridružuju Kandit i Zrinski Pivovara. Već u prvom kolu na Pampasu gostuje najbolja europska momčad Zaprešić.

HOD-Djakovo
Hrvatski olimpijski dan u Đakovu
Hrvatski olimpijski dan obilježit će i đakovački kuglači. Sutra (utorak) će na kuglani Fortuna od 12 sati svoje kuglačko umijeće pokazivati đakovački rekreativci, u disciplini 2x30 hitaca. Nakon toga od 17 sati prijateljsku utakmicu odigrat će Silos i Đurđenovac.

Turnir Osijek 2019 - sudionici
Pobjede domaćina
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Obrtnika iz Nove Gradiške. Ekipni turnir pripao je domaćinu.

Hrvatski olimpijski dan sutra na Pampasu
Kuglači će sutra obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Na Pampasu od 10 sati igraju kuglačice ŽKK Osijeka 97 protiv Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30, igra se ekipni kuglački turnir, na kojem sudjeluju KK Apatin, KK Podravka Koprivnica, KK Sloboda Tuzla i domaćin, KK Osijek. Utakmica i turnir moći će se pratiti putem video linka.

  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!