gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Subota
Igra se Liga prvaka, pojedinačno juniora i juniorki, regionalne lige, a vrijeme je i turnira.

Uzvratni susreti Lige prvaka
Zaprešić i Mertojak putuju u Srbiju i Češku po potvrdu prolaska u 2. kolo Lige prvaka. Juniori i juniorke u Čakovcu i Zaprešiću igraju za pojedinačni naslov državnih prvaka. Nastavlja se narjecanje u ligama regije.

Nedjelja - drugi dan pojedinačnog prvenstva u Slavonskom Brodu

Subota - pojedinačno prvenstvo RH u Slavonskom Brodu
U Slavonskom Brodu igra se prvi krug pojedinačnog prvenstva RH za žene i muškarce.

Obitelj na kuglani
Sudionici 2017.g.
Prosinac - mjesec turnira
Prvenstvena pauza i blagdansko raspoloženje nisu razlog za nedolazak na kuglanu. Dapače, vrijeme je turnira, natjecanja na kojima po pravilu rijetko tko ostaje praznih ruku, bilo na stazi, švedskom stolu ili kod šanka...

Mario Liović prošlosezonski prvak RH
U obranu naslova
Borba za gornji dom
U subotu i nedjelju u Slavonskom Brodu igra se prvi krug završnice pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. 32 najboljih regionalnih predstavnika, uključujući i lanjske prvake, bori se za plasman među 16, kojim će osigurati nastup u završnici 14 dana kasnije.

Poj-reg-M-2019-prvoplasirani
Pet pehara u Osijek, prvaci Gorup i Liović
Završeno je pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. Odličja su kod žena osvojile kuglačice Osijeka '97. Prvo mjesto pripalo je Mirjani Gorup, drugo Andrei Kolak, a treće Marini Matković. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila je još i domaća igračica Kata Matanić. Kod muškaraca prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred Darka Zovka i Maria Mušanića.

Subota
U Slavonskom Brodu se održava pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. U Zaprešiću igraju Zaprešić i beogradski Partizan, u Splitu Mertojak i češka Lokomotiva, utakmice 1. kola Lige prvaka.

Pojedinačno regije, Liga prvaka
Ovog vikenda u Slavonskom Brodu 18 kuglačica i 32 kuglača bore se za plasman na pojedinačno prvenstvo RH, koje će se sedam dana kasnije održati na istom mjestu, prvo kvalifikacije, a 14 dana kasnije i završnica po kup sistemu. Na državno će 4 prvoplasirane kuglačice i 9 prvoplasiranih kuglača te Mario Liović, kao branitelj naslova. U subotu u 17 sati obavit će se žrijeb kupa Regije Istok.

Kup Regije Istok
Žrijeb ekipnog kupa Regije Istok žena i muškaraca za 2019. godinu održat će se u subotu, 24. studenoga 2018., na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 17 sati. U kupu sudjeluje 5 ženskih i 17 muških ekipa. Naslove brane Obrtnik iz Nove Gradiške kod žena te Nove nade iz Požege kod muškaraca.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!