gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Dario Radoš
Obranio naslov
Dario Radoš obranio naslov
Dario Radoš osvojio je svoj treći naslov pojedinačnog juniorskog prvaka Hrvatske, izjednačivši se time sa Zoranom Prodanovićem. Kod juniorki najbolja je bila Ana Jambrović.

Dan grada 2016 najbolje ekipe
Kandit i Marko Jeličić najbolji na Pampasu
Na Pampasu se odigran turnir za Dan grada. Slavio je Kandit, ispred Zrinskog i kuglačica Osijeka 97. U Zaprešiću i Ozlju održava se juniorsko prvenstvo RH.

Subota
Zaprešić u Zalaegerszegu u sklopu Lige prvaka, juniori u Zaprešiću, juniorke u Ozlju + ligaške utakmice. To su kuglačka natjecanja koja nas očekuju ove subote i nedjelje.

Dario Radoš
Može li Dario do trećeg naslova?
U subotu i nedjelju u Zaprešiću najbolji juniori Hrvatske bore se za naslov pojedinačnog prvaka, kojeg brani čepinski Osječanin Dario Radoš. Dario je u prigodi da postane drugi igrač, poslije Zorana Prodanovića, sa tri naslova pojedinačnog prvaka. Kod djevojaka to je uspjevalo Nataliji Graber, Ines Vuka i Marijani Liović. Juniorke nastupaju u Ozlju.

Sudionici
Odličan duel dva Maria
Odlično su zaigrali dva Maria, Mušanić i Liović, na memorijalnoj utakmici posvećenoj ivici Grizelju - Gricku. Preko 600 išao je i Srećko Vuka. Bilo je to šesto okupljanje povodom prerane smrti popularnog đakovačkog kuglača.

Obitelj na kuglani Plakat
Obitelj na kuglani
Od danas se možete prijaviti za turnir "Obitelj na kuglani", koji će se održati 30. prosinca 2016. na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Ivica Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Prođe i šesta godina bez Ivice Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se sutra (četvrtak) u 18 sati na kuglani Fortuna u Đakovu. Sat vremena prije sudionici i obitelj okupit će se kod Grickovog počivališta na đakovačkom groblju.

Prijave još samo danas
U nedjelju se održava turnir povodom Dana grada Osijeka, u organizaciji Kuglačkog saveza grada Osijeka. Prijave se primaju još samo danas.

Slavonci premašili sva očekivanja, danas skupština na Pampasu
Nastup u kvalifikacijama za završnicu pojedinačnog prvenstva RH, koji je sinoć završio u Rijeci, bio je izuzetno uspješan za slavonske predstavnike. Svih sedam seniora izborilo je novi nastup u Rijeci za 14 dana, kada ćemo kroz eliminacijske nastupe dobiti nove državne prvake. Kod seniorki, odličnim nedjeljnim nastupom (564) novi put u Rijeku izborila je i Kata Matanić.

SestreTanja i Višnja, djevojački Šarić
Rijeka
Subota je bila uspješna za slavonske predstavnike. Ivana Majić je među šesnaest seniorki iz gornjeg doma, dok je čak 6 seniora na pozicijama koje vode u drugi krug. Prvenstvo u Rijeci možete pratiti preko stranice HKS-a.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!