gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
HT-Pitomača
Prekid u Osijeku
Dvostruki program na kuglani HŽ u Osijeku nije održan do kraja. Nakon što je u prvoj utakmici HT pobjedio Pitomaču, započeo je gradski derbi između Željezničara i Osijeka II. Ali već nakon 7 hitaca igrač Osijeka II Hrvoje Horžitzky odjednom je kleknuo na zaletište, a zatim se i srušio na pod. Odmah je pozvana hitna pomoć, a prvu pomoć pružili su mu nazočni igrači oba kluba. Hitna je stigla nakon 10-ak minuta. Nakon obrade koja je trajala 20-ak minuta Hrvoje je preventivno prevežen u bolnicu. Prema neslužbenim saznanjima Hrvoje se dobro osjeća i otpušten je iz bolnice kući.

Subota

Derbi začelja u Otočcu
Osijek gostuje kod Velebita, Osijek 97 u Koprivnici, Đakovčanke dočekuju Zagreb. Kandit dočekuje Podravku, a slavonski derbi u Đakovu igraju Đurđenovac i Zrinski Pivovara.

Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok obvezni su sudjelovati svi 1.B-ligaški i drugoligaški klubovi, dok je za treće i četvrtoligaše prijava slobodna. Rok za prijavu: 11.11.2019. Javni žrijeb održat će se 23.11.2019. na kuglani Pampas u Osijeku. Naslove brane Obrtnik iz Slavonskog Broda kod žena i Nove nade kod muškaraca.

Stiglo samo 18 prijava
Na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije nastupit će samo 18 kuglača. Prvenstvo će se održati u nedjelju, 3. i 10. studenoga 2019. godine. Na prvenstvo Regije, koje će se 23. i 24. studenoga održati u Osijeku i Požegi, plasirat će se 14 prvoplasiranih. Naslov županijskog prvaka brani Dario RADOŠ.

Prijave još samo danas
Danas ističe rok prijave za pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije, koje će se 3. i 10. studenoga 2019. održati na kuglani Pampas u Osijeku.

Subota

Zlatna prošlost i sadašnjost na Pampasu
Nakon burnog prošlog kola, u kojem su dvije utakmice riješene u samoj završnici, a dvije direktno ili uzrokovano, opravdanim ili ne, sudačkim odlukama, slijedi nam relativno mirno kolo. Na Pampasu dvostruki prvoligaški duel. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Mlaku, najbolju europsku ekipu, u čijim redovima praktički nastupa kompletna hrvatska reprezentacija, aktualne svjetske prvakinje, predvođene Mađaricom Anitom Mehesz, aktualnom vice-prvakinjom svijeta i pobjednicom Svjetskog kupa. Nakon žena kuglači Osijeka love prve bodove protiv sedmerostrukog europskog prvaka, zagrebačkog Medveščaka, koji je u prošlom kolu iznenadio lidera, splitskog Mertojaka. Osječani ipak imaju malo više šansi za bodove nego Osječanke, obzirom na činjenicu da se Zagrepčani posljednju europsku titulu osvojili prije 25 godina.

Subota

Osječani i Osječanke na Grmoščici
Prvoligaši su stigli do polovice jesenskog dijela prvenstva. Bodove su dosada osvajale jedino kuglačice ŽKK Osijeka 97, koje u subotu gostuju kod Admirala. Nakon njih na staze će kuglači Grmoščice i Osijeka. Đakovčanke igraju derbi začelja u Karlovcu. B ligaši igraju dva slavonska derbija, Kandit dočekuje Slavonca, dok Zrinski Pivovara gostuje u Pakracu. U dvostrukom programom u Đakovu Fortuna čeka Radnika, a Đurđenovac Podravku.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!