gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Svjetlost u Apatinu
Svjetlost prva u Apatinu
Kuglači Športske udruge slijepih "Svjetlost" iz Osijeka pobjednici su međunarodnog turnira slijepih "Trofej Beograd", koji je 7. listopada 2017. godine održan u Apatinu, u konkurenciji 10 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

KK Zaprešić
Pobjednici Europapokala
Zaprešić pobjednik Europapokala
Plasman u završnicu europskih kupova izborila su 4 hrvatska predstavnika. U najkvalitetnijem natjecanju, Weltpokalu, završnicu su izborila oba predstavnika, Mertojak i Zagreb, ali u završnici su doživjeli poraze, što je rezultiralo plasmanima na 4. mjesto. U Eurokupu Zaprešić je stigao do samog vrha, dok su kuglačice Mlake zapele u kvalifikacijama (6. mjesto). U NBC pokalu Istra je poklekla u finalu, dok su ostali sudionici otpali u kvalifikacijama (Split 5. mjesto, Osijek neslužbeno 8. mjesto, Poštar neslužbeno 9. mjesto). Organizatorima u Muenchenu promaklo je 30 čunjeva Maria Mušanića, koji nisu evidentirani u službenom plasmanu.

Reg poj Ž prvoplasirane
Dalija Perković prvakinja Regije
U Muenchenu se igra završnica NBC pokala. U Đakovu žene odigrale drugi nastup na prvenstvu Regije Istok. Na državno će po dvije igračice Đakova i Osijeka 97, prvo i drugoplasirana Dalija Perković i Paulina Kopecki, te Mirjana Gorup i Margita Pačarek.

Mettingen - Osijek
Matija 675
Kuglači Osijeka se nakon osvojenog 8. mjesta na NBC pokalu (službeni bilten još nije ispravljen) nisu direktno vraćali kući, nego su svratili u Mettingen, gradić pokraj Stuttgarta, i odigrali prijateljski susret protiv istoimenog ligaša, za kojeg nastupa njihov nekadašnji član i juniorski reprezentativac Saša Andrijanić. U netom završenom susretu briljirao je Matija TUTNJEVIĆ, sa novim rekordom kuglane koji sada glasi 675 čunjeva.

Eurokupovi - subota
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb igraju mečeve za 3. mjesto. Istra Poreč igra polufinale protiv Slovenki.

KK Osijek u Muenchenu
Zaprešić u finalu, Istra u polufinalu, Osijek deveti
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb su izgubili polufinalne mečeve. Sutra Porečanke igraju za finale NBC pokala. Kuglačice Splita su ostale kratke 13 čunjeva. Poštar je osmi, a Osijek deveti. Za Osijek danas igrali Hrvoje Harkanovac (264 + Marko Tomić 301), Dario Radoš (611) i Mario Mušanić (645).

Matija Tutnjević - 619
Otvara Matija
Matija Tutnjević otvorio sa 619. Mario Liović također 619 čunjeva. Pušić 577. Polufinale je za Osječane dosta daleko. U Blanskom polufinale izborili oba naša predstavnika, Mertojak kao trećeplasirani i Zagreb kao četvrtoplasirane. Polufinale je izborio i Zaprešić, kao drugoplasirani, i sutra igra protiv Szegeda.

KK Osijek
Ujutro za Muenchen
Danas startao Weltpokal
Europski kuglački tjedan počeo je već danas u Blanskom. Za Mertojak je igrao Šarkezi i ostvario 571 čunj. U Hirschauu Mlaka i Zaprešič startaju sutra, dok NBC pokal počinje tek u četvrtak.

2018 U-23 prvoplasirani
Matija Tutnjević i Lovro Buzov
Pampas je jučer bio nesretan za domaćine. Bodovi odoše u Zagreb, Zaprešić i Slavonski Brod. Kandit je uvjerljivo slavio u Rijeci. Juniorske naslove osvojili su Matija TUTNJEVIĆ i Lovro BUZOV.

Subota
Na Pampasu tri utakmice. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Zagreb, zatim derbi Osijeka i Zaprešića i na kraju Monte-mont protiv novajlije u drugoj ligi Broda.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!