gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Pobjeda Kandita, Osijek-Fortuna od 14 sati
Kandit i Crvena Zvezda pobjedama su startali na Junaković kupu, te vjerojatno osigurali nedjeljno polufinale.

Kandit danas u Banji Junaković, sutra Osijek-Fortuna na Pampasu
Danas počinje Junaković kup, međunarodni ekipni turnir koji se održava u Banji Junaković pokraj Apatina. Na turniru sudjeluju kuglači osječkog Kandita, koje danas očekuje utakmica protic selekcije Apatina. Drugi osječki prvoligaš u subotu na Pampasu igra trening utakmicu protiv đakovačke Fortune. Početak je u 14 sati.

Mušanić pobjednik 2015.
Mario u društvu organizatora, Jovice i Dragoslava Štikovca
Mušanić brani naslov
Nakon Junaković kupa u Apatinu će se održati Memorijal Đure Štikovca. Turnir je na programu u subotu, 27. kolovoza 2016. godine. Naslov brani Mario Mušanić.

KK Kandit
Detalj sa jednog od prijašnjih turnira
Kandit u Apatinu
U Apatinu se od petka do nedjelje održava međunarodno ekipno natjecanje JUNAKOVIĆ CUP 2016. Redovni sudionik tog natjecanja je KK Kandit iz Osijeka. Uz njih sudjelju još KK Crvena Zvezda iz Beograda, KK Sloboda iz Tuzle, KK Kordun iz Klajićeva, KK Apatin i selekcija Apatina. Kanditovci su u grupi sa selekcijom Apatina, protiv kojih igraju u petak, i Slobodom iz Tuzle, protiv kojih se sastaju u subotu. Po dvije prvoplasirane ekipe igraju u nedjelju polufinale, nakon kojeg će pobjednici igrati finale, a poraženi za 3. mjesto.

Licenciranje sudaca
U subotu, 3. rujna 2016. godine, na kuglani Pampas u Osijeku provest će se licenciranje sudaca sa područja Osječko-baranjske županije. Licenciranju moraju pristupiti svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni, a istekla im je ili im ističe licenca u rujnu mjesecu. Licenciranju također mogu pristupiti svi suci koji su bili neaktivni proteklih sezona i žele se ponovo aktivirati, kao i kandidati za nove suce.

Osijek-Pecs 2016
Osijek - Pecs
Selekcija Osijeka je zadržala tradiciju nepobjedivosti na domaćem terenu. Najbolji pojedinac bio je Mario MUŠANIĆ. Na sprinterskim turnirima pobjedili su Josip HORŽITZKY (muškarci), Margita PAČAREK (žene) i Ivica HARKANOVAC (rekreativci).

Osijek-Pecs 2015
Gosti iz Mađarske na otvorenju sezone
Tradicionalni, 40.-i po redu susret kuglačkih selekcija gradova prijatelja Osijeka i Pečuha, održat će se u subotu, 13. kolovoza, na kuglani Pampas u Osijeku.

Izvlačenje startnih brojeva
Izvlačenje startnih brojeva za lige Regije Istok održat će se sutra (četvrtak), na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16 sati.

ŽKK Osijek - 1. trening 2016
Startale i kuglačice
Kuglačice ŽKK Osijek 97 održale su večeras prvi trening na kuglani Pampas. Trening su odradile: Anđelka Dobek, Andrea Đimoti, Mirjana Gorup, Marina Matković, Margita Pačarek, Štefica Pofuk i Renata Žuža. Zbog ozljede mirovala je Zorica Todić, dok su Iva Belani-Kizivat i Tanja Tokić još na odmoru.

Kuglana Pampas
Od sutra na Pampasu
Na Pampasu su obavljeni potrebni zahvati i kuglana je spremna za početak nove sezone. Prvi treninzi počinju sutra (ponedjeljak). Prva natjecanja biti će već 13. kolovoza, kada gostuje selekcija Pečuha kod domaće osječke. Nažalost, samo u muškoj konkurenciji. U sklopu cjelodnevnog druženja odigrat će se i prigodni turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji, za sve nazočne na kuglani toga dana.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!