gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Eurokupovi - srijeda
Danas starta i Europapokal u Sarajevu. U Zaprešiću se u natjecanje uključuju i žene. Nakon prvog dana u Zaprešiću pomalo neočekivano vodi češki prvak, ispred 4 favorita. U Apatinu su kuglačice Zagreba i kuglači Osijeka trenutno u priželjkivanom plasmanu dok mali zaostatak imaju kuglačice Admirala i kuglači Grmoščice. Osijek danas: Pušić - 582.

Dario Radoš - 618
Utorak
Danas startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal). Za Osijek su odigrali Dario Radoš - 618, i Matija Tutnjević - 590.

Plakat Zaprešić WP 2018.
Eurokupovi
Sutra startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal), a u srijedu i u Sarajevu (Europapokal). Kvalifikacije se igraju do četvrtka, petak je rezerviran za polufinalne utakmice, a subota za finala i utakmice za 3. mjesto. Prva 4 mjesta u kvalifikacijama osiguravaju polufinalni nastup, za koji će se boriti 8 hrvatskih klubova.

Prvoplasirani parovi
Hrvoje i Matija najbolji par
U Slavonskom Brodu danas je održano parovno prvenstvo Regije Istok za juniore U-23. Naslov prvaka osvojio je osječki par Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević, ispred domaćeg para Lovro Buzov i Arijan Rukavina. Treći su Niko Bogdanović i Matej Cvitanušić, dok su plasman na državno prvenstvo još osigurali četvrtoplasirani Mario Drempetić i Sven Marić.

Subota
Na Pampasu od 14:30 igraju Osijek i Kandit. Video prijenos može se pratiti putem linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu naslovnice, pod KORISNI LINKOVI.

Kreću svi ligaši
Treće prvoligaško kolo odradio je Zaprešić, kako bi dobio još dodatnog vremena za pripremu nastupa na Svjetskom kupu, kojemu je i domaćin. U Osijeku gradski derbi igraju Osijek i Kandit. Kuglačice Đakova gostuju u Koprivnici.

Plakat
Svjetski kup u Zaprešiću
Kuglački klub Zaprešić domaćin je 30.-og izdanja ekipnog svjetskog kupa, koji će se održati na novoj kuglani u Zaprešiću, od 2. do 6. listopada 2018.g. Zaprešić je posložio respektabilnu ekipu koja je u stanju nadmašiti dosadašnji najbolji plasman u ovom natjecanju (3. mjesto u Apatinu 2013.g.). A poznavajući Darka Oršića i ekipu sigurno je da će ovo natjecanje biti vrhunsko popraćeno kvalitetnom slikom i ažurnom objavom rezultata.

45. gradski derbi
Treće prvoligaško kolo obilježit će 45. izdanje gradskog derbija osječkih prvoligaša.

Nedjelja
U Splitu igraju Poštar - Zaprešić, utakmicu 3. kola 1. HL M, u ranijem terminu. Jučer polovični učinak osječkih prvoligaša. Kuglačice Đakova ostvarile i drugu pobjedu u prvenstvu, kuglači Fortune drugi poraz, a Đurđenovčani drugi remi.

Subota
Video prijenos sa Pampasa može se pratiti putem linka Opal programi, koji se nalazi u desnom stupcu početne stranice Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!