gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Subota - Mlaka i Zaprešić u finalu
Mlaka je izborila nastup u ženskom, a Zaprešić, s novim rekordom kuglane, u muškom finalu. Protivnici su im branitelji naslova, Bamberg i Podbrezova.

Liga prvaka, finala kupa, veterani
U Zaprešiću se igra završnica Lige prvaka. Polufinala su u subotu, a finalni mečevi i oni za 3. mjesto u nedjelju. Hrvatski predstavnici Mlaka i Zaprešić nisu bez izgleda za najviši plasman.

Završnica kupa Regije Istok, pobjeda Novih nada
U subotu navečer biti će poznati pobjednici kupa Regije Istok u obje konkurencije. U finalu žena u Slavonskom Brodu od 14 sati igraju Obrtnik i Pitomača, dok su u finalu muškaraca Nove nade i osječki Željezničar. Utakmica se igra u Požegi od 17 sati. Pobjednici kupa predstavljaće Regiju Istok u završnici kupa RH. Mjesto među 16 klubova u završnici direktno su osigurali Đakovo, Osijek i Kandit.

Završnica Lige prvaka
Nakon ekipnog Svjetskog kupa, održanog početkom listopada prošle godine, Zaprešić će biti domaćin i završnice Lige prvaka, 30. i 31. ožujka 2019. godine. U borbi za naslov pobjednika sudjeluju i hrvatski predstavnici, Mlaka i Zaprešić.

Nedjelja
Nakon dramatične subote slijedi nedjeljna kup matineja na osječkom "Želji" i posljednja trećeligaška utakmica u Belišću, u kojoj HT lovi naslov prvaka u meču protiv Našica. Kandit je bio bez čuda u Zaprešiću i ispao iz 1. HL. Đakovčanke su dosta teško otpremile ENDI u 2. HL. Željezničar Čakovec i Šubićevac su povratnici u 1. HL. Zrinski za pola poena bolji od Novih nada. Obrtnik iz Slavonskog Broda izborio žensko finale kupa Regije. Karlovčanke startalo pobjedom u kvalifikacijama.

KK Donji Miholjac-KK Tramvaj
Subota
U zanimljivoj završnici sinoćnje utakmice u Donjem Miholjcu Tramvaj je propustio uzeti barem bod domaćinu te je na taj način odgodio promociju trećeligaškog prvaka za nedjelju. Danas pada odluka u ostalim ligama.

Spušta se zavjesa
Slijedi nam posljednji ovosezonski ligaški vikend, sa puno nepoznanica. Jedino je u 1. HL muškaraca praktički sve jasno. Znaju se tri prvoplasirana kluba i dva koja ispadaju. Teoretski, Kanditu za opstanak treba čudo u Zaprešiću, gdje domaćini još ne znaju za poraz i gdje su padali i najveći europski velikani.

Turniri...
Završetkom ligaških natjecanja počinje dio sezone posvećen međunarodnim nastupima i pripremama za iste, dok će velikoj većini ostati mogućnost sudjelovanja na turnirima i lokalnim natjecanjima.

Osijek 97
Prvakinje 2. HL Ž za sezonu 2018.-2019.
Osječanke za nijansu
Kuglačice Osijeka 97 slavile su u Novoj Gradiški rezutatom 6-2, što im je bilo dovoljno da mirno čekaju završetak utakmice u Slavonskom Brodu, koja je inače završila rezultatom 8-0 za domaće igračice. Tako su Osječanke za osvojenih pola igračkih poena više u odnosu na Brođanke osvojile prvo mjesto i izborile kvalifikacije za popunu 1. HL.

Subota

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!