gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 
Vlado Hrkač
Sveprisutni Vlado
Neupućeni bi pomislili da postoje dva ili čak tri kuglača sa istim imenom i prezimenom, obzirom da se njegovo ime nalazi u biltenima svih turnira u bližoj i daljoj okolici. U večini biltena spominje se nekoliko puta, tamo gdje je dozvoljeno ponavljanje. Pa ipak, u kuglačkom svijetu samo je jedan Vlado Hrkač, nekadašnji rukometaš, a potom osnivač i alfa i omega kuglačkog kluba Vrijednosnice OS Darda. Danas je on kuglački veteran, koji je prošlog vikenda dostigao i rezultat karijere, treće mjesto na veteranskom prvenstvu RH u Slavonskom Brodu.

Obavljen žrijeb
Obavljen je žrijeb gradske lige u 4x120 i narodnom načinu. Natjecanje starta 23. travnja.

Večeras žrijeb gradske lige
Žrijeb osječke gradske lige održat će se večeras na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. Žrijebat će se startni brojevi za 10 ekipa prijavljenih za narodni način, te grupe i startni brojevi za 22 ekipe prijavljene za 4x120 hitaca.

Prijavljene 32 ekipe
Čak 32 ekipe prijavljene su za ovogodišnje izdanje osječke gradske lige. Za narodni način prijavljeno je 10,a za 4x120 čak 22 ekipe. Žrijeb je sutra (četvrtak), na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. I dalje traju prijave za turnire. Pojavio se i novi, u Bačkoj Topoli, gdje se veterani mogu izboriti za nastup na 1. europskom prvenstvu veterana.

Kup RH
Danas su u Zagrebu žrijebani parovi završnice kupa RH. Osijek će u goste u Zagreb, domaćin je drugoligaš Centar. Kandit će na neutralnom terenu igrati protiv Velebita dok su Nove nade domaćini Obrtnik-torbaru. U Zagreb će i Đakovčanke, kod drugoligašica Sidre, dok će Obrtnik protiv Plitvica igrati na neutralnoj kuglani.

Obavijest o školovanju kadrova
Izvještavamo sve zainteresirane kako postoji mogućnost provođenja Programa osposobljavanja za poslove trenera kuglanja u gradu Osijeku. Uvjet je prijava najmanje 15 kandidata, koji su spremni dolaziti na predavanja i ispite koji će se organizirati u Osijeku. Detaljnije o Programu u privitku. Za sve obavijesti obratiti se u Kuglački savez Osječko-baranjske županije (Miroslav Liović, 098-372-777) i Srećku Vuki (098-295-596).

Prijave još samo danas
Još samo danas primaju se prijave za sudjelovanje u osječkoj gradskoj ligi.

Zaprešić pobjednik Lige prvaka, Osječanke slavile u Varaždinu
Domaćin slavio u Zaprešiću, Mlaka druga. U Varaždinu kuglačice Osijeka 97 pobjedile za 2 čunja. Završnica je veteranskog prvenstva u Slavonskom Brodu.

Kup Regija 2019 Ž - finalistice
Kupovi domaćinima
Kuglačice Obrtnika i kuglači Novih nada iskoristili su prednost domaćih kuglana i slavili u finalu kupa Regije Istok.

Subota - Mlaka i Zaprešić u finalu
Mlaka je izborila nastup u ženskom, a Zaprešić, s novim rekordom kuglane, u muškom finalu. Protivnici su im branitelji naslova, Bamberg i Podbrezova.

  prethodno  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!