gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
Produženje registracije, finale u Vrbasu
Na stranici HKS-a objavljeni su način i termini produženja registracije za 2017. godine, pa se klubovi umoljavaju da se pridržavaju navedenog. U Vrbasu se igra finale Božićnog turnira, na kojem sudjeluju i Mario Mušanić, Mario Liović, Dario Radoš (KK Osijek) te Matko Bulka, koji trenutno nastupa za austrijski St. Polten.

Milenijska
Naslov odlazi u Slavonski Brod
Mama Snježana i sin Josip Filajdić pobjednici su turnira Obitelj na kuglani, koji je u petak održan na kuglani Pampas u Osijeku. U finalu su bili bolji od Branka i Nike Bogdanovića. Zlato za najbolju mamiku također odlazi u Slavonski Brod. Pobjedila je najstarija sudionica, Jelica Holjevac.

Obitelj na kuglani Plakat
Prijavljeno 35 tandema
Zaključen je broj prijavljenih za obiteljski kuglački turnir, koji će se 30. prosinca održati na kuglani Pampas u Osijeku. Nakon otkaza zbog bolesti i putovanja te propuštenih prijava, utvrđen je konačan broj prijava. A on je isti kao i lani - 35 tandema. Objavljen je raspored kvalifikacija, a kompletnog natjecanja objaviti će se sutra tijekom dana.

Čestitka KS Bozic 2016 NG 2017
Čestitka

Obitelj na kuglani
Do sada 33 prijave
Realne su šanse da će obiteljski kuglački turnir, koji će se 30. prosinca održati na kuglani Pampas u Osijeku, privući barem jednaki broj sudionika kao i prošle godine (35), obzirom da se do sada prijavila 33 tandema. A do isteka roka za prijavu ostalo je još 2 dana. Sličan turnir igrat će se istoga dana i u Delnicama. U pretkolu kupa Brod ponovo bolji od Zanatlije.

Mario Mušanić i Branko Bogdanović
Finalisti
Mušaniću četvrti naslov
Mario Mušanić osvojio je naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske, ukupno svoj četvrti. U finalu je slavio protiv svog sugrađanina Branka Bogdanovića. Kod žena, pomalo neočekivano, slavila je Valentina Gal-Mesarić, pobjedivši u finalu Natašu Ravnić-Gašparini.

Nataša Ravnić-Gašparini
Prva u kvalifikacijama.
Rijeka - subota
Preko linka na stranici HKS-a moći će se pratiti tijek zbivanja na prvenstvu RH u Rijeci. Natjecanje počinje u 11 sati, a u prvom bloku nastupaju 3 osječka igrača. Željko Rupčić i Dario Radoš igraju protiv Mertojakovog reprezentativnog dvojca dok Mario Mušanić za protivnika ima Vladimira Galjanića.

Muše brani naslov, tko će naslijediti Ines?
Sutra u Rijeci kreće završnica pojedinačnog prvenstva. Kod žena nema one najbolje (Ines Maričić), što ne znači da neće biti kvalitetnih i zanimljivih mečeva. Tu su Porečanke i Riječanke te Zagrepčanke, koje predvodi prvakinja iz 2015. Ana Bacan. Zanimljivost kod muškaraca je da nema izrazitog favorita. Igra se na neutralnoj kuglani, a činjenice da su o plasmanu u završnicu odlučivali promašaji, da su visoke rezultate donosile lude serije devetki u jednom setu i da je završnicu jedva izborio devetorostruki prvak Branko Bogdanović, govori da neće biti lakih mečeva i da sitnice mogu odlučivati o prolascima. U konačnici bi mogla odlučivati i tjelesna pripremljenost, jer poneki će odigrati 4 nastupa u manje od 24 sata.

Mini prijelazni rok
Mini prijelazni rok traje od 20. do 30. prosinca tekuće godine. Potrebni obrasci nalaze se na internet stranici HKS-a.

Pobjeda Lokomotive u pretkolu kupa
Kuglači trećeligaša Lokomotive iz Slavonskob Broda plasirali su se u glavni žrijeb kupa Regie Istok, nakon što su sinoć, u utakmici pretkola, pobjedili drugoligaša Papuka iz Pakraca, rezultatom 7-1 20-4 3187-2836. Protivnik u 1. kolu bit će im drugoligaš Nova Gradiška.

  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!