gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
Kuglana SPUK
Kuglana u Zrinjevcu 2002.
Kutak za nostalgičare
U ove vruće ljetne dane, kada staze uglavnom miruju, možete se podsjetiti na jedan sportski događaj koji je prije 15 godina obilježio grad Osijek i trajno ga ucrtao u kuglačku kartu Europe.

Ines Tomić
Povratak u Osijek nakon 6 godina
Završio prijelazni rok
Na današnjoj sjednici Registracijske komisije HKS-a verificirani su prijelazi igrača (148) i dvojne registracije (69). U osječkim prvoligašima miran prijelazni rok. Kandit je ostao bez Marka Jeličića (Zadar), a povratnik je iskusni Siniša Salai. Osijek je ostao bez Zvonimira Horžitzkog (preseljenje), a vratio je bivše juniore (Lugarić, Ranogajec) i doveo ispomoć za rad druge ekipe (Pofuk), dok se u Osijek 97 vratila Ines Tomić.

LM 2017 - Osijek - 1. mjesto
Osječani pobjednici Lige mladih
Završena je Liga mladih Regije Istok. Mladi kuglači Osijeka ponovo su prvaci, ispred Zanatlije iz Slavonskog Broda i Đakova. Kuglač lige: Niko BOGDANOVIĆ.

Detalj sa otvorenja turnira
Osječani najbolji
Slijepi i slabovidni kuglači osječke "Svjetlosti" pobjednici su 9. međunarodnog turnira, koji je prošle subote održan na kuglani "Pampas". U nedjelju su se kuglači preselili u obližnji bowling centar u Portanovi, gdje je u bowlingu domaćina nadmašila ekipa Koprivnice.

Ozalj 2017 - pobjednici
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević pobjednici u Ozlju
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević ponovili su u Ozlju uspjeh iz Delnica od prije mjesec i pol dana, kada su također osvojili turnir.

KK Osijek - finalist kupa RH 2017
Osijek poražen u finalu
Kuglačice riječke Mlake i kuglači splitskog Mertojaka pobjednici su kupa RH za 2017. godinu.

Osijek u finalu
Kuglači Osijeka izborili su nastup u finalu kupa RH. U polufinalu su pobjedili Zadar rezultatom 6-2. Protivnik u današnjem finalu (12 sati) biti će im državni prvak splitski Mertojak, koji je u polufinalu pobjedio gradskog rivala Poštara. Finale žena je na programu od 9 sati, a sastaju se domaća Mlaka i Istra Poreč.

Kup RH
Danas se u Rijeci igraju polufinalne utakmice kupa RH.

KK Osijek
Ponovo u završnici kupa RH
Završnica kupa RH u Rijeci
Na kuglani "Mlaka" u Rijeci održat će se završnica kupa RH. Među četiri ekipe seniora mjesto u završnici izborio je i kuglački klub "Osijek". Polufinalni parovi kod seniorki se znaju (Zagreb-Mlaka i Istra-Split), dok će se žrijeb polufinala kod seniora održati sutra, na samoj kuglani, u 15 sati.

Izvlačenje parova kupa RH
Žrijebani su parovi polufinala kupa RH, ali samo u ženskoj konkurenciji. Parovi su: KK Zagreb - KK Mlaka u 10:00 sati i ŽKK Istra - ŽKK Split u 13:00 sati. Završnica se igra u Rijeci, 10. i 11. lipnja 2017. godine.

  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!