gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
PRH sprint U-23
Tomislav Vidaković prvak Hrvatske u sprintu
Tomislav Vidaković, član KK Osijek, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u sprintu u konkurenciji juniora (U-23). Kod juniorki najbolja je bila Maja Stojanović, KK Admiral Zagreb.

Mirjana Gorup
Najbolja u Zagrebu
Kanditovci bolji finišeri
Kandit je slavio u gradskom derbiju sa 42 čunja razlike. Posebno nadmoćni bili su u posljednjim setovima, u kojima su svi domaći slavili, sa ukupno 141 čunjem razlike. Kuglačice Osijeka 97 nisu iskoristile odličan nastup Mirjane Gorup, pa su u konačnici poražene od Endi-Tekstilca sa 9 čunjeva razlike.

Kandit-Osijek 2016.
Gradski derbi - 21. sezona u kontinuitetu
Gradski rivali nikad nisu bili tako ujednačeno učinkoviti prije međusobnog ogleda. Po jedan domaći poraz, pobjeda i neriješeni rezultat te gostujuća pobjeda i poraz. Prevedeno, možemo očekivati vrlo zanimljivu utakmicu. Kuglačice Osijeka 97 imaju reprizu kvalifikacija. Nakon domaće utakmice s ekipom Vrbovskog slijedi gostovanje kod Endi-Tekstilca. Svi očekuju da bude uspješnije od proljetnog.

Osijek II - HT
Osijek II - HT 6-2
U unaprijed odigranoj utakmici 4. kola 3. HL Zone Osijek mladi kuglači Osijeka II slavili su u gradskom derbiju protiv ekipe HT-a.

Prvi bodovi Osječanki
Kuglačice Osijeka 97 uspjele su osvojiti prve prvoligaške bodove. Do pobjede su stigle praktički u posljednjim hicima. Gošće su vodile cijelu utakmicu, ali je u završnici zakazala njihova najbolja igračica Višnja Širola (26 posljednje čišćenje), a domaće igračice proigrale kad je bilo najpotrebnije. Osijek i Poštar su podijelili bodove, u utakmici u kojoj su i jedni i drugi bili blizu punom plijenu. Kandit je poražen u Bjelovaru.

Osijek 97 - Vrbovsko
Borba za prve bodove
Dva derbija na Pampasu
Kuglačice Osijeka 97 i Vrbovskog jedine su prvoligašice koje još uvijek imaju nulu u rubrici osvojeni bodovi. Nakon subotnjeg međusobnog susreta to će se ipak promijeniti. U nedavnim kvalifikacijama gošće su bile uspješnije. Poslije njih na programu je NBC derbi između Osijeka i Poštara. Prije 14 dana domaći su bili uspješniji od Splićana, koji trenutno imaju bod više od domaćina, pa se očekuje neizvjesna utakmica. Kuglački vikend večeras otvaraju Tramvaj i Orahovica.

Pojedinačno županije
Lanjski prvoplasirani
Prijave za pojedinačno
Pojedinačno prvenstvo muškaraca Osječko-baranjske županije održat će se u Đakovu i Osijeku. Prijave se primaju do konca mjeseca.

Marko Tomić
Uspješan povratak
Uzbudljivo na Pampasu
Dvije muške prvoligaške utakmice na Pampasu donijele su dosta uzbudljivih trenutaka, kao i vrhunskih prezentacija.

KK Mertojak
Prvak dolazi na Pampas
Kandit i Osijek domaćini
U subotu se na Pampasu igraju dvije prvoligaške utakmice muškaraca. Kandit - Mertojak u redovnom terminu te nakon nje Osijek - Velebit. Potonja se igra u Osijeku jer kuglana u Otočcu još nije spremna za odigravanje službenih utakmica.

U subotu dvostruki prvoligaški program na Pampasu
Nova kuglana u Otočcu još nije u funkciji, pa ćemo u subotu gledati dvije prvoligaške utakmice. U redovnom terminu od 14:30 Kandit dočekuje prvaka Mertojaka, sudionika završnice Svjetskog pokala proteklog vikenda. Od 17 sati Osijek, osmoplasirana ekipa se NBC pokala, dočekuje Velebit.

  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!