gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
Pobjednik 2013.
Željko Selak (lijevo), pobjednik 2013.
Festival rekreativnog kuglanja u Malom Lošinju
U Malom Lošinju se održava 18. festival rekreacijskog kuglanja, u periodu od 6. do 9. listopada tekuće godine.

HOD 2012.
Sudionici
Hrvatski olimpijski dan
U subotu je Hrvatski olimpijski dan (10.09.). Osječki sportaši ga tradicionalno obilježavaju na Srednjoškolskom igralištu, osim par iznimaka, a među njima su i kuglači, koji ga obilježavaju na svom objektu. Kuglana Pampas biti će otvorena za građanstvo u vremenu od 13 do 15 sati. Prije toga pokazni trening odradit će osječki prvoligaši Kandit i Osijek, a od 15 sati kuglačice Osijeka 97. Preporuka svim sudionicima je korištenje bijelih majica.

Licenciranje sudaca
Uspješno licenciranje, prijave za juniorsko
U subotu je na Pampasu uspješno provedeno licenciranje dijela sudaca za 4-godišnje razdoblje. Pri tome je ispite za nove suce položilo 6 kandidata. U nedjelju je odigrana i prva utakmica 1. B lige, u kojoj je osječki Željezničar bio bolji od sisačkog Zanatlije. U tijeku su prijave za juniorsko prvenstvo regije Istok. Određena su i mjesta odigravanja državnih prvenstava.

Željezničar-Zanatlija
Željezničar - Zanatlija Sisak
Danas od 15 sati na kuglani HŽ-a prvenstvenu utakmicu igraju B-ligaši Željezničar i Zanatlija iz Siska. Utakmica se igra u ranijem terminu, na zahtjev Siščana.

KK Željezničar
U nedjelju otvaraju sezonu
Suci na Pampasu, pretpremijera na Želji
U subotu od 10 sati na kuglani Pampas počinje licenciranje kuglačkih sudaca, kojemu će pristupiti 17 sudaca kojima ističe licenca te 7 kandidata za nove suce. Licenciranje provodi Sudačka komisija HKS-a. U nedjelju na kuglani HŽ u Osijeku prvu utakmicu novooformljene 1.B lige igraju domaći Željezničar i Zanatlija iz Siska.

Kolonija Open
Danas je na programu završnica turnira u Slavonskom Brodu.

Najbolji
Vrhunske izvedbe u znaku Szegeda
Kuglači Szegeda obilježili su današnji turnir u Apatinu. Osvojili su prva tri mjesta (Kiss, Ernješi, Kovačić) iako su tu vrlo lako mogli biti Karsai (359 u prvih 60) i mladi Saša Mirković iz Banja Luke (356 u prvih 60). Potonji se posebno istakao u drugom setu, kada je poslije 178 u prvom fantastično startao u drugom setu (5 deveki, osmica, devetka), ukupno 117 u pune, pa devetka i osmica u čišćenje. Na semaforu je tada stajalo 312 u 47.-om hicu. Solidni nastupi Mušanića i Bogdanovića, dok je Radoš dobar plasman prokockao u posljednjem čišćenju (35). Odlična organizacija i čestitke braći Štikovac.

Mario Mušanić i Dario Radoš
Jaka provjera u Apatinu
Mario i Dario u Apatinu
U Apatinu se u subotu održava Memorijal Đuro Štikovac, međunarodni kuglački turnir, na kojem sudjeluje 40 igrača, a među njima i dosta poznatih imena. Naslov brani Mario Mušanić, a uz njega će od Osječana nastupiti Dario Radoš, koji je u posljednji tren uskočio umjesto bolesnog Maria Liovića, te Branko Bogdanović, inače član Zaprešića.

Licencirenja sudaca
Licenciranje sudaca Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije održat će se 3. rujna 2016. godine na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 10 sati. Krajnji rok za prijavu je srijeda, 24. kolovoza do 10 sati.

KK Kandit
Kandit treći
Kuglači Kandita osvojili su 3. mjesto na Junaković kupu.

  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!