gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 
KK Osijek 2016-2017
Na grmoščici generalka pred NBC Pokal u Straubingu
Dvostruki ogled osječkih i zagrebačkih prvoligaša
Subotnje prvoligaško kolo donosi oglede osječkih i zagrebačkih prvoligaša, jedinih klubova uz Zadar i Zaprešić koji su osvajali naslove ekipnih prvaka Republike Hrvatske. U prvih 13 godina hrvatske države uspjelo im je to čak 11 puta. Grmoščica je bila prvi prvak, nakon nje Medveščak 6 puta zaredom. Slijedi dvogodišnja pauza koja je protekla u znaku Zadra, nakon kojega primat preuzimaju Osječani, svaki sa po dva naslova. U posljednjih 12 sezona samo je Osijek uspio dohvatiti jedan naslov, koji će vjerojatno i ove sezone ovoj četvorci ostati samo san.

Pobjeda Silosa
Sinoć je u Đakovu odigrana prva utakmica (u ranijem terminu) 1. kola 2. HL Regije Istok za muškarce, u kojoj je domaći Silos, dosta tijesno, porazio kuglače Nove Gradiške. Gosti su vodili 3-1 i 23 čunja, ali je domaći dvojac Parač-Glavaš u posljednjem bloku preokrenuo rezultat u korist Silosa. Sutra (četvrtak od 17 sati) u ranijem terminu igraju se utakmice u Belišću (Željezničar-Lepoglava, 1.B HL) i Đakovu (Donji Andrijevci-Obrtnik PŽ, 2. HL M).

prvoplasirani
Dario i Hrvoje prvaci Regije
Dario Radoš je najbolji junior, a Hrvoje Harkanovac mlađi junior Regije Istok. Hrvoju je za dva čunja izmakla brončana medalja u starijoj kategoriji.

KK Osijek
Subota na Pampasu u znaku domaćina
Domaćini su ostvarili pobjede na Pampasu

KK Velebit
Ponovo na Pampasu
Velebit ponovo na Pampasu, kreću drugoligašice
Kuglači Velebita ponovo gostuju na Pampasu, ovaj puta protiv Osijeka. Kandit gostuje u Bjelovaru.

Prvoplasirani
Radoš - Harkanovac prvaci
Dario Radoš i Hrvoje Harkanovac najbolji su juniorski par Regije Istok. Kuglačice Đakova slavile su u unaprijed odigranoj utakmici 1. kola protiv Virovitičanki.

KK Kandit
Pobjeda na startu
Pobjeda Kandita, poraz Osijeka
Kandit je u zanimljivoj utakmici pobjedio Velebita, dok Osijek nije imao šansi kod prvaka.

Kandit
U očekivanju suparnika iz kvalifikacija
Otvaraju Kandit i Velebit
Kandit i Velebit otvaraju sezonu prvenstvenih utakmica na Pampasu. Osijek gostuje kod Zaprešića. Prvo B-ligaši igraju već drugo kolo, dok osječki Željezničar igra već treću utakmicu. U županijskom derbiju dočekuje đakovačku Fortunu. U ranijem terminu igraju Đakovo - Sloboda Tvin, utakmicu 1. kola 2. HL žena.

Zaprešić-Osijek
Već u 1. kolu...
Prvoligaši po 26.-i put
U subotu startaju prvoligaši, po 26.-i puta od osamostaljenja. Naslove prvaka do sada je osvojilo 7 ženskih i 6 muških ekipa. Rekorderi su Podravka sa 7 naslova kod žena i Zadar sa 9 naslova kod muškaraca. Posljednje sezone protiču u znaku Mlake (3 naslova u 5 sezona) i Zaprešića (4 uzastopna naslova). Kao glavni konkurenti nameću se Porečanke i Splićani (Mertojak).

Pobjednik 2013.
Željko Selak (lijevo), pobjednik 2013.
Festival rekreativnog kuglanja u Malom Lošinju
U Malom Lošinju se održava 18. festival rekreacijskog kuglanja, u periodu od 6. do 9. listopada tekuće godine.

  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!