gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 
Osijek-Apatin
Osijek - Apatin 3-5
Gosti iz Apatina pobjedili su kombiniranu momčad domaćina. Za Osijek su nastupili: Majerus -518, Horžitzky - 511, Rukavina - 547, Tutnjević - 614, I.Pofuk - 542 i Vidaković - 523. Najbolji kod gostiju Milan Štulić - 585.

Osijek u Apatinu
Kuglači Osijeka nakon dva tjedna kuglačkih treninga sutra igraju i prvu prijateljsku utakmicu. Gostovat će u Apatinu, kod istoimenog novog srpskog prvoligaša. Početak utakmice predviđen je za 14 sati. Uzvrat je u nedjelju na Pampasu, sa početkom u 16 sati.

Prvi trening 25-07-2018
Prvo okupljanje
Kuglači Osijeka odradili su prvi trening u novoj sezoni. Trkački i malonogometni trening odrađen je na Srednjiki. Za 50-ak dana čeka ih prva prvenstvena utakmica, a 20-ak dana poslije i nastup na NBC pokalu u susjednom Apatinu.

Seminar i licenciranje u Osijeku
Seminar i licenciranje za suce, predstavnike klubova i trenere održat će se u nedjelju, 26.08.2018. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 9 sati. Seminaru su obvezni prisustvovati svi suci koji sude IV. stupanj natjecanja, svi suci koji produžuju licencu ili polažu za višu kategoriju, kao i predstavnici i treneri klubova IV. stupnja natjecanja. Preporuka je da seminaru prisustvuju i ostali suci te predstavnici ostalih klubova.

Prijelazni rok
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. Žrijebani su i startni brojevi u svim ligama. Prvoligaši startaju 15. rujna. U 1. kolu osječko-zagrebački duel, Osijek dočekuje Grmoščicu, Kandit gostuje kod Medveščaka 1958. Gradski derbi je u 3. kolu, što će Osijeku ujedno biti i generalka za NBC Pokal u Apatinu. Đakovčanke kreću sa dvije domaće utakmice, protiv Rijeke i Istre.

Svjetlost
Svjetlost pobjednik
Slijepi i slabovidni kuglači osječke Svjetlosti ekipni su pobjednici 10. memorijalnog turnira Stjepan Jurčević, koji je danas odigran na kuglani "Pampas" u Osijeku.

PRIVITCI:
Ekipno
Pojedinačno
plakat kuglanje
Slijepi na Pampasu
U subotu se na kuglani Pampas održava 10. međunarodni kuglački turnir za slijepe i slabovidne "Memorijal Stjepana Jurčevića", u organizaciji ŠUS "Svjetlost". Na turniru će sudjelovati 47 kuglača iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Dio sudionika u nedjelju će se ogledati i u bowlingu, u TC "Portanova".

PRIVITCI:
RASPORED KUGLANJA
Profesor Vladimir Gjurčević (1933.-2018.)
Profesor drugi s lijeva, detalj sa posljednjeg natjecanja veterana na kojem je nastupio.
Ode nam profesor...
Napustio nas je profesor Vladimir Gjurčević, posljednjih godina redovni navijač i kibicer svih utakmica na Pampasu, uporni rekreativac (ne samo u kuglanju) i sudionik svih prigodnih turnira i veteranskih natjecanja, gdje je bio uvjerljivo najstariji. Sahrana je sutra (srijeda) na Aninom groblju u 11:40 sati.

KK Osijek - finalist kupa RH 2018
Prvacima i kup, Zagreb i Osijek prema Apatinu
Mlaka i Zaprešić su, nakon prvenstva, osvojili i kup RH. Osijek je ulaskom u finale ostvario plasman na NBC Pokal, dok su kuglačice Zagreba za to morale odigrati dodatnu utakmicu protiv Splita, kojeg su svladale 6-2.

Osijek u finalu i NBC pokalu
Osijek je nakon tijesne završnice uspio pobjediti Zadra i plasirati se u finale kupa RH. Plasman na NBC Pokal omogućio mu je Zaprešić, koji je tek u završnici slomio otpor Medveščaka 1958. Finale je na rasporedu u 12 sati. U ženskom finalu, koje počinje u 8:30, igraju Mlaka i Istra Poreč, dok će poraženi polufinalisti od 16 sati igrati utakmicu za plasman na NBC Pokal.

  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!