gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 
Matija Tutnjević i Zvonimir Horžitzky
Lanjski pobjednici parovnog prvenstva
Liga prvaka, prvoligaši miruju
Sutra se igraju prve utakmice 2. kola Lige prvaka, stoga prvoligaši imaju pauzu. Zaprešić gostuje u Bambergu, a Riječanke dočekuju Rumunjke. U Đakovu regionalni derbi igraju B-ligaši Fortuna i Pakrac. Osječki Željezničar gostuje u Velikoj Gorici, a belišćanski imenjak u Varaždinu.

Naslovi Admiralu i Zanatliji
U Slunju i Slavonskom brodu odigrano je parovno prvenstvo RH za mlađe juniorke i mlađe juniore. Kod djevojaka naslov su obranile Tea Dragičević i Tamara Sinković iz zagrebačkog Admirala, dok su kod muškaraca naslov osvojili domaći igrači Lovro Buzov i Mihael Grivičić. Osječani Niko Bogdanović i Hrvoje Harkanovac izgubili su drugo mjesto za slabije čišćenje.

Tramvaj-Slatina
Subota
Na Pampasu četverostruki program. Središnja utakmica je ona u 14:30, u kojoj se sastaju prvoligaši Osijek i Grmoščica.

Kompletira se karavana
Ovog vikenda svi su u pogonu. Osijek igra važnu utakmicu protiv Grmoščice u borbi za treću poziciju u prvenstvu. Kandit gostuje kod pojačanog fenjeraša iz Kranjčevićeve. U Splitu je gradski derbi. Mertojak čuva prvu poziciju, a Poštar lovi treću. I osječki Željezničar gostuje kod fenjeraša u Sisku. Fortuna će u Zabok dok belišćanski Željezničar dočekuje Ceste.

Traže se još tri imena
Poznato je već 5 četvrtfinalista kupa Regije Istok. Dva B-ligaša, osječki Željezničar i Fortuna, s uspjehom su prošli gostovanja na Pampasu. Požeški Obrtnik je slavio kod Silosa, a iznenađenja su priredili trećeligaši Brod i Lokomotiva, koji su nakon pobjeda u pretkolu protiv Zanatlije i Papuka, slavili protiv Donjih Andrijevaca i Nove Gradiške.

Tjedan kup utakmica
Siječanj je predviđen za odigravanje utakmica 1. kola kupa Regije Istok za muškarce. Sutra (ponedjeljak) igraju Monte-mont i osječki Željezničar (19 h), u utorak Lokomotiva SB - Nova Gradiška (17 h), a u srijedu Zrinski Pivovara - Fortuna (19 h). Prolaz u četvrtfinale već su izborili trećeligaš Brod i požeški Obrtnik.

Osijek oslabljen na Plitvicama
Kuglači Osijeka ponovo nastupaju bez Ivana Pušića. Ovaj puta, nažalost, zbog smrtnog slučaja. Tijekom puta dojavljeno je da mu je preminula majka, pa se Ivan morao vlakom iz Zagreba vratiti za Osijek.

Zimski vikend
Kandit dočekuje Bjelovara, Osijek putuje na Plitvice, odakle su kanditovci donijeli bodove u prošlom kolu. Derbi je na Grmoščici, gdje gostuje Zaprešić. Upitno će biti stanje na cestama, obzirom na snijeg koji je danas počeo padati, tako da je moguće da prvoligaši i ne odigraju kompletno kolo.

Dobro došli u Apsurdistan
Ovo vjerojatno ima samo u Hrvatskoj.

Osijek-Zaprešić
Osijek - Zaprešić
Prvi vikend donosi nastavak u natjecanjima IV. stupnja te u 2. HL žena i 3. HL Zone Osijek. U Osijeku gostuje Zaprešić. I nije to jedini derbi u Osijeku. Na kuglani HŽ gostuje neporaženi B-ligaš Novska. A Željezničar kod kuće je sposoban prekinuti tu seriju.

  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!