gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 
Pojedinačno županije
Lanjski prvoplasirani
Prijave za pojedinačno
Pojedinačno prvenstvo muškaraca Osječko-baranjske županije održat će se u Đakovu i Osijeku. Prijave se primaju do konca mjeseca.

Marko Tomić
Uspješan povratak
Uzbudljivo na Pampasu
Dvije muške prvoligaške utakmice na Pampasu donijele su dosta uzbudljivih trenutaka, kao i vrhunskih prezentacija.

KK Mertojak
Prvak dolazi na Pampas
Kandit i Osijek domaćini
U subotu se na Pampasu igraju dvije prvoligaške utakmice muškaraca. Kandit - Mertojak u redovnom terminu te nakon nje Osijek - Velebit. Potonja se igra u Osijeku jer kuglana u Otočcu još nije spremna za odigravanje službenih utakmica.

U subotu dvostruki prvoligaški program na Pampasu
Nova kuglana u Otočcu još nije u funkciji, pa ćemo u subotu gledati dvije prvoligaške utakmice. U redovnom terminu od 14:30 Kandit dočekuje prvaka Mertojaka, sudionika završnice Svjetskog pokala proteklog vikenda. Od 17 sati Osijek, osmoplasirana ekipa se NBC pokala, dočekuje Velebit.

Svjetlost u Apatinu
Svjetlost prva u Apatinu
Kuglači Športske udruge slijepih "Svjetlost" iz Osijeka pobjednici su međunarodnog turnira slijepih "Trofej Beograd", koji je 7. listopada 2017. godine održan u Apatinu, u konkurenciji 10 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

KK Zaprešić
Pobjednici Europapokala
Zaprešić pobjednik Europapokala
Plasman u završnicu europskih kupova izborila su 4 hrvatska predstavnika. U najkvalitetnijem natjecanju, Weltpokalu, završnicu su izborila oba predstavnika, Mertojak i Zagreb, ali u završnici su doživjeli poraze, što je rezultiralo plasmanima na 4. mjesto. U Eurokupu Zaprešić je stigao do samog vrha, dok su kuglačice Mlake zapele u kvalifikacijama (6. mjesto). U NBC pokalu Istra je poklekla u finalu, dok su ostali sudionici otpali u kvalifikacijama (Split 5. mjesto, Osijek neslužbeno 8. mjesto, Poštar neslužbeno 9. mjesto). Organizatorima u Muenchenu promaklo je 30 čunjeva Maria Mušanića, koji nisu evidentirani u službenom plasmanu.

Reg poj Ž prvoplasirane
Dalija Perković prvakinja Regije
U Muenchenu se igra završnica NBC pokala. U Đakovu žene odigrale drugi nastup na prvenstvu Regije Istok. Na državno će po dvije igračice Đakova i Osijeka 97, prvo i drugoplasirana Dalija Perković i Paulina Kopecki, te Mirjana Gorup i Margita Pačarek.

Mettingen - Osijek
Matija 675
Kuglači Osijeka se nakon osvojenog 8. mjesta na NBC pokalu (službeni bilten još nije ispravljen) nisu direktno vraćali kući, nego su svratili u Mettingen, gradić pokraj Stuttgarta, i odigrali prijateljski susret protiv istoimenog ligaša, za kojeg nastupa njihov nekadašnji član i juniorski reprezentativac Saša Andrijanić. U netom završenom susretu briljirao je Matija TUTNJEVIĆ, sa novim rekordom kuglane koji sada glasi 675 čunjeva.

Eurokupovi - subota
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb igraju mečeve za 3. mjesto. Istra Poreč igra polufinale protiv Slovenki.

KK Osijek u Muenchenu
Zaprešić u finalu, Istra u polufinalu, Osijek deveti
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb su izgubili polufinalne mečeve. Sutra Porečanke igraju za finale NBC pokala. Kuglačice Splita su ostale kratke 13 čunjeva. Poštar je osmi, a Osijek deveti. Za Osijek danas igrali Hrvoje Harkanovac (264 + Marko Tomić 301), Dario Radoš (611) i Mario Mušanić (645).

  prethodno  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!