gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
Liović-Radoš
Radoš-Liović ostali prvi
Na Pampasu je odigrano parovno prvenstvo Regije Istok. Plasman na državno izborila su po dva para Osijeka i Kandita. Sutra su na programu seniorke. Na Svjetskom kupu u nejmačkom Straubingu polufinale je izborila samo fenomenalna Klara Sedlar. Dario Radoš je ispao na setove. U Koprivnici i Zagrebu za naslove pojedinačnih državnih prvaka bore se mlađi juniori i juniorke.

Ligaši miruju
Iako nema ligaških utakmica, za predstojeći vikend ne može se reći da će biti nezanimljiv.

Poveli Radoš - Liović
Večeras je započelo parovno prvenstvo Regije Istok za seniore. U ranijem terminu, zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša, odigrala su dva domaća osječka para. Dario Radoš i Mario Liović bili su uspješniji od Željka Rupčića i Daria Šipala i trenutno vode, sa dosta respektabilnih 1220 čunjeva, što im gotovo sigurno osigurava plasman na državno prvenstvo.

Dario Radoš
Parovi Regije
Parovno prvenstvo Regije Istok održat će se na kuglani Pampas u Osijeku. U subotu su na programu muškarci, a u nedjelju žene. Zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša (juniorski pojedinačni svjetski kup u Straubingu), par KK Osijeka nastupit će već sutra, sa početkom u 18 sati. Parirat će im jedan od plasiranih parova KK Kandita. Preostalih 14 parova igra u subotu.

Milenko Nikolić - 637
Uspješni osječki drugoligaši
Dobar vikend za osječke drugoligaše. Monte-mont je u Belišću iznenadio vodećeg Đurđenovca, u susretu u kojem je Zoran Prodanović u momentima podsjetio na svoje najbolje dane. U Osijeku je briljirao Milenko Nikolić (637) i dovukao pivarce do pobjede protiv Silosa, u meču gdje Silosu bod nije bio daleko. Kuglačice Osijeka 97 tek su u predzadnjem setu osigurale važnu pobjedu u Virovitici i povećale prednost na tri boda u odnosu na drugoplasirane Đakovčanke, koje su tijesno poražene u Slavonskom Brodu.

Hrvoje Harkanovac
Uspješno asistirao za Darijevu drugu titulu.
Dario i Hrvoje prvaci Hrvatske
Juniorski par KK Osijeka, Dario RADOŠ i Hrvoje HARKANOVAC, osvojio je naslov prvaka Hrvatske, na prvenstvu održanom jučer u Zaprešiću. Vrlo dobri su bili i Matija Tutnjević i Niko Bogdanović, koji su osvojili 5. mjesto. Kod djevojaka slavio je par Mlake, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

KK Poštar Split
Gosti na Pampasu
Veliki derbi u Splitu
U Splitu igraju Mertojak i Zaprešić. Pobjednik je moguće i budući prvak Hrvatske. Kandit protiv Poštara lovi bodove za mirniju završnicu, Osijek u Bjelovaru pokušava spasiti izlazak u Europu.

Završnica prvenstva parova
Na Pampasu se od 10 do 15 sati odigrava završnica parovnog prvenstva Osječko-baranjske županije. U Đakovu i Belišću igraju se posljednje drugoligaške utakmice 11. kola.

Subota
Igra se liga prvaka, parovno županije i ligaške utakmice (osim 1. HL). BAMBERG - ZAPREŠIĆ 1-7.

Savez promijenio kralja
Kancelarija Saveza preseljena je iz Ulice kralja Zvonimira u Ulicu kralja Petra Svačića broj 67, u sportsku dvoranu Jug II.

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!