prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće

Šestorka izborila završnicu
Petorica igrača Osijeka te Julija Horvat (ŽKK Đakovo) izborili su završnicu pojedinačnog prvenstva RH. Dalija Perković ostala je kretka 2 čunja.U osmini će međusobno igrati Osječani, Mario Mušanić protiv Daria Radoša, te Mario Liović protiv Matije Tutnjevića. Protivnik Ivana Pušića bit će Bojan Vlakevski. Julija Horvat igra protiv Ane Jambrović.

U Varaždinu je prvi dan kvalifikacija na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce.

Mario Mušanić
Branitelj naslova
Mario Mušanić i Tihana Čavlović brane naslove prvaka
U subotu i nedjelju u Varaždinu se odigrava prvi, kvalifikacijski krug, pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Među 64 plasiranih je i 15 Slavonaca (11 muškaraca i 4 žene). Naslove prvaka brane Tihana Čavlović i Mario Mušanić.

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

Danas dvije prvenstvene utakmice i memorijal
U Đakovu u 17 sati počinje memorijalna utakmica u znak sječanja na ivicu Grizelja - Gricka. U isto vrijeme u Belišću prvenstvenu utakmicu odigrat će drugoligaši Željezničar i Zanatlija. U Osijeku od 20 sati igraju Osijek II i Nove nade.

VPG Bačka Topola plakat.jpg
Turnir u Bačkoj Topoli
Atraktivni turnir s bogatim nagradnim fondom održava se ovog mjeseca u Bačkoj Topoli.

Ivan Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Protiče deveta godina bez Ivana Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se u četrvtak, 12. prosinca 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 17 sati. Pola sata prije obitelj i prijatelji obići će posljednje počivalište.

Fran Popović
Fran Popović vice-prvak Hrvatske
Mladi kuglač osječkog Željezničara Fran POPOVIĆ osvojio je naslov kadetskog vice-prvaka Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji. Prvenstvo je ovog vikenda održano u Zaboku, a Fran je u dva nastupa srušio ukupno 1.005 čunjeva (522+483), 52 manje od prvaka Mateja Mrle iz Delnica, odnosno 6 više od trećeplasiranog Nike Kalvia iz Pakraca.

Obitelj na kuglani 2019.
Tradicionalni božićni turnir "Obitelj na kuglani" održat će se u subotu, 28. prosinca 2019. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće