gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
KK Monte-mont
Borba za polufinale
Sutra igraju Mont-mont i Pakrac kup utakmicu
U srijedu od 19 sati na Pampasu igraju Monte-mont i Pakrac utakmicu četvrtfinala kupa Regije Istok. Pobjednik te utakmice u polufinalu će gostovati kod belišćanskog Željezničara. Drugi polufinalni par je Nove nade - Fortuna.

Subota

Osječani na teškim ispitima
Težak vikend je pred osječkim prvoligašima. Kandit dočekuje vodeći Zaprešić, dok kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Grmoščici, kod trenutno drugoplasiranog Admirala i trećeplasirane Grmoščice.

2018 U-23 2 i 3 mjesto
Slavonci najbolji
Zanatlija iz Slavonskog Broda ekipni je prvak Hrvatske u konkurenciji juniora. Drugi je Osijek, a treći Klek iz Ogulina.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M kraj
Subota
Subota na Pampasu otvaraju juniori, od 10 do 13 sati, nakon čega slijede 3 prvenstvene utakmice.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M 3
Osijek-Kandit četvrtfinale kupa RH 2017
Stari dobri derbi
Bez obzira na vremenske prilike jedna utakmica će se svakako odigrati. Na Pampasu se igra gradski derbi između Osijeka i Kandita. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Endi Tekstilca. Osječanke su došle do ruba provalije. Teorija o opstanku još postoji, a ona uključuje pobjedu protiv Zagrepčanki, sve ostalo je korak naprijed (prema provaliji).

Za Dan žena u Slavonski Brod
U Slavonskom Brodu 8. ožujka održat će se zanimljivo kuglačko natjecanje. Prijave se primaju od 5. ožujka.

Ništa od utakmice
Vremenske neprilike onemogućile su dolazak kuglača Pakraca na večerašnju kup utakmicu u Osijeku. Novi termin odigravanja odredit će se naknadno.

Fortuna u polufinalu, večeras pada odluka o četvrtom polufinalisti
Kuglači Fortune sinoć su u Slavonskom Brodu pobjedili Đurđenovac i plasirali se u polufinale kupa Regije Istok, gdje ih u Požegi čekaju Nove nade. Večeras u 19 sati na Pampasu igraju Monte-mont i Pakrac. Pobjednika tog susreta čeka gostovanje u Belišću kod Željezničara.

Subota

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!