gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
Ozalj 2017 - pobjednici
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević pobjednici u Ozlju
Nataša Ravnić Gašparini i Miloš Milivojević ponovili su u Ozlju uspjeh iz Delnica od prije mjesec i pol dana, kada su također osvojili turnir.

KK Osijek - finalist kupa RH 2017
Osijek poražen u finalu
Kuglačice riječke Mlake i kuglači splitskog Mertojaka pobjednici su kupa RH za 2017. godinu.

Osijek u finalu
Kuglači Osijeka izborili su nastup u finalu kupa RH. U polufinalu su pobjedili Zadar rezultatom 6-2. Protivnik u današnjem finalu (12 sati) biti će im državni prvak splitski Mertojak, koji je u polufinalu pobjedio gradskog rivala Poštara. Finale žena je na programu od 9 sati, a sastaju se domaća Mlaka i Istra Poreč.

Kup RH
Danas se u Rijeci igraju polufinalne utakmice kupa RH.

KK Osijek
Ponovo u završnici kupa RH
Završnica kupa RH u Rijeci
Na kuglani "Mlaka" u Rijeci održat će se završnica kupa RH. Među četiri ekipe seniora mjesto u završnici izborio je i kuglački klub "Osijek". Polufinalni parovi kod seniorki se znaju (Zagreb-Mlaka i Istra-Split), dok će se žrijeb polufinala kod seniora održati sutra, na samoj kuglani, u 15 sati.

Izvlačenje parova kupa RH
Žrijebani su parovi polufinala kupa RH, ali samo u ženskoj konkurenciji. Parovi su: KK Zagreb - KK Mlaka u 10:00 sati i ŽKK Istra - ŽKK Split u 13:00 sati. Završnica se igra u Rijeci, 10. i 11. lipnja 2017. godine.

Osijek-Kandit četvrtfinale kupa RH 2017
Osijek rekordom do final foura
Osijek je pobjedio Kandita 6-2, pri čemu je popravio rekord kuglane "HŽ" za 1 čunj.

2017 GL NN Sudionici
Zaštitainspekt i Zorica Todić
Kuglači rekreativci iz Zaštiteinspekta pobjednici su ovogodišnje gradske lige u disciplini narodni način. Drugo mjesto osvojio je DLM, a treće ŽKK Osijek 97. Pojedinačni turnir osvojila je Zorica TODIĆ, ispred Tomislava VIDAKOVIĆA i Stjepana FOTAKA.

Sezona se bliži kraju
Danas je završnica gradske lige u narodnom načinu. Najboljih 6 ekipa iz ligaškog dijela nastupa u finalu na kuglani "Pampas" od 19 sati. Sutra će sezona završiti za jednog od dva osječka prvoligaša. Kandit i Osijek igraju četvrtfinale kupa RH, na kuglani "HŽ" od 15 sati. Poraženi će na ljetni odmor, a pobjednik na Final four u Rijeku za sedam dana. U susjednom Apatinu održava se europsko prvenstvo za slijepe i slabovidne. Prigodni međunarodni turnir u organizaciji osječkog kluba "Svjetlost", 17.06. na Pampasu, biti će posljednje ovosezonsko natjecanje.

KK Zrinski Pivovara - 3. mj 2. HL 2017
Sutra finale u narodnom načinu
Finale u narodnom načinu odigrava se sutra (petak) na kuglani "Pampas", od 19 sati. Finale u 4x120 hitaca iskorišteno je da se kuglačima Zrinski Pivovare uruči pehar i medalje za osvajanje 3. mjesta u prvenstvu 2. HL.

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!