gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 
Vodovod GV - Zrinski Pivovara 6-2
Domaćini su iznenadili osječku Zrinski Pivovaru i pobjedili rezultatom 6-2. Vukovarci u četvrtfinalu dočekuju požeški Obrtnik. U srijedu se u Slavonskom Brodu sastaju Brod i Fortuna.

Subota

Duel Osijek-Split
Osijek čeka Mertojaka, Kandit gostuje kod Poštara. Na daleko putovanje će i Đakovčanke, gostuju u Poreču. Fortuna je domaćin Sireli, a Đurđenovac Slavoncu.

Osječani u četvrtfinalu
Kuglači osječkog Željezničara pobjedili su Đurđenovac 6-2 i plasirali se u četvrtfinale kupa Regije Istok.

Subota

Osječko-zagrebački duel na startu
Kreće drugi dio prvenstva u prvim i drugim ligama. Na startu ponovo osječko-zagrebački duel. Kanditu dolazi Medveščak 1958. dok Osijek gostuje na Grmoščici. U prvom dijelu prvenstva slavili su domaćini. Đakovčanke igraju važnu utakmicu u Rijeci. Sve osim poraza bio bi značajan korak ka mirnijem nastavku prvenstva. Fortuna je domaćin Zaboku, a Đurđenovac gostuje u Koprivnici.

Generalka u Đakovu
U sklopu priprema za nastavak ligaškog natjecanja, u kojem ih u subotu čeka gostovanje kod Grmoščice, kuglači Osijeka odigrali su večeras prijateljsku utakmicu protiv Silosa u Đakovu.

Obrtnik u četvrtfinalu
I drugi požeški ligaš, Obrtnik, plasirao se u četvrtfinale kupa Regije Istok.

Silos u četvrtfinalu
Večerašnjom pobjedom nad belišćanskim Željezničarom, kuglači đakovačkog Silosa ostvarili su plasman u četvrtfinale kupa Regije Istok. Sutra u Požegi za četvrtfinale se bore domaći Obrtnik i Belišće. Početak je u 17:30.

KK Osijek - KK Sloboda Tuzla
Tuzlaci gostovali na Pampasu
Danas je na Pampasu odigrana međunarodna trening utakmica između domaćeg prvoligaša Osijeka i bosansko-hercegovačkog ligaša Slobode iz Tuzle. Pobjedili su domaćini rezultatom 3.400-3.259.

  prethodno  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!