gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 
Subota
U 3. kolu doigravanja za ulazak u 1. HL žena na Pampasu od 13 sati igraju ŽKK Osijek 97 i Karlovac. Na kuglani HŽ od 15 sati na Memorijalu Darka Bogdana igraju HT, Vodovod GV, Željezničar i Darda. U Varaždinu igraju najmlađi.

Sudionici 2018.
Veliki petak za sprintere
Kuglački savez grada Osijeka već tradicionalno, za Veliki petak, organizira kuglački turnir. Tako će biti i ove godine. Na Pampasu, 19. travnja 2019. godine, održat će se turnir u mini sprintu, za registrirane kuglačice, rekreativke, registrirane kuglače, rekreativce, djecu i kuglače starije od 60 godina, koji mogu nastupati i u kategoriji registriranih kuglača ili rekreativaca. Rok za prijavu: 15.04.2019. do 10 sati.

ŽKK Osijek 97
Protiv Karlovca oploditi varaždinske bodove
Kvalifikacije, memorijal, podmladak
Ligaška natjecanja su završila, ali kuglačkih događanja ipak ne nedostaje.

Vlado Hrkač
Sveprisutni Vlado
Neupućeni bi pomislili da postoje dva ili čak tri kuglača sa istim imenom i prezimenom, obzirom da se njegovo ime nalazi u biltenima svih turnira u bližoj i daljoj okolici. U večini biltena spominje se nekoliko puta, tamo gdje je dozvoljeno ponavljanje. Pa ipak, u kuglačkom svijetu samo je jedan Vlado Hrkač, nekadašnji rukometaš, a potom osnivač i alfa i omega kuglačkog kluba Vrijednosnice OS Darda. Danas je on kuglački veteran, koji je prošlog vikenda dostigao i rezultat karijere, treće mjesto na veteranskom prvenstvu RH u Slavonskom Brodu.

Obavljen žrijeb
Obavljen je žrijeb gradske lige u 4x120 i narodnom načinu. Natjecanje starta 23. travnja.

Večeras žrijeb gradske lige
Žrijeb osječke gradske lige održat će se večeras na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. Žrijebat će se startni brojevi za 10 ekipa prijavljenih za narodni način, te grupe i startni brojevi za 22 ekipe prijavljene za 4x120 hitaca.

Prijavljene 32 ekipe
Čak 32 ekipe prijavljene su za ovogodišnje izdanje osječke gradske lige. Za narodni način prijavljeno je 10,a za 4x120 čak 22 ekipe. Žrijeb je sutra (četvrtak), na kuglani Pampas, sa početkom u 18 sati. I dalje traju prijave za turnire. Pojavio se i novi, u Bačkoj Topoli, gdje se veterani mogu izboriti za nastup na 1. europskom prvenstvu veterana.

Kup RH
Danas su u Zagrebu žrijebani parovi završnice kupa RH. Osijek će u goste u Zagreb, domaćin je drugoligaš Centar. Kandit će na neutralnom terenu igrati protiv Velebita dok su Nove nade domaćini Obrtnik-torbaru. U Zagreb će i Đakovčanke, kod drugoligašica Sidre, dok će Obrtnik protiv Plitvica igrati na neutralnoj kuglani.

Obavijest o školovanju kadrova
Izvještavamo sve zainteresirane kako postoji mogućnost provođenja Programa osposobljavanja za poslove trenera kuglanja u gradu Osijeku. Uvjet je prijava najmanje 15 kandidata, koji su spremni dolaziti na predavanja i ispite koji će se organizirati u Osijeku. Detaljnije o Programu u privitku. Za sve obavijesti obratiti se u Kuglački savez Osječko-baranjske županije (Miroslav Liović, 098-372-777) i Srećku Vuki (098-295-596).

Prijave još samo danas
Još samo danas primaju se prijave za sudjelovanje u osječkoj gradskoj ligi.

  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!