gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 
Pojedinačno u Slavonskom Brodu
Pojedinačno prvenstvo Regije Istok za muškarce i žene održat će se 24. i 25. studenoga 2018. godine u Slavonskom Brodu.

Nedjelja - slijepi na Pampasu
Prvoligaši i danas nastupaju na Pampasu. U okviru 1. HL slijepih i slabovidnih osoba održava se 3. kolo. Sudjeluje 9 ekipa iz Karlovca, Koprivnice, Požege, Rijeka, Slavonskog Broda, Varaždina, Zagreba i Osijeka - ukupno 43 kuglačice i kuglača. Natjecanje počinje u 9 sati.

Subota
Kandit dočekuje Zaprešić. Tijek utakmice može se pratiti preko linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu na početnoj stranici Saveza.

Zaprešić na Pampasu
Prvoligaši su stigli do posljednjeg kola I. dijela prvenstva. U goste Kanditu dolazi Zaprešić, dok Osijek gostuje u Otočcu. Đakovčanke gostuju kod Endi-tekstilca. Na Fortuni gostuje Pakrac dok Đurđenovac gostuje u Zaboku.

Prvoplasirani
Radoš ispred Mušanića
Dario Radoš je zadržao prednost. Mario Mušanić se probio na drugo mjesto, a Nedeljko Jeličić na treće.

Sutra završnica pojedinačnog
Sutra (utorak) je na programu drugi nastup 32 igrača na pojedinačnom prvenstvu županije. Počeci su na obje kuglane u 16 sati.

Nedjelja
Isprika posjetiteljima ove stranice. Zbog radova na serveru stranica nije bila dostupna do popodnevnih sati u subotu. A subota je protekla u znaku derbija u Zaprešiću, u kojem za goste nije nastupio Hrvoje Marinović. Grmoščica je slavila u Kranjčevićevoj, a u preostalim utakmicama slavili su domaćini sa 6-2. Đakovčanke su tijesno izgubile od Splita, a do boda ih je dijelio samo 1 čunj. Fortuna i Đurđenovac su poraženi.

Subota
Prijenos iz Osijeka možete pratiti preko linka Opal.

Jedan aktualni i dva retro derbija
Zaprešić je još neokrznut na novoj kuglani, čak i u međunarodnoj konkurenciji, i kao takav dočekuje drugoplasiranog Mertojaka. Ne tako davno i utakmice između Medveščaka i Grmoščice te Zadra i Kandita imale su status velikih derbija. Danas su to utakmice za prestiž, s nekoliko aktera iz onog vremena. U Osijeku gostuje uvijek nezgodni Bjelovar. Europski prvak od prije pola stoljeća igra derbi začelja protiv Velebita.

IXO-95
Sudionici
Slavljenik najprecizniji
Na prigodnom kuglačkom turniru u narodnom načinu, koji je u sklopu obilježavanja 95. godina postojanja kuglačkog društva "IXO" iz Osijeka održan sinoć na Pampasu, pobjedio je slavljenik. Ekipa IXO srušila je 236 čunjeva, drugoplasirani Pampas 231, a trećeplasirani KK Tramvaj 224 čunja. Dalje slijede Canimeč sa 219, Policija-žene sa 211 i IXO 2 sa 154 čunja.

  prethodno  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!