gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  sljedeće
 
Subota - završni dan eurokupova
Tri finala i sigurno 3. mjesto kod žena na NBC pokalu u Apatinu, to je rezultat jučerašnjih polufinalnih mečeva. Danas je na programu završni dan, u kojem se Mlaka, Zaprešić i Mertojak bore za naslove prvaka. ZAPREŠIĆ i MERTOJAK pobjednici.

Eurokupovi, petak - polufinala
Od 8 hrvatskih predstavnika 6 je izborilo nastup u današnjim polufinalima. Otpali su muški predstavnici na NBC pokalu, Grmoščica i Osijek. ZAPREŠIĆ, MLAKA i MERTOJAK u finalu.

Eurokupovi - završetak kvalifikacija
Kuglačice Admirala i Zagreba izborile su polufinale u Apatinu. Protivnice će im biti njemačke predstavnice. Grmoščica i Osijek zauzeli 6. i 7. mjesto, te su jedini hrvatski predstavnici u sva tri kupa koji nisu izborili polufinale.

Mario Liović - 581
Zadrhtala ruka u čišćenju
Eurokupovi - četvrtak
Danas je posljednji dan kvalifikacija. Dok je situacija u Zaprešiću i Sarajevu pod kontrolom te se očekuje da svi hrvatski predstavnici izbore polufinale, u Apatinu je situacija nešto drukčija. Kuglačice Zagreba su na trećoj poziciji i brane solidnu prednost od 68 čunjeva za ulazak među 4. Kuglačice Admirala i kuglači Osijeka su trenutno šesti i love 23 odnosno 19 čunjeva minusa u odnosu na četvroplasirane ekipe, dok je aktivna i Grmoščica, koja za Osijekom zaostaje 10 čunjeva.

Eurokupovi - srijeda
Danas starta i Europapokal u Sarajevu. U Zaprešiću se u natjecanje uključuju i žene. Nakon prvog dana u Zaprešiću pomalo neočekivano vodi češki prvak, ispred 4 favorita. U Apatinu su kuglačice Zagreba i kuglači Osijeka trenutno u priželjkivanom plasmanu dok mali zaostatak imaju kuglačice Admirala i kuglači Grmoščice. Osijek danas: Pušić - 582.

Dario Radoš - 618
Utorak
Danas startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal). Za Osijek su odigrali Dario Radoš - 618, i Matija Tutnjević - 590.

Plakat Zaprešić WP 2018.
Eurokupovi
Sutra startaju europska klupska natjecanja u Zaprešiću (Weltpokal) i Apatinu (NBCpokal), a u srijedu i u Sarajevu (Europapokal). Kvalifikacije se igraju do četvrtka, petak je rezerviran za polufinalne utakmice, a subota za finala i utakmice za 3. mjesto. Prva 4 mjesta u kvalifikacijama osiguravaju polufinalni nastup, za koji će se boriti 8 hrvatskih klubova.

Prvoplasirani parovi
Hrvoje i Matija najbolji par
U Slavonskom Brodu danas je održano parovno prvenstvo Regije Istok za juniore U-23. Naslov prvaka osvojio je osječki par Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević, ispred domaćeg para Lovro Buzov i Arijan Rukavina. Treći su Niko Bogdanović i Matej Cvitanušić, dok su plasman na državno prvenstvo još osigurali četvrtoplasirani Mario Drempetić i Sven Marić.

Subota
Na Pampasu od 14:30 igraju Osijek i Kandit. Video prijenos može se pratiti putem linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu naslovnice, pod KORISNI LINKOVI.

Kreću svi ligaši
Treće prvoligaško kolo odradio je Zaprešić, kako bi dobio još dodatnog vremena za pripremu nastupa na Svjetskom kupu, kojemu je i domaćin. U Osijeku gradski derbi igraju Osijek i Kandit. Kuglačice Đakova gostuju u Koprivnici.

  prethodno  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!