gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  sljedeće
 
Subota

Prekida li se crni niz?
Kuglači Osijeka ove godine još ne znaju za pobjedu. Mogu li u subotu protiv posljednje plasiranog Poštara prekinuti crni niz? Kandita čeka teško gostovanje kod Grmoščice. Đakovčanke igraju u Sisku kod posljednje plasirane Siscie. Siščanke nemaju pravo na kiks. Fortuna dočekuje Obrtnik Torbara. Bodovi su imperativ za mirniju završnicu. Đurđenovac gostuje u Novskoj.

KK Belišće - 65 g
65 godina KK Belišće
Sinoć je u prostorijama Ribičkog doma u Bistrincima Kuglački klub Belišće održao svečanu sjednicu povodom 65 godina djelovanja.

Par reg m prvoplasirani
Dramatično u Požegi
Davno nije viđeno da su tri prvoplasirana para bila ovako izjednačena. Gotovo cijeli dan u vodstvu su proveli Goran URH i Đuro POLJANAC (PPK Kutjevo, Požega), da bi ih u predzadnjem bloku prestigli Mario MUŠANIĆ i Ivan PUŠIĆ (Osijek). U posljednjem bloku međusobni ogled Novih nada i Osijeka za jedan čunj pripao je Požežanima (Darko ZOVKO i Tomislav ČAKALIĆ) ispred Maria LIOVIĆA i Daria RADOŠA, ali bili su za jedan čunj kratki za vodećim Osječanima. Na državno će još već spomenuti PPK Kutjevo, Kandit (Ivica Begović i Dario Šipalo) i Đurđenovac (Branko Grandić i Josip Filajdić).

Subota

Pobjeda za mirniju završnicu
Kandit sutra igra možda ključnu utakmicu glede opstanka u 1. HL. Protivnik je posljednje plasirani Velebit, koji ima samo dva boda manje od Osječana. Sa nova dva boda i dobrom poen razlikom Kandit bi mirnije ušao u završnicu prvenstva. Osijek gostuje kod susjeda na tablici, zagrebačkog Medveščaka. Pobjedom bi zacementirali četvrtu poziciju. Đakovčanke će teško do bodova protiv Mlake, ali i svaki pojedinačni poen ima svoju vrijednost.

Dvije skupštine na Pampasu
Večeras će se na kuglani Pampas održati sjednice dviju skupština, Kuglačkog saveza grada Osijeka u 17:30 i Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije u 18 sati. Dnevni red je identičan, Izvješće o radu u 2018. godini.

Monte mont - Brod 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina i plasman u polufinale.

Večeras Monte-mont - Brod za polufinale
Večeras na Pampasu od 19 sati Monte-mont i Brod igraju utakmicu četvrtfinala kupa Regije Istok. Pobjednika čeka osječki Željezničar. U Požegi od 20 sati dva para Zanatlije iz Slavonskog Broda unaprijed će odraditi svoj nastup na parovnom prvenstvu Regije Istok. Sinoć su u Đakovu Silos i požeški Obrtnik odigrali 4-4, u unaprijed odigranoj utakmici 18. kola 2. HL.

Produženi vikend počinje već danas
Predstojećeg vikenda na scenu se vraćaju prvoligaši. Posljednjih 5 kola odigrat će se u nizu (završetak 23.03.2019.). Vikend za drugoligaše počinje već danas. U Đakovu od 17 sati igraju Silos i Obrtnik iz Požege.

  prethodno  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!