gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
Najbolje srednjoškolke
Kune bez premca, krenila gradska liga
Dario RADOŠ je spasio čast ostalih srednjoškolaca, jer su Kune pokupile oba ekipna zlata i preostalih pet pojedinačnih medalja, na prvenstvu srednjih škola u kuglanju, koje je danas održano na kuglani "Pampas".

Prvaci RH za 2012.
Sven Marić prvak Hrvatske
Mladi Brođanin, kojeg su osječki ljubitelji kuglanja upoznali na posljednjem turniru "Očevi i sinovi", postao je državni prvak u najmlađoj kategoriji

Mario VINKOVIĆ
Preminuo Mario VINKOVIĆ
U Đakovu je, nakon teške bolesti, u 44.-oj godini, preminuo Mario VINKOVIĆ. Kuglanjem se bavio od 1996. (KK Saga). Neko vrijeme nastupao je u gradskoj ligi Đakova, da bi 2006. prešao u KK Silos, čiji član je bio do prerane smrti.

ŽKK Đakovo
Dvostruka kruna
Đakovčanke osvojile kup
Kuglačice Đakova su, nakon prvenstva, osvojile i kup Regije Istok, nakon što su protiv braniteljica naslova, Osijeka 97, odigrale 4-4. Naslov su osvojile temeljem većeg broja osvojenih setova, 13-11 za nove osvajačice kupa.

KK Željezničar Belišće
Prvci 2. HL
Belišćani prvaci
Belišćanski Željezničar osvojio je prvo mjesto, osječki imenjak ostao je bez pehara. Fortuni je za 1 čunj izmaklo drugo mjesto, koje je uhvatila Devetka. Igrač lige - Mario Liović. Uljara ispada, HT-u treba povoljan ishod kvalifikacija i opstanak Kandit Premijera. U slučaju ispadanja Kandita i neuspjeha sugrađana u kvalifikacijama ligu će napustiti i Belišće.

KK Obrtnik - prvak 3. HL 2012.
Obrtnik i Vrijednosnice drugoligaši
Obrtnik iz Požege i Vrijednosnice OS Darda postali su novi drugoligaši. Slavonac je ostao kratak za jedan bod. Tramvaj i Našice će u 4. HL dok Lokomotiva čeka rasplet u 1. HL, a možda će status ovisiti i o ishodu kvalifikacija, iako u svojim redovima imaju igrača lige - Stjepana Koldžića.

Prvaci 2012.
Liga (ni)je gotova
Konikom je prvak, Medveščak drugi, Trilj ispada. Čeka se odluka o slučaju Novska.

Mario Liović - 663
Liović 663, Konikom se provukao
Izuzetno zanimljivo bilo je večeras na Pampasu. Odluka o prvom finalisti kupa pala je doslovce u posljednjim hicima. Devetki je za prolaz u finale trebao set Gorana Mlinareca protiv Daria Radoša, međutim mladi reprezentativac je proigrao kad je "tribalo". Junak susreta svakako je Mario Liović, koji je pobjedio poznatijeg imenjaka 4-0, a do rekorda kuglane nedostajao mu je ubačaj u pune.

Masters veterana 2012 - plakat
Turniri
Kako u ova teška vremena otići na ljetovanje? Jednostavno, malo pojačaš treninge, dođeš i vidiš Zaprešić i - pobjediš.

Finalistice kupa 2011
Repriza lanjskog finala
Odluka pada u nedjelju
U 1. HL muškaraca je manje-više sve jasno. Ili ipak nije? Konikom je prvak, Medveščak vice-prvak, Zaprešić najvjerojatniji treći. Zadar će Europu loviti preko kupa. Trilj se vraća u 2. HL, a društvo će mu, prema trenutnom redoslijedu i rasporedu preostalih utakmica, praviti Kandit Premijer. Ipak, čeka se i dovršenje disciplinskog postupka protiv KK Novska...

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!