gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 
Damir Gajić
Uzvrat u ponedjeljak na HŽ-u
Pobjeda Zaštiteinspekta u finišu
Odigrana je probna utakmica u novo predloženoj disciplini mini sprinta. Utakmica je bila neizvjesna sve do same završnice, kada je domaća ekipa Zaštiteinspekta u posljednjoj seriji osigurala pobjedu. Uzvratni susret dogovoren je za ponedjeljak u 18 sati, na kuglani HŽ.

Boris Benedik
Najtrofejniji igrač subotnjeg derbija
Veliki derbi na Pampasu
Dovoljno je reći - dolazi Zadar. Bez obzira na situaciju na tablici to je uvijek derbi. A prvi puta unazad 7-8 godina gosti nisu favoriti. Dapače, domaći Konikom bi pobjedom gotovo sigurno zacementirao naslov prvaka.

Najbolje studentice
Ekonomski fakultet
Studenti na Pampasu
Danas (četvrtak) od 8,30 igra se sveučilišno prvenstvo za studentice i studente. Disciplina je 2x15 u pune. Prijavljeno je 6 muških i 3 ženske ekipe (po 6 igrača i igračica u ekipi). Najbolji su Ekonomski i Elektrotehnički, te Marina (Pušić) i Marin (Bakša).

PRIVITCI:
Studenti 2012
Zaštitainspekt
Zaštitainspekt i Vuka dd testiraju mini sprint
U tijeku su prijave za gradske lige. Uobičajeno, igraju se u dvije discipline. Jedna je narodni način (8 igrača, 6 setova, 3 hica), dok je za drugu upućen prijedlog mini sprinta, kao zamjena za klasičnih 120 hitaca. Prije nego se odluče koju bi disciplinu igrali, ponajbolje ekipe iz divlje lige, Zaštitainspekt i Vuka dd, odlučili su odigrati prijateljsku utakmicu prema predloženim pravilima. Ista će se održati u petak, 23.03.2012., na kuglani "Opeka", sa početkom u 18 sati.

Lokalni derbi za kraj
Mladost - Osijek 97
Osijek 97 - Pitomača 8-0
Utakmica 17. kola 2. HL za žene između Osijeka 97 i Pitomače, koja je trebala biti odigrana u nedjelju na kuglani "Pampas", registrirana je rezultatom 8-0 za Osječanke. Tri gostujuće igračice nisu imale valjani liječnički pregled. Jučer su mladi kuglači Konikoma odrađivali zaostatke u Slavonskom Brodu.

KK Pitomača
Bez nastupa u Osijeku
Odluka pada u posljednjem kolu
Odluka o prvaku 2. HL za žene prolongirana je za posljednje kolo, kada Đakovo gostuje kod Podravke II. Jedini konkurent koprivnica (2 boda u minusu) gostuje dan ranije u Virovitici kod Pitomače, koja danas nije nastupila u Osijeku zbog isteka važnosti liječničkog pregleda.

KK Obrtnik PŽ
Osigurali povratak u 2. HL
Obrtnik drugoligaš
Požeški Obrtnik pobjedom u derbiju osigurao povratak u 2. HL

KK Željezničar Belišće
Zasjeli na vrh tablice
Belišćani šokirali Fortunu
To zaista nitko nije očekivao. U derbiju prvenstva belišćanski Željezničar pobjedio je usred Đakova Fortunu s maksimalnih 8-0.

KK Mlaka Rijeka
Prvakinje RH za 2012.
Mlaka prvak, Ukalović 709
Kuglačice Mlake su nove prvakinje Hrvatske. Pobjedile su u gradskom derbiju s maksimalnih 8-0, dok je Zagreb neočekivano visoko poražen u Poreču.

PRIVITCI:
Kandit-Velebit
Ekipa Udica
Udica se već zakačila
Čim padne zastor na ligaška natjecanja kreću natjecanje u gradskoj ligi Osijeka (23.04.2012.). Tradicionalno se igra narodni način, a klubovi sudionici sami će izabrati drugu disciplinu, već uhodanu 4x120 hitaca ili ponuđenu novu, kombinaciju mini sprinta i bowling utakmice. Rok za prijavu: 2. travnja. A danas je već stigla prva prijava, Ines je bila najbrža i prijavila Udicu.

  prethodno  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!