gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Liović - Pušić
Suparnici u kupu za 10-ak dana
Odgode u terminu kupa
Odgođene utakmice proteklog vikenda odradit će se, uglavnom, idući vikend, 18. i 19.02.2012. godine. Zbog toga su odgođene utakmice kupa za seniorke.

Darko Živić
Najbolji danas
Porazi Osječana
Oba osječka drugoligaša izgubila su današnje susrete i tako kompletirali crni vikend - bez bodova. Svi su poraženi osim Zrinskog, koji je utakmicu - odgodio.

Uljara-Belišće
Gosti bez poena u Đakovu
U Đakovu dva puta po 8-0 za domaće. Prvo su žene pobjedile Obrtnika iz Slavonskog Broda, pri čemu je Marijana Peršun popravila rekord kuglane (617). Zatim je Fortuna, predvođena odličnim Denisom Leko-Mlivićem (638), istim rezultatom slavila protiv osječkog Željezničara. Osječani su i dalje vodeći, bez obzira na visoki poraz, a i pobjedu belišćanskog imenjaka protiv Devetke.

Ograničenje
Voditi danas računa o brzini
Odgode, odgode...
Prema očekivanju odgođena je većina utakmica. Od prvoligaša igrat će samo Graditelj Zaprešić i Zagreb.

Zimska luka u Osijeku
Zimski uvjeti i otežan promet
Sudeći prema trenutnoj situaciji (petak, 11 h), a i prema prognozi za nastupajuće dane, odgodit će se dosta utakmica ovog vikenda.

Marko Tomić
Najbolji u Slavonskom Brodu
Konikom II pobjedom do drugog mjesta
U posljednjoj utakmici drugog dijela prvenstva 4. HL Zone Osijek mladi kuglači Konikoma pobjedili su Koloniju u Slavonskom Brodu. Tom pobjedom izbili su na 2. mjesto, 3 boda iza vodećeg Đurđenovca. Najbolji pojedinac bio je Marko TOMIĆ.

KK Željezničar
Teški ispit u Đakovu
Vikend toplo-hladno
Prognoze za predstojeći vikend predviđaju vrlo hladno vrijeme, sa snijegom, što bi moglo ugroziti redovno odigravanje utakmica. Ipak, na pojedinim kuglanama moglo bi biti vrlo toplo, čak i vruće.

KK Konikom U-18
Konikom ostao nedostižan
Mladi juniori Konikom Osijeka (U-18) ostali su nedostižni za sve suparnike koji su nastup u Zaboku odrađivali danas, te uvjerljivo osvojili naslov ekipnih prvaka Hrvatske. Kuglačice Zagreb-Zabokyja su najbolje kod djevojaka.

KK Đurđenovac
Vodeći nakon 2/3 prvenstva
Zanatlija zaustavio lidera
Uprkos porazu u Slavonskom Brodu Đurđenovac uvjerljivo vodi u prvenstvu 4. HL Zone Osijek. U posljednjoj utakmici pretkola Kupa Regije županijski ligaš Slatina pobjedio Slavonca.

Prvoplasirane u sprintu
Todić, Pačarek, Berc
Margita Pačarek pobjednica sprinta, Zaprešić 3-5
Kuglačica Osijeka '97, Margita PAČAREK, pobjednica je sprinta Regije Istok, koji je danas odigran na kuglani "Fortuna" u Đakovu. U finalu je bila bolja od klupske kolegice Zorice TODIĆ. Kuglači Zaprešića izborili su minimalni poraz u St. Poltenu. Szeged je odigrao 4-4 u Bambergu, dok su Podbrezova i Zerbst pobjedama 8-0 osigurali nastup u završnici.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!