gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Zaprešić
Plasman u završnicu LP
Zaprešić - BSV Voith 6-2
Zaprešić je pobjedio s dovoljnom razlikom i plasirao se među 4 člana završnice Lige prvaka, 31.3. i 1.4.2012. u Celju. Bamberg je pobjedio u gostima Szeged 7-1. Dramatično je bilo u Zalaegerszegu, gdje je Zerbst stigao sa prednošću 8-0. I prošao dalje tek u posljednjem hicu, kojim je pričuvni igrač osvojio 2. set, ukupno šesti, za jedan čunj. Da je umjesto 62 očistio 61 dalje bi išli Mađari.

HT-Kandit Premijer
Prvoligaši odlični u kupu
Oba prvoligaša identičnim rezultatom prošli su u 2. kolo, pri čemu je Konikom Osijek popravio ekipni rekord Gradske kuglane u Pakracu, a Kandit Premijer ostvario svoj najbolji ovosezonski rezultat.

KK Pakrac
Protiv prvoligaškog lidera u kupu
Produženi vikend
Predstoji nam produženi vikend, koji počinje već u četvrtak, a završava u utorak, utakmicama kupa Regije Istok. Središnji događaj svakako je uzvratni susret 2. kola Lige prvaka, u kojem će Zaprešić pokušati pobjediti austrijski BSV Voith najmanje 5-3 i 13,5-10,5 u setovima, te na taj način osigurati završnicu koja se igra u Celju, 31.03.-01.04.2012.

ŽKK Đakovo
Bod u derbiju
Derbiji bez pobjednika
Osijek 97 i Đakovo podijelili su bodove u derbiju 13. kola seniorki. Požeški Obrtnik poražen je u Pakracu, a Vrijednosnice su osvojile samo 1 bod u Slavonskom Brodu. U derbiju 4. HL također nije bilo pobjednika.

Devetka-Monte mont
Burno drugoligaško kolo
Osječke utakmice uvjerljivo su pripale domaćinima, dok je na preostale tri bilo kud i kamo zanimljivije. U gradskom derbiju Belišće je neočekivano pobjedilo Željezničara. U Pakracu je domaćin otkinuo bod Fortuni, na način da su domaćini dva igračka poena osvojila na setove uz manji broj srušenih čunjeva.

Josip Anđelić
In memoriam: Josip Anđelić (1943.-2012.)
U 69.-oj godini života iznenada je preminuo Josip ANĐELIĆ, dugogodišnji član kuglačkog kluba "Plavi 9" (sadašnji "Kandit").

Stevan Ileš
Siguran poen protiv Novske
Kandit Premijer - Novska 7 - 1
U Zaprešiću 5-3 za domaćina.

PRIVITCI:
Kandit-Novska
Konikom u snijegu
I Konikom zapeo u snijegu
Vremenske prilike su se pogoršale i Konikom ipak neće na put kroz Gorski kotar. Od prvoligaških utakmica igrat će se: Zaprešić - Medveščak 1958., Kandit Premijer - Novska, ENDI-Tekstilac - Sloboda-Tvin i Zagreb - Zagreb-Zaboky.

Zoran Tanasić
Tanasić i Putar jedini raspoloženi domaći igrači
Šećerana se osladila u Osijeku
U ne pretjerano kvalitetnoj utakmici Šećerana Viro je pobjedila domaći Tramvaj, u utakmici u kojoj domaći imaju čak dva rezultata ispod 500 čunjeva.

Đurđenovac - Konikom II
Pada li odluka o prvaku 4. HL?
Ako ga bude, bit će zanimljivi vikend
Ostvari li se najavljena vremenska prognoza, moguće je da će opet biti odgoda ovog vikenda. Ipak, utakmice u kojima sudionici nisu vezani za duža putovanja trebale bi se odigrati. A najznačajnija je ona u Zaprešiću, gdje domaćin dočekuje "medvjede". NOVO: Odgođene su utakmice Grmoščica-Poštar, Zadar-Zanatlija, Split-Mlaka i Mladost-Varteks.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!