gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Branko Manev
U ponedjeljak 3 manje
Zrinski - Pakrac 7-1
Zrinski je pobjedio Pakraca i privremeno utekao u mirnije vode. Odigran je i gradski derbi Lige mladih, u kojem je briljirao Branko MANEV, koji je ponovo bio blizu rekorda kuglane "Pampas". Večeras (utorak) Vrijednosnice OS Darda i Uljara igraju posljednju utakmicu osmine finala kupa Regije Istok (HŽ, 19 sati).

Belišće
U četvrt-finalu kupa
I Belišće u četvrt-finalu
Teže od očekivanog Belišće je jučer u Virovitici porazilo županijskog ligaša Slatinu i kao sedmi klub ostvario plasman u četvrt-finale kupa Regije Istok. Posljednjeg četvrt-finalistu saznat ćemo sutra (utorak), kada se na kuglani "HŽ" sastaju Vrijednosnice OS Darda i Uljara. Početak je u 19 sati.

Konikom Osijek
Kadeti s trenerima
Naslovi u Ogulin i Osijek
Matea i Ivana JURIČIĆ (KK Ogulin) nove su parovne kadetske prvakinje Hrvatske. Na prvenstvu u Zaprešiću srušile su 15 čunjeva više od vršnjakinja iz ENDI-Tekstilca, Lucije PAVLEK i Doroteje FIJAČKO. Treće su Lana PAŠALIĆ i Katja OPLANIĆ (Istra, Poreč). Kod kadeta uvjerljivo najbolji bili su Matija TUTNJEVIĆ i Hrvoje HARKANOVAC iz osječkog Konikoma.

Cvitan u Konikomu
Stoji, drugi s desna
Oprostio se Cvitan Vučak
Danas je u Rijeci odigran revijalni kuglački susret, prigodom oproštaja Cvitana Vučka od vrlo uspješne kuglačke karijere. Iz koje se pamti svjetsko parovno srebro iz Celja (s Damirom Fučkarom), pojedinačni državni naslov iz 1993., više naslova ekipnog prvaka s nekoliko klubova, među ostalima i s MK Slavonijom (sadašnji Konikom), gdje je proveo 3 godine.

KK Mlaka
Pobjeda Mlake u Koprivnici
Kompletirano je 12. kolo prvoligašica. Maksimalnom pobjedom protiv INE Konikom II došao je na samo bod razlike do vodećeg Đurđenovca.

Bowling klub X
Prvi osječki bowling klub
Evo i malo bowlinga
Od prošle jeseni u Osijeku djeluje bowling klub "X", koji je danas odigrao prvenstvenu utakmicu HBL-a protiv zagrebačke Trešnjevke. Rezultat je bio 25-14 u korist gostiju, u čunjevima 2.733-2.519. Najbolji pojedinačni učinak ostvario je Zdravko RAŠKAJ (244).

KK Varteks
Najmlađa ekipa prvenstva
Osijek 97 ispao iz trke
Derbi u Koprivnici pripao je istoimenom domaćinu, koji je tako ostao jedini konkurent Đakovu, kod kojeg gostuje u slijedećem kolu.

KK Slavonac
Zakuhali prvenstvo
Slavonac razmontirao Vrijednosnice
Odgođeni derbi susret 3. HL pripao je Slavoncu, koji je poveo od početka, sigurno kontrolirao utakmicu, i na kraju brokere ostavio na samo 6 poena. Domaći su na taj način ugrozili drugo mjesto, obzirom da je i Croatia pobjedila u Donjem Miholjcu.

Damir Ozuška
Najbolji protiv Zanatlije
Devetka izbacila Zanatliju
Zanatlija je izgubio kup utakmicu u Osijeku. Igrači Devetke iskoristili su domaći teren i pobjedili prvoligaša, koji pak nije nastupio u najjačem sastavu, štonipošto ne umanjuje uspjeh domaćih. Dalje su prošli Silos, Donji Andrijevci i osječki Željezničar.

Marko Jeličić
Najbolji
Poraz Zadra u Novskoj
Zadar je poražen Novskoj, Rijeka za 2 čunja bolja od Grmoščice, Kanditu za 3 čunja izmakao bod u Splitu.

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!