gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 
Konikom-Zaprešić
Detalj sa lanjske utakmice
Slavoncima pun plijen?
Konikom dočekuje Zaprešića, Zanatlija Rijeku, a Kandit gostuje kod Trilja. Trebao bi to biti bodovno bogati vikend za slavonske prvoligaše. U Zagrebu se igra nekada veliki derbi, Medveščak 1958. - Grmoščica. U nedjelju će od 13 sati zaostatke odrađivati Grmoščica-Poštar i Split-Mlaka.

Naslovi u Zagreb i Veliku Goricu
Sestre Klara i Lucija Sedlar prvakinje su Hrvatske u konkurenciji parova za mlađe juniorke. U muškoj konkurenciji naslov je pripao Karlu Milinkoviću i Josipu Krameru. Brončani "konikomovci" Dario Radoš i Matija Tutnjević zaostali su 8 čunjeva iza prvaka.

Osijek 97-Varteks
Detalj sa utakmice
Domaće maksimalno
Domaće su slavile u sva četiri susreta. U preostala tri kola slijedi mrtva trka vodećeg dvojca.

KK Tvin
Bod nedovoljan za drugoligaške snove
Favoriti na mukama, remi u Požegi
Obrtnik i Vrijednosnice teško su stigli do novih bodova, sa 10 odnosno 5 čunjeva razlike. Croatia i Tvin podijelili su bodove u derbiju. Remizirao je i Đurđenovac u Slavonskom Brodu.

Leo Grom
10.10.1925.-09.06.1967.
Gromov memorijal
U Cerknici će se održati 44. po redu Gromov memorijal, u čast nekadašnjem reprezentativcu i dvostrukom prvaku bivše države (1961. i 1962.), koji je poginuo u prometnom udesu, na povratku iz Zagreba s jedne od utakmica, prije 45 godine. Svaka čast Francu Gorniku i suradnicima, čijom zaslugom egzistira ovaj najstariji memorijalni kuglački turnir.

Milenko Nikolić (Fortuna)
Igrač kola - 627
Belišće za 1 čunj
Derbi začelja u Belišću pripao je domaćinu za 1 čunj. Ali na kakav način. U posljednjem hicu igrač HT-a Ivan Ivelj pogađa čunj, ali istovremeno radi i drugi prijestup u nastupu te, naravno, ostaje bez tog čunja, a HT bez jednog boda.

Kandit-Medveščak
Kandit Premijer - Medveščak 1958. 2 - 6
Konikom pobjedio u Splitu, Mušanić blizu rekorda kuglane. Mlaka pobjedila u Poreču.

Å US Svjetlost
Zagreb za čunj ispred Rijeke
Na kuglani "Vinko Bek" u Zagrebu odigrano je 4. kolo Lige slijepih i slabovidnih. Najviše uspjeha imali su domaćini koji su u ekipnom dijelu za 1 čunj nadmašili Rijeku. Osječka "Svjetlost" osvojila je 3. mjesto.

KK Sloboda-Tvin
Imperativ pobjede protiv Podravke
Split i Poreč u fokusu
Prvenstva ulaze u završnu fazu, u kojoj će Konikom kod nepredvidljivih Splićana pokušati sačuvati postojeću prednost pred pratiteljima. Mlaka je svoju prednost ispustila u prošlom kolu, pa je gostovanje u Poreču palo u nezgodnom trenutku. Osim pobjede važan je i svaki osvojeni poen, pa i set.

Požežani kolo vode
Večerašnjom pobjedom u zaostaloj utakmici protiv Našica, kuglači Croatie izbili su na drugo mjesto u poretku trećeligaša.

  prethodno  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!