gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 
Milan Šarić
In memoriam: Milan Šarić - Cane
Jučer je, nakon kratke i teške bolesti, u 72.-oj godini života preminuo Milan ŠARIĆ - Cane, dugogodišnji kuglač i trener kuglačkog kluba "Sloboda" iz Osijeka.

Kuglana
Priprema za derbi
Vrući posljednji zimski vikend
Predstoji nam vikend koji može iskristalizirati neke stvari, ali i produžiti neizvjesnost.

Prvoplasirani 2011. u 4x120
Grafičar, Željezničar i Zrinski
40 dana do gradske lige
Završetak službenih ligaških natjecanja ujedno znači i skori početak natjecanja u osječkim gradskim ligama. Godinama na taj način osječki klubovi, pa i oni iz okolnih mjesta, zajedno sa rekreativnim ekipama, popunjavaju prazninu u kalendaru, do ljetne pauze. Lige se igraju narodnim i međunarodnim načinom.

ŠK Kolonija-Ivo Klarić
Njihovo vrijeme tek dolazi
Konikom i dalje bez izgubljenog boda
Liga mladih polako se privodi kraju. Čini se da je pitanje prvaka i doprvaka riješeno, Konikom Osijek i Kandit Premijer odmakli su ostalim ekipama. Konikom je s maksimalnim brojem bodova i najvjerojatniji prvak. Zanimljiva će biti borba za treće mjesto.

Prosjek 16 godina
Varteks - najmlađa ekipa lige
Đakovo za 7 čunjeva
Đakovčanke su teško prošle gostovanje u Pakracu, svega 7 čunjeva razlike, te u posljednja dva kola ulaze sa dva boda prednosti ispred Koprivnice.

KK Mlaka
Mlaka se vratila na vrh
Kuglačice Mlake pobjedile su u Splitu i vratile se na vrh. Slijedi mrtva trka sa Zagrebom, gdje su Riječanke u blagoj prednosti, zbog trenutno bolje poen razlike i lakšeg rasporeda. Grmoščica je pobjedila Poštara, ali je redoslijed na tablici ostao nepromijenjen. Konikom vodi, sa bodom viška i utakmicom manje.

Fortuna
Novi lideri
Fortuni vodstvo, Devetki rekord
Na kuglani "Pampas" tri trilera, sa različitim završecima. Fortuna i Monte-mont su preokrenuli zaostatak iz prve runde, ali Željezničar nije. Fortuna je na taj način preuzela vodstvo na tablici. Kuglači Devetke novi su rekorderi đakovačke kuglane.

Obrtnici pred ciljem
Derbi Vrijednosnicama
Požeškog Obrtnika još samo teorija može zaustaviti na putu povratka u drugoligaško društvo, a nakon pobjede u derbiju vrijednosnice su vrlo blizu istom cilju. U 4. HL Đurđenovac je ostvario bitnu pobjedu u Slavonskom brodu i povečao vodstvo na tablici.

Branko Manev
Najbolji u derbiju
Konikom Osijek - Zaprešić 6-2 14-10 3573-3550
Domaćini nastupili bez bolesnog Maria Mušanića. Trilj - Kandit 3-5, Velebit - Zadar 2-6, Medveščak 1958. - Grmoščica 7-1, Novska - Poštar 1-7.

Masters veterana 2012 - plakat
Masters veterana u Bečeju, turniri u Pivki, Cerknici i Banja Luci
Kako se ligaška sezona bliži kraju, polako niču turniri, što nagradni, što samo prestižni.

  prethodno  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!