gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
Odluka pada u nedjelju
 Finalistice kupa 2011
 Repriza lanjskog finala
U 1. HL muškaraca je manje-više sve jasno. Ili ipak nije? Konikom je prvak, Medveščak vice-prvak, Zaprešić najvjerojatniji treći. Zadar će Europu loviti preko kupa. Trilj se vraća u 2. HL, a društvo će mu, prema trenutnom redoslijedu i rasporedu preostalih utakmica, praviti Kandit Premijer. Ipak, čeka se i dovršenje disciplinskog postupka protiv KK Novska...

Poznato je 7 sudionika kvalifikacija za popunu 1. HL. Kod žena to su Đakovo , Novska i Šubićevac , a kod muškaraca Bjelovar , Hrvatski vitezovi , Radnik i Rječina .  Predstavnik "istoka" znat će se u nedjelju. Bit će to svakako Željezničar. BelišÄ‡anski ulazi u završnicu sa dva boda i pet poena fore ispred osječkog, tako da mu i minimalni poraz osigurava 1. mjesto, jer teško je očekivati da osječki može dobiti u gostima Donje Andrijevce rezultatom 8-0. Na začelju BelišÄ‡e i HT vode borbu za 10. mjesto, koje može, a i ne mora, značiti opstanak.
Vrijednosnice moraju pobjediti Papuka žele li zadržati drugu poziciju u 3. HL , jer požeški Obrtnik već par kola slavi naslov pa teško može u posljednjem kolu ugroziti Slavonca, koji čeka kiks "brokera".
Našice moraju pobjediti Donjeg Miholjca s maksimalnih 8-0, ukoliko ih žele preskočiti na tablici. Za siguran opstanak Donji Miholjac mora osvojiti barem bod, uz kiks Lokomotive.
Žrijeb je odlučio, finale kupa za seniorke igrat će se u Đakovu, u nedjelju u 13,30. Stiže li na prijelazni pehar novo ime ili će ostati ono jedno, jedino? Osječanke su do sada jedine osvajačice kupa. 

U Zagrebu najmlađi odrađuju II. nastup . Nekoliko medalja će zasigurno putovati za Slavonski Brod.

VIKEND

Sutra (četvrtak) u 19 sati, prvo polufinale kupa Regije Istok za seniore. Na "Pampasu" igraju Devetka i Konikom Osijek.


M. Liović

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!