gdje sam: Arhiva vijesti

Jadransko osiguranje
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 
Najbolji mix u B-3
Vedran Dumenčić i Ruža Markešić
Iz Celja sa 18 medalja
Slijepi i slabovidni kuglači Hrvatske osvojili su ukupno 18 medalja na 13. europskom prvenstvu slijepih i slabovidnih, održanom u Celju od 29. svibnja do 03. lipnja 2012. godine. U osvajanju zlatne ekipne medalje sudjelovao je i Osječanin Darko Sarapa.

ŽKK Đakovo
Izborile završnicu kupa RH
Đakovo u polufinalu kupa RH
Kuglačice Đakova su pobjedom u Koprivnici izborile završnicu kupa RH. Puno lakše završnicu je izborio Konikom, uvjerljivom pobjedom u Šibeniku. U Varaždinu neće biti Zadra, jedinog pobjednika kupa do sada.

Mogući duel u finalu
U Bjelovaru i Zagrebu odlučivali setovi
Konikom se prošetao Šibenikom i ušao u polufinale kupa RH, gdje ga u Varaždinu čeka Zaprešić (pobjedio Zadra). Drugi polufinalni par dobijen je u mečevima bez pobjednika. Na temelju više setova prošli su Medveščak 1958. i Bjelovar, koji je na taj način ostvario plasman za NBC pokal, obzirom da se našao u krugu sa tri prvoplasirane ekipe iz prvoligaškog natjecanja.

Pobjednici
Selekcija Osječko-baranjske županije
Nadmoćno domaćini
Turnir županijskih selekcija regije Istok pripao je najmlađima, selekciji Osječko-baranjske županije. Najbolji pojedinac bio je Mario Liović (603).

Matija Tutnjević
Vize za Varaždin
Pobjednici kup utakmica koje se igraju ovog vikenda izvadit će vize za završnicu, koja se 9. i 10. lipnja igra u Varaždinu.

Boris Ivančić
Boris Ivančić novi predsjednik
Sinoć je u prostorijama Jadranskog osiguranja u Osijeku održana izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Za novog predsjednika izabran je Boris IVANČIĆ, zastupnik KK Vrijednosnica OS Darda.

KK Belišće
Finalisti iz susjednog grada
Belišće u finale povuklo pivarce
Belišće je bez problema dobilo Zuber i na taj način su sebi, ali i Zrinskom, osigurali nastup u finalu gradske lige 4x120. Posljednja dva finalista saznat ćemo sutra navečer.

Selekcija OBŽ
Pobjednici 2011.
Svega pomalo
Produženi kuglački vikend počinje već sutra, u sklopu akcije Pokret za zaokret. Na Srednjoškolskom igralištu od 10 do 13 sati osnovnoškolskoj djeci, a i svima zainteresiranima, predstavit će se osječki sportovi. Na jednom od štandova kuglanje će se predstaviti prikazom osnovnih rekvizita (kugle, čunjevi) te aktualnim videom sa SPUK-a 2002.

KK Devetka
Prvi finalist 4x120
Poznato 7 finalista
Gradske lige (finale 8. lipnja) ulaze u završnicu. Poznati su svi finalisti u narodnom načinu, dok je u 4x120 hitaca finale osigurala jedino Devetka.

Branko Manev
Srebro u kombinaciji
Bez medalja danas, Manev drugi u kombinaciji
U današnjem pojedinačnom finalu Marinović (566) je osvojio 13. mjesto, dok su Tatjana Oštrina i Tihana Čavlović (obje po 539) zauzele 14. odnosno 15. mjesto. Postignuti rezultati nisu bili dovoljni za kombinacijsku medalju (6. Čavlović; 8. Marinović). Koje se pak dokopao Branko Manev (2.) s finalnih 589 čunjeva.

  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!