gdje sam: MEMORIES

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

Josip Nevrli (1947.-2021.)
Preminuo Josip NEVRLI
U 75.-oj godini života preminuo je Josip NEVRLI, nekadašnji požeški kuglač. Kuglanjem se bavio od 1975. godine. Najveći dio karijere proveo je u matičnom klubu, požeškom Obrtniku, dok je posljednje godine karijere proveo u KK Požega.

Rudolf Rabfeld (1941.-2021.)
Preminuo Rudi Rabfeld
U Splitu je u 81.-oj godini preminuo poznati splitski kuglač Rudolf Rabfeld. Najvrijednije rezultate ostvario je sredinom sedamdesetih, osvajanjem pojedinačnog (1975.) i parovnog (1977.) naslova prvaka Jugoslavije, te nastupom na svjetskom prvenstvu 1976. u Beču, gdje sudjeluje u osvajanju ekipnog zlata, dok u paru i pojedinačno osvaja 9. odnosno 13. mjesto.

Dubravko Glavaš (1953.-2021.)
Preminuo Dubravko GLAVAŠ
Nakon kratke i teške bolesti, u 68.-oj godini preminuo je Dubravko GLAVAŠ, poznati vinkovački kuglač. Kuglanjem se bavio od 1975. godine. Nastupao je za vinkovačke klubove Vatrogasac, Dilj Obrtnik i Cestorad, Zanatliju iz Slavonskog Broda, Donje Andrijevce da bi posljednje godine proveo u đakovačkom Silosu.

Antun Vrček (1945.-2021.)
Preminuo Antun VRČEK
U 77.-oj godini života iznenada je preminuo Antun VRČEK, istaknuti kuglački i sportski djelatnik.

Nikola Bogdanović (1946.-2021.)
Preminuo Nikola BOGDANOVIĆ
Noćas je u 75.-oj godini života preminuo Nikola BOGDANOVIĆ. Oslabljeno srce legendarnog kapetana osječkog Kandita nije izdržalo neophodni operativni zahvat.

Ivica Klarić - Miško (1956.-2021.)
Preminuo Ivica KLARIĆ - Miško
U 66.-oj godini života preminuo je Ivica KLARIĆ - Miško, nekadašnji kuglač i kuglački sudac. Kuglanjem se bavio od 1971. godine. Počeo je u KK Plavi 9, koji 1977. godine mijenja ime u KK Kandit, i u kojem je bio član sve do 2000. godine, da bi posljednje dvije igračke sezone proveo u KK Opeka.

Petar Novak (1952.-2020.)
Preminuo Petar NOVAK
U 69.-oj godini života preminuo je Petar NOVAK. Kuglanjem se bavio od 1979. godine. Cijelu karijeru proveo je u jednom klubu, koji je nekoliko puta mijenjao ime (Amater, Vrijednosnice OS Darda, Darda).

Darko Puljić (1958.-2021.)
Preminuo Darko Puljić - Lukoš
U Donjem Miholjcu je iznenada, u 64.-oj godini života, preminuo dugogodišnji član KK Donji Miholjac Darko PULJIĆ. Kuglanjem se bavio od 1981. godine i cijeli sportski vijek proveo je u KK Donji Miholjac.

Branko Knez (1956.-2021.)
Preminuo Branko KNEZ
U Đakovu je u 66.-oj godini života preminuo Branko KNEZ, dugogodišnji član đakovačkog Silosa.

Miljenko Čulin (1931.-2021.)
Preminuo Miljenko ČULIN
U 90.-oj godini života preminuo je Miljenko ČULIN, jedan od ponajboljih osječkih kuglača 60-ih godina. Kuglanjem se bavio od 1961. godine i cijelu igračku karijeru proveo je u osječkom Željezničaru. Bio je prvak Osijeka 1968. u paru s Vladom Barthom, a s istim partnerom nastupio je na prvenstvu Hrvatske i Jugoslavije.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće