gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 
Deseto izdanje kupa RH
Predstojeći vikend donosi utakmice osmine finala kupa RH, koji se ove sezone igra po deseti puta. Regiju Istok predstavljaju prvoligaši Osijek, Kandit i Đakovo te regionalni kup pobjednici Nove nade i Obrtnik iz Slavonskog Broda. Nastavlja se doigravanje za 1. HL žena. Iako su slobodne, Osječanke bi nakon ogleda Varaždinki i Karlovčanki mogle slaviti povratak u elitno društvo.

Turnir Sv. Duje 2019. web
Turnir u Splitu
Dragi prijatelji, U tjednu 29.04. - 05.05. organiziramo Turnir Sv. Duje 2019. Ovim putem pozivamo sve kuglače i kuglačice koji žele nastupiti da prijave svoj nastup do 28.04. Turnir je pojedinačni, međunarodnog karaktera i pozvani su svi kuglači željni dobre zabave i dobrog društva. Zadnji dan turnira planiramo organizaciju domjenka za sve učesnike, glazbu uživo, a potruditi ćemo se da i ostale dane natjecanja bude veselo. Osigurali smo primamljiv nagradni fond za najuspješnije natjecatelje. Za naše goste iz susjednih država, informacija da se u Splitu u tom tjednu održavaju dani Sudamje kada je po cijelom gradu puno sadržaja i zanimljivih programa. Sportski pozdrav i vidimo se na turniru, KS SDŽ

Uskrsni turnir 2019 - plakat
Prijave u tijeku
Prvog radnog dana pristiglo je već 10-ak prijava za Uskrsni turnir, koji će se održati na kuglani Pampas na Veliki petak, 19. travnja 2019. godine. Među prvima se prijavio Vlado Hrkač, koji će nastupati u kategoriji veterana i registriranih kuglača. Prijave se primaju do idućeg ponedjeljka, do 10 sati.

Nedjelja
U Varaždinu najmlađi kuglači odrađuju prvi nastup na državnom prvenstvu.

Memorijal Darko Bogdan
HT najbolji na memorijalu
Povodom druge godišnjice smrti Darka Bogdana, kuglački klub Darda je u znak sjećanja na svog člana organizirao turnir u disciplini 6x60 hitaca. Najprecizniji su bili kuglači novopečenog drugoligaša HT-a, ispred Željezničara i Darde te vukovarskog Vodovoda. Najbolji pojedinac bio je Igor Stazić, najbolji kuglač 3. HL u tek završenoj sezoni.

Osječanke na korak do cilja
Visokom pobjedom protiv Karlovca (7-1) kuglačice Osijeka 97 napravile su veliki korak prema konačnom cilju, povratku u elitno društvo. Nakon polovice doigravanja Osječanke jedine imaju maksimalan broj bodova i odličnu poen razliku. Čak i sa porazima u preostalim susretima, ali sa 5 osvojenih igračkih poena, plasman u prvu ligu bio bi osiguran.

Subota
U 3. kolu doigravanja za ulazak u 1. HL žena na Pampasu od 13 sati igraju ŽKK Osijek 97 i Karlovac. Na kuglani HŽ od 15 sati na Memorijalu Darka Bogdana igraju HT, Vodovod GV, Željezničar i Darda. U Varaždinu igraju najmlađi.

Sudionici 2018.
Veliki petak za sprintere
Kuglački savez grada Osijeka već tradicionalno, za Veliki petak, organizira kuglački turnir. Tako će biti i ove godine. Na Pampasu, 19. travnja 2019. godine, održat će se turnir u mini sprintu, za registrirane kuglačice, rekreativke, registrirane kuglače, rekreativce, djecu i kuglače starije od 60 godina, koji mogu nastupati i u kategoriji registriranih kuglača ili rekreativaca. Rok za prijavu: 15.04.2019. do 10 sati.

ŽKK Osijek 97
Protiv Karlovca oploditi varaždinske bodove
Kvalifikacije, memorijal, podmladak
Ligaška natjecanja su završila, ali kuglačkih događanja ipak ne nedostaje.

Vlado Hrkač
Sveprisutni Vlado
Neupućeni bi pomislili da postoje dva ili čak tri kuglača sa istim imenom i prezimenom, obzirom da se njegovo ime nalazi u biltenima svih turnira u bližoj i daljoj okolici. U večini biltena spominje se nekoliko puta, tamo gdje je dozvoljeno ponavljanje. Pa ipak, u kuglačkom svijetu samo je jedan Vlado Hrkač, nekadašnji rukometaš, a potom osnivač i alfa i omega kuglačkog kluba Vrijednosnice OS Darda. Danas je on kuglački veteran, koji je prošlog vikenda dostigao i rezultat karijere, treće mjesto na veteranskom prvenstvu RH u Slavonskom Brodu.

  prethodno  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!