gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 
Ključne utakmice Osječana
Važne utakmice su pred osječkim prvoligašima. Osijek dočekuje Bjelovara, s kojim je uvijek bilo neizvjesno na Pampasu, dok kuglačice Osijeka 97 dočekuju Karlovac, poznanice iz kvalifikacija. Domaćinima su bodovi neophodni za očuvanje prvoligaškog statusa. Đakovčanke gostuju u Splitu.

ÄŒetvrtak

Željezničar - Osijek II sutra od 16 sati
Utakmica 5. kola 2. HL Željezničar - Osijek II odigrat će se sutra (četvrtak), na kuglani HŽ, sa početkom u 16 sati. Uzročnik prekida odnosno odgode, Hrvoje Horžitzky, je trenutno dobro. Slijedi mu obilazak liječnika kako bi mu ustanovili uzrok zdravstvenih problema.

5. blok.jpg
Nedjelja
Na Pampasu se održava pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce. Početak je u 10 sati. Rezultati se mogu pratiti i preko Aplikacije HKS-a.

HT-Pitomača
Prekid u Osijeku
Dvostruki program na kuglani HŽ u Osijeku nije održan do kraja. Nakon što je u prvoj utakmici HT pobjedio Pitomaču, započeo je gradski derbi između Željezničara i Osijeka II. Ali već nakon 7 hitaca igrač Osijeka II Hrvoje Horžitzky odjednom je kleknuo na zaletište, a zatim se i srušio na pod. Odmah je pozvana hitna pomoć, a prvu pomoć pružili su mu nazočni igrači oba kluba. Hitna je stigla nakon 10-ak minuta. Nakon obrade koja je trajala 20-ak minuta Hrvoje je preventivno prevežen u bolnicu. Prema neslužbenim saznanjima Hrvoje se dobro osjeća i otpušten je iz bolnice kući.

Subota

Derbi začelja u Otočcu
Osijek gostuje kod Velebita, Osijek 97 u Koprivnici, Đakovčanke dočekuju Zagreb. Kandit dočekuje Podravku, a slavonski derbi u Đakovu igraju Đurđenovac i Zrinski Pivovara.

Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok obvezni su sudjelovati svi 1.B-ligaški i drugoligaški klubovi, dok je za treće i četvrtoligaše prijava slobodna. Rok za prijavu: 11.11.2019. Javni žrijeb održat će se 23.11.2019. na kuglani Pampas u Osijeku. Naslove brane Obrtnik iz Slavonskog Broda kod žena i Nove nade kod muškaraca.

Stiglo samo 18 prijava
Na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije nastupit će samo 18 kuglača. Prvenstvo će se održati u nedjelju, 3. i 10. studenoga 2019. godine. Na prvenstvo Regije, koje će se 23. i 24. studenoga održati u Osijeku i Požegi, plasirat će se 14 prvoplasiranih. Naslov županijskog prvaka brani Dario RADOŠ.

Prijave još samo danas
Danas ističe rok prijave za pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije, koje će se 3. i 10. studenoga 2019. održati na kuglani Pampas u Osijeku.

  prethodno  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!