gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 
VPG Bačka Topola plakat.jpg
Turnir u Bačkoj Topoli
Atraktivni turnir s bogatim nagradnim fondom održava se ovog mjeseca u Bačkoj Topoli.

Ivan Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Protiče deveta godina bez Ivana Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se u četrvtak, 12. prosinca 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 17 sati. Pola sata prije obitelj i prijatelji obići će posljednje počivalište.

Fran Popović
Fran Popović vice-prvak Hrvatske
Mladi kuglač osječkog Željezničara Fran POPOVIĆ osvojio je naslov kadetskog vice-prvaka Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji. Prvenstvo je ovog vikenda održano u Zaboku, a Fran je u dva nastupa srušio ukupno 1.005 čunjeva (522+483), 52 manje od prvaka Mateja Mrle iz Delnica, odnosno 6 više od trećeplasiranog Nike Kalvia iz Pakraca.

Subota

Obitelj na kuglani 2019.
Obitelj na kuglani 2019.
Tradicionalni božićni turnir "Obitelj na kuglani" održat će se u subotu, 28. prosinca 2019. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Liga prvaka, posljednje kolo B-ligaša
Ovog vikenda B-ligaši zatvaraju prvi dio sezone. Na prvom mjestu je Novska, Kandit je prvi pratitelj, sa neplaniranih 4 boda zaostatka. Drugoligaški derbi u Belišću igraju istoimeni domaćin i Osijek II. Večeras na pampasu igraju Tramvaj i Donji Miholjac. U subotu se igraju uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka. Zaprešiću za prolaz trebaju 4,5 seta u Mađarskoj, a Mertojaku u Beogradu 1 poen i 7 setova.

Dan grada 2019 - ekipno - 1 mjesto.jpg
Osijek prvi, kuglačice druge
Kuglači Osijeka pobjednici su turnira povodom Dana grada. Ugodno su iznenadile kuglačice Osijeka 97, koje su osvojile 2. mjesto. Najbolji pojedinci Mario Liović i Ines Tomić.

Subota
Županijski derbi igraju B-ligaši Fortuna i Kandit. Juniori se u Delnicama bore za naslov državnog prvaka.

Derbi u Đakovu
Subota donosi derbi u Đakovu, gdje Fortuna dočekuje osječki Kandit. Drugi slavonski derbi u Osijeku igraju Zrinski Pivovara i Slavonac. Pakrac dočekuje lidera, a Đurđenovac gostuje kod Lepoglave. Dva drugoligaška susreta već su odigrana, dok je utakmica Donji Miholjac-Orahovica odgođena za srijedu.

Večeras Osijek II - Zanatlija
Večeras od 20 sati prvenstvenu utakmicu igraju drugoligaši Osijeka II i Zanatlija iz Slavonskog Broda. Igra se u ranijem terminu zbog sudjelovanja juniora iz oba kluba na pojedinačnom prvenstvu RH, koje se ovog vikenda održava u Delnicama. A-prvoligaši su odradili jesenski dio dok su svi ostali još uvijek u pogonu. Turnir za Dan grada igra se u nedjelju od 10 sati.

  prethodno  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!