gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
Produljeni vikend
Predstojećeg vikenda u Zaboku i Novskoj održava se pojedinačno prvenstvo RH za mlađe juniorke i mlađe juniore. Zbog tog natjecanja već danas u Novoj Gradiški utakmicu 13. kola igraju drugoligaši Nova Gradiška i Zanatlija. Pažnju privlači subotnji dvostruki ogled osječkih i splitskih prvoligaša na Pampasu.

Svi u pogonu
Nastavljaju se ligaška natjecanja, kako na domaćem tako i na međunarodnom planu. Igraju se 1. utakmice 2. kola Lige prvaka. Suparnici hrvatskih predstavnika su respektabilne ekipe, ali ne i nepremostive. Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Zagreba, dok Đakovčanke dočekuju Istru. Kandit je domaćin Lepoglavi, Đurđenovac gostuje u Novskoj, Zrinski Pivovara u Koprivnici i Fortuna kod Obrtnik Torbara.

Štefica sretne ruke za Novu Gradišku
Štefika Pofuk, kuglačica ŽKK Osijek 97, žrijebala je večeras domaćina četvrtfinalne utakmice kupa Regije Istok KK Nova Gradiška-KK Šećerana Viro. Bila je sretne ruke za kk Novu Gradišku.

Kup Regije Istok za 2020.
Poznati su svi četvrtfinalisti kupa Regije Istok za muškarce za 2020.-u godinu. U subotu su plasman izborili Nova Gradiška, Šećerana Viro, Željezničar Belišće, Nove nade, Zanatlija, Željezničar Osijek i Kandit, dok je posljednje slobodno mjesto sinoć izborio Đurđenovac.

Prijave za parove
Na kuglani Pampas u razmaku od 14 dana održat će se tri natjecanja u konkurenciji parova. Na nivou županije muškarci igraju 16. veljače. Nakon toga slijede regionalna natjecanja, za žene 23. veljače, a za muškarce 1. ožujka 2020. godine.

Zanatlija i Mlaka obranili naslove
juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda i juniorke riječke Mlake obranili su naslove ekipnih prvaka RH. Juniori Osijeka su četvrti, Đurđenovca 13, dok su juniorke Osijeka 97 i Đakova zuzele 10. odnosno 11. mjesto.

Dva derbija u Zagrebu, kup Regije Istok, ekipno RH za U-23
Euroligaši ponovo igraju u ranijem terminu. Vodeći dvojac gostuje u Zagrebu, Mlaka dočekuje Zagreb, Admiral čeka Splita. U Regiji Istok odigrava se 1. kolo kupa muškaraca. U Zagrebu i Zaprešiću odigrava se ekipno prvenstvo za juniorke i juniore.

Nedjelja
U Koprivnica igraju Podravka-Mlaka, sa početkom u 13 sati.

Subota
Igraju se dvije utakmice 10. kola 1. HL M. Od 14 sati Zaprešić-Osijek, a od 15 Zadar-Mertojak.

Liga prvaka diktira kalendar
Hrvatski predstavnici u Ligi prvaka utakmice 10. kola 1. HL odigrat će ovog vikenda. Osijek gostuje kod Zaprešića (14 h), Mertojak kod Zadra (15 h). Dan kasnije, sa početkom u 13 sati, u Koprivnici će igrati kuglačice Podravke i Mlake. Do sada su dogovoreni termini 5 utakmica kupa Regije Istok. Sve su na programu u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!