gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 
Mario Liović-Dario Radoš
Prvaci županije
Mario Liović i Dario Radoš prvaci županije
Parovno prvenstvo Osječko-baranjske županije održava se na kuglani Pampas u Osijeku. Početak je u 09:30 sati.

Dijele se karte za Apatin, Osijek u ÄŒakovcu
Ove subote igraju se uzvratne utakmice 2. kola Lige prvaka. Pobjednici će u završnicu koja se igra u Apatinu, 28. i 29. ožujka 2020.g. Najzanimljivije bi moglo biti u Splitu, gdje stižu Talijani predvođeni Vilijem Zavarkom i Tamasom Kissem. Osijek igra važnu utakmicu u Čakovcu. Đakovčanke gostuju u Koprivnici dok su Osječanke svoje gostovanje u Poreču odradile prošle nedjelje. U nedjelju se odigrava parovno prvenstvo županije, na kuglani Pampas od 9:30 sati.

Prijavljeno 19 parova
Na parovnom prvenstvu Osječko-baranjske županije za muškarce, koje će se u nedjelju održati na kuglani Pampas u Osijeku, nastupit će 19 parova. Utvrđeni su i termini četvrt-finalnih utakmica kupa Regije Istok.

Vili Zavarko
Zavarko - 771
Postoje li "mali zeleni"? Svakako da, jedan od njih bavi se kuglanjem i u subotu dolazi u Split. Vili Zavarko srušio je u prvenstvenoj utakmici talijanskog prvenstva nestvarnih 771 čunj. U prijevodu, da ste igrali samo u pune to je gotovo 6,5 čunjeva u prosjeku svaki hitac.

Osijeku bod iz Zadra, Kandit spasio prvenstvo
Osijek je osvojio bod u Zadru, a dojma smo da su mogli otići sa punim plijenom. Osječanke i Đakovčanke su očekivano poražene u duelima s riječkim ekipama. Mlaka je popravila ekipni rekord kuglane u Đakovu, a domaćim igračicama je prepustila samo 1 set. Kandit je uvjerljivo slavio protiv Novske i sačuvao nadu u osvajanje prvog mjesta. Osijek 97 danas u 12 igra u Poreču protiv domaće Istre, utakmicu 13. kola. Još samo danas i sutra primaju se prijave za županijsko natjecanje muških parova.

Subota

Bez prava na pogreške
Sedam kola je do kraja prvoligaške karavane. Kuglači Osijeka nikad nisu bili u težoj situaciji glede opstanka. Imaju samo dvije pobjede na kontu, a čekaju ih još četiri gostovanja. Ove subote su u Zadru. Kuglačice Osijeka 97 naoko imaju bezbrižnu situaciju, ali nipošto još nisu osigurale prvoligaški status. Ovog vikenda odradit će dva gostovanja. U subotu kod Rijeke, a u nedjelju će produžiti za Poreč. Đakovčanke su još bez bodova, a u subotu stiže Mlaka, što vjerojatno znači da će se negativni niz nastaviti. Veliki derbi sjeverne B lige igra se na Pampasu. Kandit dočekuje Novsku i samo pobjeda im ostavlja nadu da će lider još negdje prosuti bodove pa u mrtvoj trci, na razliku poena ili čak setova, pokušati se domoći prvog mjesta.

Večeras Donji Miholjac - Darda
Odgođena utakmica 13. kola 3. HL Zone Osijek Donji Miholjac - Darda odigrat će se večeras (srijeda) u Donjem Miholjcu, sa početkom u 17:30 sati. Do ponedjeljka traje prijava za parovno prvenstvo županije za muškarce. Žene će na regiju slobodnom prijave, a rok je do 17.02.2020. Veljača je mjesec u kojem se trebaju odigrati utakmice četvrtfinala kupa Regije Istok. Podsjećaju se sudionici da do 10.02. mogu dogovoriti termin odigravanja. Za sada su to učinili samo Nova Gradiška i Šećerana Viro (18.02.2020. u 18 h).

Subota

Dvostruki ogled Osijek - Split na Pampasu
Na Pampasu se ove subote igraju čak 4 utakmice. Kuglački maraton otvaraju kuglačice Osijeka 97 i Splita. Nakon toga slijedi muški dio osječko-splitskog duela, Osijek protiv Mertojaka. Potom su na programu b-ligaši Zrinski Pivovara i Elektra iz Križevaca, da bi dan zaključili Monte mont i Silos. Kuglačice Đakova gostuju u Zagrebu kod Admirala. U Đakovu je dvostruki b-ligaški program. Fortuna dočekuje Podravku, a Đurđenovac Kandita.

  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!