gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Đakovčanke ispale, Osječani na rubu
Tri su kola preostala do kraja prvoligaške karavane. Kuglačice Đakova nemaju više ni teoretske šanse za opstanak, dok su svoju šansu da sami odlučuju o svojoj sudbini kuglači Osijeka prosipali u prijašnjim utakmicama. Kuglačice Osijeka 97 teoretski još nisu osigurale opstanak, ali teško je vjerovati da se kuglačice Karlovca mogu vratiti iz Splita i Poreča (posljednje kolo) s punim plijenom. Kandit čeka svoju šansu, pred Novskom su još dva nezgodna gostovanja (kod Fortune i Lepoglave). Drugoligaški derbi igra se u Požegi, gdje vodeće Belišće dolazi sa 3 boda fore pred Novim nadama. Tramvajci su kiksom protiv Darde propustili prigodu da se izjednače sa Slatinom. Vikend u petak otvara derbi u Donjem Miholjcu, gdje gostuje HT.

2020 par reg m prvoplasirani.jpg
Jeličići za čunj ispred Liovića i Radoša
Nedeljko i Marko Jeličić (Kandit) osvojili su prvo mjesto na parovnom prvenstvu Regije Istok. Jedan čunj manje imali su Mario Liović i Dario Radoš (Osijek), dok su treće mjesto osvojili Darko Zovko i Tomislav čakalić (Nove nade). Plasman na državno ostvarili su još Mario Mušanić i Ivan Pušić (Osijek) te Matej Zboril i Tomislav Biželj (Obrtnik BAM, Nova Gradiška).

Subota

Osječani u Zagrebu za produženje nade
Kuglači Osijeka gostuju u subotu kod Medveščaka 1958., u lovu na barem bod nade za mogućnost opstanka. U isto vrijeme (15 h) na Grmoščici Kandit gostuje kod Obrtnik Torbara u lovu na 2 boda, za održavanje koraka s Novskom glede povratka u 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 putuju na izlet u Rijeku kod neprikosnovene Mlake. Svaki osvojeni set biće dobrodošao. Đakovčanke, koje još samo teoretski mogu osigurati opstanak, dočekuju Rijeku.

Večeras Zanatlija - Nove nade
Posljednju četvrfinalnu utakmicu kupa Regije Istok večeras u Slavonskom Brodu igraju domaći Zanatlija i požeške Nove nade. Početak je u 18 sati.

Prvoplasirane
Gorup-Vuka prvakinje u parovima, Željezničar pobjedio Kandita.
Na Pampasu održano parovno prvenstvo Regije Istok za žene. Prvakinje Mirjana Gorup i Margita Vuka. U kup utakmici Željezničar je pobjedio Kandita i izborio polufinale, gdje ga čeka pobjednik susreta Zanatlija-Nove nade.

Subota

Đurđenovac drugi polufinalist
Kuglači Đurđenovca sinoć su u Belišću pobjedili domaći Željezničar i izborili polufinale kupa Regije Istok. U polufinalu će, kao B-ligaši, igrati u gostima kod Nove Gradiške.

Osijek bez prava na pogrešku
Završnih je mjesec dana prvoligaške karavane. Pred kuglačima Osijeka je imperativ pobjede na trima domaćim utakmicama, a što i dalje ne garantira opstanak. Sigurno je to da gubitak i jednog boda protiv Grmoščice znači odlazak iz prvoligaškog društva, društva u kojem su jedino Osijek i Grmoščica proveli sve sezone otkako je hrvatske države.

Hrvatska najbrojnija u Apatinu
Sva tri hrvatska kluba izborila su završnicu Lige prvaka, koja će se koncem ožujka održati u Apatinu. Najteži posao imali su Splićani, koji su deklasirali talijanskog prvaka, predvođene najboljim svjetskim igračem i neslužbenim svjetskim rekorderom (771) Vilijem Zavarkom. Za Neumarkt nastupa i aktualni svjetski rekorder (734) Tamas Kiss, ali niti jedan od njih nije uspio osvojiti poen protiv Mertojaka. Zavarka je pobjedio sjajni Hrvoje Marinović, a Kissa iskusni Andrej Kovač. Prolaz Zaprešiću osigurali su odlično Bojan Vlakevski i Luka Bolanča.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!