gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
Pada li već odluka o prvaku?
Sutra je na Poljudu veliki derbi. Mertojak dočekuje Zaprešić i u prigodi je već na startu prvenstva pobjeći na, možda nedostižna, 4 boda. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Rijeku. Utakmice se i dalje igraju bez nazočnosti gledatelja.

KK Osijek
Delegacija podmlatka KK Osijek
Franko Perković u vodstvu
Na prvenstvu podmlatka nastupili su i natjecatelji iz naše županije. Poslije 1. nastupa najbolji rezultat ostvario je Đakovčanin Franko Perković, koji je trenutno vodeći u kategoriji U-11.

Prvoplasirani
Dominacija Brođana
Juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda osvojili su prva dva mjesta na parovnom prvenstvu juniora Regije Istok, koje je večeras završilo na kuglani Pampas u Osijeku. Prvaci su Lovro Buzov i Sven Marić, ispred Nikole Martinovića i Josipa Buzge. Treći su mladi kuglači Slavonskoh banovca iz Pakraca, Fran Ivošević i Jan Štampf. Prvi nastup pojedinačnog odradile su i juniorke Đakova.

Subota
Sva današnja natjecanja mogu se pratiti preko aplikacije HKS-a.

I dalje bez gledatelja
Utakmice drugog prvoligaškog kola igraju se u subotu, ponovo bez gledatelja, ali uz mogućnost gledanja putem interneta odnosno aplikacije HKS-a. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Koprivnici. Kod muškaraca Grmoščica dočekuje Mertojaka. Kuglači Osijeka gostuju u Pakracu, Đurđenovčani u Varaždinu, Đakovčani u Zaboku, dok gradski derbi igraju Kandit i Zrinski Pivovara.

Vikend za najmlađe i najstarije
Predstojeći vikend donosi nam, osim utakmica 2. kola 1. HL muškaraca i žena te 1. B HL sjever, državna prvenstva za podmladak i veterane za sezonu 2019.-2020. Također u nedjelju na Pampasu juniorski parovi Regije Istok lovit će plasman na državno natjecanje i za što bolju poziciju za drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok. Na pojedinačnom će nastupiti i 5 juniorki ŽKK Đakovo.

Osijek 97-Zagreb
Osječankama bod u neizvjesnoj završnici
Kuglačice Osijeka 97 osvojile su 1 bod u jednoj dosta neobičnoj utakmici protiv Zagreba. Grmoščica je iznenadila Zaprešića, zahvaljujući prvenstveno uvjerljivoj pobjedi Špiljara protiv Bolanče.

Subota
Sve današnje utakmice trebale bi se moći pratiti putem aplikacije HKS-a.

Osijek 97
Snimka sa posljednjeg treninga
Nikad neizvjesnija sezona
Završili smo jednu čudnu, a na pragu smo nove, u mnogočemu neizvjesne sezone. Ne toliko u natjecateljskom smislu koliko u organizacijskom. Pozitivni testovi na virus mogu prouzročiti mnoštvo odgađanja i pomjeranja termina, a u konačnici i prekid natjecanja. Zato je vrlo bitno da sami sudionici svojim odgovornim ponašanjem nastoje rizik od zaraze svesti na minimum. Utoliko će svima biti lakše sezonu privesti kraju. A oni koji prežive - pričat će.

Djakovo-2 i 3 blok.jpg
HOD obilježen u Đakovu i Osijeku
Kuglačice i kuglači obilježili su Hrvatski olimpijski dan. Tradicionalno, u bijelim majicama, u Đakovu su kuglačice Đakova i kuglači Silosa odigrali prijateljsku utakmicu, dok su u Osijeku kuglačice Osijeka 97 i kuglači Kandita u sklopu treninga održali interno klupsko pojedinačno natjecanje.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!