prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće

Nedjelja
Jedina utakmica danas odigrava se u Poreču, gdje gostuju kuglačice Osijeka 97. Početak je u 12 sati.

Osječanke putuju u Poreč
Prvoligaši igraju zaostale utakmice. Osječanke u nedjelju putuju u Poreč. U 1.B ligi sjever odgođene su tri utakmice, vodeći trojac neće igrati. Slavonski derbi je na Fortuni, gdje gostuje Zrinski Pivovara. Odgađa se pojedinačno prvenstvo županije.

Stop svima osim prvoligašima
Sada je i službeno, od subote se stopiraju sva natjecanja i treninzi drugo, treće i četvrtoligaša. Neće se održavati niti pojedinačna prvenstva na svim nivoima. Danas (petak) je posljednji dan igranja za niželigaše. S natjecanjem nastavljaju 1. HL muškaraca i žena i 1.B HL "sjever" i "jug", pri čemu se mora strogo pridržavati epidemioloških mjera.

U očekivanju novih mjera
Večeras u Vukovaru igra se zaostala derbi utakmica između domaćeg Vodovoda GV i Zara-AutoMatrix. Čekaju se i nove mjere, koje bi mogle suspendirati održavanje pojedinačnog prvenstva županije.

Prijavljeno 36 pojedinaca
36 igrača iz 8 klubova prijavilo se za nastup na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije. Prvi nastup odrađivat će se u dva termina, zbog trenutnih situacija oko samoizolacije, dok će se termin drugog nastupa odrediti nakon što se budu znali termini odgođenih utakmica.

Žrijeb kupa
Kup Regije Istok za 2021.
Jučer je na kuglani "Pampas" u Osijeku, uz asistenciju kuglačica Osijeka 97, obavljen žrijeb kupa Regije Istok za 2021.

Osječanke bez prava na kiks
Kuglačice Osijeka 97 opstanak u ligi mogu izboriti samo osvajanjem domaćih bodova. Upravo takav meč očekuje ih sutra, kada na Pampasu gostuje Siscia. Pobjeda se nameće kao imperativ, sve ostalo vodi prema drugoj ligi.

Odgode posljedica derbija
Jedan kuglač Đurđenovca bio je pozitivan na testiranju te je na taj način odveo svoje suigrače u samoizolaciju, ali i dvojicu igrača Osijeka. Zbog toga su odgođene utakmice Zrinski Pivovara-Đurđenovac i Osijek-Fortuna, koje su se ove subote trebale odigrati na Pampasu. Zbog toga se i žrijeb kupa Regije Istok pomjera na 14:30 sati.

prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće