gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
Darko Zovko
Najbolji igrač večerašnje utakmice
Nove nade u polufinalu
Požeški trećeligaš Nove nade obilato koristi igranje kup utakmica na domaćoj kuglani, pa su tako uvjerljivo nadmašili osječkog drugoligaša Zrinski Pivovaru i izborili polufinale. Polufinale su dohvatile i kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda, koje su pobjedile Pitomaču.

2018 par m prvoplasirani
Radoš i Liović obranili naslov
Na Pampasu je održano parovno prvenstvo Regije Istok za muškarce. Dario Radoš i Mario Liović su obranili naslov. Pet prvoplasiranih stječe pravo nastupa na prvenstvu RH.

Subota
Igra se Liga prvaka. U subotu od 16 sati nastupaju dva para na prvenstvu Regije Istok. Ostali na staze izlaze u nedjelju.

Milan Lončar
Najbolji pojedinac susreta sa 557 čunjeva
Belišćanski Željezničar prvi polufinalist
Pobjedom nad kuglačima Broda belišćanski Željezničar postao je prvi polufinalist kupa Regije Istok. Protivnik u polufinalu biti ćemu pobjednik susreta Monte-mont - Pakrac.

Mario Liović-Dario Radoš
U nedjelju brane naslov
Najava vikenda
Prvoligaši imaju posljednju pauzu prije završnih 5 kola. Igraju se uzvratne utakmice Lige prvaka. Jedini hrvatski predstavnik Zaprešić lovi pobjedu protiv Podbrezove od najmanje 5-3, pri čemu ne bi smio izgubiti više od 7,5 setova.

Večeras skupština županijskog saveza
Večeras će se održati redovna izvještajna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati,

Subota

Na Pampasu bez muške prvoligaške utakmice
Oba osječka muška prvoligaša gostuju. Kandit u Splitu kod Mertojaka, ali i Osijek u Otočcu kod Velebita (jesenas zamijenjeno domaćinstvo zbog izgradnje nove kuglane). Domaću utakmicu igraju kuglačice Osijeka 97, u goste stiže riječka Mlaka. B-ligaš Željezničar dočekuje zagrebački Obrtnik Torbar. Početak te utakmice je pomjeren na 15 sati,

Subota
Na Pampasu igraju Kandit i Rijeka

Bodovi se smiješe samo Kanditu
Nakon vikend pauze nastavlja se prvoligaška karavana, u kojem kuglači Osijeka i kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Zaprešića odnosno Zagreba, gdje su bodovi teško dostižni. Zato je Kandit veliki favorit u domaćem susretu protiv Rijeke. Kandit je slavio i jesenas u Rijeci, tako da bi to trebali biti sigurni bodovi za domaće.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!