gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
Obitelj na kuglani Plakat
Obitelj na kuglani
Od danas se možete prijaviti za turnir "Obitelj na kuglani", koji će se održati 30. prosinca 2016. na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Ivica Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Prođe i šesta godina bez Ivice Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se sutra (četvrtak) u 18 sati na kuglani Fortuna u Đakovu. Sat vremena prije sudionici i obitelj okupit će se kod Grickovog počivališta na đakovačkom groblju.

Prijave još samo danas
U nedjelju se održava turnir povodom Dana grada Osijeka, u organizaciji Kuglačkog saveza grada Osijeka. Prijave se primaju još samo danas.

Slavonci premašili sva očekivanja, danas skupština na Pampasu
Nastup u kvalifikacijama za završnicu pojedinačnog prvenstva RH, koji je sinoć završio u Rijeci, bio je izuzetno uspješan za slavonske predstavnike. Svih sedam seniora izborilo je novi nastup u Rijeci za 14 dana, kada ćemo kroz eliminacijske nastupe dobiti nove državne prvake. Kod seniorki, odličnim nedjeljnim nastupom (564) novi put u Rijeku izborila je i Kata Matanić.

SestreTanja i Višnja, djevojački Šarić
Rijeka
Subota je bila uspješna za slavonske predstavnike. Ivana Majić je među šesnaest seniorki iz gornjeg doma, dok je čak 6 seniora na pozicijama koje vode u drugi krug. Prvenstvo u Rijeci možete pratiti preko stranice HKS-a.

Split - prvoplasirani M
Pravac Rijeka
U Rijeci će se ovog vikenda održati prvi krug pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. Nastupa po 32 predstavnika u obje konkurencije. Naslov će braniti samo Nikola Muše, dok u Rijeci neće biti Ines Maričić, koja je u međuvremenu preselila u njemački Bamberg. Svi ostali sudionici prošli su filtere regionalnog, a negdje i županijskog natjecanja.

Vrijeme turnira
Prvenstvene pauze ne znače da kuglačke staze miruju. Osim pojedinačnih službenih natjecanja održavaju se i prigodni te nagradni turniri.

Najbolji
Kata Matanić i Mario Mušanić prvaci Regije
Zanimljivo je bilo u Slavonskom Brodu. Kod žena, kiksevi Vesne Đapić i Margite Pačarek prvog dana. Drugog dana Ivana Majić postavila granicu, prošle su je pobjednica Kata Matanić i lanjska pobjednica Tanja Tokić. Mirjanu Gorup je skupo koštao kiks iz prvog čišćenja drugog dana. Kod muškaraca, Dario Radoš je opasno prijetio klupskom kolegi Mariu Mušaniću, Marko Jeličić skoro prokockao trofej. Mario Liović u posljednjem setu (161) osigurao prolaz, dok je Nedeljko Jeličić propustio gotovo siguran plasman.

Kup Regije Istok za 2017.
Jučer su u Slavonskom Brodu žrijebani parovi kupa Regije Istok za žene i muškarce.

Subota
Od 13 sati igraju se utakmice Lige prvaka. U Slavonskom Brodu seniorke i seniori love plasman na državno prvenstvo.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!