gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 
Derbi u Đurđenovcu
Središnji kuglački događaj u našoj županiji svakako je utakmica u Đurđenovcu, gdje sutra gostuje Osijek. Biti će to susret dvije trenutno prvoplasirane ekipe u 1.B HL "sjever". Kuglačice Osijeka 97 u Poreču će igrati tek koncem mjeseca, kad igračice prođu izolaciju. Na Pampasu gostuje Zabok. U ligama regije istok odgođene su čak 4 utakmice.

Osječanke ne putuju u Poreč
Utakmica 1. HKL žena ISTRA Poreč-OSIJEK 97 odgođena je za nedjelju, 29. studenoga 2020. Razlog je izolacija koja je određena dvjema igračicama ŽKK Osijek 97.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će 5 ženskih i 22 muške ekipe. Žrijeb će se održati u subotu, 21. studenoga 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 15 sati.

Derbi na Fortuni
Nastavak je natjecanja u većini liga. Odgođen je susret Bjelovar-Zadar, kao i derbi 3. HL Zone Osijek Vodovod GV - Zara-Auto Matrix. Osječanke ugošćuju Mlaku, koja je posljednji poraz u gostima doživjela prije više od 3 godine. B-ligaški derbi igra se u Đakovu, gdje gostuje Kandit.

Slobodan vikend
Ovog vikenda nema kuglačkih natjecanja.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će, obzirom na brojnost B-ligaša, najmanje 20 ekipa (8 B-ligaša i 12 drugoligaša) u muškoj konkurenciji + ekipe iz 3. i 4. HL za koje je prijava slobodna. Kod žena je uobičajeno da sudjeluju sve ekipe (5) koje se natječu u 2. HL.

Kolo odgoda
Glavna karakteristika ovog vikenda su odgođene utakmice. U onima što su igrane kuglačice Osijeka 97 poražene su u Splitu maksimalnim rezultatom. Kod muškaraca zagrebački derbi završio je podjelom bodova. U B ligi pobjede sigurne vodećeg trojca. Ipak, u Zagrebu je to bilo nešto teže nego što konačni rezultat pokazuje.

Krenule odgode
Odgođeno je 6 prvoligaških utakmica. Zaprešić-Bjelovar kod muškaraca, Ogulin-Podravka, Admiral-Zagreb i Mlaka-Istra kod žena, Podravka-Slavonac u B ligi "sjever" i Kupa-Istra u B ligi jug. Večeras na Pampasu od 19 sati igraju Zara-Auto Matrix i Darda.

Tjedan rekorda
Rekordi su prošli vikend padali u Đurđenovcu. a tijekom tjedna u cijeloj Hrvatskoj, ali po broju zaraženih. Virus je definitivno zahvatio i kuglačku populaciju. Putovanja i utakmice postaju rizične aktivnosti, stoga je potrebno najozbiljnije shvatiti i prihvatiti propisane mjere i upute. U takvom ozračju stigli smo i do 6. prvoligaškog kola. Osječanke gostuju u Splitu. U B ligi dva slavonska derbija, Đurđenovac-Fortuna i Kandit-Belišće, dok preostali B-ligaši gostuju. Osijek kod Obrtnik Torbara, Zrinski Pivovara kod Lepoglave, Pakrac-Papuk u Zaboku i Slavonac u Koprivnici.

Večeras Tramvaj-Donji Miholjac
Večeras se na Pampasu odigrava prva utakmica 4. kola 3. HL Zone Osijek, u kojoj se sastaju Tramvaj i Donji Miholjac.

  prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!