prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće

Prvoplasirani
Mario Liović prvak županije
Na Pampasu je odigran II. nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred klupskih kolega Daria Radoša i Maria Mušanića.

Ključne utakmice Osječana
Važne utakmice su pred osječkim prvoligašima. Osijek dočekuje Bjelovara, s kojim je uvijek bilo neizvjesno na Pampasu, dok kuglačice Osijeka 97 dočekuju Karlovac, poznanice iz kvalifikacija. Domaćinima su bodovi neophodni za očuvanje prvoligaškog statusa. Đakovčanke gostuju u Splitu.

Četvrtak

Željezničar - Osijek II sutra od 16 sati
Utakmica 5. kola 2. HL Željezničar - Osijek II odigrat će se sutra (četvrtak), na kuglani HŽ, sa početkom u 16 sati. Uzročnik prekida odnosno odgode, Hrvoje Horžitzky, je trenutno dobro. Slijedi mu obilazak liječnika kako bi mu ustanovili uzrok zdravstvenih problema.

5. blok.jpg
Nedjelja
Na Pampasu se održava pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce. Početak je u 10 sati. Rezultati se mogu pratiti i preko Aplikacije HKS-a.

HT-Pitomača
Prekid u Osijeku
Dvostruki program na kuglani HŽ u Osijeku nije održan do kraja. Nakon što je u prvoj utakmici HT pobjedio Pitomaču, započeo je gradski derbi između Željezničara i Osijeka II. Ali već nakon 7 hitaca igrač Osijeka II Hrvoje Horžitzky odjednom je kleknuo na zaletište, a zatim se i srušio na pod. Odmah je pozvana hitna pomoć, a prvu pomoć pružili su mu nazočni igrači oba kluba. Hitna je stigla nakon 10-ak minuta. Nakon obrade koja je trajala 20-ak minuta Hrvoje je preventivno prevežen u bolnicu. Prema neslužbenim saznanjima Hrvoje se dobro osjeća i otpušten je iz bolnice kući.

Derbi začelja u Otočcu
Osijek gostuje kod Velebita, Osijek 97 u Koprivnici, Đakovčanke dočekuju Zagreb. Kandit dočekuje Podravku, a slavonski derbi u Đakovu igraju Đurđenovac i Zrinski Pivovara.

Kup Regije Istok za 2020.
U Kupu Regije Istok obvezni su sudjelovati svi 1.B-ligaški i drugoligaški klubovi, dok je za treće i četvrtoligaše prijava slobodna. Rok za prijavu: 11.11.2019. Javni žrijeb održat će se 23.11.2019. na kuglani Pampas u Osijeku. Naslove brane Obrtnik iz Slavonskog Broda kod žena i Nove nade kod muškaraca.

prethodno  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  sljedeće