gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 
Subota
Danas se igraju utakmice 10. kola 1. HL za žene i muškarce. Kretanje rezultata možete pratiti preko Aplikacije HKS-a.

Osijek 97
Osječanke u Zagrebu
Nakon 70 dana mirovanja jedna osječka ekipa odigrat će prvenstvenu utakmicu. Posljednju su odigrali kuglači Tramvaja, još 27. studenoga prošle godine (8:0 protiv Belog Manastira). Sutra kuglačice Osijeka gostuju u Zagrebu, kod istoimenih prvoligašica sa Pongračeva, koje su u ovom susretu apsolutni favorit.

Nastavak prekida do 14. veljače
Nema promjena, osim u prijedlogu kalendara. Staze će mirovati za sve osim za A-ligaše, kojima nastavak prvenstva slijedi 6. veljače. Sutra u Rijeci od 12 sati zaostalu utakmicu igraju kuglačice Rijeke i Splita.

Bez promjena
Nema promjena. Treninzi su dozvoljeni samo prvoligašima (M-Ž) i kategoriziranim kuglačima (I.-III. kategorija). Prvenstvo u 1. HL muškaraca i žena nastavlja se 6. veljače 2021. godine. Prve na staze ipak će Rijeka i Split, koje će svoju zaostalu utakmicu igrati 30. siječnja.

Prvoligaši mogu na trening
Mjere su nešto ublažene pa je omogućeno treniranje prvoligaškim ekipama. Od ponedjeljka počinje mini prijelazni rok (obrasci na stranici HKS-a), a dolazi i vrijeme godišnje registracije.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Zraka sunca kroz tmurne oblake
Bude i neka lijepa vijest u ovo tmurno doba. Kuglana u Donjem Miholjcu poprima nove obrise i radovi su u završnoj fazi. Još samo da prođu i te mjere...

Reprize
U iščekivanju nastavka sezone možete se podsjetiti na neke prijašnje utakmice i nastupe.

I službeno prekid svih natjecanja.
Izvršni odbor HKS-a je na svojoj 10. sjednici, održanoj 02. prosinca 2020. donio odluku o prekidu svih kuglačkih natjecanja do 21. prosinca 2020. godine.

Prekidaju se treninzi
Prekidaju se aktivnosti za sve kuglačke klubove. Pravo na trening imaju samo kategorizirani sportaši (I.-III. kategorija).

Slijedi totalni prekid?
Temljem Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kao i tumačenja Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, vrlo je vjerojatno da će HKS morati prekinuti sva kuglačka natjecanja, dok će treninzi biti dozvoljeni samo kategoriziranim sportašima (I.-III. kategorija).

  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!