gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 
KK Željezničar Osijek
Derbi protiv Novih nada.
Osječanke u Ogulinu
Nakon tjedna pauze nastavljaju se prvoligaška natjecanja. Kuglačice ŽKK Osijek 97 gostuju u Ogulinu, kod jedine ekipe bez osvojenog boda u prva tri kola, što je i bilo očekivano, obzirom na raspored koji su imale. Kuglači Osijeka odradili su gostovanje u Zaboku prošle subote i bodovno se izjednačili sa Kanditom (domaćin Pakrac-Papuku), Fortunom (gostuje kod Obrtnik Torbara) i Đurđenovcem (gostuje u Koprivnici).

Pobjeda Osijeka u Zaboku
Kuglači Osijeka dugo su u Zaboku lomili otpor domaćina. Odluka je praktički pala u posljednjem bloku igrača, koji su nastupe počeli sa 4 čunja viška za goste, a završilo je na konačnih 76 i 6-2 za Osječane.

KK Tramvaj
Pobjeda na startu
Tramvajci krenuli s pobjedom
U ranijem terminu u Zaboku gostuje Osijek, dok su svi ostali prvo i B ligaši na mirovanju. Sinoć su startale i regionalne lige. Tramvajci krenuli s pobjedom.

Osijek u Zaboku, kreću regionalni ligaši
Prvoligaška je pauza, osim za B ligaša Osijeka, koji gostuje u Zaboku u ranijem terminu. Kreću regionalni ligaši, sezonu u našoj županiji otvaraju Tramvaj i Pitomača. Trećeligaši nisu nastupali skoro 7 mjeseci pa bi bilo dobro provjeriti valjanost liječničkih pregleda.

Ivan Hećimović (1946.-2020.)
Preminuo Ivan Hećimović
U Novskoj je jučer, u 75.-oj godini života, preminuo Ivan Hećimović, poznati kuglački djelatnik. Kuglanjem se bavio od 1972. godine. Bio je "alfa i omega" kuglačkog kluba "Novska", kojeg je, osim u 1. Hl, doveo i do naslova pobjednika NBC pokala (Split, 2010.g.). Posljednji ispraćaj biti će na Gradskom groblju u Novskoj, sutra u 13 sati.

Prvoplasirani U-11
Franko Perković prvak Hrvatske
Franko Perković, mladi kuglač đakovačke Fortune, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji U-11, dok je Osječanin Patrik Kalinović u kategoriji U-12 osvojio 3. mjesto. To su jedine medalje za mlade kuglače iz Osječko-baranjske županije, na prvenstvu odigranom u Novskoj prošle nedjelje i Otočcu ove nedjelje. Vrlo blizu medalji bio je Osječanin Filip Car, četvrtoplasirani u najmlađoj kategoriji.

Prvoplasirani U-23
Franu Ivoševiću dva zlata
Fran Ivošević, mladi kuglač Slavonskog banovca iz Pakraca, osvojio je prvo mjesto na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Regije Istok, koje je danas završilo u Slavonskom Brodu. Drugo mejsto osvojio je Nikola Martinović (Zanatlija, Slavonski Brod), a treće Robert Bakić (Nove nade, Požega). Kako je Fran po godinama još uvijek i mlađi junior, pripalo mu je zlato i u toj konkurenciji. Plasman na državno prvenstvo ostvarilo je 6 prvoplasiranih juniora.

Derbi Mertojaku, iznenađenje u Osijeku
Mertojak je pobjedio Zaprešića, u Otočcu se nije igralo. U Osijeku podosta iznenađenja. Ugodno su priredile kuglačice Osijeka 97, koje su dosta uvjerljivo svladale Rijeku, a neugodno kuglači Osijeka, koji su poraženi od Belišća. U Slavonskom Brodu danas juniori odrađuju drugi nastup, kao i podmladak u Otočcu.

Prvoplasirane juniorke.jpg
Paulina prema očekivanju
Paulina Kopecki je potvrdila da je najbolja mlada igračica ŽKK Đakovo i osvojila naslov prvakinje Regije Istok, ispred Antonele Švraka i Eme Vomš.

Subota
Utakmice sa Pampasa pratite preko Opala, a ostale utakmice preko aplikacije HKS-a.

  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!