gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 
Subota
Subota na Pampasu otvaraju juniori, od 10 do 13 sati, nakon čega slijede 3 prvenstvene utakmice.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M 3
Osijek-Kandit četvrtfinale kupa RH 2017
Stari dobri derbi
Bez obzira na vremenske prilike jedna utakmica će se svakako odigrati. Na Pampasu se igra gradski derbi između Osijeka i Kandita. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Endi Tekstilca. Osječanke su došle do ruba provalije. Teorija o opstanku još postoji, a ona uključuje pobjedu protiv Zagrepčanki, sve ostalo je korak naprijed (prema provaliji).

Za Dan žena u Slavonski Brod
U Slavonskom Brodu 8. ožujka održat će se zanimljivo kuglačko natjecanje. Prijave se primaju od 5. ožujka.

Ništa od utakmice
Vremenske neprilike onemogućile su dolazak kuglača Pakraca na večerašnju kup utakmicu u Osijeku. Novi termin odigravanja odredit će se naknadno.

Fortuna u polufinalu, večeras pada odluka o četvrtom polufinalisti
Kuglači Fortune sinoć su u Slavonskom Brodu pobjedili Đurđenovac i plasirali se u polufinale kupa Regije Istok, gdje ih u Požegi čekaju Nove nade. Večeras u 19 sati na Pampasu igraju Monte-mont i Pakrac. Pobjednika tog susreta čeka gostovanje u Belišću kod Željezničara.

Subota

KK Tramvaj
U prigodi za preuzimanje liderske pozicije
Derbi na Grmoščici, ali i na Pampasu.
Derbi 14. kola kod muškaraca igraju Grmoščica i Mertojak, utakmica u kojoj može pasti odluka o drugom mjestu. Osijek gostuje u Splitu kod Poštara, a Kandit dočekuje Bjelovara. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Vrbovskom. U slučaju poraza šanse za opstanak bile bi svedene na minimum.

Mihaela izvukla Viroviticu
Polufinala u Virovitici i Belišću
Večerašnjim žrijebom, održanom na kuglani Pampas, određeni su domaćini preostalih polufinalnih utakmica kupa Regije Istok. Sloboda-Tvin i Obrtnik iz Slavonskog Broda igrat će u Virovitici, a belišćanski Željezničar kod kuće čeka pobjednika iz susreta Monte-mont - Pakrac.

Kup Regije Istok
Na kuglani "Pampas" večeras će se, sa početkom u 20 sati, obaviti žrijeb domaćinstava polufinalnih utakmica kupa Regije Istok. Od poznatih polufinalista domaćinstvo su već osigurali kuglačice Đakova u susretu protiv Obrtnika iz Nove Gradiške (žrijeb od 25.11.2017. u Požegi) te kuglači Novih nada protiv pobjednika susreta Đurđenovac-Fortuna (klub iz nižeg ranga natjecanja).

Darko Zovko
Najbolji igrač večerašnje utakmice
Nove nade u polufinalu
Požeški trećeligaš Nove nade obilato koristi igranje kup utakmica na domaćoj kuglani, pa su tako uvjerljivo nadmašili osječkog drugoligaša Zrinski Pivovaru i izborili polufinale. Polufinale su dohvatile i kuglačice Obrtnika iz Slavonskog Broda, koje su pobjedile Pitomaču.

  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!