gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 
Osnovan KK Beli Manastir
U Belom Manastiru je 03.07. ove godine osnovan kuglački klub Beli Manastir. Klub je primljen u privremeno članstvo Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije i od ove jeseni natjecat će se u 3. HL Zona Osijek.

Branko Bogdanović
Sve ove godine nastupao i u Osijeku, ali u gradskoj ligi
Bogdanović i Biloš se vratili u Osijek
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. U Osječko-baranjskoj županiji najbolje je trgovao KK Osijek, čija je očita namjera ekspresni povratak u prvoligaško društvo. Nakon 13 godina u klub se vratio Branislav Bogdanović. Nažalost, prometna nesreća je prolongirala njegov povratak na staze, ali očekuje se da će biti spreman za drugi dio prvenstva. Osijeku je pristupio i Željko Biloš, bivši kanditovac, koji je proteklu sezonu igrao za zagrebačku Grmoščicu.

KK Belišće
Prvaci 2. HL.
Ligaška sezona za zaborav
Završena je vjerojatno najneobičnija kuglačka ligaška sezona. Sezona koja je zbog poznate situacije naprasno prekinuta, pa nakon 3 mjeseca nastavljena u najvišim rangovima i ubrzano dovršena. Sezona koja je djelomično spašena dobrim rezultatima u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji.

Mario Liović i Mario Mušanić (KK Osijek)
Parovni prvaci Hrvatske za 2020.
Osječanima i Riječankama naslovi
Osječani Mario Liović (680) i Mario Mušanić (659) osvojili su naslov prvaka na parovnom prvenstvu RH. Najbolji par kod žena su sestre Matea i Ivana Juričić (KK Rijeka) sa 1176 čunjeva. Najbolje Slavonke su Mirjana Gorup i Margita Vuka (ŽKK Osijek 97) na 10. mjestu, sa 1082 čunja.

Prvoplasirani parovi Regije Istok
Subota
Završavaju lige, počinju ženski parovi u Rijeci. Otvaraju Osječanke.

Stigao i kraj
Sutra se igraju utakmice posljednjeg kola 1. B HK slever i 2. HL. Jedna je samo nepoznanica, tko će biti novi B-ligaš. Belišće ima bod prednosti ispred Novih nada. Belišćani igraju gradski derbi s Željezničarom, a Požežani gostuju u Virovitici. U Rijeci i Zaprešiću održava se parovno prvenstvo žena i muškaraca. U Rijeci se igra u subotu i nedjelju, a u Zaprešiću samo u nedjelju.

Zrinski danas u Slavonskom Brodu
Utakmica 21. kola 1.B HL Sjever između Slavonca i Zrinski Pivovare odigrat će se danas u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16:30 sati.

Redovni prijelazni rok 2020.
Izvršni odbor HKS-a donio je odluku da Redovni prijelazni rok počinje 29. lipnja 2020. godine, a završava 09. srpnja 2020. godine u 24:00 sati te će se provoditi prema važećem Pravilniku o registraciji v1.6. Preporučamo klubovima da zahtjeve vezano za prelazni rok šalju putem e-maila sukladno Pravilniku, a ako to nije moguće molimo klubove koji zahtjeve šalju putem pošte da iste pošalju na privremenu adresu Hrvatskog kuglačkog saveza: Horvaćanska cesta 29, 10 000 Zagreb.

Danas utakmice 21. kola
Danas se igraju utakmice 21. kola u 1.B HL sjever i 2. HL. Novska je u prigodi da protiv Pakraca i teoretski osigura povratak u prvoligaško društvo. Kandit je osigurao 2. mjesto i protiv Fortune u županijskom derbiju igra samo za prestiž. Zrinski i Đurđenovac vode mrtvu trku za opstanak. Zanimljiva je završnica u 2. HL. Vode Belišćani s bodom prednosti ispred Novih nada i posljednje dvije utakmice igraju na domaćoj kuglani. Monte mont je bez izgleda za opstanak, a društvo prema trećoj ligi može mu praviti večerašnji gost, Obrtnik iz Požege. Ipak, Silos je u težoj poziciji. ŽKK Ogulin i KK Siscia nove su članice 1. HL žena.

ŽKK Osijek 97
Jedini preostali prvoligaš
Mlaka i Zaprešić obranili naslove prvaka
Kuglačice Mlake su po šesti puta, a kuglači Zaprešića po sedmi puta, osvojili naslov ekipnih prvaka Hrvatske. Na taj način su skočili na drugo mjesto po broju osvojenih naslova.

  prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!