prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće

Rezultate utakmica možete pratiti preko Aplikacije HKS-a, a video sa Pampasa (Osijek 97-Đakovo, Osijek-Šubićevac) preko stranice Opala.

KK Osijek
Oproštaj od 1. HL
Županijski All stars na Pampasu
Igrom rasporeda ove subote na Pampasu nastupit će gotovo svi najbolji kuglači i kuglačice iz naše županije. Igraju se čak četiri utakmice.

Brna u bolnici
Sreća u nesreći
Jučer (srijeda) oko 09:30, na mjestu koje je udaljeno jedva stotinjak metara od dvorane (Zrinjevac) u kojoj je prije 18 godina osvojio brončanu medalju u paru s Marijem Mušanićem, prometnu nezgodu doživio je Branko Bogdanović. Dok je biciklom prelazio cestu na njega je naletjelo osobno vozilo, udarilo ga u stražnji točak bicikla i bacilo u zrak. Prilikom pada Branku je slomljena kost na lijevoj nozi (tibija) te je sinoć i operiran u osječkoj bolnici. Drugih posljedica, na svu sreću, nije bilo. Prema prvim prognozama, Branka nećemo vidjeti na stazama najmanje 6 mjeseci. Jedino, ako malo skrati zalet...

Preporuke i evidencija
Uz pridržavanje preporuka HZJZ-a za odigravanje utakmica potrebno je i voditi evidenciju. Posljednjeg vikenda u mjesecu igrat će se parovno prvenstvo žena i muškaraca u Rijeci i Zaprešiću.

Mirko Krolo
Preminuo Mirko Krolo
U 78.-oj godini života preminuo je Mirko KROLO, negdašnji kuglač KK Zrinski Pivovare.

Rezultate možete pratiti preko aplikacije HKS-a

Nastavljamo
Nakon 3 mjeseca prisilne pauze nastavljaju se kuglačka ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama.

U subotu nastavak prvenstva
U subotu se nastavljaju ligaška natjecanja u prvim i drugim ligama. Sve zamolbe za neodigravanje su odbijene. Pozivaju se klubovi da obrate posebnu pažnju na valjanost liječničkih pregleda.

PRIVITCI:
Vikend 13-06-2020.
Nova mogućnost za drugoligaše
Sukladno dopuni Propozicija temeljem članka 12.1 klubovi III. stupnja natjecanja (2. HKL) mogu uputiti zamolbu Izvršnom odboru HKS-a ako imaju opravdani razlog za nemogućnost odigravanja utakmica, kako bi im Izvršni odbor eventualno odobrio neodigravnje utakmica do kraja sezone bez kazni. Rok za dostavu zamolbi je četvrtak 04. lipnja 2020. godine do 24:00 sati.

Robert Bosak
Novi (stari) predsjednik.
Bosaku novi mandat
Večeras je na kuglani "Pampas" u Osijeku održana izborna skupština Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije. Za predsjednika je ponovo izabran Robert BOSAK.

prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće