prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće

Prvaci Regije Istok
Matija tutnjević i Hrvoje Harkanovac
Harkanovac i Tutnjević prvaci
Prema očekivanju nastup para Zrinski Pivovare nije donio nikakve promjene u konačnom plasmanu juniorskih parova. Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević ostali su prvoplasirani, ispred Maria drempetića i Nikole Martinovića iz Zanatlije te svojih klupskih kolega Mateja Cvitanušića i Vanje Miletića. Plasman na državno izborio je još par Zanatlije Josip Buzgo i Đuro Baričić.

Eurokupovi 2019.
Slijedeći tjedan rezerviran je za međunarodna klupska natjecanja. Rezultate i linkove moći ćete pronaći na podstranici BILTEN - REZULTATI - EUROKUPOVI 2019.

Nastavak prvenstva juniora
Pred juniorima Regije Istok je drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu. Večeras će ga odraditi Đakovčani Mateo Drmić i Domagoj Kopecki (Pampas, 19 sati), a ostali u nedjelju. Nastup na parovnom odnosno prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu u četvrtak će odraditi juniori Zrinski Pivovare, Mateo Fotak i Filip Radan (SRC Vijuš, 14 sati).

Tutnjević-Harkanovac
Osječani kolo vode
Matija Tutnjević i Hrvoje Harkanovac gotovo sigurno su novi prvaci Regije Istok u konkurenciji juniorskih parova. Čeka se još nastup para Zrinski Pivovare u četvrtak, da bi i formalno bili proglašeni prvacima. Matija je ujedno i vodeći u pojedinačnoj konkurenciji. Drugi nastup igra se u nedjelju u Osijeku.

Juniori u Slavonskom Brodu
Na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu održava se parovno prvenstvo juniora Regije Istok. Rezultat se računa i kao prvi nastup za pojedinačno prvenstvo, čiji drugi nastup se za 7 dana igra u Osijeku.

Dvostruki ogled Split - Osijek na Poljudu
Kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Poljudu, u sklopu 2. prvoligaškog kola. Đakovčanke dočekuju Admiral. Na Pampasu Kandit i Đurđenovac igraju prvu međusobnu službenu utakmicu. Zrinski Pivovara i Fortuna igraju u Koprivnici protiv Elektre i Podravke.

Da li nam je to potrebno?
Novi način prijave ekipe uzeo je prvi danak. Ne kod nas, već u susjednoj Srbiji, na utakmici Partizan - Apatin. Prve posljedice su okrnjena utakmica i pobjeda gosta, praktički bez borbe i crveni karton odgovornoj osobi domaćina, vjerojatno zbog očekivane ljudske reakcije. Postavlja se pitanje da li je to, nakon ukidanja taktičkih zamjena, bilo potrebno uvoditi. Jednostavno smo se mogli vratiti na stari, klasični način prijave sastava, pa neka mijenja tko kada hoće...

KK Darda - 40 godina.jpg
40 godina KK Darda
U Dardi je 1979. godine osnovan kuglački klub Amater. Djelovao je do početka Domovinskog rata. Aktivan ponovo postaje 2003. godine, pod imenom Vrijednosnice OS Darda, da bi 2014. godine promijenio ime u KK Darda. Jučer su na kuglani HŽ u Osijeku obilježili 40 godina postojanja.

Uzbudljiva subota na Pampasu. Kuglačice su odigrale u čunj, Osijek izgubio za 8, Zrinski za 3 izgubio drugi bod.

prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće