prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće

Mario Mušanić
Ostao samo Mušanić
Mario Mušanić jedini je slavonski predstavnik koji je izborio nedjeljno polufinale, a samim time i prigodu obrane naslova prvaka. Protivnik u polufinalu je stari poznanik Darko Kasumović.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M.pdf
U Varaždinu se odigrava završnica pojedinačnog prvenstva RH. Satnica slavonskih predstavnika u osmini finala je slijedeća: Mario Mušanić-Dario Radoš - 12 h, Julija Horvat-Ana Jambrović - 13 h, Mario Liović-Matija Tutnjević - 14 h, Ivan Pušić-Bojan Vlakevski - 15 h. Dvojica Osječana imaju osiguran nastup u četvrtfinalu u 17 i 18 h.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M
Završni vikend
U nedjelju ćemo saznati tko su novi pojedinačni prvaci Hrvatske u kuglanju. Završnica je u Varaždinu. Mjesto među 16 u muškoj i ženskoj konkurenciji izborili su Julija Horvat (ŽKK Đakovo) te Mario Liović, Mario Mušanić, Ivan Pušić, Dario Radoš i matija Tutnjević (KK Osijek). Obzirom na žrijeb Osijek će imati dvojicu igrača u četvrtfinalu. Igra se i posljednje kolo u 2. i 3. HL te treća utakmica pretkola kupa Regije Istok.

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

Danas nastavak kupa
Sinoć su kuglači Broda pobjedom nad požeškim Obrtnikom ostvarili plasman u osminu finala kupa Regije Istok,gdje ih čeka gostovanje kod belišćanskog Željezničara. Večeras se u Požegi sastaju Požega i Nova Gradiška.

Danas starta kup Regije Istok
Večeras u Slavonskom Brodu prvu utakmicu pretkola kupa Regije Istok igraju domaći Brod i požeški Obrtnik. Početak je u 18:30 sati.

Šestorka izborila završnicu
Petorica igrača Osijeka te Julija Horvat (ŽKK Đakovo) izborili su završnicu pojedinačnog prvenstva RH. Dalija Perković ostala je kretka 2 čunja.U osmini će međusobno igrati Osječani, Mario Mušanić protiv Daria Radoša, te Mario Liović protiv Matije Tutnjevića. Protivnik Ivana Pušića bit će Bojan Vlakevski. Julija Horvat igra protiv Ane Jambrović.

U Varaždinu je prvi dan kvalifikacija na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce.

Mario Mušanić
Branitelj naslova
Mario Mušanić i Tihana Čavlović brane naslove prvaka
U subotu i nedjelju u Varaždinu se odigrava prvi, kvalifikacijski krug, pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Među 64 plasiranih je i 15 Slavonaca (11 muškaraca i 4 žene). Naslove prvaka brane Tihana Čavlović i Mario Mušanić.

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

prethodno  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  sljedeće