prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

Danas dvije prvenstvene utakmice i memorijal
U Đakovu u 17 sati počinje memorijalna utakmica u znak sječanja na ivicu Grizelja - Gricka. U isto vrijeme u Belišću prvenstvenu utakmicu odigrat će drugoligaši Željezničar i Zanatlija. U Osijeku od 20 sati igraju Osijek II i Nove nade.

VPG Bačka Topola plakat.jpg
Turnir u Bačkoj Topoli
Atraktivni turnir s bogatim nagradnim fondom održava se ovog mjeseca u Bačkoj Topoli.

Ivan Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Protiče deveta godina bez Ivana Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se u četrvtak, 12. prosinca 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 17 sati. Pola sata prije obitelj i prijatelji obići će posljednje počivalište.

Fran Popović
Fran Popović vice-prvak Hrvatske
Mladi kuglač osječkog Željezničara Fran POPOVIĆ osvojio je naslov kadetskog vice-prvaka Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji. Prvenstvo je ovog vikenda održano u Zaboku, a Fran je u dva nastupa srušio ukupno 1.005 čunjeva (522+483), 52 manje od prvaka Mateja Mrle iz Delnica, odnosno 6 više od trećeplasiranog Nike Kalvia iz Pakraca.

Obitelj na kuglani 2019.
Tradicionalni božićni turnir "Obitelj na kuglani" održat će se u subotu, 28. prosinca 2019. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Liga prvaka, posljednje kolo B-ligaša
Ovog vikenda B-ligaši zatvaraju prvi dio sezone. Na prvom mjestu je Novska, Kandit je prvi pratitelj, sa neplaniranih 4 boda zaostatka. Drugoligaški derbi u Belišću igraju istoimeni domaćin i Osijek II. Večeras na pampasu igraju Tramvaj i Donji Miholjac. U subotu se igraju uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka. Zaprešiću za prolaz trebaju 4,5 seta u Mađarskoj, a Mertojaku u Beogradu 1 poen i 7 setova.

Dan grada 2019 - ekipno - 1 mjesto.jpg
Osijek prvi, kuglačice druge
Kuglači Osijeka pobjednici su turnira povodom Dana grada. Ugodno su iznenadile kuglačice Osijeka 97, koje su osvojile 2. mjesto. Najbolji pojedinci Mario Liović i Ines Tomić.

Županijski derbi igraju B-ligaši Fortuna i Kandit. Juniori se u Delnicama bore za naslov državnog prvaka.

prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće