gdje sam: POÄŒETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
Derbi začelja na Pampasu
Dok velika večina kuglačica i kuglača očekuje povoljne vijesti glede odobrenja barem treninga, prvoligašice i prvoligaši ove subote odrađuju 13. kolo. Pretposljednje Osječanke dočekuje fenjerašice iz Ogulina u derbiju začelja. Poražene iz tog susreta gotovo sigurno mogu pakirati kofere za povratak u drugoligaško natjecanje, dok će pobjednice živjeti u kakvoj takvoj nadi u opstanak.

Derbi u Zaprešiću, Osječanke u Rijeci
Subota donosi veliki derbi u Zaprešiću, gdje gostuje vodeći Mertojak. Derbi začelja igraju Grmoščica i Novska. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Rijeci.

Osijek 97-Podravka 4-4
Kuglačice Osijeka 97 osvojile su bod u derbiju začelja protiv Podravke. Iščupale ga doslovno u posljednjim hicima. Sam početak pripao je domaćim igračicama, a nakon toga su gošće preuzele vodstvo. I držale ga do pred posljednjih 5 hitaca. Slijedi gostovanje u Rijeci kod istoimenih prvoligašica.

Stiže Podravka
Pred kuglačicama Osijeka 97 je važna utakmica glede opstanka u prvoligaškom društvu. Stiže koprivnička Podravka, koja se također nalazi u nezavidnoj situaciji, sa samo bodom viška u odnosu na Osječanke. Utakmica je na programu sutra od 12 sati, na kuglani Pampas, bez nazočnosti gledatelja.

Osječanke bez šansi
Raspoložene kuglačice Zagreba nisu pružile ni minimum šansi kuglačicama Osijeka 97 da stignu do povoljnog rezultata na Pongračevu. Ostvarile su najbolji rezultat u posljednje dvije godine na domaćoj kuglani i ostvarile uvjerljivu pobjedu od čak 200 čunjeva razlike. Svu tu razliku ostvarile su u čišćenju, jer su Osječanke bile bolje u pune za 23 čunja.

Osijek 97
Osječanke u Zagrebu
Nakon 70 dana mirovanja jedna osječka ekipa odigrat će prvenstvenu utakmicu. Posljednju su odigrali kuglači Tramvaja, još 27. studenoga prošle godine (8:0 protiv Belog Manastira). Sutra kuglačice Osijeka gostuju u Zagrebu, kod istoimenih prvoligašica sa Pongračeva, koje su u ovom susretu apsolutni favorit.

Bez promjena
Nema promjena. Treninzi su dozvoljeni samo prvoligašima (M-Ž) i kategoriziranim kuglačima (I.-III. kategorija). Prvenstvo u 1. HL muškaraca i žena nastavlja se 6. veljače 2021. godine. Prve na staze ipak će Rijeka i Split, koje će svoju zaostalu utakmicu igrati 30. siječnja.

Prvoligaši mogu na trening
Mjere su nešto ublažene pa je omogućeno treniranje prvoligaškim ekipama. Od ponedjeljka počinje mini prijelazni rok (obrasci na stranici HKS-a), a dolazi i vrijeme godišnje registracije.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Zraka sunca kroz tmurne oblake
Bude i neka lijepa vijest u ovo tmurno doba. Kuglana u Donjem Miholjcu poprima nove obrise i radovi su u završnoj fazi. Još samo da prođu i te mjere...

Reprize
U iščekivanju nastavka sezone možete se podsjetiti na neke prijašnje utakmice i nastupe.

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!