gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
Dario Duda najbolji u Pakracu
Turnir "Bljesak" u Pakracu završio je pobjedom Daria Dude (KK Novska).

Najmlađi i najstariji odrađuju zaostatak
Hrvatski kuglački savez je objavio raspis za pojedinačno prvenstvo RH podmlatka i veterana. Podmladak će igrati u 2 vikenda, na kuglanama u Novskoj i Otočcu, dok će veterani snage odmjeriti na kuglani "Zagreb" u Zagrebu.

Pecs-Osijek 2019 sudionici
Odgođen susret Osijek - Pečuh
Druga polovica kolovoza (subota) je uobičajeni termin odigravanja tradicionalnog kuglačkog susreta gradova-prijatelja Osijeka i Pečuha.

Turnir u Pakracu
Posljednjeg kolovoškog vikenda u Pakracu će se održati kuglački turnir "Bljesak", u organizaciji KK "Slavonski banovac".

Zoran Prodanović
Predsjednik KK Zara-Auto Matrix
Monte-mont ode u povijest
Nema više Monte-monta, ali na sreću klub nastavlja djelovati pod imenom ZARA-AUTO MATRIX. Novi predsjednik kluba je Zoran PRODANOVIĆ.

KK Osijek
Pripreme u tijeku
Kuglačka sezona trebala bi početi 12. rujna, utakmicama 1. kola 1. HL muškaraca i žena te 1.B HL sjever. S pripremama su prošlog tjedna započeli ŽKK Osijek 97, KK Osijek i KK Kandit, zbog godišnjih odmora u još nekompletnom sastavu. Iako su pred njim još najmanje dva mjeseca oporavka i rehabilitacije, priprema se i Branko Bogdanović, što je za svaku pohvalu.

Podsjetnik na opće preporuke za trening tijekom epidemije
Obzirom da brojni klubovi tijekom ovog razdoblja započinju ili su već započeli s pripremama za novu sezonu, a epidemija virusa COVID-19 ne jenjava, podsjećamo na potrebu odgovornog postupanja u skladu sa svim dosadašnjim uputama i preporukama nadležnih nacionalnih i lokalnih službi.

Poziv na seminar
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 30. kolovoza 2020. godine, na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Seminaru su obvezni nazočiti po jedan predstavnik iz svakog kluba i svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon završetka seminara održat će se ispiti za kuglačke suce, i to za one kojima ističe licenca, koji žele napredovati i kandidatima za nove suce.

Igor Stazić
Hat-trick Igora Stazića
Na zanimljiv podatak podsjetio je jedan kuglački fan (vjerojatno budući manager dotičnog igrača). Naime, kuglač osječkog HT-a Igor Stazić po treći puta zaredom osvojio je naslov najboljeg kuglača 3. HL Zone Osijek. U svakom slučaju čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u narednom prijelaznom roku.

Danas žrijeb prvih liga
Danas (ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine) će se u prostorijama HKS-a izvlačiti startni brojevi za lige IV. stupnja natjecanja. Početak je u 14 sati. Za sve ostale lige izvlačenje će biti u srijedu, 22. srpnja (Istok od 12 sati).

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!