gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
HEP Plinko
Viceprvaci u narodnom načinu
Osijeku oba naslova
Kuglači Osijeka pobjednici su gradske lige u obje konkurenciji. Željko Biloš je najbolji pojedinac u 120 hitaca, a Tajana Škrobot u narodnom načinu.

Poznati svi finalisti gradske lige
Danas se igra posljednji meč ligaškog dijela gradske lige (Bolnica - KK Osijek, kuglana HŽ od 17 sati), koji neće utjecati na konačni redoslijed u C grupi 4x120, tako da su poznati svi sudionici sutrašnjeg finala, koje se igra na kuglani Pampas. Od 16 sati igraju finalisti u 4x120, a od 20 sati je finale u narodnom načinu.

Osijek protiv Zadra
Današnji žrijeb polufinalnih parova kupa RH bio je sretan za Osijek. Sretan u smislu da su izbjegli Zaprešić, a što ne znači da će protiv novog/starog prvoligaša Zadra biti lako. Završnica se igra predstojećeg vikenda u Zaboku.

Osijek
Osijek i Nikola Martinović
Juniori Osijeka najbolji su u Regiji Istok, dok je Nikola Martinović iz Zanatlije najbolji pojedinac natjecanja.

Hrvoje Harkanovac i Mario Liović
Nakon poraza u prvim setovima, nanizali svaki po 3 pobjednička seta i odvukli Osijek u polufinale.
Osijek u polufinalu kupa RH
Osječani su u posljednjem čišćenju -23 pretvorili u +19 protiv Grmoščice i plasirali se u polufinale. U nedjelju na Pampasu juniori igraju drugi nastup na ekipnom prvenstvu Regije Istok.

Promijenjen termin finala
Finale gradske lige igrat će se u četvrtak, 7. lipnja 2018.g., na kuglani "Pampas", sa početkom u 16 sati (4x120), odnosno 20 sati (narodni način). Termin je promijenjen kako bi se omogućilo zainteresiranima da nazoče prijateljskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Senegala, koja se u petak odigrava u Gradskom vrtu.

2018 VT turnir županija
Pobjeda Osječko-baranjske županije
Zanimljivo je bilo danas u Virovitici. Turnir županijskih selekcija pripao je Osječko-baranjskoj županiji, koja je u završnici pretekla Požeško-slavonsku. Domaćin je ostao kratak 1 čunj za trećeplasiranom Brodsko-posavskom županijom. Najbolji pojedinac Mario MUŠANIĆ- 562.

SP Cluj 2018. kombinacija Ž
SP 2018. Cluj (ROM) - subota, još 4 medalje
Posljednjeg dana osvojene su još 4 medalje. Srebro Ines Maričić i bronce Mirne Bosak i Hrvoja Marinovića u kombinaciji te pojedinačna bronca Ines Maričić. U konačnici drugo mejsto u plasmanu nacija.

Preminuo Vlado BART
Danas je u 81.-oj godini života preminuo Vlado BART, nekadašnji kuglač osječkog Željezničara. Kuglanjem se bavio do konca 70.-ih. Bio je pojedinačni prvak Osijeka 1973. godine te u paru sa Miljenkom Čulinom 1968. godine. Sahrana je u ponedjeljak u 11:50 na Aninom groblju.

SP 2018. Cluj (ROM) - petak
U konkurenciji za pojedinačnu medalju ostala je samo Ines Maričić, dok kombinacijske medalje za sada, osim Ines, imaju Mirna Bosak i Hrvoje Marinović.

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!