gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
Subota
Danas se odigravaju utakmice 13. kola 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Ogulin.

Od ponedjeljka svi na trening
Novom Odlukom stožera dozvoljeni su treninzi sportaša u zatvorenim prostorima. Nadamo se da je to posljednja stepenica do donošenja odluke o nastavku natjecanja.

Derbi začelja na Pampasu
Dok velika večina kuglačica i kuglača očekuje povoljne vijesti glede odobrenja barem treninga, prvoligašice i prvoligaši ove subote odrađuju 13. kolo. Pretposljednje Osječanke dočekuje fenjerašice iz Ogulina u derbiju začelja. Poražene iz tog susreta gotovo sigurno mogu pakirati kofere za povratak u drugoligaško natjecanje, dok će pobjednice živjeti u kakvoj takvoj nadi u opstanak.

Subota
Utakmica Rijeka-Osijek 97 počinje u 12 sati.

Derbi u Zaprešiću, Osječanke u Rijeci
Subota donosi veliki derbi u Zaprešiću, gdje gostuje vodeći Mertojak. Derbi začelja igraju Grmoščica i Novska. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Rijeci.

Osijek 97-Podravka 4-4
Kuglačice Osijeka 97 osvojile su bod u derbiju začelja protiv Podravke. Iščupale ga doslovno u posljednjim hicima. Sam početak pripao je domaćim igračicama, a nakon toga su gošće preuzele vodstvo. I držale ga do pred posljednjih 5 hitaca. Slijedi gostovanje u Rijeci kod istoimenih prvoligašica.

Subota
Danas se odigravaju utakmice 11. kola 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Podravku iz Koprivnice.

Bez promjena
Nažalost, kuglači su još na čekanju. Osim muških i ženskih prvoligaša i bowlingaša, koji nastavljaju s natjecanjem, te kategoriziranih kuglača, svi ostali moraju čekati dozvolu za treniranje na kuglani. Samim time prolongiraju se i termini u kalendaru natjecanja.

Stiže Podravka
Pred kuglačicama Osijeka 97 je važna utakmica glede opstanka u prvoligaškom društvu. Stiže koprivnička Podravka, koja se također nalazi u nezavidnoj situaciji, sa samo bodom viška u odnosu na Osječanke. Utakmica je na programu sutra od 12 sati, na kuglani Pampas, bez nazočnosti gledatelja.

Osječanke bez šansi
Raspoložene kuglačice Zagreba nisu pružile ni minimum šansi kuglačicama Osijeka 97 da stignu do povoljnog rezultata na Pongračevu. Ostvarile su najbolji rezultat u posljednje dvije godine na domaćoj kuglani i ostvarile uvjerljivu pobjedu od čak 200 čunjeva razlike. Svu tu razliku ostvarile su u čišćenju, jer su Osječanke bile bolje u pune za 23 čunja.

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!