gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 
KK Osijek II - prvaci 3. HL OS 2018
Posljednje kolo
Kandit dočekuje Poštara na Pampasu, dok Osijek i Osijek 97 igraju na Poljudu.

Finale u Novoj Gradiški
Finale u Novoj Gradiški
Djelatnik sportske dvorane Jug II, Vlado Terzić, žrijebao je domaćina finala kupa Regije istok za žene. I donio je sreću Novogradiščankama. Finale će se odigrati u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. godine u Novoj Gradiški, sa početkom u 18 sati.

Tromeč Split - Osijek za kraj
Uprkos preporuci da se ne putuje prema Dalmaciji i obratno, tri kombija će vjerojatno na put. U posljednjem kolu kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Splita, kuglači Osijeka kod Mertojaka, dok splitski Poštar dolazi u goste Kanditu. Kod muškaraca se sve zna, nositelji trofeja kao i novi b-ligaši. Kod žena Istra se može još domoći drugog mjesta, koje trenutno drži Admiral i kojemu u goste dolaze prvakinje. U drugu ligu će Vrbovsko i po svemu sudeći Osječanke. ENDI-Tekstilac ima bod više i domaću utakmicu protiv Vrbovskog, dok Osječanke gostuju u Splitu, odakle su bod(ove) odnosile samo tri prvoplasirane ekipe.

Iznenađenje u Đakovu
Kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške pobjedile su sinoć u Đakovu domaće kuglačice rezultatom 5-3 i izborile nastup u finalu kupa Regije Istok, gdje ih čekaju imenjakinje iz Slavonskog Broda. Žrijeb domaćinstva obavit će se u prostorijama Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije danas u 9 sati.

Velibor Majerus
Sinoć najbolji Osječanin
Osječanima bod u Virovitici
Kuglači Osijeka II neporaženi su napustili Viroviticu, ali osvojeni bod nije im bio dovoljan da već proslave naslov prvaka. Tu prigodu imaće u posljednjem kolu u subotu, na domaćoj kuglani "Pampas", protiv ekipe Vodovoda grada Vukovara.

PRIVITCI:
Slatina-Osijek II
Prva meč lopta za Osječane
Kuglači Osijeka II večeras (19 h) gostuju u Virovitici kod Slatine. Pobjedom bi osigurali naslov prvaka 3. HL Zone Osijek. Sutra u Đakovu polufinale kupa Regije Istok za žene igraju Đakovo i Obrtnik iz Nove Gradiške (18 h). Pobjednika čeka Obrtnik iz Slavonskog Broda. Polufinale muškaraca u Požegi igraju Nove nade i Fortuna (nedjelja, 14 h). Drugo polufinale između belišćanskog Željezničara i Monte-monta odigrat će se najvjerojatnije u četvrtak, 29.03.

Sudionici finala u NN 2017.
Osječka gradska liga 2018.
Osječka gradska liga u disciplinama 4x120 i narodni način za 2018. počinje 16. travnja. Rok za prijavu je 2. travnja. Javni žrijeb biti će 5. travnja 2018. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 18 sati.

Leo Grom (1925.-1967.), pojedinačni prvak Jugoslavije 1961. i 1962.
Turnir u Cerknici u znak sjećanja na tragično preminulog kuglača
Završavaju lige, počinju turniri
Završetkom službene ligaške sezone slobodni turniri koristit će seza održavanje sad već tradicionalnih turnira.

Rijetko uspješan vikend
Kakav vikend za osječke ekipe. Pobjede su ostvarili svi prvoligaši (Kandit, Osijek, Osijek 97), drugoligaši (Monte-mont, Zrinski Pivovara) i trećeligaši (HT, Tramvaj). Poražen je jedino B-ligaš željezničar, i to u duelu sa zagrebačkim Medveščakom, koji je u 21 kolu ostvario isto toliko pobjeda. Mladi kuglači Osijeka II nisu putovali u Viroviticu zbog smrtnog slučaja (igra se u srijedu u 19 sati).

Subota

  prethodno  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!