gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 
U Slavonski Brod via Split
U subotu i nedjelju u Splitu se održava završnica kupa RH. Mjesta među 8 sudionika završnice izborile su kuglačice Đakova i kuglači Osijeka. Oboje su u mogućnosti izboriti nastup na NBC pokalu, koji se početkom listopada održava u Slavonskom Brodu. Đakovčankama na tom putu stoji Podravka iz Koprivnice, s kojima se susreću u subotnjem polufinalu. Osijek pak ne ovisi samo o sebi. Ukoliko Zadar pobjedi Mertojaka u polufinalu, onda odlazak na NBC pokal postaje gotovo nemoguća misija. Osijek bi tada trebao i osvojiti kup, što znači da bi trebalo prvo pobjediti Zaprešića, koji ove sezone ne zna za poraz.

Devetka - 1 mjesto
Devetka i Bogdanović najbolji
Ekipa Devetke osvojila je prvo mjesto u finalu gradske lige, ispred Osijek i Surkos-a. Najbolji pojedinac bio je Branislav Bogdanović sa 625 čunjeva, ispred Maria Liovića sa 609 i Damira Šimunovića sa 580 čunjeva. Finale u narodnom načinu je u petak od 19:30.

Poznati svi finalisti gradske lige
Večerašnjom pobjedom protiv Vodovoda GV-a kuglači Željezničara izborili su finale gradske lige u 4x120 hitaca, koje je na programu na kuglani Pampas u četvrtak od 17 sati. Finale u narodnom načinu na programu je u petak, od 19:30.

Finala gradske lige u četvrtak i petak
Finale gradske lige u disciplini 4x120 održat će se u četvrtak, na kuglani "Pampas", sa početkom u 17 sati. Plasman su izborili KK Zrinski Pivovara, SURKOS, KK Osijek, Devetka i Vrijednosnice Osijek, dok ćemo šestog finalistu saznati sutra. Pobjedi li KK Željezničar u utakmici protiv KK Vodovod GV, ulazi u finale i to kao prvoplasirana ekipa iz grupe A. Finalisti u narodnom načinu su HEP ESO-Plin, CB Devetka, Runda, Canimeč, Bolnica 1 i SURKOS. Finale je na programu u petak, sa početkom u 19:30 sati.

Polufinale kupa RH
Danas su u Zagrebu žrijebom određeni parovi polufinala kupa RH. Sastaju se, kod žena: Đakovo-Podravka i Mlaka-Plitvice. Kod muškaraca, Zadar-Mertojak i Osijek-Zaprešić.

Nedjelja - četvrtfinale kupa RH
Završnicu kupa jučer su osigurali Đakovo, Mlaka i Plitvice kod žena te Zadar kod muškaraca. Danas je to uspjelo i Osijeku, koji je u Zaprešiću pobjedio Velebita. Dalje idu Podravka, Mertojak i Zaprešić.

Četvrtfinale kupa RH, Đakovo u polufinalu
Danas i sutra igraju se utakmice četvrtfinala kupa RH za žene i muškarce. Završnica je slijedećeg vikenda u Splitu. A nju su danas izborile kuglačice Đakova, pobjedom protiv Splita 5-3.

Još tri nepoznanice
Devet ekipa osiguralo je nastup u finalu gradske lige. U 4x120 sigurni finalisti su Zrinski Pivovara, SURKOS, Devetka i Vrijednosnice Osijek. U narodnom načinu još je jedna nepoznanica, Bolnica 1 ili HEP-Plinko, dok su finale osigurali HEP-ESO Plin, Runda, CB Devetka, Canimeč i SURKOS.

Četvrtfinale kupa RH
Predstojeći vikend donosi utakmice četvrtfinala kupa RH. Od slavonskih predstavnika u konkurenciji su još Osijek i Nove nade kod muškaraca te kuglačice Đakova. Pred Novim nadama je nemoguća misija, u goste im dolazi najbolja europska ekipa - Zaprešić. Osijek i Đakovo će na neutralnim kuglanama protiv Velebita i Splita pokušati izboriti završnicu u Splitu, 8. i 9. lipnja 2019. godine.

Zlato za Hrvatsku i Srbiju
Ženska reprezentacija Hrvatske osvojila je svoj drugi naslov svjetskih prvakinja, pri čemu je Ines Maričić postavila novi svjetski rekord - 687. Svoj peti naslov osvojila je muška reprezentacija Srbije.

  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!