prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće

Kuglana Požega
Novi izgled požeške kuglane
Kuglana u Požegi u novom ruhu iščekuje nastavak prvenstva.

Još jedan derbi začelja na Pampasu
Kuglačice Osijeka 97 dočekuju kuglačice Splita. Pobjeda se nameće kao imperativ, za produženje nade u opstanak.

Odluke HKS-a

Marina Matković - 610
Igračica utakmice u Zagrebu, uz osobni rekord.
Mertojak prvak, gužva na začelju kod kuglačica
Mertojak je i teoretski osigurao naslov prvaka. Kuglačice Osijeka 97 minimalno su poražene kod Admirala, predstoji im derbi protiv Splita.

Osječanke putuju u Zagreb
Pet kola je do kraja prvoligaške karavane, svi ostali će vjerojatno produžiti pauzu. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Zagrebu kod trećeplasiranog Admirala. Šanse za osvajanje bodova su gotovo nikakve, a svaki pojedinačni poen dobro bi došao. Splitski Mertojak bi trebao u subotu i teoretski osigurati naslov prvaka. Derbi začelja igraju Grmoščica i Velebit.

Danas je na programu samo jedna utakmica. U Sisku domaća Siscia dočekuje zagrebački Admiral.

Prvoligaška pauza
Sutra se ne igra redovno prvoligaško kolo. Odigrat će se samo zaostala utakmica ženske lige između Siscie i Admirala. Početak je u 15 sati.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Čeka prve kuglače
Danas se otvaraju kuglane za sve klubove
Novom odlukom Stožera civilne zaštite RH od ponedjeljka 01. ožujka dozvoljeni su treninzi uz pridržavanje uputa od strane HZJZ-a.

Pobjeda Osječanki
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Ogulin rezultatom 6-2. Ovom pobjedom Osječanke su privremeno skočile na 8. mjesto na tablici.

prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće