gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 
Subota

Osječani i Osječanke na Grmoščici
Prvoligaši su stigli do polovice jesenskog dijela prvenstva. Bodove su dosada osvajale jedino kuglačice ŽKK Osijeka 97, koje u subotu gostuju kod Admirala. Nakon njih na staze će kuglači Grmoščice i Osijeka. Đakovčanke igraju derbi začelja u Karlovcu. B ligaši igraju dva slavonska derbija, Kandit dočekuje Slavonca, dok Zrinski Pivovara gostuje u Pakracu. U dvostrukom programom u Đakovu Fortuna čeka Radnika, a Đurđenovac Podravku.

Pojedinačno na Pampasu
Pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce održat će se 3. i 10. studenoga 2019. godine. Rok za prijavu: 28. listopada 2019. godine. Prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce održat će se 23. i 24. studenoga 2019. godine.

Ivica Kroflin (1947.-2019.)
Preminuo Ivica Kroflin
U Požegi je proteklog tjedna u 72.-oj godini života preminuo Ivica Kroflin, svojevremeno ponajbolji požeški kuglač. Kuglanjem se počeo baviti 1972. godine u požeškom Obrtniku. U karijeri je nastupao za više požeških klubova, kao i za Papuk iz Pakraca i Lokomotivu iz Slavonskog Broda. Posljednji klub u kojem se skrasio bio je požeški Hrast. Sahrana je obavljena u subotu u Požegi.

Subota

Osijek traži prve bodove
Kuglači Osijeka su u prigodi popraviti dojam nakon dosta slabog ulaska u novu sezonu. U goste stiže Željezničar iz Čakovca, sve osim osvajanja dva boda označilo bi alarm za uzbunu. Slična situacija je i kod kuglačica Đakova, kojima u goste stiže Podravka. Osječankama u goste stiže Istra.

Sudionici
Osječani drugi u Tuzli
Kombinirana ekipa KK Osijeka sudjelovala je na prigodnom kuglačkom turniru u Tuzli, povodom 100 godina postojanja SD Sloboda. Osječani su osvojili drugo mjesto, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Mario Liović bio treći. U slavonskom derbiju prvoligašica kuglačice Osijeka 97 iznenadile domaće Đakovčanke.

Slavonski derbi u Đakovu
Na kuglani Fortuna u Đakovu kuglačice Đakova i Osijeka 97 unaprijed igraju utakmicu 9. kola 1. HL žena. Početak je u 13 sati. Nakon 12 godina biti će to prvi susret ovih ekipa u prvoligaškoj konkurenciji.

Mlaka i Mertojak pobjednici, Split treći
Svi hrvatski predstavnici danas su ostvarili pobjede. Mlaka je pobjedila Bamberg i osvojila Svjetski kup. Mertojak je pobjedom nad Satffelssteinom osvojio Europski kup, dok su Splićanke treće na NBC kupu.

Subota - završni dan na eurokupovima
Njemačka ima čak 7 finalista, Hrvatska i Mađarska po dva (Mlaka i Mertojak) te Italija jednog, sa novim igračem na svom popisu (Zavarko).

  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE: