gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 
I dalje bez gledatelja
Utakmice drugog prvoligaškog kola igraju se u subotu, ponovo bez gledatelja, ali uz mogućnost gledanja putem interneta odnosno aplikacije HKS-a. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Koprivnici. Kod muškaraca Grmoščica dočekuje Mertojaka. Kuglači Osijeka gostuju u Pakracu, Đurđenovčani u Varaždinu, Đakovčani u Zaboku, dok gradski derbi igraju Kandit i Zrinski Pivovara.

Vikend za najmlađe i najstarije
Predstojeći vikend donosi nam, osim utakmica 2. kola 1. HL muškaraca i žena te 1. B HL sjever, državna prvenstva za podmladak i veterane za sezonu 2019.-2020. Također u nedjelju na Pampasu juniorski parovi Regije Istok lovit će plasman na državno natjecanje i za što bolju poziciju za drugi nastup na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok. Na pojedinačnom će nastupiti i 5 juniorki ŽKK Đakovo.

Osijek 97-Zagreb
Osječankama bod u neizvjesnoj završnici
Kuglačice Osijeka 97 osvojile su 1 bod u jednoj dosta neobičnoj utakmici protiv Zagreba. Grmoščica je iznenadila Zaprešića, zahvaljujući prvenstveno uvjerljivoj pobjedi Špiljara protiv Bolanče.

Subota
Sve današnje utakmice trebale bi se moći pratiti putem aplikacije HKS-a.

Osijek 97
Snimka sa posljednjeg treninga
Nikad neizvjesnija sezona
Završili smo jednu čudnu, a na pragu smo nove, u mnogočemu neizvjesne sezone. Ne toliko u natjecateljskom smislu koliko u organizacijskom. Pozitivni testovi na virus mogu prouzročiti mnoštvo odgađanja i pomjeranja termina, a u konačnici i prekid natjecanja. Zato je vrlo bitno da sami sudionici svojim odgovornim ponašanjem nastoje rizik od zaraze svesti na minimum. Utoliko će svima biti lakše sezonu privesti kraju. A oni koji prežive - pričat će.

Djakovo-2 i 3 blok.jpg
HOD obilježen u Đakovu i Osijeku
Kuglačice i kuglači obilježili su Hrvatski olimpijski dan. Tradicionalno, u bijelim majicama, u Đakovu su kuglačice Đakova i kuglači Silosa odigrali prijateljsku utakmicu, dok su u Osijeku kuglačice Osijeka 97 i kuglači Kandita u sklopu treninga održali interno klupsko pojedinačno natjecanje.

Utakmice bez gledatelja, novi kalendar natjecanja
Zbog otkazivanja SP Izvršni odbor HKS-a je donio odluku o izmjeni kalendara natjecanja. Sukladno situaciji u zemlji izdane su upute za održavanje kuglačkih utakmica. Između ostaloga, iste će se održavati bez prisustva gledatelja.

Juniori startaju u rujnu
Parovno prvenstvo juniora Regije Istok održat će se u nedjelju, 20. rujna 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Memorijal Radoš 2020.
Sjećanje na Ročka
Na današnji dan prije 3 godine preminuo je Darinko RADOŠ, kuglač đakovačke Fortune. U znak sjećanja na Ročka večeras je na kuglani "Fortuna" odigrana prijateljska utakmica između Fortune i Radoševih nekadašnjih suigrača.

Kuglana Djurdjenovac
Još 13 dana
Za 13 dana kreću prvoligaška kuglačka natjecanja. Od slavonskih predstavnika u elitnoj ligi nastupaju samo kuglačice Osijeka 97, dok čak 8 muških ekipa nastupa u 1. B ligi sjever. Nakon nekoliko godina seljakanja (Belišće, Slavonski Brod, Đakovo) kuglači Đurđenovca će biti domaćini u pravom smislu te riječi. Vjerojatno s velikim nestrpljenjem čekaju tu subotu, 12. rujna, kada će premijerno zaigrati na svojoj, preuređenoj kuglani, i pokušati protiv Zaboka ostvariti prvu pobjedu na novom objektu.

  prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!