prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće

Uskrsni turnir 2020 - plakat.jpg
Osijek - Uskrsni turnir i gradska liga
Najavljujemo skorašnji Uskrsni turnir (10.04.2020.) na kuglani Pampas, kao i početak gradske lige u disciplinama 4x120 hitaca i narodni način.

Kup Regije Istok
Poznati su termini odigravanja polufinalnih utakmica kupa Regije Istok u obje konkurencije. U četvrtak, 12. ožujka, od 18 sati u Novoj Gradiški igraju istoimeni domaćin i Đurđenovac. Drugo polufinale između Novih nada i osječkog Željezničara igra se sedam dana kasnije, 19. ožujka, sa početkom u 17 sati. Polufinale žena igra se ovog vikenda. U subotu od 11 sati igraju Pitomača i Obrtnik Slavonski Brod, dok sutradan u Virovitici igraju Sloboda-Tvin i Obrtnik Nova Gradiška, sa početkom u 14 sati.

Crna subota za osječke prvoligaše
Sva četiri osječka prvoligaša poražena su u jučerašnjim utakmicama. Poraz Osijeka protiv Velebita znači napuštanje prvoligaškog društva nakon 28 godina neprekidnog sudjelovanja. Poraz Kandita u Koprivnici vjerojatno znači i definitivno odustajanje od trke za naslov i povratka u A-ligaše. Zrinskom poraz protiv Đurđenovca znači nastavak grčevite borbe za opstanak u B-ligašima. Jedino kuglačice Osijeka 97 neće osjetiti posljedice tijesnog poraza protiv Podravke, obzirom da su Karlovčanke porazom u Splitu i teoretski izgubile šansu da ih dostignu na tablici. U Ozlju i Slavonskom Brodu danas igraju juniorski parovi za naslov državnih prvaka.

Đakovčanke ispale, Osječani na rubu
Tri su kola preostala do kraja prvoligaške karavane. Kuglačice Đakova nemaju više ni teoretske šanse za opstanak, dok su svoju šansu da sami odlučuju o svojoj sudbini kuglači Osijeka prosipali u prijašnjim utakmicama. Kuglačice Osijeka 97 teoretski još nisu osigurale opstanak, ali teško je vjerovati da se kuglačice Karlovca mogu vratiti iz Splita i Poreča (posljednje kolo) s punim plijenom. Kandit čeka svoju šansu, pred Novskom su još dva nezgodna gostovanja (kod Fortune i Lepoglave). Drugoligaški derbi igra se u Požegi, gdje vodeće Belišće dolazi sa 3 boda fore pred Novim nadama. Tramvajci su kiksom protiv Darde propustili prigodu da se izjednače sa Slatinom. Vikend u petak otvara derbi u Donjem Miholjcu, gdje gostuje HT.

2020 par reg m prvoplasirani.jpg
Jeličići za čunj ispred Liovića i Radoša
Nedeljko i Marko Jeličić (Kandit) osvojili su prvo mjesto na parovnom prvenstvu Regije Istok. Jedan čunj manje imali su Mario Liović i Dario Radoš (Osijek), dok su treće mjesto osvojili Darko Zovko i Tomislav čakalić (Nove nade). Plasman na državno ostvarili su još Mario Mušanić i Ivan Pušić (Osijek) te Matej Zboril i Tomislav Biželj (Obrtnik BAM, Nova Gradiška).

Osječani u Zagrebu za produženje nade
Kuglači Osijeka gostuju u subotu kod Medveščaka 1958., u lovu na barem bod nade za mogućnost opstanka. U isto vrijeme (15 h) na Grmoščici Kandit gostuje kod Obrtnik Torbara u lovu na 2 boda, za održavanje koraka s Novskom glede povratka u 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 putuju na izlet u Rijeku kod neprikosnovene Mlake. Svaki osvojeni set biće dobrodošao. Đakovčanke, koje još samo teoretski mogu osigurati opstanak, dočekuju Rijeku.

Večeras Zanatlija - Nove nade
Posljednju četvrfinalnu utakmicu kupa Regije Istok večeras u Slavonskom Brodu igraju domaći Zanatlija i požeške Nove nade. Početak je u 18 sati.

Prvoplasirane
Gorup-Vuka prvakinje u parovima, Željezničar pobjedio Kandita.
Na Pampasu održano parovno prvenstvo Regije Istok za žene. Prvakinje Mirjana Gorup i Margita Vuka. U kup utakmici Željezničar je pobjedio Kandita i izborio polufinale, gdje ga čeka pobjednik susreta Zanatlija-Nove nade.

prethodno  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  sljedeće