prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće

Igraju se dvije utakmice 10. kola 1. HL M. Od 14 sati Zaprešić-Osijek, a od 15 Zadar-Mertojak.

Liga prvaka diktira kalendar
Hrvatski predstavnici u Ligi prvaka utakmice 10. kola 1. HL odigrat će ovog vikenda. Osijek gostuje kod Zaprešića (14 h), Mertojak kod Zadra (15 h). Dan kasnije, sa početkom u 13 sati, u Koprivnici će igrati kuglačice Podravke i Mlake. Do sada su dogovoreni termini 5 utakmica kupa Regije Istok. Sve su na programu u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Siječanjske obveze
Pozivaju se klubovi da se pridržavaju rokova glede produženja registracije za 2020. godinu te dogovaranja termina odigravanja utakmica 1. kola kupa Regije Istok. Završen je i mini prijelazni rok. Nekoliko prelazaka obavljeno je i u našoj županiji.

Sretno u novoj
Sretnu i uspješnu novu 2020. godinu žele vam Kuglački savez grada Osijeka i Kuglački savez Osječko-baranjske županije.

ONK 2019 Pobjednici Goran i Zlatko Pofuk
Pobjednici Zlatko i Goran Pofuk
Pobjednici turnira Obitelj na kuglani po drugi puta postali su Zlatko i Goran Pofuk.

Obitelj na kuglani
Prvoplasirani prošle godine
Obitelj na kuglani 2019.
Danas se na kuglani Pampas održava turnir Obitelj na kuglani. Kvalifikacije za glavni turnir u disciplini sprint za obiteljske tandeme počinju u 14 sati. Prijavljeno je 26 tandema. Tijekom dana i večeri igrat će se još dva turnira, Najbolja mamika i Što manje, dok će svi nazočni moći okušati svoju kuglačku vještinu u natjecanju pod nazivom Ajnc u 4.

Prijavljeno 26 tandema
26 tandema prijavljeno je za ovogodišnje izdanje turnira Obitelj na kuglani. Kvalifikacije počinju u 14 sati, subota, kuglana Pampas. Osim glavnog turnira igraju se turniri Najbolja mamika, Što manje i Ajnc u 4. U petak se igra turnir u narodnom načinu za rekreativce - Novogodišnja poslastica.

Obitelj na kuglani i Novogodišnja poslastica
Predstojeći vikend na kuglani Pampas održat će se dva turnira. U petak je na programu turnir u narodnom načinu Novogodišnja poslastica, u organizaciji Sporta za sve, dok je u subotu na programu turnir Obitelj na kuglani.

Čestitka

Željko i Tomislav Vidaković
Na turniru 10.-i put
Prijave do četvrtka
Prijave za Obitelj na kuglani primaju se do četvrtka. Do sada je prijavljeno 20 tandema. Ovo je deveto izdanje turnira po ovom formatu, bilo je osam pobjedničkih tandema. Samo su Darko Zovko i sin Pavao turnir osvajali dva puta. Na turniru je do sada sudjelovalo ukupno 166 kuglačica i kuglača. Na svim turnirima sudjelovali su Vlado Fotak, Matija i Milan Tutnjević te Željko i Tomislav Vidaković.

prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće