prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće

Ivan Hećimović (1946.-2020.)
Preminuo Ivan Hećimović
U Novskoj je jučer, u 75.-oj godini života, preminuo Ivan Hećimović, poznati kuglački djelatnik. Kuglanjem se bavio od 1972. godine. Bio je "alfa i omega" kuglačkog kluba "Novska", kojeg je, osim u 1. Hl, doveo i do naslova pobjednika NBC pokala (Split, 2010.g.). Posljednji ispraćaj biti će na Gradskom groblju u Novskoj, sutra u 13 sati.

Prvoplasirani U-11
Franko Perković prvak Hrvatske
Franko Perković, mladi kuglač đakovačke Fortune, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji U-11, dok je Osječanin Patrik Kalinović u kategoriji U-12 osvojio 3. mjesto. To su jedine medalje za mlade kuglače iz Osječko-baranjske županije, na prvenstvu odigranom u Novskoj prošle nedjelje i Otočcu ove nedjelje. Vrlo blizu medalji bio je Osječanin Filip Car, četvrtoplasirani u najmlađoj kategoriji.

Prvoplasirani U-23
Franu Ivoševiću dva zlata
Fran Ivošević, mladi kuglač Slavonskog banovca iz Pakraca, osvojio je prvo mjesto na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Regije Istok, koje je danas završilo u Slavonskom Brodu. Drugo mejsto osvojio je Nikola Martinović (Zanatlija, Slavonski Brod), a treće Robert Bakić (Nove nade, Požega). Kako je Fran po godinama još uvijek i mlađi junior, pripalo mu je zlato i u toj konkurenciji. Plasman na državno prvenstvo ostvarilo je 6 prvoplasiranih juniora.

Derbi Mertojaku, iznenađenje u Osijeku
Mertojak je pobjedio Zaprešića, u Otočcu se nije igralo. U Osijeku podosta iznenađenja. Ugodno su priredile kuglačice Osijeka 97, koje su dosta uvjerljivo svladale Rijeku, a neugodno kuglači Osijeka, koji su poraženi od Belišća. U Slavonskom Brodu danas juniori odrađuju drugi nastup, kao i podmladak u Otočcu.

Prvoplasirane juniorke.jpg
Paulina prema očekivanju
Paulina Kopecki je potvrdila da je najbolja mlada igračica ŽKK Đakovo i osvojila naslov prvakinje Regije Istok, ispred Antonele Švraka i Eme Vomš.

Utakmice sa Pampasa pratite preko Opala, a ostale utakmice preko aplikacije HKS-a.

Pada li već odluka o prvaku?
Sutra je na Poljudu veliki derbi. Mertojak dočekuje Zaprešić i u prigodi je već na startu prvenstva pobjeći na, možda nedostižna, 4 boda. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Rijeku. Utakmice se i dalje igraju bez nazočnosti gledatelja.

KK Osijek
Delegacija podmlatka KK Osijek
Franko Perković u vodstvu
Na prvenstvu podmlatka nastupili su i natjecatelji iz naše županije. Poslije 1. nastupa najbolji rezultat ostvario je Đakovčanin Franko Perković, koji je trenutno vodeći u kategoriji U-11.

Prvoplasirani
Dominacija Brođana
Juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda osvojili su prva dva mjesta na parovnom prvenstvu juniora Regije Istok, koje je večeras završilo na kuglani Pampas u Osijeku. Prvaci su Lovro Buzov i Sven Marić, ispred Nikole Martinovića i Josipa Buzge. Treći su mladi kuglači Slavonskoh banovca iz Pakraca, Fran Ivošević i Jan Štampf. Prvi nastup pojedinačnog odradile su i juniorke Đakova.

Sva današnja natjecanja mogu se pratiti preko aplikacije HKS-a.

prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće