gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 
Dalmatinci kroje začelje
Prije posljednjeg prvoligaškog kola jasna je situacija kod žena. Mlaka je prvak, ligu napuštaju Osijek 97 i Ogulin. Gotovo sigurno je da će Istra osvojiti drugo, a Admiral treće mjesto. Kod muškaraca je čista na vrhu, ali na začelju može biti vrlo zanimljivo. Za opstanak se bore Grmoščica i Novska.

Osječanke ispale
Malo je nedostajalo da kuglačice Osijeka 97 dohvate bod protiv favoriziranih Porečanki. Mogućnost se otvorila nakon što je Štefica Pofuk sjajnim nastupom pobjedila reprezentativku Natašu Ravnić, ali druge suigračice je nisu popratile, a kako su Siščanke dobile u Ogulinu posljednje kolo ostaje formalnost. Osječanke ispadaju u 2. ligu.

Subota
Osječanke dočekuju Istru iz Poreča u utakmici pretposljednjeg kola 1. HL žena. Osim ove utakmice Osječankama je posebno važna utakmica u Ogulinu, gdje gostuje Siscia. Ukoliko Siščanke pobjede, a kuglačice Osijeka 97 izgube od Istre, Osječanke postaju drugoligašice. Svi ostali rezultati odgađaju odluku o ispadanju za posljednje kolo, kada u Sisku igraju Siscia-Osijek 97.

Još dva kola
Preostala su još dva kola do završetka prvoligaške karavane. Kod muškaraca prvak je Mertojak, ispada Velebit, a društvo će mu praviti najvjerojatnije Grmoščica ili Novska. Zaostala utakmica između Grmoščice i Poštara igra se u petak, 16. travnja. Kod žena Mlaka ima bod prednosti pred Admiralom i dva pred Istrom. Odluka tko ispada možda padne već u ovu subotu, ovisno o rezultatima utakmica Ogulin-Siscia i Osijek 97-Istra.

Čestitka Uskrs 2021.
Sretan Uskrs

Korak unazad
Novom odlukom stožera ponovo su zabranjeni treninzi za sve klubove, osim prvoligaških. Trenirati mogu i kategorizirani sportaši I.-III. kategorije.

Očekivani poraz Osječanki

Osječanke u Rijeci, odgoda kod muškaraca
Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Mlake, gdje će svaki osvojeni set biti uspjeh. Derbi začelja u Novskoj igraju istoimeni domaćin i Velebit. Novska bi pobjedom preskočila Grmoščicu, koja ovog vikenda neće igrati, utakmica protiv Poštara je odgođena.

Minimalne šanse za opstanak
Subotnjim porazom od Splita kuglačice Osijeka 97 su napravile veliki korak unazad glede opstanka u ligi. Obzirom na teški raspored u posljednja tri kola (utakmice protiv vodećeg dvojca i gostovanje u Sisku) šanse za opstanak su zaista minimalne. U subotu gostuju u Rijeci kod vodeće Mlake.

Subota
Na Pampasu od 12 sati igraju Osijek 97-Split.

  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!