prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće

U očekivanju novih mjera
Večeras u Vukovaru igra se zaostala derbi utakmica između domaćeg Vodovoda GV i Zara-AutoMatrix. Čekaju se i nove mjere, koje bi mogle suspendirati održavanje pojedinačnog prvenstva županije.

Prijavljeno 36 pojedinaca
36 igrača iz 8 klubova prijavilo se za nastup na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije. Prvi nastup odrađivat će se u dva termina, zbog trenutnih situacija oko samoizolacije, dok će se termin drugog nastupa odrediti nakon što se budu znali termini odgođenih utakmica.

Žrijeb kupa
Kup Regije Istok za 2021.
Jučer je na kuglani "Pampas" u Osijeku, uz asistenciju kuglačica Osijeka 97, obavljen žrijeb kupa Regije Istok za 2021.

Osječanke bez prava na kiks
Kuglačice Osijeka 97 opstanak u ligi mogu izboriti samo osvajanjem domaćih bodova. Upravo takav meč očekuje ih sutra, kada na Pampasu gostuje Siscia. Pobjeda se nameće kao imperativ, sve ostalo vodi prema drugoj ligi.

Odgode posljedica derbija
Jedan kuglač Đurđenovca bio je pozitivan na testiranju te je na taj način odveo svoje suigrače u samoizolaciju, ali i dvojicu igrača Osijeka. Zbog toga su odgođene utakmice Zrinski Pivovara-Đurđenovac i Osijek-Fortuna, koje su se ove subote trebale odigrati na Pampasu. Zbog toga se i žrijeb kupa Regije Istok pomjera na 14:30 sati.

Đurđenovac-Osijek
Osijek bolji u derbiju
Derbi u Đurđenovcu pripao je gostima, a samim time i vodstvo na tablici. O jesenskom prvaku odlučit će se u posljednjem kolu, kada nas očekuje gradski derbi na Pampasu.

Pojedinačno u Đakovu i Osijeku
Pojedinačno prvenstvo županije za muškarce održat će se u Đakovu i Osijeku, 29.11. i 06.12.2020. godine. Rok za prijavu: 23.11.2020.

Derbi u Đurđenovcu
Središnji kuglački događaj u našoj županiji svakako je utakmica u Đurđenovcu, gdje sutra gostuje Osijek. Biti će to susret dvije trenutno prvoplasirane ekipe u 1.B HL "sjever". Kuglačice Osijeka 97 u Poreču će igrati tek koncem mjeseca, kad igračice prođu izolaciju. Na Pampasu gostuje Zabok. U ligama regije istok odgođene su čak 4 utakmice.

prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće