gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 
Iznenađenje na startu
Prvi dan gradske lige donio je veliko iznenađenje. Iako je poznato da rekreativci Zaštiteinspekta dobro igraju na kuglani "Grafičar", ipak se iznenađenjem može nazvati njihova pobjeda protiv Kandita. Zrinski je prema očekivanju dobio Dardu. U tijeku su prijave za žaupanijsko natjecanje starijih dobnih skupina.

Danas kreće gradska liga
Vikend je protekao u natjecanju najmlađih i najstarijih kuglača. Poslije prvog nastupa podmlatka u Zaprešiću, najbolji plasman ostvario je Patrik Kalinović (KK Osijek), u kategoriji do 10 godina. Trenutno drži drugu poziciju. Blizu medalji je i Fran Popović iz osječkog Željezničara. Najbolje plasirani veteran iz naše županije bio je Franjo Barišić (KK HT). Pobjedom u Karlovcu kuglačice Siscie širom su otvorile prvoligaška vrata, sebi ali i kuglačicama Đakova.

Prvoplasirani sa Uskrsnog turnira
Prvenstva najmlađih i najstarijih, kvalifikacije, turniri
Predstojeći vikend donosi nastup na državnom prvenstvu podmlatka u Zaprešiću i veterana u Ozlju. Nastavljaju se kvalifikacije za popunu 1. HL za žene, Đakovčanke su slobodne. U tijeku su turniri ili prijave za neke od njih. A danas se na "Pampasu" održava Uskrsni turnir u organizaciji Osijeka DL. U ponedjeljak kreće gradska liga Osijeka.

Uskrsni turnir Osijeka DL
Rekreacijska ekipa Osijek DL organizira Uskrsni turnir u disciplini narodni način. Turnir će se održati na kuglani "Pampas" u petak, 13. travnja, sa početkom u 17 sati.

Turnir za starije dobne skupine
Turnir za kuglačice i kuglače preko 50 godina starosti održat će se na kuglani "Pampas" u Osijeku u subotu, 28. travnja 2018. godine. Prijave se primaju do 24. travnja do 10 sati. Određeni su termini i mjesta odigravanja utakmica osmine finala kupa RH.

Kup RH - tromeč Osijek-Split
Osječki predstavnici dobili su najdalje moguće protivnike. Osijek će u goste kod Vrlike dok će se susreti Kandit-Mertojak i Osijek 97-Split igrati na neutralnoj kuglani. Nove nade su domaćini novom-starom prvoligašu Medveščaku, a kuglačice Obrtnika čekaju Podravku.

Prvoplasirani parovi
Dario Radoš i Mario Liović prvaci Hrvatske
Dario Radoš i Mario Liović osvojili su naslov parovnih prvaka Hrvatske. Odličnom igrom u drugih 60 hitaca uvjerljivo su nadmašili drugoplasirane Bjelovarčane Darka Kasumovića i Željka Košutića. Treće mjesto osvojio je par Novske Dario Duda i Zdenko Poleto.

Prvenstvo parova RH, pobjeda Đakovčanki
Na Pampasu se održava parovno prvenstvo RH za 2018.g. u konkurenciji muškaraca. U subotu nastupaju 4 para (od 13 sati), a u nedjelju preostalih 16 parova (od 10 sati). Rezultatski tijek može se pratiti preko Opala.

ŽKK Đakovo - prvakinje 2. HLI 2018.
Đakovo u doigravanju, parovi u Osijeku i Rijeci
Kuglačice Đakova u subotu igraju prvu utakmicu doigravanja za ulazak u 1. HL žena. Protivnik im je sisačka Siscia, dok je ekipa Karlovca slobodna. U Osijeku i Rijeci održava se parovno prvenstvo RH za muškarce i žene. Regiju Istok predstavljaju po dva para Osijeka i Kandita te po jedan Obrtnika iz Požege i Zanatlije iz Slavonskog Broda kod muškaraca, dok su kod žena plasman ostvarili jedan par Đakova i tri para Osijeka 97.

Danas žrijeb gradske lige
Obavljen je javni žrijeb za gradske lige.

  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!