gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 
HOD-Djakovo
Hrvatski olimpijski dan u Đakovu
Hrvatski olimpijski dan obilježit će i đakovački kuglači. Sutra (utorak) će na kuglani Fortuna od 12 sati svoje kuglačko umijeće pokazivati đakovački rekreativci, u disciplini 2x30 hitaca. Nakon toga od 17 sati prijateljsku utakmicu odigrat će Silos i Đurđenovac.

Karlo Lodoli (1953.-2019.)
Preminuo Karlo LODOLI
U Osijeku je u 67.-oj godini života preminuo Karlo LODOLI, kuglač osječkog Poštara i dugogodišnji kuglački sudac. Kuglanjem se bavio od 1976. godine. Cijelu karijeru proveo je u KK HT-u (prije KK Poštar) s izuzetkom 2 godine u KK MK Slavonija i 3 godine u KK Željezničar devedesetih godina. Karlo će biti kremiran u Zagrebu, a posljednji ispraćaj biti će sutra (utorak) u 12 sati sa Centralnog groblja u Osijeku.

Turnir Osijek 2019 - sudionici
Pobjede domaćina
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Obrtnika iz Nove Gradiške. Ekipni turnir pripao je domaćinu.

Hrvatski olimpijski dan sutra na Pampasu
Kuglači će sutra obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Na Pampasu od 10 sati igraju kuglačice ŽKK Osijeka 97 protiv Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30, igra se ekipni kuglački turnir, na kojem sudjeluju KK Apatin, KK Podravka Koprivnica, KK Sloboda Tuzla i domaćin, KK Osijek. Utakmica i turnir moći će se pratiti putem video linka.

Hrvatski olimpijski dan
Osječki sportaši i ove godine će obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Središnja manifestacija održat će se u subotu, 7. rujna 2019. godine, na sportskim terenima Srednjoškolskog igrališta, u vremenu od 9 do 13 sati. Kuglači će svoj dio odraditi na kuglani "Pampas". Od 10 sati kuglačice ŽKK Osijeka 97 odigrat će prijateljsku utakmicu protiv ŽKK Obrtnika iz Nove Gradiške. Nakon toga, od 12:30 održat će se međunarodni kuglački turnir u disciplini 6x120 hitaca, u organizaciji KK Osijek. Osim domaćina na turniru će sudjelovati KK Apatin, KK Sloboda Tuzla i KK Podravka iz Koprivnice.

Prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok
Na podstranici KALENDAR NATJECANJA objavljen je raspis za prvenstvo juniora i juniorki Regije Istok, kao i ostali podaci vezano za mjesta i termine odigravanja pojedinih natjecanja.

Nova predsjednica startala s pobjedom
Na izbornoj skupštini u petak ŽKK Osijek 97 dobio je novog predsjednika odnosno predsjednicu. Tu funkciju preuzela je Renata ŽUŽA. Već u subotu prije podne kuglačice Osijeka 97 odigrale su prijateljsku utakmicu, u kojoj su pobjedile Podravku iz Koprivnice.

Sudionici
Mario Mušanić drugi u Apatinu
Srpski reprezenttivac Milan Jovetić pobjednik je 13. memorijala Đuro Štikovac, koji je jučer održan na kuglani "Banja Junaković" u Apatinu. Drugo mjesto osvojio je Mario Mušanić, a treće Damir Fučkar.

Dvije godine bez Darinka Radoša
Prošle su već dvije godine otkako nas je napustio đakovački kuglač Darinko Radoš. Sutra će se na kuglani "Fortuna" u Đakovu odigrati memorijalna utakmica između đakovačke Fortune i požeških Novih nada. Utakmica počinje u 14 sati. U 13 sati predviđeno je polaganje cvijeća na grob pokojnog Darinka na mjesnom groblju u Kuševcu.

Osječani ponovo put Apatina
Nakon Kanditovog gostovanja prošlog vikenda u Apatinu, kuglanu u "Banji Junaković" posjetit će četvorka KK "Osijek" (Mario Liović, Mario Mušanić, Dario Radoš i Matija Tutnjević). koja sudjeluje na 13. memorijalu "Đuro Štikovac". Preostali dio ekipe odigrat će u subotu na Pampasu prijateljsku utakmicu sa KK Zrinski Pivovara (16 sati). Prije njih snage će odmjeriti ŽKK Osijek 97 i Podravka iz Koprivnice (11 sati).

  prethodno  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!