gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Vikend
U subotu se igra finale turnira u Zaprešiću, u sklopu kojeg će uslijediti i službeno otvorenje nove kuglane. U susjedstvu u Zagrebu, na kuglani Grmoščica, svoj drugi nastup na državnom prvenstvu odradit će najmlađi kuglači. Kuglačice Đakova igraju u Sisku svoju treću utakmicu u doigravanju, s početkom u 15 sati. Protiče i treći tjedan gradske lige.

Željko Domazet i Ivan Dujmović
Radoš najbolji, oprostio se Dujme
U sklopu proslave 50. godina KK Obrtnik, u Požegi je odigran prijateljski susret između kluba slavljenika i selekcije Hrvatske, za koju su nastupila 4 juniora i 2 seniora. Prema očekivanju pobjedila je selekcija Hrvatske, čiji članovi su u završnoj fazi priprema za predstojeće svjetsko prvenstvo, koje će se održati tijekom svibnja u rumunjskom Cluju. Najbolji pojedinac bio je Dario RADOŠ sa 639 čunjeva. Kod domaćina najbolji je bio Tomislav ČAKALIĆ sa 543 čunja. Posljednji nastup u karijeri odradio je Ivan DUJMOVIĆ, ponajbolji požeški kuglač i aktualni predsjednik kluba.

KK Obrtnik Požega 2018
50. godina kuglačkog kluba Obrtnik Požega
Kuglački klub "Obrtnik" iz Požege slavi lijepu obljetnicu - 50 godina uspješnog djelovanja. Svečana proslava održat će se u četvrtak, 3. svibnja 2018. godine. Prvi dio održat će se na kuglani u Požegi, gdje će slavljenik od 16 sati igrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Hrvatske. Nakon toga slijedi svečana sjednica u domu Udruženja obrtnika u Požegi, na kojoj će biti podijeljena priznanja zaslužnim članovima.

Veterani 2018 - 1 blok
Subota
U Đakovu se igra treća utakmica doigravanja za 1. HL Ž. Na Pampasu je turnir veterana Osječko-baranjske županije. Finale je turnira u Pakracu, kvalifikacije u Zaprešiću. U Novskoj turnir igraju žene.

Prva meč lopta za Đakovčanke
Nastavlja se doigravanje za popunu 1. HL žena, u kojem nastupaju drugoligaške prvakinje. Kuglačice Đakova ponovo igraju kod kuće. Nakon Siscie u goste dolazi Karlovac. Pobjedom bi širom otvorile vrata 1. HL, obzirom da su Karlovčanke prvi susret izgubile od Siscie, i to kod kuće. Utakmica počinje u 14 sati. Sutra na Pampasu održava se turnir veterana na županijskom nivou. Ovog vikenda odigrava se završnica turnira u Pakracu i Novskoj, a u tijeku su kvalifikacije na turniru u Zaprešiću.

Pristigle 52 prijave
Za županijski turnir veterana prijavilo se 5 kuglačica i 47 kuglača. Turnir se održava na kuglani Pampas u subotu, 28. travnja, sa početkom u 10 sati.

Ivan Živković pobjednik Memorijala Mario Vinković
Ivan Živković pobjednik je VI. Memorijala Mario Vinković, koji je u ponedjeljak odigran u Đakovu. Grmoščica je protivnik Osijeku u četvrtfinalu kupa RH. Danas do 10 sati primaju se prijave za županijsko prvenstvo veterana.

Dario Radoš
Najbolji u Splitu
Prošao samo Osijek
Regija Istok u četvrtfinalu kupa RH ima će samo jednog predstavnika. Kuglači Osijeka su očekivano nadmašili Vrliku u Splitu, dok je Kandit pao protiv Mertojaka tek u posljednjim hicima. Bili su vrlo blizu SV-a. Kuglačice Osijeka 97 su slabo odigrale protiv Splićanki i zasluženo poražene.

DL 2018 osvajači trofeja
Pojedinačno divlje lige
U petak je na Pampasu održano pojedinačno natjecanje za sudionike divlje lige.

Kup RH
U subotu i nedjelju kreće deveto po redu izdanje ekipnog kupa RH za žene i muškarce. Osječki prvoligaši igraju protiv splitskih, Osijek 97 protiv Splita i Kandit protiv Mertojaka na neutralnoj kuglani u Ozlju, dok Osijek gostuje na Poljudu kod Vrlike. Regionalni pobjednici kupa igraju kod kuće, Nove nade protiv zagrebačkog Medveščaka 1958. i Obrtnik NG protiv Podravke. U tijeku su prijave za županijsko natjecanje veterana, kao i za turnire u Pakracu i Novskoj.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!