gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 
Subota

KK Kandit 2016-2017
Protiv grmoščice bez prava na pogrešku
Dueli Osječana i Zagrepčana
Dvostruki ogled Osječana i Zagrepčana. Domaćini tih susreta su u grčevitoj borbi za opstanak, dok gosti sanjaju treće mjesto i izlazak u Europu. Kod žena međusobno igraju 4 prvoplasirane ekipe. Mlaka protiv Istre u Rijeci i zagrebački derbi na Grmoščici.

ŽKK Osijek 97 - prvakinje 2. HL 2017
Osječanke prvakinje
Pobjedom u unaprijed odigranoj utakmici posljednjeg kola protiv Slobode-Tvin, kuglačice Osijeka 97 osigurale su naslov prvakinja 2. HL Regije Istok.

U-18 ekipno RH 2017
Ekipno U-18 - Zabok prvak
Pratićemo tijek ekipnog prvenstva RH za mlađe juniore, koje se održava na kuglani Pampas u Osijeku. Početak je u 10 sati.

Subota

KK Osijek U-18
U nedjelju brane naslov
Kreće završnica
Ligaška natjecanja ulaze u završnu fazu. Više nema pauza, a niti vremena i mogućnosti za eventualne popravke. Najzanimljivije je u 1. ligi muškaraca, gdje Mertojak kreće u obranu boda prednosti pred Zaprešićem. Prva obrana je sutra na Grmoščici, preostaju još dvije u Osijeku.

Subota
Prvoligaši pauziraju. Igra se liga prvaka, igraju B-ligaši i svi regionalni.

Zaprešić odrađuje formalnost
Kuglači Zaprešića prolaz u završnicu Lige prvaka izborili su odličnim nastupom u Bambergu, pa u Zaprešiću odrađuju formalnost (trebaju 2 ekipna poena).

Hrvoje s novim trenerom
Hrvoje obranio naslov
Hrvoje Harkanovac obranio naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih juniora. Brzopotezna promjena trenera urodila je plodom. Prva kod djevojaka bila jeTea Dragičević. U kupu Regije Istok iznenađenje u Slavonskom Brodu. Domaći drugoligaš Slavonac pobjedio je osječkog B-ligaša Željezničara rezultatom 6-2.

Prvoplasirane
Naslov u Đakovo
Kuglačice Đakova, Marijana Majsterić i Dalija Perković, prvakinje su Regije Istok u parovima. Druge su Osječanke Marina Matković i Tanja Tokić, a treće Ivana Majić i Kata Matanić, članice Obrtnika iz Slavonskog Broda.

  prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!