prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće

Nedjelja
U Koprivnica igraju Podravka-Mlaka, sa početkom u 13 sati.

Igraju se dvije utakmice 10. kola 1. HL M. Od 14 sati Zaprešić-Osijek, a od 15 Zadar-Mertojak.

Liga prvaka diktira kalendar
Hrvatski predstavnici u Ligi prvaka utakmice 10. kola 1. HL odigrat će ovog vikenda. Osijek gostuje kod Zaprešića (14 h), Mertojak kod Zadra (15 h). Dan kasnije, sa početkom u 13 sati, u Koprivnici će igrati kuglačice Podravke i Mlake. Do sada su dogovoreni termini 5 utakmica kupa Regije Istok. Sve su na programu u subotu, 18. siječnja 2020. godine.

Siječanjske obveze
Pozivaju se klubovi da se pridržavaju rokova glede produženja registracije za 2020. godinu te dogovaranja termina odigravanja utakmica 1. kola kupa Regije Istok. Završen je i mini prijelazni rok. Nekoliko prelazaka obavljeno je i u našoj županiji.

Sretno u novoj
Sretnu i uspješnu novu 2020. godinu žele vam Kuglački savez grada Osijeka i Kuglački savez Osječko-baranjske županije.

ONK 2019 Pobjednici Goran i Zlatko Pofuk
Pobjednici Zlatko i Goran Pofuk
Pobjednici turnira Obitelj na kuglani po drugi puta postali su Zlatko i Goran Pofuk.

Obitelj na kuglani
Prvoplasirani prošle godine
Obitelj na kuglani 2019.
Danas se na kuglani Pampas održava turnir Obitelj na kuglani. Kvalifikacije za glavni turnir u disciplini sprint za obiteljske tandeme počinju u 14 sati. Prijavljeno je 26 tandema. Tijekom dana i večeri igrat će se još dva turnira, Najbolja mamika i Što manje, dok će svi nazočni moći okušati svoju kuglačku vještinu u natjecanju pod nazivom Ajnc u 4.

Prijavljeno 26 tandema
26 tandema prijavljeno je za ovogodišnje izdanje turnira Obitelj na kuglani. Kvalifikacije počinju u 14 sati, subota, kuglana Pampas. Osim glavnog turnira igraju se turniri Najbolja mamika, Što manje i Ajnc u 4. U petak se igra turnir u narodnom načinu za rekreativce - Novogodišnja poslastica.

Obitelj na kuglani i Novogodišnja poslastica
Predstojeći vikend na kuglani Pampas održat će se dva turnira. U petak je na programu turnir u narodnom načinu Novogodišnja poslastica, u organizaciji Sporta za sve, dok je u subotu na programu turnir Obitelj na kuglani.

Čestitka

prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće