prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće

Kuglana u Donjem Miholjcu
Zraka sunca kroz tmurne oblake
Bude i neka lijepa vijest u ovo tmurno doba. Kuglana u Donjem Miholjcu poprima nove obrise i radovi su u završnoj fazi. Još samo da prođu i te mjere...

Reprize
U iščekivanju nastavka sezone možete se podsjetiti na neke prijašnje utakmice i nastupe.

I službeno prekid svih natjecanja.
Izvršni odbor HKS-a je na svojoj 10. sjednici, održanoj 02. prosinca 2020. donio odluku o prekidu svih kuglačkih natjecanja do 21. prosinca 2020. godine.

Prekidaju se treninzi
Prekidaju se aktivnosti za sve kuglačke klubove. Pravo na trening imaju samo kategorizirani sportaši (I.-III. kategorija).

Slijedi totalni prekid?
Temljem Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kao i tumačenja Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, vrlo je vjerojatno da će HKS morati prekinuti sva kuglačka natjecanja, dok će treninzi biti dozvoljeni samo kategoriziranim sportašima (I.-III. kategorija).

Stjepan Rajndl
Preminuo Stjepan Rajndl
U 81.-oj godini života preminuo je Stjepan RAJNDL, nekadašnji kuglač i voditelj kuglačkog kluba "Poštar" iz Osijeka i dugogodišnji kuglački sudac.

Nedjelja
Jedina utakmica danas odigrava se u Poreču, gdje gostuju kuglačice Osijeka 97. Početak je u 12 sati.

Osječanke putuju u Poreč
Prvoligaši igraju zaostale utakmice. Osječanke u nedjelju putuju u Poreč. U 1.B ligi sjever odgođene su tri utakmice, vodeći trojac neće igrati. Slavonski derbi je na Fortuni, gdje gostuje Zrinski Pivovara. Odgađa se pojedinačno prvenstvo županije.

Stop svima osim prvoligašima
Sada je i službeno, od subote se stopiraju sva natjecanja i treninzi drugo, treće i četvrtoligaša. Neće se održavati niti pojedinačna prvenstva na svim nivoima. Danas (petak) je posljednji dan igranja za niželigaše. S natjecanjem nastavljaju 1. HL muškaraca i žena i 1.B HL "sjever" i "jug", pri čemu se mora strogo pridržavati epidemioloških mjera.

prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće