prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće

Zbog samoizolacije prijenos sa Pampasa možda će biti nešto okrnjen. Ići će samo slika, a rezultati će se morati pratiti preko aplikacije HKS-a. Možete probati gledati i preko Opala. Link se nalazi na početnoj stranici Saveza, u desnom stupcu.

Kuglana Djurdjenovac
U subotu novi rekordi kuglane?
Bal pod maskama, derbi u Đurđenovcu
Predstojeći vikend donosi utakmice koje će se prvi puta igrati pod novim mjerama. Maske su obvezne za sve osim za igračice i igrače koji nastupaju. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Admiral. B-ligaški derbi igra se u Đurđenovcu, gdje se sastaju dvije do sada neporažene ekipe. Fortuna dočekuje Podravku, u Osijeku gostuju Lepoglava i Zabok, a slavonski derbi je u Pakracu, gdje gostuje Belišće.

ŽKK Osijek 97
Svaki dan maskenbal.
Nove mjere
Uvedene su nove mjere. Svi nazočni u kuglani, osim igrača koji nastupaju, moraju nositi zaštitne maske.

Vatroslav Barišić
Na startu - 628.
Vatro 628
Na kuglani "HŽ" u Osijeku osim utakmica 2. i 3. HL igraju se i utakmice rekreativne Divlje lige. Novo prvenstvo počelo je proteklog tjedna, a 1. kolo obilježio je poznati "rekreativac" Vatroslav Barišić, koji je rezultatom 628 podsjetio na stare dane.

Milan Tutnjević - 605
Igrač kola
Gostima ni mrvice
U 1. HL muškaraca sve pobjede domaćina. Medveščak je u Bjelovaru vodio sve do zadnjeg čišćenja, ali je domaćin ipak preokrenuo. Osječanke su u Ogulinu izgubile zahvaljujući lošoj izvedbi u čišćenje. Kandit i Đurđenovac jedini su neporaženi u 1. B sjever, te kao takvi dočekuju međusobni duel u slijedećem kolu.

KK Željezničar Osijek
Derbi protiv Novih nada.
Osječanke u Ogulinu
Nakon tjedna pauze nastavljaju se prvoligaška natjecanja. Kuglačice ŽKK Osijek 97 gostuju u Ogulinu, kod jedine ekipe bez osvojenog boda u prva tri kola, što je i bilo očekivano, obzirom na raspored koji su imale. Kuglači Osijeka odradili su gostovanje u Zaboku prošle subote i bodovno se izjednačili sa Kanditom (domaćin Pakrac-Papuku), Fortunom (gostuje kod Obrtnik Torbara) i Đurđenovcem (gostuje u Koprivnici).

Pobjeda Osijeka u Zaboku
Kuglači Osijeka dugo su u Zaboku lomili otpor domaćina. Odluka je praktički pala u posljednjem bloku igrača, koji su nastupe počeli sa 4 čunja viška za goste, a završilo je na konačnih 76 i 6-2 za Osječane.

KK Tramvaj
Pobjeda na startu
Tramvajci krenuli s pobjedom
U ranijem terminu u Zaboku gostuje Osijek, dok su svi ostali prvo i B ligaši na mirovanju. Sinoć su startale i regionalne lige. Tramvajci krenuli s pobjedom.

Osijek u Zaboku, kreću regionalni ligaši
Prvoligaška je pauza, osim za B ligaša Osijeka, koji gostuje u Zaboku u ranijem terminu. Kreću regionalni ligaši, sezonu u našoj županiji otvaraju Tramvaj i Pitomača. Trećeligaši nisu nastupali skoro 7 mjeseci pa bi bilo dobro provjeriti valjanost liječničkih pregleda.

prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće