prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M
Ekipno juniora u Kutini
Devet juniorskih ekipa borit će se ovog vikenda za naslov ekipnog prvaka Hrvatske. Među njima su i dva slavonska predstavnika, Zanatlija iz Slavonskog Broda i Osijek. Natjecanje se održava na obnovljeoj kuglani u Kutini.

Rasplet u Kutini i Zaprešiću
Konačni rasplet 1.B HL sjever odigrat će se u Kutini, 25. i 27. lipnja 2021.g,, turnirskim načinom. Tri prvoplasirane ekipe u momentu prekida lige, Kandit, Osijek i Đurđenovac, odradit će 2 nastupa i tko sruši najviše čunjeva postat će novi (stari) prvoligaš u sezoni 2021.-2022. U isto vrijeme i na isti način, ali u Zaprešiću, odigrat će i tri prvoplasirane ekipe 1.B jug, Crikvenica, Goranka Ravna gora i Rijeka.

Od danas dozvoljena natjecanja
S obzirom na to da od 12. lipnja više nije na snazi zabrana natjecanja preostala prvenstva RH održat će prema terminima iz odluke s 4. sjednice IO HKS-a. Drugi dio 1. B HKL sjever i jug te doigravanje za popunu 1. HKL za žene odigrat će se 25. i 27. lipnja 2021. godine, točan raspored i mjesto održavanja (za 1. B HKL) bit će objavljen u utorak 15. lipnja 2021. godine.

Ništa od kupa
U skladu sa odlukama stožera o dozvoli natjecanja i Odluke HKS-a sa 3. sjednice IO-a od 28.04.2021. godine, Kup natjecanje na nivou RH-a neće se održati, a samim time ni po regijama. Za državna natjecanja mlađih kategorija prijava će biti slobodna i moći će se izvršiti direktno na HKS.

Od sutra dozvoljeni treninzi
U petak se otvaraju kuglane za treninge. Obzirom da su natjecanja još zabranjena upitno je odigravanje kupa.

Kup Regije Istok za 2021.
U slučaju da se kuglane 01.06.2021. godine otvore za treninge i natjecanja, otvara se i mogućnost da se održi jedino preostalo natjecanje za ovu sezonu - Kup Regije Istok. O detaljima više u popratnom dopisu.

Novi treneri
Jedna generacija završila, uskoro kreće nova
U Osijeku i Slavonskom Brodu završeno je školovanje 16 kuglačkih trenera. Za novu grupu polaznika objavljena je predprijava. Novi treneri iz klubova Osječko-baranjske županije su: Budimir DRAGOJEVIĆ, Nedeljko JELIČIĆ, Antun JURČEVIĆ, Mario LIOVIĆ, Dario RADOŠ, Damir ŠIMUNOVIĆ, Zoran TANASIĆ, Ines TOMIĆ, Matija TUTNJEVIĆ i Srećko VUKA

Danas je na programu posljednje kolo 1. HL muškaraca i žena. Osječke kuglačice gostuju u Sisku.

Grmoščica-Poštar 7-1
U zaostaloj utakmici 16. kola 1. HL muškaraca Grmoščica je pobjedila splitskog Poštara rezultatom 7-1 i na taj način napravila veliki korak u osiguranju opstanka u prvoligaškom društvu. Sutra je na programu posljednje kolo.

prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće