prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće

Nedjelja

Svi u pogonu
Nastavljaju se ligaška natjecanja, kako na domaćem tako i na međunarodnom planu. Igraju se 1. utakmice 2. kola Lige prvaka. Suparnici hrvatskih predstavnika su respektabilne ekipe, ali ne i nepremostive. Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Zagreba, dok Đakovčanke dočekuju Istru. Kandit je domaćin Lepoglavi, Đurđenovac gostuje u Novskoj, Zrinski Pivovara u Koprivnici i Fortuna kod Obrtnik Torbara.

Štefica sretne ruke za Novu Gradišku
Štefika Pofuk, kuglačica ŽKK Osijek 97, žrijebala je večeras domaćina četvrtfinalne utakmice kupa Regije Istok KK Nova Gradiška-KK Šećerana Viro. Bila je sretne ruke za kk Novu Gradišku.

Kup Regije Istok za 2020.
Poznati su svi četvrtfinalisti kupa Regije Istok za muškarce za 2020.-u godinu. U subotu su plasman izborili Nova Gradiška, Šećerana Viro, Željezničar Belišće, Nove nade, Zanatlija, Željezničar Osijek i Kandit, dok je posljednje slobodno mjesto sinoć izborio Đurđenovac.

Prijave za parove
Na kuglani Pampas u razmaku od 14 dana održat će se tri natjecanja u konkurenciji parova. Na nivou županije muškarci igraju 16. veljače. Nakon toga slijede regionalna natjecanja, za žene 23. veljače, a za muškarce 1. ožujka 2020. godine.

Zanatlija i Mlaka obranili naslove
juniori Zanatlije iz Slavonskog Broda i juniorke riječke Mlake obranili su naslove ekipnih prvaka RH. Juniori Osijeka su četvrti, Đurđenovca 13, dok su juniorke Osijeka 97 i Đakova zuzele 10. odnosno 11. mjesto.

Dva derbija u Zagrebu, kup Regije Istok, ekipno RH za U-23
Euroligaši ponovo igraju u ranijem terminu. Vodeći dvojac gostuje u Zagrebu, Mlaka dočekuje Zagreb, Admiral čeka Splita. U Regiji Istok odigrava se 1. kolo kupa muškaraca. U Zagrebu i Zaprešiću odigrava se ekipno prvenstvo za juniorke i juniore.

Nedjelja
U Koprivnica igraju Podravka-Mlaka, sa početkom u 13 sati.

prethodno  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  sljedeće