prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće

Bez promjena
Nažalost, kuglači su još na čekanju. Osim muških i ženskih prvoligaša i bowlingaša, koji nastavljaju s natjecanjem, te kategoriziranih kuglača, svi ostali moraju čekati dozvolu za treniranje na kuglani. Samim time prolongiraju se i termini u kalendaru natjecanja.

Stiže Podravka
Pred kuglačicama Osijeka 97 je važna utakmica glede opstanka u prvoligaškom društvu. Stiže koprivnička Podravka, koja se također nalazi u nezavidnoj situaciji, sa samo bodom viška u odnosu na Osječanke. Utakmica je na programu sutra od 12 sati, na kuglani Pampas, bez nazočnosti gledatelja.

Osječanke bez šansi
Raspoložene kuglačice Zagreba nisu pružile ni minimum šansi kuglačicama Osijeka 97 da stignu do povoljnog rezultata na Pongračevu. Ostvarile su najbolji rezultat u posljednje dvije godine na domaćoj kuglani i ostvarile uvjerljivu pobjedu od čak 200 čunjeva razlike. Svu tu razliku ostvarile su u čišćenju, jer su Osječanke bile bolje u pune za 23 čunja.

Danas se igraju utakmice 10. kola 1. HL za žene i muškarce. Kretanje rezultata možete pratiti preko Aplikacije HKS-a.

Osijek 97
Osječanke u Zagrebu
Nakon 70 dana mirovanja jedna osječka ekipa odigrat će prvenstvenu utakmicu. Posljednju su odigrali kuglači Tramvaja, još 27. studenoga prošle godine (8:0 protiv Belog Manastira). Sutra kuglačice Osijeka gostuju u Zagrebu, kod istoimenih prvoligašica sa Pongračeva, koje su u ovom susretu apsolutni favorit.

Nastavak prekida do 14. veljače
Nema promjena, osim u prijedlogu kalendara. Staze će mirovati za sve osim za A-ligaše, kojima nastavak prvenstva slijedi 6. veljače. Sutra u Rijeci od 12 sati zaostalu utakmicu igraju kuglačice Rijeke i Splita.

Bez promjena
Nema promjena. Treninzi su dozvoljeni samo prvoligašima (M-Ž) i kategoriziranim kuglačima (I.-III. kategorija). Prvenstvo u 1. HL muškaraca i žena nastavlja se 6. veljače 2021. godine. Prve na staze ipak će Rijeka i Split, koje će svoju zaostalu utakmicu igrati 30. siječnja.

Preminuli Antun Močnik i Stjepan Jelenčić
Napušta nas stara garda. Preminuli su Antun Močnik, nekadašnji kuglač osječkog Zanatlije, i Stjepan Jelenčić, jedan od osnivača (1982.) i ujedno prvi tajnik KK Ukras.

Petar Novak (1952.-2020.)
Preminuo Petar NOVAK
U 69.-oj godini života preminuo je Petar NOVAK. Kuglanjem se bavio od 1979. godine. Cijelu karijeru proveo je u jednom klubu, koji je nekoliko puta mijenjao ime (Amater, Vrijednosnice OS Darda, Darda).

Prvoligaši mogu na trening
Mjere su nešto ublažene pa je omogućeno treniranje prvoligaškim ekipama. Od ponedjeljka počinje mini prijelazni rok (obrasci na stranici HKS-a), a dolazi i vrijeme godišnje registracije.

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće