gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 
KK Kandit - posljednji foto
Fotografija sa posljednjeg nastupa u Kutini, 27.06.2021.
Prestanak nakon 72 godine
Nakon 72 godine neprekidnog djelovanja u rasporedima za novu sezonu ne spominje se ime KK Kandit. Nakon što su u prijelaznom roku ostali bez čak sedmorice igrača, izvršena je fuzija s KK VGV iz Vukovara. Novi klub je pod tim imenom uvršten u raspored 1. B HL sjever, što znači da Kandita više nema.

Seminar u Donjem Miholjcu
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u četvrtak, 02.09.2021. u Donjem Miholjcu. Seminaru moraju nazočiti po 1 predstavnik od svakog kluba te svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon seminara održat će se ispiti za kuglačke suce kojima je istekla licenca, onima koji žele napredovati te za one suce koji se žele reaktivirati. Suci koji žele pristupiti seminaru obvezni su popuniti upitnik i dostaviti na adresu KS OBŽ. Predstavnici klubova prijavu za seminar obavit će putem aplikacije HKS-a.

Izvučeni startni brojevi, završen prijelazni rok
Žrijebani su startni brojevi za obje prve i prve B lige. Osječani prvo kolo gostuju kod Medveščaka. Prvenstvo počinje 11.09.2021. Završen je i prijelazni rok.

Kandit ostaje bez igrača?
Večeras do 24 sata traje prijelazni rok. Do 20 sati podnešeno je 70 zahtjeva za promjenu sredine. Od toga čak 7 odnosi se na dosadašnje igrače osječkog Kandita.

KK Osijek - prvaci 1.BHL sjever
Bamberg i Zerbst pobjednici LP, Osijek se vratio u 1. HL
Kuglačice Bamberga i kuglači Zerbsta pobjednici su Lige prvaka. Mlaka je druga, Mertojak treći. Osijek se nakon jednogodišnje pauze, vratio u 1. HL. Novi prvoligaš je i Rijeka. Nove prvoligašice su i ENDI Tekstilac i Plitvice.

Final four Lige prvaka
Danas i sutra u njemačkom Bambergu održava se završnica Lige prvaka za sezonu 2019.-2020. Kod muškaraca hrvatski predstavnici su poraženi u polufinalu i sutra će međusobno odlučivati o trećem mjestu. Kod žena Bamberg je izborio finale protiv riječke Mlake, čije protivnice se nisu pojavile na završnici.

Petak - prvi dan doigravanja
Večeras od 18 sati započinje doigravanje za popunu 1. HL muškaraca. U Kutini nastupaju B-ligaši iz grupe Sjever (Kandit, Osijek, Đurđenovac), a u Zaprešiću B-ligaši iz grupe Jug (Crikvenica, Goranka i Rijeka). Igra se na ukupni zbroj čunjeva u dva nastupa. Drugi nastup je u nedjelju. Žensku ligu popunit će pobjednici susreta Zaprešić-ENDI Tekstilac i Plitvice-Karlovac.

Final four Lige prvaka i kvalifikacije za prvu ligu
Slijedi nam bogati kuglački vikend. U Bambergu se igra završnica Lige prvaka za sezonu 2019.-2020., u kojoj će nastupiti i tri hrvatska predstavnika, Mlaka, Zaprešić i Mertojak.Odigravaju se i kvalifikacije za popunu 1. HL, kao i pojedinačno prvenstvo RH za mlađe juniore i juniorke.

Naslovi u Zagreb i Rijeku, srebro Osječanima
Juniorski naslovi parovnih prvaka odlaze u Zagreb (juniori Grmoščice) i Rijeku (juniorke Rijeke Matea i Ivana Juričić). Par Osijeka Niko Bogdanović i Matija Tutnjević osvojili su drugo mjesto, dok su treći Lovro Buzov i Nikola Martinović iz Zanatlije Slavonski Brod. Drugo mjesto kod juniorki osvojile su Vanesa Bogdanović i Anamarija Grdić iz riječke Mlake, dok su treće Kjara Mazulović i Valentina Smuđ iz zagrebačkog Admirala.

Parovi U-23
Danas se održava parovno prvenstvo RH za juniorke (Mlaka, Rijeka) i juniore (Otočac).

  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!