gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 
KK Poštar Split
Gosti na Pampasu
Veliki derbi u Splitu
U Splitu igraju Mertojak i Zaprešić. Pobjednik je moguće i budući prvak Hrvatske. Kandit protiv Poštara lovi bodove za mirniju završnicu, Osijek u Bjelovaru pokušava spasiti izlazak u Europu.

Završnica prvenstva parova
Na Pampasu se od 10 do 15 sati odigrava završnica parovnog prvenstva Osječko-baranjske županije. U Đakovu i Belišću igraju se posljednje drugoligaške utakmice 11. kola.

Subota
Igra se liga prvaka, parovno županije i ligaške utakmice (osim 1. HL). BAMBERG - ZAPREŠIĆ 1-7.

Savez promijenio kralja
Kancelarija Saveza preseljena je iz Ulice kralja Zvonimira u Ulicu kralja Petra Svačića broj 67, u sportsku dvoranu Jug II.

Matija Tutnjević i Zvonimir Horžitzky
Lanjski pobjednici parovnog prvenstva
Liga prvaka, prvoligaši miruju
Sutra se igraju prve utakmice 2. kola Lige prvaka, stoga prvoligaši imaju pauzu. Zaprešić gostuje u Bambergu, a Riječanke dočekuju Rumunjke. U Đakovu regionalni derbi igraju B-ligaši Fortuna i Pakrac. Osječki Željezničar gostuje u Velikoj Gorici, a belišćanski imenjak u Varaždinu.

Naslovi Admiralu i Zanatliji
U Slunju i Slavonskom brodu odigrano je parovno prvenstvo RH za mlađe juniorke i mlađe juniore. Kod djevojaka naslov su obranile Tea Dragičević i Tamara Sinković iz zagrebačkog Admirala, dok su kod muškaraca naslov osvojili domaći igrači Lovro Buzov i Mihael Grivičić. Osječani Niko Bogdanović i Hrvoje Harkanovac izgubili su drugo mjesto za slabije čišćenje.

Tramvaj-Slatina
Subota
Na Pampasu četverostruki program. Središnja utakmica je ona u 14:30, u kojoj se sastaju prvoligaši Osijek i Grmoščica.

Kompletira se karavana
Ovog vikenda svi su u pogonu. Osijek igra važnu utakmicu protiv Grmoščice u borbi za treću poziciju u prvenstvu. Kandit gostuje kod pojačanog fenjeraša iz Kranjčevićeve. U Splitu je gradski derbi. Mertojak čuva prvu poziciju, a Poštar lovi treću. I osječki Željezničar gostuje kod fenjeraša u Sisku. Fortuna će u Zabok dok belišćanski Željezničar dočekuje Ceste.

Traže se još tri imena
Poznato je već 5 četvrtfinalista kupa Regije Istok. Dva B-ligaša, osječki Željezničar i Fortuna, s uspjehom su prošli gostovanja na Pampasu. Požeški Obrtnik je slavio kod Silosa, a iznenađenja su priredili trećeligaši Brod i Lokomotiva, koji su nakon pobjeda u pretkolu protiv Zanatlije i Papuka, slavili protiv Donjih Andrijevaca i Nove Gradiške.

Tjedan kup utakmica
Siječanj je predviđen za odigravanje utakmica 1. kola kupa Regije Istok za muškarce. Sutra (ponedjeljak) igraju Monte-mont i osječki Željezničar (19 h), u utorak Lokomotiva SB - Nova Gradiška (17 h), a u srijedu Zrinski Pivovara - Fortuna (19 h). Prolaz u četvrtfinale već su izborili trećeligaš Brod i požeški Obrtnik.

  prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!