prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće

Vatroslav Barišić
Na startu - 628.
Vatro 628
Na kuglani "HŽ" u Osijeku osim utakmica 2. i 3. HL igraju se i utakmice rekreativne Divlje lige. Novo prvenstvo počelo je proteklog tjedna, a 1. kolo obilježio je poznati "rekreativac" Vatroslav Barišić, koji je rezultatom 628 podsjetio na stare dane.

Milan Tutnjević - 605
Igrač kola
Gostima ni mrvice
U 1. HL muškaraca sve pobjede domaćina. Medveščak je u Bjelovaru vodio sve do zadnjeg čišćenja, ali je domaćin ipak preokrenuo. Osječanke su u Ogulinu izgubile zahvaljujući lošoj izvedbi u čišćenje. Kandit i Đurđenovac jedini su neporaženi u 1. B sjever, te kao takvi dočekuju međusobni duel u slijedećem kolu.

KK Željezničar Osijek
Derbi protiv Novih nada.
Osječanke u Ogulinu
Nakon tjedna pauze nastavljaju se prvoligaška natjecanja. Kuglačice ŽKK Osijek 97 gostuju u Ogulinu, kod jedine ekipe bez osvojenog boda u prva tri kola, što je i bilo očekivano, obzirom na raspored koji su imale. Kuglači Osijeka odradili su gostovanje u Zaboku prošle subote i bodovno se izjednačili sa Kanditom (domaćin Pakrac-Papuku), Fortunom (gostuje kod Obrtnik Torbara) i Đurđenovcem (gostuje u Koprivnici).

Pobjeda Osijeka u Zaboku
Kuglači Osijeka dugo su u Zaboku lomili otpor domaćina. Odluka je praktički pala u posljednjem bloku igrača, koji su nastupe počeli sa 4 čunja viška za goste, a završilo je na konačnih 76 i 6-2 za Osječane.

KK Tramvaj
Pobjeda na startu
Tramvajci krenuli s pobjedom
U ranijem terminu u Zaboku gostuje Osijek, dok su svi ostali prvo i B ligaši na mirovanju. Sinoć su startale i regionalne lige. Tramvajci krenuli s pobjedom.

Osijek u Zaboku, kreću regionalni ligaši
Prvoligaška je pauza, osim za B ligaša Osijeka, koji gostuje u Zaboku u ranijem terminu. Kreću regionalni ligaši, sezonu u našoj županiji otvaraju Tramvaj i Pitomača. Trećeligaši nisu nastupali skoro 7 mjeseci pa bi bilo dobro provjeriti valjanost liječničkih pregleda.

Ivan Hećimović (1946.-2020.)
Preminuo Ivan Hećimović
U Novskoj je jučer, u 75.-oj godini života, preminuo Ivan Hećimović, poznati kuglački djelatnik. Kuglanjem se bavio od 1972. godine. Bio je "alfa i omega" kuglačkog kluba "Novska", kojeg je, osim u 1. Hl, doveo i do naslova pobjednika NBC pokala (Split, 2010.g.). Posljednji ispraćaj biti će na Gradskom groblju u Novskoj, sutra u 13 sati.

Prvoplasirani U-11
Franko Perković prvak Hrvatske
Franko Perković, mladi kuglač đakovačke Fortune, osvojio je naslov prvaka Hrvatske u kategoriji U-11, dok je Osječanin Patrik Kalinović u kategoriji U-12 osvojio 3. mjesto. To su jedine medalje za mlade kuglače iz Osječko-baranjske županije, na prvenstvu odigranom u Novskoj prošle nedjelje i Otočcu ove nedjelje. Vrlo blizu medalji bio je Osječanin Filip Car, četvrtoplasirani u najmlađoj kategoriji.

Prvoplasirani U-23
Franu Ivoševiću dva zlata
Fran Ivošević, mladi kuglač Slavonskog banovca iz Pakraca, osvojio je prvo mjesto na pojedinačnom juniorskom prvenstvu Regije Istok, koje je danas završilo u Slavonskom Brodu. Drugo mejsto osvojio je Nikola Martinović (Zanatlija, Slavonski Brod), a treće Robert Bakić (Nove nade, Požega). Kako je Fran po godinama još uvijek i mlađi junior, pripalo mu je zlato i u toj konkurenciji. Plasman na državno prvenstvo ostvarilo je 6 prvoplasiranih juniora.

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće