prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće

Slobodan vikend
Ovog vikenda nema kuglačkih natjecanja.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će, obzirom na brojnost B-ligaša, najmanje 20 ekipa (8 B-ligaša i 12 drugoligaša) u muškoj konkurenciji + ekipe iz 3. i 4. HL za koje je prijava slobodna. Kod žena je uobičajeno da sudjeluju sve ekipe (5) koje se natječu u 2. HL.

Kolo odgoda
Glavna karakteristika ovog vikenda su odgođene utakmice. U onima što su igrane kuglačice Osijeka 97 poražene su u Splitu maksimalnim rezultatom. Kod muškaraca zagrebački derbi završio je podjelom bodova. U B ligi pobjede sigurne vodećeg trojca. Ipak, u Zagrebu je to bilo nešto teže nego što konačni rezultat pokazuje.

Video prijenos sa Pampasa možete pratiti putem linka na desnom stupcu (OPAL).

Krenule odgode
Odgođeno je 6 prvoligaških utakmica. Zaprešić-Bjelovar kod muškaraca, Ogulin-Podravka, Admiral-Zagreb i Mlaka-Istra kod žena, Podravka-Slavonac u B ligi "sjever" i Kupa-Istra u B ligi jug. Večeras na Pampasu od 19 sati igraju Zara-Auto Matrix i Darda.

Tjedan rekorda
Rekordi su prošli vikend padali u Đurđenovcu. a tijekom tjedna u cijeloj Hrvatskoj, ali po broju zaraženih. Virus je definitivno zahvatio i kuglačku populaciju. Putovanja i utakmice postaju rizične aktivnosti, stoga je potrebno najozbiljnije shvatiti i prihvatiti propisane mjere i upute. U takvom ozračju stigli smo i do 6. prvoligaškog kola. Osječanke gostuju u Splitu. U B ligi dva slavonska derbija, Đurđenovac-Fortuna i Kandit-Belišće, dok preostali B-ligaši gostuju. Osijek kod Obrtnik Torbara, Zrinski Pivovara kod Lepoglave, Pakrac-Papuk u Zaboku i Slavonac u Koprivnici.

Večeras Tramvaj-Donji Miholjac
Večeras se na Pampasu odigrava prva utakmica 4. kola 3. HL Zone Osijek, u kojoj se sastaju Tramvaj i Donji Miholjac.

Orahovica odustala od natjecanja
Kuglači Vodovod GV-a ostaju usamljeni na vrhu tablice 3. HL Zone Osijek. Naime, od natjecanja je odustao KK Orahovica, pa se prema propozicijama brišu dosadašnji rezultati. Samim time bez bodova ostaje KK Zara-Auto Matrix, jedini protivnik s kojim se Orahovica susrela u prvenstvu.

Dejan Steiner - 614
Igrač kola u 3. HL
Belišćani privremeno na vrhu
U derbiju dvaju Željezničara pobjeda je pripala domaćem belišćanskom, koji je na taj način i zasjeo na vrh tablice, obzirom da je susret Novih nada i Osijeka II odgođen za četvrtak. Kolo je obilježio Božidar Krajačić sa 630 na Vijušu. Prvu pobjedu ostvarile su Đakovčanke u Pitomači. U 3. HL Zoni Osijek Vodovog GV i Zara-Auto Matrix jedini su s maksimalnim učinkom. Igrač kola Dejan Steiner (Zara-Auto Matrix) - 614.

Tomislav Čačić - 670
Novi rekorder kuglaneu Đurđenovcu
Rekordi i preokret u Đurđenovcu
U 1. HL muškaraca pobjede vodeće četvorke. Kod žena Osječanke su odigrale slabije od očekivanog i pretrpjele uvjerljiv poraz od Admirala, iako je do posljednjeg čišćenja bod bio na dohvat ruke. U đurđenovačkom derbiju padali rekordi kuglane, a pobjedu domaćinu donijeli odlični Čačić i Dario Domnjak.

prethodno  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  sljedeće