prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

U-23 u Kamniku i Kranju, Osječani u Banji Junaković
Svjetsko prvenstvo za juniore i juniorke U23 u Sloveniji, održati će se za juniorke u Kamniku, a za juniore u Kranju.Među hrvatskim reprezentativcima je i Osječanin Matija Tutnjević. U Banji Junaković pokraj Apatina održava se Memorijal Đuro Štikovac, na kojem sudjeluju i članovi KK Osijek Mario Liović, Mario Mušanić i Dario Radoš.

Dva zlata i bronca za kraj
Amela Nicol Imširović osvojila je pojedinačno i kombinacijsko zlato, Sara Pejak je brončana u kombinaciji. Sa te tri medalje Hrvatska je osigurala prvo mjesto u plasmanu nacija. Kod kadeta nije bilo medalja posljednjeg dana. U subotu počinje svjetsko prvenstvo za juniorke i juniore.

Sari Pejak zlato u sprintu
Počelo je i natjecanje u Svjetskom kupu za kadete (U-14). Sara Pejak osvojila zlato u sprintu..

Ratković i Boroš brončani, Zovko poveo u Đurđenovcu
Na SP-u U-18 danas je dan za tandeme. U tijeku je i nagradni turnir u Đurđenovcu, dok će na subotnjem Memorijalu "Đuro Štikovac" u Apatinu nastupiti i nekoliko Osječana.

Slovencima zlato
Drugog dana SP-a U-18 domaćini Slovenci osvojili su ekipno zlato u konkurenciji mlađih juniora. Srebro su osvojili Mađari, a broncu Srbi. Hrvatska je osvojila 5. mjesto.

U-18 M ekipno.pdf
Ekipno zlato za Hrvatsku
U Kranju i Kamniku odigrava se svjetsko prvenstvo za mlađe juniorke i juniore. Prvi natjecateljski dan donio je Hrvatskoj ekipno zlato kod mlađih juniorki. šrvenstvo traje do 26. kolovoza.

U-18 Z ekipno.pdf
Luka Požega pobjednik Bljeska 2021.
Turnir "Bljesak 2021." u Pakracu osvojio je mladi hrvatski reprezentativac Luka Požega, srušivši 632 čunja. Drugi je bio Željko Košutić sa 603 čunja, a treći Požežanin Željko Lončar sa 590 čunjeva.

Bljesak 2021.pdf
Pakrac-Bljesak.jpg
Turnir u Pakracu
Kuglački klub Slavonski banovac organizira 13.-i po redu turnir Bljesak, u vremenu od 18. do 21. kolovoza.

ŽKK Osijek 97 - prvi trening
Startale i kuglačice
Nakon kuglača Osijeka s pripremama za novu sezonu započele su i kuglačice Osijeka 97.

Djurdan open
Kuglana u Đurđenovcu, što se tiče turnira, prva otvara svoja vrata. Od 20. kolovoza do 3. rujna održavat će se kvalifikacijski nastupi za finale, koje je na programu 5. rujna. Za samo 70 kn možete uživati u novom lijepom objektu, moguće i popraviti svoj osobni rekord, a uz malo sreće i dohvatiti jednu od 4 predviđene nagrade.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće