prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

Danas nastavak kupa
Sinoć su kuglači Broda pobjedom nad požeškim Obrtnikom ostvarili plasman u osminu finala kupa Regije Istok,gdje ih čeka gostovanje kod belišćanskog Željezničara. Večeras se u Požegi sastaju Požega i Nova Gradiška.

Danas starta kup Regije Istok
Večeras u Slavonskom Brodu prvu utakmicu pretkola kupa Regije Istok igraju domaći Brod i požeški Obrtnik. Početak je u 18:30 sati.

Šestorka izborila završnicu
Petorica igrača Osijeka te Julija Horvat (ŽKK Đakovo) izborili su završnicu pojedinačnog prvenstva RH. Dalija Perković ostala je kretka 2 čunja.U osmini će međusobno igrati Osječani, Mario Mušanić protiv Daria Radoša, te Mario Liović protiv Matije Tutnjevića. Protivnik Ivana Pušića bit će Bojan Vlakevski. Julija Horvat igra protiv Ane Jambrović.

U Varaždinu je prvi dan kvalifikacija na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce.

Mario Mušanić
Branitelj naslova
Mario Mušanić i Tihana Čavlović brane naslove prvaka
U subotu i nedjelju u Varaždinu se odigrava prvi, kvalifikacijski krug, pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Među 64 plasiranih je i 15 Slavonaca (11 muškaraca i 4 žene). Naslove prvaka brane Tihana Čavlović i Mario Mušanić.

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

Danas dvije prvenstvene utakmice i memorijal
U Đakovu u 17 sati počinje memorijalna utakmica u znak sječanja na ivicu Grizelja - Gricka. U isto vrijeme u Belišću prvenstvenu utakmicu odigrat će drugoligaši Željezničar i Zanatlija. U Osijeku od 20 sati igraju Osijek II i Nove nade.

VPG Bačka Topola plakat.jpg
Turnir u Bačkoj Topoli
Atraktivni turnir s bogatim nagradnim fondom održava se ovog mjeseca u Bačkoj Topoli.

Ivan Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Protiče deveta godina bez Ivana Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se u četrvtak, 12. prosinca 2019. godine, na kuglani "Fortuna" u Đakovu, sa početkom u 17 sati. Pola sata prije obitelj i prijatelji obići će posljednje počivalište.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće