prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

Prvoligaška pauza
Sutra se ne igra redovno prvoligaško kolo. Odigrat će se samo zaostala utakmica ženske lige između Siscie i Admirala. Početak je u 15 sati.

Kuglana u Donjem Miholjcu
Čeka prve kuglače
Danas se otvaraju kuglane za sve klubove
Novom odlukom Stožera civilne zaštite RH od ponedjeljka 01. ožujka dozvoljeni su treninzi uz pridržavanje uputa od strane HZJZ-a.

Pobjeda Osječanki
Kuglačice Osijeka 97 pobjedile su Ogulin rezultatom 6-2. Ovom pobjedom Osječanke su privremeno skočile na 8. mjesto na tablici.

Danas se odigravaju utakmice 13. kola 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Ogulin.

Od ponedjeljka svi na trening
Novom Odlukom stožera dozvoljeni su treninzi sportaša u zatvorenim prostorima. Nadamo se da je to posljednja stepenica do donošenja odluke o nastavku natjecanja.

Derbi začelja na Pampasu
Dok velika večina kuglačica i kuglača očekuje povoljne vijesti glede odobrenja barem treninga, prvoligašice i prvoligaši ove subote odrađuju 13. kolo. Pretposljednje Osječanke dočekuje fenjerašice iz Ogulina u derbiju začelja. Poražene iz tog susreta gotovo sigurno mogu pakirati kofere za povratak u drugoligaško natjecanje, dok će pobjednice živjeti u kakvoj takvoj nadi u opstanak.

Utakmica Rijeka-Osijek 97 počinje u 12 sati.

Derbi u Zaprešiću, Osječanke u Rijeci
Subota donosi veliki derbi u Zaprešiću, gdje gostuje vodeći Mertojak. Derbi začelja igraju Grmoščica i Novska. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Rijeci.

Osijek 97-Podravka 4-4
Kuglačice Osijeka 97 osvojile su bod u derbiju začelja protiv Podravke. Iščupale ga doslovno u posljednjim hicima. Sam početak pripao je domaćim igračicama, a nakon toga su gošće preuzele vodstvo. I držale ga do pred posljednjih 5 hitaca. Slijedi gostovanje u Rijeci kod istoimenih prvoligašica.

Danas se odigravaju utakmice 11. kola 1. HL. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Podravku iz Koprivnice.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće