prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

Osječanke bez prava na kiks
Kuglačice Osijeka 97 opstanak u ligi mogu izboriti samo osvajanjem domaćih bodova. Upravo takav meč očekuje ih sutra, kada na Pampasu gostuje Siscia. Pobjeda se nameće kao imperativ, sve ostalo vodi prema drugoj ligi.

Odgode posljedica derbija
Jedan kuglač Đurđenovca bio je pozitivan na testiranju te je na taj način odveo svoje suigrače u samoizolaciju, ali i dvojicu igrača Osijeka. Zbog toga su odgođene utakmice Zrinski Pivovara-Đurđenovac i Osijek-Fortuna, koje su se ove subote trebale odigrati na Pampasu. Zbog toga se i žrijeb kupa Regije Istok pomjera na 14:30 sati.

Đurđenovac-Osijek
Osijek bolji u derbiju
Derbi u Đurđenovcu pripao je gostima, a samim time i vodstvo na tablici. O jesenskom prvaku odlučit će se u posljednjem kolu, kada nas očekuje gradski derbi na Pampasu.

Pojedinačno u Đakovu i Osijeku
Pojedinačno prvenstvo županije za muškarce održat će se u Đakovu i Osijeku, 29.11. i 06.12.2020. godine. Rok za prijavu: 23.11.2020.

Derbi u Đurđenovcu
Središnji kuglački događaj u našoj županiji svakako je utakmica u Đurđenovcu, gdje sutra gostuje Osijek. Biti će to susret dvije trenutno prvoplasirane ekipe u 1.B HL "sjever". Kuglačice Osijeka 97 u Poreču će igrati tek koncem mjeseca, kad igračice prođu izolaciju. Na Pampasu gostuje Zabok. U ligama regije istok odgođene su čak 4 utakmice.

Osječanke ne putuju u Poreč
Utakmica 1. HKL žena ISTRA Poreč-OSIJEK 97 odgođena je za nedjelju, 29. studenoga 2020. Razlog je izolacija koja je određena dvjema igračicama ŽKK Osijek 97.

Kup Regije Istok za 2021.
U kupu Regije Istok za 2021. godinu sudjelovat će 5 ženskih i 22 muške ekipe. Žrijeb će se održati u subotu, 21. studenoga 2020. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 15 sati.

Derbi na Fortuni
Nastavak je natjecanja u većini liga. Odgođen je susret Bjelovar-Zadar, kao i derbi 3. HL Zone Osijek Vodovod GV - Zara-Auto Matrix. Osječanke ugošćuju Mlaku, koja je posljednji poraz u gostima doživjela prije više od 3 godine. B-ligaški derbi igra se u Đakovu, gdje gostuje Kandit.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće