prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće

Podsjetnik na opće preporuke za trening tijekom epidemije
Obzirom da brojni klubovi tijekom ovog razdoblja započinju ili su već započeli s pripremama za novu sezonu, a epidemija virusa COVID-19 ne jenjava, podsjećamo na potrebu odgovornog postupanja u skladu sa svim dosadašnjim uputama i preporukama nadležnih nacionalnih i lokalnih službi.

Poziv na seminar
Seminar za kuglačke suce i predstavnike klubova održat će se u nedjelju, 30. kolovoza 2020. godine, na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 17 sati. Seminaru su obvezni nazočiti po jedan predstavnik iz svakog kluba i svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni. Nakon završetka seminara održat će se ispiti za kuglačke suce, i to za one kojima ističe licenca, koji žele napredovati i kandidatima za nove suce.

Igor Stazić
Hat-trick Igora Stazića
Na zanimljiv podatak podsjetio je jedan kuglački fan (vjerojatno budući manager dotičnog igrača). Naime, kuglač osječkog HT-a Igor Stazić po treći puta zaredom osvojio je naslov najboljeg kuglača 3. HL Zone Osijek. U svakom slučaju čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u narednom prijelaznom roku.

Danas žrijeb prvih liga
Danas (ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine) će se u prostorijama HKS-a izvlačiti startni brojevi za lige IV. stupnja natjecanja. Početak je u 14 sati. Za sve ostale lige izvlačenje će biti u srijedu, 22. srpnja (Istok od 12 sati).

Osnovan KK Beli Manastir
U Belom Manastiru je 03.07. ove godine osnovan kuglački klub Beli Manastir. Klub je primljen u privremeno članstvo Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije i od ove jeseni natjecat će se u 3. HL Zona Osijek.

Branko Bogdanović
Sve ove godine nastupao i u Osijeku, ali u gradskoj ligi
Bogdanović i Biloš se vratili u Osijek
Završen je prijelazni rok za kuglačice i kuglače. U Osječko-baranjskoj županiji najbolje je trgovao KK Osijek, čija je očita namjera ekspresni povratak u prvoligaško društvo. Nakon 13 godina u klub se vratio Branislav Bogdanović. Nažalost, prometna nesreća je prolongirala njegov povratak na staze, ali očekuje se da će biti spreman za drugi dio prvenstva. Osijeku je pristupio i Željko Biloš, bivši kanditovac, koji je proteklu sezonu igrao za zagrebačku Grmoščicu.

KK Belišće
Prvaci 2. HL.
Ligaška sezona za zaborav
Završena je vjerojatno najneobičnija kuglačka ligaška sezona. Sezona koja je zbog poznate situacije naprasno prekinuta, pa nakon 3 mjeseca nastavljena u najvišim rangovima i ubrzano dovršena. Sezona koja je djelomično spašena dobrim rezultatima u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji.

Mario Liović i Mario Mušanić (KK Osijek)
Parovni prvaci Hrvatske za 2020.
Osječanima i Riječankama naslovi
Osječani Mario Liović (680) i Mario Mušanić (659) osvojili su naslov prvaka na parovnom prvenstvu RH. Najbolji par kod žena su sestre Matea i Ivana Juričić (KK Rijeka) sa 1176 čunjeva. Najbolje Slavonke su Mirjana Gorup i Margita Vuka (ŽKK Osijek 97) na 10. mjestu, sa 1082 čunja.

Prvoplasirani parovi Regije Istok
Završavaju lige, počinju ženski parovi u Rijeci. Otvaraju Osječanke.

Stigao i kraj
Sutra se igraju utakmice posljednjeg kola 1. B HK slever i 2. HL. Jedna je samo nepoznanica, tko će biti novi B-ligaš. Belišće ima bod prednosti ispred Novih nada. Belišćani igraju gradski derbi s Željezničarom, a Požežani gostuju u Virovitici. U Rijeci i Zaprešiću održava se parovno prvenstvo žena i muškaraca. U Rijeci se igra u subotu i nedjelju, a u Zaprešiću samo u nedjelju.

prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće