gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 
Ponedjeljak na SP-u U-23 - sprint i mix
Danas prije podne odigrava se sprint u obje konkurencije. Nakon toga juniorke sele u Kranj gdje će se igrati mix tandemi.

Danas tandemi
Na SP-u U-23 danas je na programu natjecanje tandema.

Juniorke zlatne, juniori brončani
SP U-23 počelo je sjajno za Hrvatsku. Juniorke su uvjerljivo osvojile zlatnu ekipnu medalju. Juniore je na isti put doveo sjajni Mihael Grivičić, ali se na kraju ipak moraju zadovoljiti brončanom medaljom.

Štikovac 2021-prvoplasirani.jpg
Mušanić kratak za 1 čunj
Mario Mušanić je osvojio 2. mjesto na Memorijalu Đuro Štikovac, održanom danas u banji Jubaković u Apatinu. Od njega je za 1 čunj bio bolji Novak Obradović. Mario Liović (619) je osvojio 8. mjesto, a Dario radoš (557) 26. mjesto.

U-23 u Kamniku i Kranju, Osječani u Banji Junaković
Svjetsko prvenstvo za juniore i juniorke U23 u Sloveniji, održati će se za juniorke u Kamniku, a za juniore u Kranju.Među hrvatskim reprezentativcima je i Osječanin Matija Tutnjević. U Banji Junaković pokraj Apatina održava se Memorijal Đuro Štikovac, na kojem sudjeluju i članovi KK Osijek Mario Liović, Mario Mušanić i Dario Radoš.

Dva zlata i bronca za kraj
Amela Nicol Imširović osvojila je pojedinačno i kombinacijsko zlato, Sara Pejak je brončana u kombinaciji. Sa te tri medalje Hrvatska je osigurala prvo mjesto u plasmanu nacija. Kod kadeta nije bilo medalja posljednjeg dana. U subotu počinje svjetsko prvenstvo za juniorke i juniore.

Sari Pejak zlato u sprintu
Počelo je i natjecanje u Svjetskom kupu za kadete (U-14). Sara Pejak osvojila zlato u sprintu..

Ratković i Boroš brončani, Zovko poveo u Đurđenovcu
Na SP-u U-18 danas je dan za tandeme. U tijeku je i nagradni turnir u Đurđenovcu, dok će na subotnjem Memorijalu "Đuro Štikovac" u Apatinu nastupiti i nekoliko Osječana.

Slovencima zlato
Drugog dana SP-a U-18 domaćini Slovenci osvojili su ekipno zlato u konkurenciji mlađih juniora. Srebro su osvojili Mađari, a broncu Srbi. Hrvatska je osvojila 5. mjesto.

PRIVITCI:
U-18 M ekipno.pdf
Ekipno zlato za Hrvatsku
U Kranju i Kamniku odigrava se svjetsko prvenstvo za mlađe juniorke i juniore. Prvi natjecateljski dan donio je Hrvatskoj ekipno zlato kod mlađih juniorki. šrvenstvo traje do 26. kolovoza.

PRIVITCI:
U-18 Z ekipno.pdf
  prethodno  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!