gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
NAGRADJENI I ORGANIZATORI
Mario Mušanić i Kandit treći u Apatinu
Mario Mušanić osvojio je treće mjesto na memorijalu Đuro Štikovac, održanom u Banji Junaković. Na istoj kuglani održan je Junaković kup, na kojem je Kandit osvojio također treće mjesto.

Memorijal Štikovac 2015
Mario Mušanić, pobjednik prije 2 godine
Turniri u Apatinu i Slavonskom Brodu
U petak su počele kvalifikacije na turniru u Slavonskom Brodu, čije je finale na programu 2. rujna. Od petka do nedjelje igra se Junaković kup u Apatinu, na kojem već tradicionalno sudjeluje osječki Kandit. Najbolji prvotimci drugog osječkog prvoligaša (Mušanić, Liović, Radoš) sudjeluju na Memorijalu Đuro Štikovac, koji se igra također u Apatinu, u subotu od 12 do 16 sati.

Seminar za suce i predstavnike klubova
Seminar za suce i predstavnike klubova održat će se u Osijeku u nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine, na kuglani "Pampas", sa početkom u 8 sati.

2017 Pecs-Osijek
Pobjeda Osijeka u Pečuhu
Prema očekivanju Osječani su slavili u 41. susretu protiv selekcije Pečuha. Najbolji pojedinac bio je Dario Radoš. U susretu drugih ekipa također pobjeda, a najbolji pojedinac bio je Zlatko Pofuk. U prigodnom sprint turniru pobjedila je domaća igračica Timea Mehes, dok su Osječani Željko Vidaković i Velibor Majerus osvojili drugo odnosno treće mjesto.

Osijek-Pecs 2015
41. susret Osijek - Pečuh
Tradicija započeta sad već davne 1979. godine se nastavlja. U subotu u Pečuhu održat će se 41. kuglački susret gradova prijatelja Osijeka i Pečuha. Ovaj puta u nešto izmijenjenom izdanju.

Obavijest sucima i predstavnicima klubova
HKS je donio odluku o održavanju seminara prije početka svake sezone, na kojemu su obvezni nazočiti predstavnici klubova IV. stupnja natjecanja te suci koji sude na utakmicama IV. stupnja. Seminaru moraju pristupiti svi suci koji žele obnoviti ili produžiti postojeću licencu, suci koji žele napredovati te kandidati za nove suce. Za njih će poslije seminara biti organiziran ispit. Seminaru mogu nazočiti i svi ostali suci odnosno predstavnici klubova nižeg stupnja natjecanja. Seminar za Osječko-baranjsku županiju održat će se u nedjelju, 27. kolovoza 2017. godine, na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 8 sati.

Kuglana SPUK
Kuglana u Zrinjevcu 2002.
Kutak za nostalgičare
U ove vruće ljetne dane, kada staze uglavnom miruju, možete se podsjetiti na jedan sportski događaj koji je prije 15 godina obilježio grad Osijek i trajno ga ucrtao u kuglačku kartu Europe.

Ines Tomić
Povratak u Osijek nakon 6 godina
Završio prijelazni rok
Na današnjoj sjednici Registracijske komisije HKS-a verificirani su prijelazi igrača (148) i dvojne registracije (69). U osječkim prvoligašima miran prijelazni rok. Kandit je ostao bez Marka Jeličića (Zadar), a povratnik je iskusni Siniša Salai. Osijek je ostao bez Zvonimira Horžitzkog (preseljenje), a vratio je bivše juniore (Lugarić, Ranogajec) i doveo ispomoć za rad druge ekipe (Pofuk), dok se u Osijek 97 vratila Ines Tomić.

LM 2017 - Osijek - 1. mjesto
Osječani pobjednici Lige mladih
Završena je Liga mladih Regije Istok. Mladi kuglači Osijeka ponovo su prvaci, ispred Zanatlije iz Slavonskog Broda i Đakova. Kuglač lige: Niko BOGDANOVIĆ.

Detalj sa otvorenja turnira
Osječani najbolji
Slijepi i slabovidni kuglači osječke "Svjetlosti" pobjednici su 9. međunarodnog turnira, koji je prošle subote održan na kuglani "Pampas". U nedjelju su se kuglači preselili u obližnji bowling centar u Portanovi, gdje je u bowlingu domaćina nadmašila ekipa Koprivnice.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!