gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
Prvoplasirani
Željko Rupčić pojedinačni prvak
Odličnim nastupom na Pampasu Željko Rupčić je prestigao vodećeg Liovića za ukupno 3 čunja i osvojio naslov pojedinačnog prvaka županije. Drugi je Mario Liović, a treći Matija Tutnjević.

Matija Tutnjević
Najbolji Osječanin
Osijek pobjedio prvaka
Odlična utakmica na Pampasu. Obostrano borbena, uz dosta taktitiziranja što se tiče sastava i neizvjesna. Domaćin je odlučujuću prednost ostvario u prvom bloku, koju je sačuvao do kraja. Kuglačice Osijeka su ponovo tijesno poražene. Bod je, kao i u Rijeci, bio dostižan. Kandit je izgubio kod Poštara 5-3.

Tanja Tokić i Višnja Dragičević
Mogući sestrinski (djevojački Šarić) duel u subotu
Tromeč Split - Osijek za kraj
Posljednje prvoligaško kolo prvog dijela prvenstva donosi trostruki ogled splitskih i osječkih prvoligaša i prvoligašica.

Danas samo Mušanić preko 600
Završen je prvi nastup pojedinačnog prvenstva županije. Večeras u Đakovu samo je Mario Mušanić išao preko 600 i uspio se ubaciti u posljednji turnus drugog nastupa, koji se igra u nedjelju od 10 sati.

Danas nastavak pojedinačnog prvenstva županije
U Đakovu je danas kompletiran prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvoligaški vikend donio je prvi poraz Zaprešića. Osijek je slavio u Rijeci, Kandit je neočekivano poražen od Velebita. Kuglačice Osijeka su prokockale bod na gostovanju u Rijeci.

KK Kandit
Čekaju Velebita
Dvostruki ogled Rijeka - Osijek
Nakon ogleda sa zagrebačkim prvoligašima prošlog tjedna slijedi isti takav duel protiv riječkih prvoligaša. U Rijeci igraju ŽKK Rijeka - ŽKK Osijek 97 (11:30) i MKK Rijeka - KK Osijek (15:00). Kandit na Pampasu dočekuje Velebit (14:30). Osječki Željezničar gostuje u Virovitici, Fortuna i Đurđenovac su domaćini Zaboku odnosno Obrtnik Torbaru. Vikend danas otvaraju Obrtnik - Monte-mont (15:30) i Tramvaj-HVIDR-a (19:00).

ŽKK Đakovo - pobjednice kupa Regije 2017
Kup Regije Istok za 2018.
U kupu Regije Istok za 2018. godinu nastupit će 17 ekipa kod muškaraca i standardnih 5 kod žena. U pretkolu kod muškaraca igrat će trećeligaši Nove nade iz Požege i Vodovod GV iz Vukovara. Žrijeb kupa održat će se 25. studenoga u Požegi, a posljednji termin za odigravanje finalnih utakmica je 8. travnja 2018. godine. Naslove brane Đakovo i požečki Obrtnik.

Mario Liović
654 u Đakovu
Liović poveo trku
Večeras je u Đakovu prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu Osječko-baranjske županije odradilo 16 igrača. Najprecizniji je bio Mario LIOVIĆ sa 654 čunja. Preko 600 odigrao je još samo Željko Rupčić. Preostali igrači nastupaju u Đakovu idući ponedjeljak, a svi će drugi nastup odraditi u Osijeku 19. studenoga.

ŽKK Osijek 97
Opet tijesni poraz
Osječanke kratke 5 čunjeva
Kuglačice Osijeka 97 pružile su žestok otpor Admiralu, ali u konačnici su ostale kratke 5 čunjeva. Osijek je dobio Grmoščicu, a Kandit je, prema očekivanju, poražen kod Zaprešića. Vodeći regionalni ligaši i dalje su bez poraza.

Osječani protiv lidera
Ponovo dvostruki prvoligaški program na Pampasu. Kuglačice zagrebačkog Admirala, uprkos domaćem porazu u prošlom kolu, stižu kao vodeće na duel kuglačicama Osijeka 97. Nakon toga slijedi utakmica Osijeka i Grmoščice. Kandit gostuje kod vodećeg Zaprešića.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!