gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
Turnir županija 2016 SB - sudionici
Osječko-baranjska po 14. puta najbolja
U Slavonskom Brodu je, u sklopu održavanja završne sjednice Regije Istok, odigran 17.- po redu turnir županijskih selekcija u dusciplini 4x120 hitaca. Pobjedila je Osječko-baranjska županija, selekcija domaćina, Brodsko-posavska županija, osvojila je drugo mesto, dok je trećeplasirana selekcija Požeško-slavonske županije. Najbolji pojedinac bio je Mario Liović, član pobjedničkog sastava.

Zlatni tandem
Željko Miličević i Vlado Deanović
Zlatni tandem
Vlado Deanović i Željko Miličević osvojili su zlatnu medalju u tandemu posljednjeg dana 1. europskog kupa nacija u kuglanju za gluhe. Stipo Grlić osvojio je srebro u sprintu, a broncu ženski tandem Zdenka Filipović i Marija Radić.

Ozalj - UV turnir
Možete pratiti prijenos iz Ozlja

Mušanić brani naslov u Ozlju, sjednica i turnir u Slavonskom Brodu
Sutra je finale u Ozlju, UV turnir. Naslov brani Mario Mušanić, koji već pomalo dobija nadimak Batman, jer se u mraku bolje snalazi nego u normalnim uvjetima. U nedjelju je u Slavonskom Brodu sjednica Regije Istok, u sklopu koje se odigrava turnir županijskih selekcija. Početak je u 11 sati.

Željko Miličević
Željku Miličeviću 2 zlata
Na 1. europskom kupu nacija za gluhe Željko Miličević je ponovio rezultat iz ekipnog dijela (612) i na taj način osvojio pojedinačno i kombinacijsko zlato. Kod žena broncu je osvojila Katica Zagorec.

Hrvatska - gluhi
Hrvatskoj ekipno zlato i srebro
U njemačkom Straubingu, domaćinu NBC pokala u listopadu, održava se 1. europski kup nacija za gluhe u kuglanju. Ekipni dio bio je vrlo uspješan za Hrvatsku. Muškarci su osvojili zlato, a žene srebro. Danas je na programu pojedinačni nastup, koji se računa i za kombinaciju, dok su sutra na programu sprint i tandemi.

Istra i Zaprešić obranili naslove
Finale u Varaždinu nije donijelo iznenađenje. Istra je glatko savladala Podravku, a i Zaprešić je već u prvom bloku praktički osigurao naslov. U Osijeku je u subotu održan međunarodni turnir za slijepe i slabovidne osobe.

Osijek-Zaprešić - finale 2015.
Repriza lanjskog finala
Lanjski pobjednici brane naslove
Porečanke su ponovo u kupu bile bolje od Mlake, ovaj puta u polufinalu. Danas od 9 sati čeka ih Podravka. Kod muškaraca repriza lanjskog finala. Rekli bismo očekivano, od 11:30 igraju Osijek i Zaprešić.

Varaždin - završnica kupa RH
U Varaždinu se igra završnica kupa RH. Plasman su izborila i dva osječka kluba, Osijek i Željezničar, koji se međusobno sastaju u polufinalu.

Željezničar-Osijek u polufinalu
Repriza regionalnog finala
Osijek ima finalistu, Novogradiščanke prvoligašice
Parovi završnice kupa RH žrijebani su, ipak, danas u prostorijama Saveza. Žrijeb je htio da se osječki predstavnici sastanu međusobno u polufinalu. Parovi su: 10:30 ŽKK Istra - KK Mlaka 13:00 KK Karlovac - ŠKK Podravka 15:30 KK Željezničar Os - KK Osijek 18:00 KK Zaprešić - KK Goranka Kuglačice neće igrati kvalifikacije. Predstavnice Regije Centar su odustale, pa su kuglačice Obrtnika iz Nove Gradiške ostvarile povratak u 1. HL žena.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!