gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
Dario Radoš
Može li Dario do trećeg naslova?
U subotu i nedjelju u Zaprešiću najbolji juniori Hrvatske bore se za naslov pojedinačnog prvaka, kojeg brani čepinski Osječanin Dario Radoš. Dario je u prigodi da postane drugi igrač, poslije Zorana Prodanovića, sa tri naslova pojedinačnog prvaka. Kod djevojaka to je uspjevalo Nataliji Graber, Ines Vuka i Marijani Liović. Juniorke nastupaju u Ozlju.

Sudionici
Odličan duel dva Maria
Odlično su zaigrali dva Maria, Mušanić i Liović, na memorijalnoj utakmici posvećenoj ivici Grizelju - Gricku. Preko 600 išao je i Srećko Vuka. Bilo je to šesto okupljanje povodom prerane smrti popularnog đakovačkog kuglača.

Obitelj na kuglani Plakat
Obitelj na kuglani
Od danas se možete prijaviti za turnir "Obitelj na kuglani", koji će se održati 30. prosinca 2016. na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Ivica Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Prođe i šesta godina bez Ivice Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se sutra (četvrtak) u 18 sati na kuglani Fortuna u Đakovu. Sat vremena prije sudionici i obitelj okupit će se kod Grickovog počivališta na đakovačkom groblju.

Prijave još samo danas
U nedjelju se održava turnir povodom Dana grada Osijeka, u organizaciji Kuglačkog saveza grada Osijeka. Prijave se primaju još samo danas.

Slavonci premašili sva očekivanja, danas skupština na Pampasu
Nastup u kvalifikacijama za završnicu pojedinačnog prvenstva RH, koji je sinoć završio u Rijeci, bio je izuzetno uspješan za slavonske predstavnike. Svih sedam seniora izborilo je novi nastup u Rijeci za 14 dana, kada ćemo kroz eliminacijske nastupe dobiti nove državne prvake. Kod seniorki, odličnim nedjeljnim nastupom (564) novi put u Rijeku izborila je i Kata Matanić.

SestreTanja i Višnja, djevojački Šarić
Rijeka
Subota je bila uspješna za slavonske predstavnike. Ivana Majić je među šesnaest seniorki iz gornjeg doma, dok je čak 6 seniora na pozicijama koje vode u drugi krug. Prvenstvo u Rijeci možete pratiti preko stranice HKS-a.

Split - prvoplasirani M
Pravac Rijeka
U Rijeci će se ovog vikenda održati prvi krug pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke. Nastupa po 32 predstavnika u obje konkurencije. Naslov će braniti samo Nikola Muše, dok u Rijeci neće biti Ines Maričić, koja je u međuvremenu preselila u njemački Bamberg. Svi ostali sudionici prošli su filtere regionalnog, a negdje i županijskog natjecanja.

Vrijeme turnira
Prvenstvene pauze ne znače da kuglačke staze miruju. Osim pojedinačnih službenih natjecanja održavaju se i prigodni te nagradni turniri.

Najbolji
Kata Matanić i Mario Mušanić prvaci Regije
Zanimljivo je bilo u Slavonskom Brodu. Kod žena, kiksevi Vesne Đapić i Margite Pačarek prvog dana. Drugog dana Ivana Majić postavila granicu, prošle su je pobjednica Kata Matanić i lanjska pobjednica Tanja Tokić. Mirjanu Gorup je skupo koštao kiks iz prvog čišćenja drugog dana. Kod muškaraca, Dario Radoš je opasno prijetio klupskom kolegi Mariu Mušaniću, Marko Jeličić skoro prokockao trofej. Mario Liović u posljednjem setu (161) osigurao prolaz, dok je Nedeljko Jeličić propustio gotovo siguran plasman.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!