gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 
Mario Mušanić i Ivan Pušić
Najbolji dvojac sa posljednje utakmice
Na Pampasu nastavak duela iz Straubinga
Sudionici NBC Pokala, odigranog prošlog vikenda u njemačkom Straubingu, ponovno se susreću. Na Pampasu, u okviru 4. prvoligaškog kola, sastaju se Osijek i Bjelovar. Prošle sezone gosti su neočekivano slavili u Osijeku, iskoristivši nešto slabiji nastup domaćina. U Straubingu je Osijek bio bolji za 2 čunja, što znači da možemo očekivati zanimljivu utakmicu. Kandit gostuje kod splitskog Poštara, koji sa utakmicom više dijeli vrh tablice sa neporaženim Zaprešićem i Mertojakom, čiji je međusobni susret sigurno derbi kola, ako ne i samog prvenstva.

Skupština županijskog saveza
Sutra (četvrtak), 13. listopada 2016. g. na kuglani Pampas održat će se sjednica Skupštine Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije, na kojoj bi se trebao usvojiti Program rada i financijski plan za 2017. godinu. Početak je u 18 sati.

Srećko Jelić (1969.-2016.)
Tragično preminuo šibenski kuglač
U Šibeniku je, u 47.-oj godini života, tragično preminuo Srećko Jelić, kuglač i član KK Šubićevac iz Šibenika.

Svjetlost
Svjetlost druga u Apatinu
U subotu je u Apatinu održan međunarodni kuglački turnir za slijepe i slabovidne Trofej Beograda - 2016. U konkurenciji 8 ekipa osječka Svjetlost osvojila je drugo mjesto, pri čemu su Dragica JURČEVIĆ i Stojan BJELAJAC bili najbolji u svojim kategorijama. Bila je to uspješna generalka pred 2. kolo HKL slijepih i slabovidnih, koje se u nedjelju, 16. listopada, održava na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Pobjednici EP-a
Istra i Grmoščica pobjednici Europapokala
Oba hrvatska finalista u Bačkoj Topoli ostvarila su pobjede u završnim utakmicama.

Vladimir Galjanić (lijevo)
Veteran eurokupova dovukao "zelene" do finala
Istra i Grmoščica u finalu Europapokala
Natjecanje u Bačkoj Topoli protiče u znaku hrvatskih predstavnika, koji su izborili finale u obje konkurencije. Riječanke u Bozenu protiv Austrijanki love treće mjesto.

Polufinala eurokupova, Osijek osmi
Na europskim klupskim natjecanjima danas su na programu polufinalne utakmice. Od hrvatskih predstavnika polufinale su izborili Mlaka u Bozenu te Istra i Grmoščica u Bačkoj Topoli. Osijek je u Straubingu osvojio 8. mjesto.

Mario Liović
Nekoliko grešaka u pune umanjilo ukupni rezultat
Zadnji dan kvalifikacija, Osijek otpao
Do kraja dana znat ćemo tko su polufinalisti u sva tri europska kupa. Osijek je trenutno peti (po prosjeku). U konkurenciji za polufinale je 7 ekipa koje imaju preko 600 čunjeva prosjek po igraču. Osijek ima prosjek 619 nakon tri igrača, a preostala trojica bi trebali isti povećati, za eventualni prolaz u polufinale. Danas nastupaju Zvonimir HORŽITZKY (09:10),Mario MUŠANIĆ (13:50) i Ivan PUŠIĆ (18:30). NOVO: Horžitzky + Tutnjević = 544, Mušanić + Rukavina = 508, Pušić 636.

KK Osijek - Straubing
Eurokupovi - srijeda
Danas starta i natjecanje u Weltpokalu, dok sa natjecanjem u Europa i NBC pokalu započinju i žene. Na novoj stranici NBC-a mogu se pratiti sva tri natjecanja. U Straubingu za Osijek danas nastupaju Hrvoje HARKANOVAC (11:30) i Mario LIOVIĆ (15:00). NOVO: Hrvoje HARKANOVAC, najmlađi osječki igrač, srušio je 609 čunjeva i potvrdio dobru formu sa početka sezone. Mario LIOVIĆ - 614.

Zvonimir Majer (1961.-2016.)
Preminuo Zvonimir Majer
U Požegi je, u 55.-oj godini života, preminuo Zvonimir MAJER, kuglač i dugogodišnji član KK Hrasta iz Požege. Sahrana je sutra (četvrtak) u 16 sati u rodnoj mu Novoj Kapeli.

  prethodno  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!