gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 
Subota
Igraju se uzvratne utakmice 1. kola Lige prvaka, utakmice regionalnih liga te pojedinačno prvenstvo RH za juniore i juniorke.

Vikend Lige prvaka
Sutra se igraju uzvratne utakmice Lige prvaka. Hrvatski predstavnici u muškoj konkurenciji gostuju. Zaprešić u Poljskoj brani prednost od 7-1 iz prve utakmice, dok Mertojaka čeka teško gostovanje u Szegedu, gdje mora tražiti pobjedu od barem 5-3 uz 16 osvojenih setova, za eventualni prolaz. Kuglačice Mlake dočekuju Triglav iz Kranja. Za prolazak im treba 6 poena i 15,5 setova. Juniori i juniorke bore se za naslove pojedinačnih prvaka. Igraju se i redovna ligaška natjecanja, od 1. B do nižih liga. U Osijeku je u nedjelju turnir povodom Dana grada.

Dan grada 2015 - prvoplasirani
Prijave još samo u utorak
Tradicionalni turnir povodom Dana grada Osijeka odigrat će se u nedjelju, 10. prosinca, na kuglani "Pampas". Prijave se primaju još samo sutra. Obavijest za sve nostalgičare: Počeo je turnir u Ozlju u disciplinama 200 hitaca za muškarce i 100 hitaca za žene.

Sedmorka u završnici
Margita Pačarek kod žena te Mario Liović, Darko Zovko, Željko Rupčić, Željko Biloš, Dario Radoš i Marinko Matić kod muškaraca, slavonski su predstavnici koji su izborili nastup u završnici pojedinačnog prvenstva RH, koje se za 14 dana igra u Zagrebu, na kuglani "Grmoščica".

Pojedinačno prvenstvo RH - drugi dan kvalifikacija
Od 9 sati počinje drugi kvalifikacijski nastup na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce. Kod žena nijedna Slavonka se nije probila među 16. Teoretske šanse za prolaz, ali samo uz bolji današnji nastup nego jučer, imaju Margita Pačarek i Dalija Perković. Kod muškaraca čak 8 Slavonaca drži poziciju koji nudi prolazak u završnicu. Mario Liović je vodeći, dok među tom osmoricom nema Maria Mušanića, koji je jučerašnjim blijedim nastupom najavio da bi titulu mogao predati već nakon kvalifikacija.

Pojedinačno prvenstvo RH
U Zaprešiću i Zagrebu u tijeku je pojedinačno prvenstvo RH za muškarce i žene. Rezultate i video prijenos možete pratiti preko stranice HKS-a.

Mario Mušanić
Po 5. naslov?
15 Slavonaca u Zagrebu i Zaprešiću
Predstojeći vikend donosi kvalifikacijski nastup na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske. Nakon regionalnih kvalifikacija pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske izborili su po 31 kuglač i kuglačica. Njima se priključuju branitelji naslova, Valentina Gal Mesarić i Mario Mušanić.

Prvoplasirani
Mario Liović prvak Regije
U zanimljivoj završnici Mario Liović je uzvratio Željku Rupčiću za izgubljenu županijsku titulu. Treći je ponovo Matija Tutnjević, dok je vodeći poslije prvog nastupa, Darko Zovko, završio na šestom mjestu. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila su desetorica prvoplasiranih.

Pojedinačno Regije - Požega
U tijeku je prvi nastup igrača na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok, koji se odigrava u Požegi. Drugi nastup je sutra na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 10 sati. U 17 sati žrijebani su parovi kupa Regije Istok za 2018. godinu.

Kreće Liga prvaka, pojedinačno Regije u Požegi i Osijeku
Prvoligaši su odigrali prvi dio prvenstva, nastavak slijedi 13. siječnja 2018. godine. U međuvremenu će se odigrati 1. kolo Lige prvaka te pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i juniore.

  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!