gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 
Matija Tutnjević
Najbolji u Novskoj
Osječki prvoligaši polovično
Osijek je pobjedio u Novskoj, Kandit remizirao protiv Grmoščice, dok su kuglačice Osijeka 97 teško poražene u Koprivnici.

Osječki dvojac ponovo u goste
Kandit je ponovo domaćin, sutra u goste dolazi Grmoščica. Preostala dva prvoligaša ponovo igraju u gostima. Kuglači Osijeka igraju u Novskoj dok će kuglačice Osijeka 97 gostovati u Koprivnici. B-ligaši Đurđenovac i Željezničar igraju kod kuće, dok će regionalni derbi u Virovitici igrati domaća Šećerana Viro i Fortuna.

Prvoplasirani parovi prošle sezone
Prijavljeno 11 parova
Za parovno prvenstvo juniora Regije Istok prijavilo se 11 parova. Natjecanje će se održati u nedjelju, 24. rujna 2017.g., na kuglani SRC "Vijuš" u Slavonskom Brodu. Nastup na parovnom računa se i kao prvi nastup za pojedinačno prvenstvo, koje će se drugim nastupom završiti u Osijeku, 1. listopada 2017.g.

Kandit pobjedio Novsku, porazi Osijeka i Osijeka 97
Zbog kvara staze 5 na Pampasu se igralo na 4 staze. Novska je bila blizu boda, ali je Željko Biloš donio onaj presudni treći igrački poen. Osijek je slabo odigrao u Bjelovaru, dok su Osječanke pomalo neočekivano osvojile 2 poena u Poreču.

KK Kandit
Kandit otvara protiv Novske
Prvoligašku sezonu na Pampasu otvaraju Kandit i povratnik Novska. Osijek gostuje u Bjelovaru, a kuglačice Osijeka 97 u Poreču. Startaju i B-ligaši, Fortuna dočekuje Lepoglavu, Đurđenovac Sirelu, dok Željezničar gostuje kod imenjaka u Čakovcu. Sliku i tijek rezultata na Pampasu možete pratiti putem linka http://kuglanje.opal.com.hr/ , a ostale rezultate preko Aplikacije HKS-a.

ŽKK Osijek 97
Povratnice u prvoligaško društvo nakon 6 godina
U subotu starta 26. ekipno prvenstvo Hrvatske
U subotu kreću kuglačka prvoligaška natjecanja, po 26.-i put otkako je samostalne Hrvatske.

Raspis za juniore
Parovno prvenstvo Regije Istok za igrače do 23 godine održat će se 24. rujna 2017.g. u Slavonskom Brodu. Nastup na tom natjecanju vrednovat će se i za pojedinačnu konkurenciju, u kojoj će se drugi nastup odraditi na kuglani Pampas u Osijeku, sedam dana kasnije.

PRIVITCI:
17 Raspis juniori
HOD 2017 KK Osijek
Hrvatski olimpijski dan
U sklopu obolježavanja Hrvatskog olimpijskog dana danas se na Pampasu igraju dvije utakmice. Od 14 sati igraju ŽKK Osijek 97 i MKK Brod, a od 17 sati KK Osijek i KK Donji Andrijevci. Obje utakmice možete pratiti uživo.

Tri prvoligaške provjere
Sutra na Pampasu osječki prvoligaški klubovi imaju posljednje provjere pred početak nove sezone. Prvi startaju kuglači Kandita, koji od 10:15 igraju protiv Belišća. U sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana kuglačice osijeka 97 igraju protiv muške ekipe Broda, a od 17 sati Osijek protiv Donjih Andrijevaca.

Donji Andrijevci-Osijek
Pobjeda Osijeka u Đakovu
U sklopu priprema za novu sezonu, koja starta za 10 dana, kuglači Osijeka odigrali su prijateljsku utakmicu u Đakovu protiv Donjih Andrijevaca. U pobjedi 7-1 posebno se istakao mladi Matija Tutnjević (630), uz iskusne Liovića (636) i Pušića (616), jedini koji je rušio preko 600 čunjeva. Isti klubovi odigrat će uzvratni meč na Pampasu u subotu od 17 sati, u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana. A taj dan obilježit će i kuglačice Osijeka 97, koje će odigrati utakmicu protiv kuglača Broda. Početak te utakmice je u 14 sati.

  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!