gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 
Đakovo - Osijek 97 6-2
U zanimljivoj utakmici domaće kuglačice povele su prvi puta početkom posljednjeg čišćenja i prednost do kraja podigle na konačnih 33 čunja razlike.

KK Osijek - pobjednik kupa 2016
Neće braniti naslov u 2017.-oj.
Kup RH i Regije Istok
U novoj sezoni kup natjecanje će se odigravati u nešto izmijenjenoj shemi. Završnica Kupa RH (16 ekipa) rezervirana je za prvoligaške ekipe (po 10 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji), dok će preostalih 6 mjesta popuniti predstavnici regija. U kup natjecanju po regijama obvezni su nastupiti svi 1.b-ligaši i 2.-ligaši, dok klubovi iz preostalih liga to pravo mogu ostvariti slobodnom prijavom.

Produženi vikend
Nadolazeći kuglački vikend počinje već sutra (četvrtak), kada se u Đakovu sastaju kuglačice Đakova i Osijeka 97, sa početkom u 17:30 sati. U ranijem terminu igrat će i prvoligaši Osijeka, koji će u petak ugostiti splitskog Poštara. Utakmica je na programu od 16 sati.

KK Đurđenovac
Vodeći i jedini neporaženi drugoligaš
Gostujućim pobjedama do vrha tablice
Đurđenovac i Osijek 97 jedini su od osječko-baranjskih ligaša uspjeli pobjediti na gostovanjima ovog vikenda, pri čemu su Osječanke poboljšale ekipni rekord kuglane u Pitomači. Objema ekipama to je omogućilo da zasjednu na vrh tablice. Zanimljiva je bila druga utakmica ženske druge lige, u kojoj su Đakovčanke srušile više čunjeva od domaćih Virovitičanki, ali sa samo jednim pojedinačnim poenom omogućile su domaćoj ekipi osvajanje prvih bodova. Na Pampasu je odigran prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije.

Pojedinačno županije
Na Pampasu je u 10 sati počelo pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije za seniore, u disciplini 2x120 hitaca. Prijavljeno je 29 igrača. 16 prvoplasiranih stječe pravo nastupa na prvenstvu Regije Istok, koje će se 26. i 27. studenoga održati u Slavonskom Brodu.

Subota
Prenosit ćemo utakmicu Kandit - Željezničar.

Kandit domaćin Čakovčanima, Osijek u Splitu
U subotu Kandit dočekuje Željezničar iz Čakovca i nema pravo na pogrešku. Osijek putuje na, poslije Zaprešića, najteže gostovanje - u Split kod Mertojaka.

SP 2017 M
Žrijeb za SP
Izvučene su grupe za SP 2017. U četvrfinalu se križaju grupe A i C odnosno B i D.

Prvoplasirani prošle sezone
Pojedinačno županije
Danas ističe rok za prijavu za pojedinačno prvenstvo Osječko-baranjske županije.

Prvoplasirani
Dario Radoš pobjednik sprinta
Juniorski sprint na Pampasu protekao je u znaku osječkih juniora, koji su osvojili prva tri mjesta. Drugu broncu osvojio je Adrian Belar iz zagrebačkog Medveščaka 1958.

  prethodno  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!