gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Traže se još tri imena
Poznato je već 5 četvrtfinalista kupa Regije Istok. Dva B-ligaša, osječki Željezničar i Fortuna, s uspjehom su prošli gostovanja na Pampasu. Požeški Obrtnik je slavio kod Silosa, a iznenađenja su priredili trećeligaši Brod i Lokomotiva, koji su nakon pobjeda u pretkolu protiv Zanatlije i Papuka, slavili protiv Donjih Andrijevaca i Nove Gradiške.

Tjedan kup utakmica
Siječanj je predviđen za odigravanje utakmica 1. kola kupa Regije Istok za muškarce. Sutra (ponedjeljak) igraju Monte-mont i osječki Željezničar (19 h), u utorak Lokomotiva SB - Nova Gradiška (17 h), a u srijedu Zrinski Pivovara - Fortuna (19 h). Prolaz u četvrtfinale već su izborili trećeligaš Brod i požeški Obrtnik.

Osijek oslabljen na Plitvicama
Kuglači Osijeka ponovo nastupaju bez Ivana Pušića. Ovaj puta, nažalost, zbog smrtnog slučaja. Tijekom puta dojavljeno je da mu je preminula majka, pa se Ivan morao vlakom iz Zagreba vratiti za Osijek.

Zimski vikend
Kandit dočekuje Bjelovara, Osijek putuje na Plitvice, odakle su kanditovci donijeli bodove u prošlom kolu. Derbi je na Grmoščici, gdje gostuje Zaprešić. Upitno će biti stanje na cestama, obzirom na snijeg koji je danas počeo padati, tako da je moguće da prvoligaši i ne odigraju kompletno kolo.

Dobro došli u Apsurdistan
Ovo vjerojatno ima samo u Hrvatskoj.

Osijek-Zaprešić
Osijek - Zaprešić
Prvi vikend donosi nastavak u natjecanjima IV. stupnja te u 2. HL žena i 3. HL Zone Osijek. U Osijeku gostuje Zaprešić. I nije to jedini derbi u Osijeku. Na kuglani HŽ gostuje neporaženi B-ligaš Novska. A Željezničar kod kuće je sposoban prekinuti tu seriju.

Vrbas 2017 - prvoplasirani
Dario RADOŠ pobjednik Vrbasa
Dario RADOŠ pobjednik je Božićnog turinira u Vrbasu. Za to su mu trebala 663 čunja, koja u konačnici nitko nije uspio preteći. Pa ni Vili ZAVARKO, koji je srušio 1 čunj manje - 662. Treće mjesto osvojio je Igor KOVAČIĆ sa 659 čunjeva.

Produženje registracije, finale u Vrbasu
Na stranici HKS-a objavljeni su način i termini produženja registracije za 2017. godine, pa se klubovi umoljavaju da se pridržavaju navedenog. U Vrbasu se igra finale Božićnog turnira, na kojem sudjeluju i Mario Mušanić, Mario Liović, Dario Radoš (KK Osijek) te Matko Bulka, koji trenutno nastupa za austrijski St. Polten.

Milenijska
Naslov odlazi u Slavonski Brod
Mama Snježana i sin Josip Filajdić pobjednici su turnira Obitelj na kuglani, koji je u petak održan na kuglani Pampas u Osijeku. U finalu su bili bolji od Branka i Nike Bogdanovića. Zlato za najbolju mamiku također odlazi u Slavonski Brod. Pobjedila je najstarija sudionica, Jelica Holjevac.

Obitelj na kuglani Plakat
Prijavljeno 35 tandema
Zaključen je broj prijavljenih za obiteljski kuglački turnir, koji će se 30. prosinca održati na kuglani Pampas u Osijeku. Nakon otkaza zbog bolesti i putovanja te propuštenih prijava, utvrđen je konačan broj prijava. A on je isti kao i lani - 35 tandema. Objavljen je raspored kvalifikacija, a kompletnog natjecanja objaviti će se sutra tijekom dana.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!