gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Mettingen - Osijek
Matija 675
Kuglači Osijeka se nakon osvojenog 8. mjesta na NBC pokalu (službeni bilten još nije ispravljen) nisu direktno vraćali kući, nego su svratili u Mettingen, gradić pokraj Stuttgarta, i odigrali prijateljski susret protiv istoimenog ligaša, za kojeg nastupa njihov nekadašnji član i juniorski reprezentativac Saša Andrijanić. U netom završenom susretu briljirao je Matija TUTNJEVIĆ, sa novim rekordom kuglane koji sada glasi 675 čunjeva.

Eurokupovi - subota
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb igraju mečeve za 3. mjesto. Istra Poreč igra polufinale protiv Slovenki.

KK Osijek u Muenchenu
Zaprešić u finalu, Istra u polufinalu, Osijek deveti
Zaprešić je izborio finale Europapokala, Mertojak i Zagreb su izgubili polufinalne mečeve. Sutra Porečanke igraju za finale NBC pokala. Kuglačice Splita su ostale kratke 13 čunjeva. Poštar je osmi, a Osijek deveti. Za Osijek danas igrali Hrvoje Harkanovac (264 + Marko Tomić 301), Dario Radoš (611) i Mario Mušanić (645).

Matija Tutnjević - 619
Otvara Matija
Matija Tutnjević otvorio sa 619. Mario Liović također 619 čunjeva. Pušić 577. Polufinale je za Osječane dosta daleko. U Blanskom polufinale izborili oba naša predstavnika, Mertojak kao trećeplasirani i Zagreb kao četvrtoplasirane. Polufinale je izborio i Zaprešić, kao drugoplasirani, i sutra igra protiv Szegeda.

KK Osijek
Ujutro za Muenchen
Danas startao Weltpokal
Europski kuglački tjedan počeo je već danas u Blanskom. Za Mertojak je igrao Šarkezi i ostvario 571 čunj. U Hirschauu Mlaka i Zaprešič startaju sutra, dok NBC pokal počinje tek u četvrtak.

2018 U-23 prvoplasirani
Matija Tutnjević i Lovro Buzov
Pampas je jučer bio nesretan za domaćine. Bodovi odoše u Zagreb, Zaprešić i Slavonski Brod. Kandit je uvjerljivo slavio u Rijeci. Juniorske naslove osvojili su Matija TUTNJEVIĆ i Lovro BUZOV.

Subota
Na Pampasu tri utakmice. Kuglačice Osijeka 97 dočekuju Zagreb, zatim derbi Osijeka i Zaprešića i na kraju Monte-mont protiv novajlije u drugoj ligi Broda.

Tramvaj - Pitomača
Tramvaj - Pitomača 7-1
Kuglači Tramvaja imali su uspješan start u novoj trećeligaškoj sezoni. Uvjerljivo su savladali Pitomaču rezultatom 7-1. U srijedu je Donji Miholjac slavio u Požegi kod Obrtnika rezultatom 5-3.

Osijek-Zaprešić
Pampas generalka za europski trojac
Ove subote na programu je treće prvoligaško kolo, nakon kojeg slijedi stanka zbog europskih kupova. A čak tri hrvatska predstavnika na tim natjecanjima u subotu nastupa na Pampasu.

Sl. Brod - parovi
Naslov u Osijek
Hrvoje Harkanovac i Matija Tutnjević osvojili su naslov juniorskih parovnih prvaka Regije Istok, na prvenstvu koje jedanas održano u Slavonskom Brodu. Drugo i treće mjesto osvojili su parovi domaćeg Zanatlije, Arijan Rukavina i Lovro Buzov odnosno Đuro Baričić i Nikola Martinović. Parovni nastup računa se i za pojedinačni plasman, Drugi nastup je iduće nedjelje u Osijeku.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!