gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Osijek II i HT u četvrtak
Zbog pojedinačnog prvenstva Regije Istok, koje se ovog vikenda održava u Slavonskom Brodu, utakmica 8. kola 3. HL Zone Osijek između Osijeka II i HT-a odigrat će se u četvrtak, 24.11.2016.g., na kuglani Pampas, sa početkom u 20 sati.

2017 poj žup prvoplasirani
Osijeku prva tri mjesta
Mario Mušanić osvojio je naslov županijskog prvaka, ispred klupskih kolega Ivana Pušića i Maria Liovića. Najboljih 16 nastupit će na prvenstvu Regije Istok, koje se narednog vikenda održava u Slavonskom Brodu.

Kandit-Osijek 19-11-2016
Derbi pripao Osijeku
Osijek je slavio, u dosta neizvjesnoj završnici, 5-3.

Željezničar B - Zabok
Kolo u znaku gradskih derbija
Gradski derbiji u Osijeku i Zagrebu nekada su bili i hrvatski derbiji, utakmice koje su odlučivale o prvaku države. Ali i dalje su to utakmice posebnog naboja. I primat u gradu je nešto za što vrijedi boriti se. A pravi derbi igra se u Splitu, gdje je Zaprešić znao prosipati bodove u posljednje vrijeme. Poštarovci igraju za sebe, ali i za svog gradskog suparnika.

Tanja Tokić
Prvakinja Regije 2016.
Prijave još samo danas
Pojedinačno prvenstvo Regije Istok za seniore i seniorke održat će se 26. i 27. studenoga u Slavonskom Brodu. Na prvenstvu nastupaju 32 seniora, prema županijskim kvotama ostvarenih temeljem prošlogodišnjeg plasmana. Seniorke nastupaju prema slobodnoj prijavi, a upravo danas je posljednji dan za prijavu. Do sada je prijavljeno 13 seniorki (Obrtnik SB - 5 i Osijek 97 - 8).

Kandit-Osijek 28-11-2015
U susret derbiju
U subotu završava prvi dio natjecanja u 1. HL , gotovo tradicionalno, gradskim derbijem između Kandita i Osijeka. Iako položaj na tablici to možda sugerira, ali favorita u ovom susretu nema. Prvenstveno zato što je u osam domaćih utakmica osječkih klubova najbolji rezultat ostvario Kandit, što mu ipak nije bilo dovoljno za osvajanje bodova protiv Zaprešića.

U-18 prvoplasirani tandemi
Matej Cvitanušić i Martin Obad najbolji tandem
Mladi juniori Osijeka osvojila su prva dva mjesta na državnom prvenstvu tandema, koje je danas završeno na Pampasu. Matej Cvitanušić i Martin Obad bili su bolji od Nike Boganovića i Hrvoja Harkanovca. Treće mjesto podijelile su Ponikve i Goranin. U 15 sati nastup na pojedinačnom županijskom prvenstvu imaju Ivan Pušić i Dario Radoš (I. nastup) te Vlado Fotak i Davor Rončević (II. nastup).

Subota
Uvodne utakmice ovog vikenda odigrane su u četvrtak u Đakovu i petak na Pampasu. Danas Kandit gostuje u Splitu.

KK Poštar Split 2016-2017
Bez počasnog poena
Osijek - Poštar 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina. Gosti su bili blizu ponekog pojedinačnog poena (Totić, Kolić, Grubar), ali to je bilo sve.

PRIVITCI:
8 Osijek-Poštar
KK Osijek 2016-2017
Dvostruki sraz Osječana i Splićana
Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva 1. HL muškaraca, splitski Poštar, gostuje danas na Pampasu. Želi li zadržati priključak s vodećima Osijek danas ne smije kiksati. Utakmica počinej u 16 sati. Kandit sutra gostuje kod Mertojaka, jedine ekipe koja je porazila poštarovce, i koja je u ovom trenutku možda i najveći kandidat za osvajanje naslova prvaka.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!