gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 
Mušanić pobjednik 2015.
Mario u društvu organizatora, Jovice i Dragoslava Štikovca
Mušanić brani naslov
Nakon Junaković kupa u Apatinu će se održati Memorijal Đure Štikovca. Turnir je na programu u subotu, 27. kolovoza 2016. godine. Naslov brani Mario Mušanić.

KK Kandit
Detalj sa jednog od prijašnjih turnira
Kandit u Apatinu
U Apatinu se od petka do nedjelje održava međunarodno ekipno natjecanje JUNAKOVIĆ CUP 2016. Redovni sudionik tog natjecanja je KK Kandit iz Osijeka. Uz njih sudjelju još KK Crvena Zvezda iz Beograda, KK Sloboda iz Tuzle, KK Kordun iz Klajićeva, KK Apatin i selekcija Apatina. Kanditovci su u grupi sa selekcijom Apatina, protiv kojih igraju u petak, i Slobodom iz Tuzle, protiv kojih se sastaju u subotu. Po dvije prvoplasirane ekipe igraju u nedjelju polufinale, nakon kojeg će pobjednici igrati finale, a poraženi za 3. mjesto.

Licenciranje sudaca
U subotu, 3. rujna 2016. godine, na kuglani Pampas u Osijeku provest će se licenciranje sudaca sa područja Osječko-baranjske županije. Licenciranju moraju pristupiti svi suci koji žele suditi u nastupajućoj sezoni, a istekla im je ili im ističe licenca u rujnu mjesecu. Licenciranju također mogu pristupiti svi suci koji su bili neaktivni proteklih sezona i žele se ponovo aktivirati, kao i kandidati za nove suce.

Osijek-Pecs 2016
Osijek - Pecs
Selekcija Osijeka je zadržala tradiciju nepobjedivosti na domaćem terenu. Najbolji pojedinac bio je Mario MUŠANIĆ. Na sprinterskim turnirima pobjedili su Josip HORŽITZKY (muškarci), Margita PAČAREK (žene) i Ivica HARKANOVAC (rekreativci).

Osijek-Pecs 2015
Gosti iz Mađarske na otvorenju sezone
Tradicionalni, 40.-i po redu susret kuglačkih selekcija gradova prijatelja Osijeka i Pečuha, održat će se u subotu, 13. kolovoza, na kuglani Pampas u Osijeku.

Izvlačenje startnih brojeva
Izvlačenje startnih brojeva za lige Regije Istok održat će se sutra (četvrtak), na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 16 sati.

ŽKK Osijek - 1. trening 2016
Startale i kuglačice
Kuglačice ŽKK Osijek 97 održale su večeras prvi trening na kuglani Pampas. Trening su odradile: Anđelka Dobek, Andrea Đimoti, Mirjana Gorup, Marina Matković, Margita Pačarek, Štefica Pofuk i Renata Žuža. Zbog ozljede mirovala je Zorica Todić, dok su Iva Belani-Kizivat i Tanja Tokić još na odmoru.

Kuglana Pampas
Od sutra na Pampasu
Na Pampasu su obavljeni potrebni zahvati i kuglana je spremna za početak nove sezone. Prvi treninzi počinju sutra (ponedjeljak). Prva natjecanja biti će već 13. kolovoza, kada gostuje selekcija Pečuha kod domaće osječke. Nažalost, samo u muškoj konkurenciji. U sklopu cjelodnevnog druženja odigrat će se i prigodni turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji, za sve nazočne na kuglani toga dana.

Iva Belani-Kizivat
Nova članica ŽKK Osijek 97
Završen prijelazni rok
Zaključen je prijelazni rok u Hrvatskoj. U Osječko-baranjskoj županiji nije bilo zvučnijih prelazaka.

Pripreme za Zaprešić
Dio igrača koji su trenutno u Osijeku već tri dana nižu krugove na Srednjiki
Na startu protivnici sa kraja sezone
Žrijebani su startni brojevi za 1. HL žena i muškaraca te 1. B HL sjever. U prvom kolu osječki prvoligaši igrat će protiv ekipa s kojima su i zatvorili prošlu sezonu. Osijek gostuje kod Zaprešića (finalisti kupa), dok Kandit dočekuje suparnika iz netom završenih kvalifikacija - Velebit.

  prethodno  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!