gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Milenko Nikolić - 637
Uspješni osječki drugoligaši
Dobar vikend za osječke drugoligaše. Monte-mont je u Belišću iznenadio vodećeg Đurđenovca, u susretu u kojem je Zoran Prodanović u momentima podsjetio na svoje najbolje dane. U Osijeku je briljirao Milenko Nikolić (637) i dovukao pivarce do pobjede protiv Silosa, u meču gdje Silosu bod nije bio daleko. Kuglačice Osijeka 97 tek su u predzadnjem setu osigurale važnu pobjedu u Virovitici i povećale prednost na tri boda u odnosu na drugoplasirane Đakovčanke, koje su tijesno poražene u Slavonskom Brodu.

Hrvoje Harkanovac
Uspješno asistirao za Darijevu drugu titulu.
Dario i Hrvoje prvaci Hrvatske
Juniorski par KK Osijeka, Dario RADOŠ i Hrvoje HARKANOVAC, osvojio je naslov prvaka Hrvatske, na prvenstvu održanom jučer u Zaprešiću. Vrlo dobri su bili i Matija Tutnjević i Niko Bogdanović, koji su osvojili 5. mjesto. Kod djevojaka slavio je par Mlake, Ana Jambrović i Milana Pavlic.

KK Poštar Split
Gosti na Pampasu
Veliki derbi u Splitu
U Splitu igraju Mertojak i Zaprešić. Pobjednik je moguće i budući prvak Hrvatske. Kandit protiv Poštara lovi bodove za mirniju završnicu, Osijek u Bjelovaru pokušava spasiti izlazak u Europu.

Završnica prvenstva parova
Na Pampasu se od 10 do 15 sati odigrava završnica parovnog prvenstva Osječko-baranjske županije. U Đakovu i Belišću igraju se posljednje drugoligaške utakmice 11. kola.

Subota
Igra se liga prvaka, parovno županije i ligaške utakmice (osim 1. HL). BAMBERG - ZAPREŠIĆ 1-7.

Savez promijenio kralja
Kancelarija Saveza preseljena je iz Ulice kralja Zvonimira u Ulicu kralja Petra Svačića broj 67, u sportsku dvoranu Jug II.

Matija Tutnjević i Zvonimir Horžitzky
Lanjski pobjednici parovnog prvenstva
Liga prvaka, prvoligaši miruju
Sutra se igraju prve utakmice 2. kola Lige prvaka, stoga prvoligaši imaju pauzu. Zaprešić gostuje u Bambergu, a Riječanke dočekuju Rumunjke. U Đakovu regionalni derbi igraju B-ligaši Fortuna i Pakrac. Osječki Željezničar gostuje u Velikoj Gorici, a belišćanski imenjak u Varaždinu.

Naslovi Admiralu i Zanatliji
U Slunju i Slavonskom brodu odigrano je parovno prvenstvo RH za mlađe juniorke i mlađe juniore. Kod djevojaka naslov su obranile Tea Dragičević i Tamara Sinković iz zagrebačkog Admirala, dok su kod muškaraca naslov osvojili domaći igrači Lovro Buzov i Mihael Grivičić. Osječani Niko Bogdanović i Hrvoje Harkanovac izgubili su drugo mjesto za slabije čišćenje.

Tramvaj-Slatina
Subota
Na Pampasu četverostruki program. Središnja utakmica je ona u 14:30, u kojoj se sastaju prvoligaši Osijek i Grmoščica.

Kompletira se karavana
Ovog vikenda svi su u pogonu. Osijek igra važnu utakmicu protiv Grmoščice u borbi za treću poziciju u prvenstvu. Kandit gostuje kod pojačanog fenjeraša iz Kranjčevićeve. U Splitu je gradski derbi. Mertojak čuva prvu poziciju, a Poštar lovi treću. I osječki Željezničar gostuje kod fenjeraša u Sisku. Fortuna će u Zabok dok belišćanski Željezničar dočekuje Ceste.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!