gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Subota

Osječani na teškim ispitima
Težak vikend je pred osječkim prvoligašima. Kandit dočekuje vodeći Zaprešić, dok kuglačice Osijeka 97 i kuglači Osijeka gostuju na Grmoščici, kod trenutno drugoplasiranog Admirala i trećeplasirane Grmoščice.

2018 U-23 2 i 3 mjesto
Slavonci najbolji
Zanatlija iz Slavonskog Broda ekipni je prvak Hrvatske u konkurenciji juniora. Drugi je Osijek, a treći Klek iz Ogulina.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M kraj
Subota
Subota na Pampasu otvaraju juniori, od 10 do 13 sati, nakon čega slijede 3 prvenstvene utakmice.

PRIVITCI:
Ekipno U-23 M 3
Osijek-Kandit četvrtfinale kupa RH 2017
Stari dobri derbi
Bez obzira na vremenske prilike jedna utakmica će se svakako odigrati. Na Pampasu se igra gradski derbi između Osijeka i Kandita. U predigri kuglačice Osijeka 97 igraju protiv Endi Tekstilca. Osječanke su došle do ruba provalije. Teorija o opstanku još postoji, a ona uključuje pobjedu protiv Zagrepčanki, sve ostalo je korak naprijed (prema provaliji).

Za Dan žena u Slavonski Brod
U Slavonskom Brodu 8. ožujka održat će se zanimljivo kuglačko natjecanje. Prijave se primaju od 5. ožujka.

Ništa od utakmice
Vremenske neprilike onemogućile su dolazak kuglača Pakraca na večerašnju kup utakmicu u Osijeku. Novi termin odigravanja odredit će se naknadno.

Fortuna u polufinalu, večeras pada odluka o četvrtom polufinalisti
Kuglači Fortune sinoć su u Slavonskom Brodu pobjedili Đurđenovac i plasirali se u polufinale kupa Regije Istok, gdje ih u Požegi čekaju Nove nade. Večeras u 19 sati na Pampasu igraju Monte-mont i Pakrac. Pobjednika tog susreta čeka gostovanje u Belišću kod Željezničara.

Subota

KK Tramvaj
U prigodi za preuzimanje liderske pozicije
Derbi na Grmoščici, ali i na Pampasu.
Derbi 14. kola kod muškaraca igraju Grmoščica i Mertojak, utakmica u kojoj može pasti odluka o drugom mjestu. Osijek gostuje u Splitu kod Poštara, a Kandit dočekuje Bjelovara. Kuglačice Osijeka 97 gostuju u Vrbovskom. U slučaju poraza šanse za opstanak bile bi svedene na minimum.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!