gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
2017 poj žup prvoplasirani
Osijeku prva tri mjesta
Mario Mušanić osvojio je naslov županijskog prvaka, ispred klupskih kolega Ivana Pušića i Maria Liovića. Najboljih 16 nastupit će na prvenstvu Regije Istok, koje se narednog vikenda održava u Slavonskom Brodu.

Kandit-Osijek 19-11-2016
Derbi pripao Osijeku
Osijek je slavio, u dosta neizvjesnoj završnici, 5-3.

Željezničar B - Zabok
Kolo u znaku gradskih derbija
Gradski derbiji u Osijeku i Zagrebu nekada su bili i hrvatski derbiji, utakmice koje su odlučivale o prvaku države. Ali i dalje su to utakmice posebnog naboja. I primat u gradu je nešto za što vrijedi boriti se. A pravi derbi igra se u Splitu, gdje je Zaprešić znao prosipati bodove u posljednje vrijeme. Poštarovci igraju za sebe, ali i za svog gradskog suparnika.

Tanja Tokić
Prvakinja Regije 2016.
Prijave još samo danas
Pojedinačno prvenstvo Regije Istok za seniore i seniorke održat će se 26. i 27. studenoga u Slavonskom Brodu. Na prvenstvu nastupaju 32 seniora, prema županijskim kvotama ostvarenih temeljem prošlogodišnjeg plasmana. Seniorke nastupaju prema slobodnoj prijavi, a upravo danas je posljednji dan za prijavu. Do sada je prijavljeno 13 seniorki (Obrtnik SB - 5 i Osijek 97 - 8).

Kandit-Osijek 28-11-2015
U susret derbiju
U subotu završava prvi dio natjecanja u 1. HL , gotovo tradicionalno, gradskim derbijem između Kandita i Osijeka. Iako položaj na tablici to možda sugerira, ali favorita u ovom susretu nema. Prvenstveno zato što je u osam domaćih utakmica osječkih klubova najbolji rezultat ostvario Kandit, što mu ipak nije bilo dovoljno za osvajanje bodova protiv Zaprešića.

U-18 prvoplasirani tandemi
Matej Cvitanušić i Martin Obad najbolji tandem
Mladi juniori Osijeka osvojila su prva dva mjesta na državnom prvenstvu tandema, koje je danas završeno na Pampasu. Matej Cvitanušić i Martin Obad bili su bolji od Nike Boganovića i Hrvoja Harkanovca. Treće mjesto podijelile su Ponikve i Goranin. U 15 sati nastup na pojedinačnom županijskom prvenstvu imaju Ivan Pušić i Dario Radoš (I. nastup) te Vlado Fotak i Davor Rončević (II. nastup).

Subota
Uvodne utakmice ovog vikenda odigrane su u četvrtak u Đakovu i petak na Pampasu. Danas Kandit gostuje u Splitu.

KK Poštar Split 2016-2017
Bez počasnog poena
Osijek - Poštar 8-0
Uvjerljiva pobjeda domaćina. Gosti su bili blizu ponekog pojedinačnog poena (Totić, Kolić, Grubar), ali to je bilo sve.

PRIVITCI:
8 Osijek-Poštar
KK Osijek 2016-2017
Dvostruki sraz Osječana i Splićana
Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva 1. HL muškaraca, splitski Poštar, gostuje danas na Pampasu. Želi li zadržati priključak s vodećima Osijek danas ne smije kiksati. Utakmica počinej u 16 sati. Kandit sutra gostuje kod Mertojaka, jedine ekipe koja je porazila poštarovce, i koja je u ovom trenutku možda i najveći kandidat za osvajanje naslova prvaka.

Đakovo - Osijek 97 6-2
U zanimljivoj utakmici domaće kuglačice povele su prvi puta početkom posljednjeg čišćenja i prednost do kraja podigle na konačnih 33 čunja razlike.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!