gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Obitelj na kuglani
Sudionici 2017.g.
Prosinac - mjesec turnira
Prvenstvena pauza i blagdansko raspoloženje nisu razlog za nedolazak na kuglanu. Dapače, vrijeme je turnira, natjecanja na kojima po pravilu rijetko tko ostaje praznih ruku, bilo na stazi, švedskom stolu ili kod šanka...

Mario Liović prošlosezonski prvak RH
U obranu naslova
Borba za gornji dom
U subotu i nedjelju u Slavonskom Brodu igra se prvi krug završnice pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. 32 najboljih regionalnih predstavnika, uključujući i lanjske prvake, bori se za plasman među 16, kojim će osigurati nastup u završnici 14 dana kasnije.

Poj-reg-M-2019-prvoplasirani
Pet pehara u Osijek, prvaci Gorup i Liović
Završeno je pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. Odličja su kod žena osvojile kuglačice Osijeka '97. Prvo mjesto pripalo je Mirjani Gorup, drugo Andrei Kolak, a treće Marini Matković. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila je još i domaća igračica Kata Matanić. Kod muškaraca prvo mjesto osvojio je Mario Liović, ispred Darka Zovka i Maria Mušanića.

Subota
U Slavonskom Brodu se održava pojedinačno prvenstvo Regije Istok za žene i muškarce. U Zaprešiću igraju Zaprešić i beogradski Partizan, u Splitu Mertojak i češka Lokomotiva, utakmice 1. kola Lige prvaka.

Pojedinačno regije, Liga prvaka
Ovog vikenda u Slavonskom Brodu 18 kuglačica i 32 kuglača bore se za plasman na pojedinačno prvenstvo RH, koje će se sedam dana kasnije održati na istom mjestu, prvo kvalifikacije, a 14 dana kasnije i završnica po kup sistemu. Na državno će 4 prvoplasirane kuglačice i 9 prvoplasiranih kuglača te Mario Liović, kao branitelj naslova. U subotu u 17 sati obavit će se žrijeb kupa Regije Istok.

Kup Regije Istok
Žrijeb ekipnog kupa Regije Istok žena i muškaraca za 2019. godinu održat će se u subotu, 24. studenoga 2018., na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu, sa početkom u 17 sati. U kupu sudjeluje 5 ženskih i 17 muških ekipa. Naslove brane Obrtnik iz Nove Gradiške kod žena te Nove nade iz Požege kod muškaraca.

Pojedinačno u Slavonskom Brodu
Pojedinačno prvenstvo Regije Istok za muškarce i žene održat će se 24. i 25. studenoga 2018. godine u Slavonskom Brodu.

Nedjelja - slijepi na Pampasu
Prvoligaši i danas nastupaju na Pampasu. U okviru 1. HL slijepih i slabovidnih osoba održava se 3. kolo. Sudjeluje 9 ekipa iz Karlovca, Koprivnice, Požege, Rijeka, Slavonskog Broda, Varaždina, Zagreba i Osijeka - ukupno 43 kuglačice i kuglača. Natjecanje počinje u 9 sati.

Subota
Kandit dočekuje Zaprešić. Tijek utakmice može se pratiti preko linka OPAL, koji se nalazi u desnom stupcu na početnoj stranici Saveza.

Zaprešić na Pampasu
Prvoligaši su stigli do posljednjeg kola I. dijela prvenstva. U goste Kanditu dolazi Zaprešić, dok Osijek gostuje u Otočcu. Đakovčanke gostuju kod Endi-tekstilca. Na Fortuni gostuje Pakrac dok Đurđenovac gostuje u Zaboku.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!