gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Licenciranje sudaca
Uspješno licenciranje, prijave za juniorsko
U subotu je na Pampasu uspješno provedeno licenciranje dijela sudaca za 4-godišnje razdoblje. Pri tome je ispite za nove suce položilo 6 kandidata. U nedjelju je odigrana i prva utakmica 1. B lige, u kojoj je osječki Željezničar bio bolji od sisačkog Zanatlije. U tijeku su prijave za juniorsko prvenstvo regije Istok. Određena su i mjesta odigravanja državnih prvenstava.

Željezničar-Zanatlija
Željezničar - Zanatlija Sisak
Danas od 15 sati na kuglani HŽ-a prvenstvenu utakmicu igraju B-ligaši Željezničar i Zanatlija iz Siska. Utakmica se igra u ranijem terminu, na zahtjev Siščana.

KK Željezničar
U nedjelju otvaraju sezonu
Suci na Pampasu, pretpremijera na Želji
U subotu od 10 sati na kuglani Pampas počinje licenciranje kuglačkih sudaca, kojemu će pristupiti 17 sudaca kojima ističe licenca te 7 kandidata za nove suce. Licenciranje provodi Sudačka komisija HKS-a. U nedjelju na kuglani HŽ u Osijeku prvu utakmicu novooformljene 1.B lige igraju domaći Željezničar i Zanatlija iz Siska.

Kolonija Open
Danas je na programu završnica turnira u Slavonskom Brodu.

Najbolji
Vrhunske izvedbe u znaku Szegeda
Kuglači Szegeda obilježili su današnji turnir u Apatinu. Osvojili su prva tri mjesta (Kiss, Ernješi, Kovačić) iako su tu vrlo lako mogli biti Karsai (359 u prvih 60) i mladi Saša Mirković iz Banja Luke (356 u prvih 60). Potonji se posebno istakao u drugom setu, kada je poslije 178 u prvom fantastično startao u drugom setu (5 deveki, osmica, devetka), ukupno 117 u pune, pa devetka i osmica u čišćenje. Na semaforu je tada stajalo 312 u 47.-om hicu. Solidni nastupi Mušanića i Bogdanovića, dok je Radoš dobar plasman prokockao u posljednjem čišćenju (35). Odlična organizacija i čestitke braći Štikovac.

Mario Mušanić i Dario Radoš
Jaka provjera u Apatinu
Mario i Dario u Apatinu
U Apatinu se u subotu održava Memorijal Đuro Štikovac, međunarodni kuglački turnir, na kojem sudjeluje 40 igrača, a među njima i dosta poznatih imena. Naslov brani Mario Mušanić, a uz njega će od Osječana nastupiti Dario Radoš, koji je u posljednji tren uskočio umjesto bolesnog Maria Liovića, te Branko Bogdanović, inače član Zaprešića.

Licencirenja sudaca
Licenciranje sudaca Kuglačkog saveza Osječko-baranjske županije održat će se 3. rujna 2016. godine na kuglani Pampas u Osijeku, sa početkom u 10 sati. Krajnji rok za prijavu je srijeda, 24. kolovoza do 10 sati.

KK Kandit
Kandit treći
Kuglači Kandita osvojili su 3. mjesto na Junaković kupu.

Pobjeda Kandita, Osijek-Fortuna od 14 sati
Kandit i Crvena Zvezda pobjedama su startali na Junaković kupu, te vjerojatno osigurali nedjeljno polufinale.

Kandit danas u Banji Junaković, sutra Osijek-Fortuna na Pampasu
Danas počinje Junaković kup, međunarodni ekipni turnir koji se održava u Banji Junaković pokraj Apatina. Na turniru sudjeluju kuglači osječkog Kandita, koje danas očekuje utakmica protic selekcije Apatina. Drugi osječki prvoligaš u subotu na Pampasu igra trening utakmicu protiv đakovačke Fortune. Početak je u 14 sati.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!