prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće

Mario Mušanić
Ostao samo Mušanić
Mario Mušanić jedini je slavonski predstavnik koji je izborio nedjeljno polufinale, a samim time i prigodu obrane naslova prvaka. Protivnik u polufinalu je stari poznanik Darko Kasumović.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M.pdf
U Varaždinu se odigrava završnica pojedinačnog prvenstva RH. Satnica slavonskih predstavnika u osmini finala je slijedeća: Mario Mušanić-Dario Radoš - 12 h, Julija Horvat-Ana Jambrović - 13 h, Mario Liović-Matija Tutnjević - 14 h, Ivan Pušić-Bojan Vlakevski - 15 h. Dvojica Osječana imaju osiguran nastup u četvrtfinalu u 17 i 18 h.

PRIVITCI:
Shema-Ž
Shema-M
Završni vikend
U nedjelju ćemo saznati tko su novi pojedinačni prvaci Hrvatske u kuglanju. Završnica je u Varaždinu. Mjesto među 16 u muškoj i ženskoj konkurenciji izborili su Julija Horvat (ŽKK Đakovo) te Mario Liović, Mario Mušanić, Ivan Pušić, Dario Radoš i matija Tutnjević (KK Osijek). Obzirom na žrijeb Osijek će imati dvojicu igrača u četvrtfinalu. Igra se i posljednje kolo u 2. i 3. HL te treća utakmica pretkola kupa Regije Istok.

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

Danas nastavak kupa
Sinoć su kuglači Broda pobjedom nad požeškim Obrtnikom ostvarili plasman u osminu finala kupa Regije Istok,gdje ih čeka gostovanje kod belišćanskog Željezničara. Večeras se u Požegi sastaju Požega i Nova Gradiška.

Danas starta kup Regije Istok
Večeras u Slavonskom Brodu prvu utakmicu pretkola kupa Regije Istok igraju domaći Brod i požeški Obrtnik. Početak je u 18:30 sati.

Šestorka izborila završnicu
Petorica igrača Osijeka te Julija Horvat (ŽKK Đakovo) izborili su završnicu pojedinačnog prvenstva RH. Dalija Perković ostala je kretka 2 čunja.U osmini će međusobno igrati Osječani, Mario Mušanić protiv Daria Radoša, te Mario Liović protiv Matije Tutnjevića. Protivnik Ivana Pušića bit će Bojan Vlakevski. Julija Horvat igra protiv Ane Jambrović.

U Varaždinu je prvi dan kvalifikacija na pojedinačnom prvenstvu RH za žene i muškarce.

Mario Mušanić
Branitelj naslova
Mario Mušanić i Tihana Čavlović brane naslove prvaka
U subotu i nedjelju u Varaždinu se odigrava prvi, kvalifikacijski krug, pojedinačnog prvenstva Hrvatske za žene i muškarce. Među 64 plasiranih je i 15 Slavonaca (11 muškaraca i 4 žene). Naslove prvaka brane Tihana Čavlović i Mario Mušanić.

Gricko 2019 - sudionici
Grickov memorijal
Kvalitetni nastupi Tomislava Dumančića i Karla Šipoša, odlični dvojice Maria i vrhunski švargl Ivana Perkovića. Naravno, uz ugodno druženje, bio je to još jedan dan uspomena na nezaboravnog Gricka.

prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće