gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Osijek II - HT
Osijek II - HT 6-2
U unaprijed odigranoj utakmici 4. kola 3. HL Zone Osijek mladi kuglači Osijeka II slavili su u gradskom derbiju protiv ekipe HT-a.

Prvi bodovi Osječanki
Kuglačice Osijeka 97 uspjele su osvojiti prve prvoligaške bodove. Do pobjede su stigle praktički u posljednjim hicima. Gošće su vodile cijelu utakmicu, ali je u završnici zakazala njihova najbolja igračica Višnja Širola (26 posljednje čišćenje), a domaće igračice proigrale kad je bilo najpotrebnije. Osijek i Poštar su podijelili bodove, u utakmici u kojoj su i jedni i drugi bili blizu punom plijenu. Kandit je poražen u Bjelovaru.

Osijek 97 - Vrbovsko
Borba za prve bodove
Dva derbija na Pampasu
Kuglačice Osijeka 97 i Vrbovskog jedine su prvoligašice koje još uvijek imaju nulu u rubrici osvojeni bodovi. Nakon subotnjeg međusobnog susreta to će se ipak promijeniti. U nedavnim kvalifikacijama gošće su bile uspješnije. Poslije njih na programu je NBC derbi između Osijeka i Poštara. Prije 14 dana domaći su bili uspješniji od Splićana, koji trenutno imaju bod više od domaćina, pa se očekuje neizvjesna utakmica. Kuglački vikend večeras otvaraju Tramvaj i Orahovica.

Pojedinačno županije
Lanjski prvoplasirani
Prijave za pojedinačno
Pojedinačno prvenstvo muškaraca Osječko-baranjske županije održat će se u Đakovu i Osijeku. Prijave se primaju do konca mjeseca.

Marko Tomić
Uspješan povratak
Uzbudljivo na Pampasu
Dvije muške prvoligaške utakmice na Pampasu donijele su dosta uzbudljivih trenutaka, kao i vrhunskih prezentacija.

KK Mertojak
Prvak dolazi na Pampas
Kandit i Osijek domaćini
U subotu se na Pampasu igraju dvije prvoligaške utakmice muškaraca. Kandit - Mertojak u redovnom terminu te nakon nje Osijek - Velebit. Potonja se igra u Osijeku jer kuglana u Otočcu još nije spremna za odigravanje službenih utakmica.

U subotu dvostruki prvoligaški program na Pampasu
Nova kuglana u Otočcu još nije u funkciji, pa ćemo u subotu gledati dvije prvoligaške utakmice. U redovnom terminu od 14:30 Kandit dočekuje prvaka Mertojaka, sudionika završnice Svjetskog pokala proteklog vikenda. Od 17 sati Osijek, osmoplasirana ekipa se NBC pokala, dočekuje Velebit.

Svjetlost u Apatinu
Svjetlost prva u Apatinu
Kuglači Športske udruge slijepih "Svjetlost" iz Osijeka pobjednici su međunarodnog turnira slijepih "Trofej Beograd", koji je 7. listopada 2017. godine održan u Apatinu, u konkurenciji 10 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.

KK Zaprešić
Pobjednici Europapokala
Zaprešić pobjednik Europapokala
Plasman u završnicu europskih kupova izborila su 4 hrvatska predstavnika. U najkvalitetnijem natjecanju, Weltpokalu, završnicu su izborila oba predstavnika, Mertojak i Zagreb, ali u završnici su doživjeli poraze, što je rezultiralo plasmanima na 4. mjesto. U Eurokupu Zaprešić je stigao do samog vrha, dok su kuglačice Mlake zapele u kvalifikacijama (6. mjesto). U NBC pokalu Istra je poklekla u finalu, dok su ostali sudionici otpali u kvalifikacijama (Split 5. mjesto, Osijek neslužbeno 8. mjesto, Poštar neslužbeno 9. mjesto). Organizatorima u Muenchenu promaklo je 30 čunjeva Maria Mušanića, koji nisu evidentirani u službenom plasmanu.

Reg poj Ž prvoplasirane
Dalija Perković prvakinja Regije
U Muenchenu se igra završnica NBC pokala. U Đakovu žene odigrale drugi nastup na prvenstvu Regije Istok. Na državno će po dvije igračice Đakova i Osijeka 97, prvo i drugoplasirana Dalija Perković i Paulina Kopecki, te Mirjana Gorup i Margita Pačarek.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!