gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 
Željko Domazet i Ivan Dujmović
Radoš najbolji, oprostio se Dujme
U sklopu proslave 50. godina KK Obrtnik, u Požegi je odigran prijateljski susret između kluba slavljenika i selekcije Hrvatske, za koju su nastupila 4 juniora i 2 seniora. Prema očekivanju pobjedila je selekcija Hrvatske, čiji članovi su u završnoj fazi priprema za predstojeće svjetsko prvenstvo, koje će se održati tijekom svibnja u rumunjskom Cluju. Najbolji pojedinac bio je Dario RADOŠ sa 639 čunjeva. Kod domaćina najbolji je bio Tomislav ČAKALIĆ sa 543 čunja. Posljednji nastup u karijeri odradio je Ivan DUJMOVIĆ, ponajbolji požeški kuglač i aktualni predsjednik kluba.

KK Obrtnik Požega 2018
50. godina kuglačkog kluba Obrtnik Požega
Kuglački klub "Obrtnik" iz Požege slavi lijepu obljetnicu - 50 godina uspješnog djelovanja. Svečana proslava održat će se u četvrtak, 3. svibnja 2018. godine. Prvi dio održat će se na kuglani u Požegi, gdje će slavljenik od 16 sati igrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Hrvatske. Nakon toga slijedi svečana sjednica u domu Udruženja obrtnika u Požegi, na kojoj će biti podijeljena priznanja zaslužnim članovima.

Veterani 2018 - 1 blok
Subota
U Đakovu se igra treća utakmica doigravanja za 1. HL Ž. Na Pampasu je turnir veterana Osječko-baranjske županije. Finale je turnira u Pakracu, kvalifikacije u Zaprešiću. U Novskoj turnir igraju žene.

Prva meč lopta za Đakovčanke
Nastavlja se doigravanje za popunu 1. HL žena, u kojem nastupaju drugoligaške prvakinje. Kuglačice Đakova ponovo igraju kod kuće. Nakon Siscie u goste dolazi Karlovac. Pobjedom bi širom otvorile vrata 1. HL, obzirom da su Karlovčanke prvi susret izgubile od Siscie, i to kod kuće. Utakmica počinje u 14 sati. Sutra na Pampasu održava se turnir veterana na županijskom nivou. Ovog vikenda odigrava se završnica turnira u Pakracu i Novskoj, a u tijeku su kvalifikacije na turniru u Zaprešiću.

Pristigle 52 prijave
Za županijski turnir veterana prijavilo se 5 kuglačica i 47 kuglača. Turnir se održava na kuglani Pampas u subotu, 28. travnja, sa početkom u 10 sati.

Ivan Živković pobjednik Memorijala Mario Vinković
Ivan Živković pobjednik je VI. Memorijala Mario Vinković, koji je u ponedjeljak odigran u Đakovu. Grmoščica je protivnik Osijeku u četvrtfinalu kupa RH. Danas do 10 sati primaju se prijave za županijsko prvenstvo veterana.

Dario Radoš
Najbolji u Splitu
Prošao samo Osijek
Regija Istok u četvrtfinalu kupa RH ima će samo jednog predstavnika. Kuglači Osijeka su očekivano nadmašili Vrliku u Splitu, dok je Kandit pao protiv Mertojaka tek u posljednjim hicima. Bili su vrlo blizu SV-a. Kuglačice Osijeka 97 su slabo odigrale protiv Splićanki i zasluženo poražene.

DL 2018 osvajači trofeja
Pojedinačno divlje lige
U petak je na Pampasu održano pojedinačno natjecanje za sudionike divlje lige.

Kup RH
U subotu i nedjelju kreće deveto po redu izdanje ekipnog kupa RH za žene i muškarce. Osječki prvoligaši igraju protiv splitskih, Osijek 97 protiv Splita i Kandit protiv Mertojaka na neutralnoj kuglani u Ozlju, dok Osijek gostuje na Poljudu kod Vrlike. Regionalni pobjednici kupa igraju kod kuće, Nove nade protiv zagrebačkog Medveščaka 1958. i Obrtnik NG protiv Podravke. U tijeku su prijave za županijsko natjecanje veterana, kao i za turnire u Pakracu i Novskoj.

Iznenađenje na startu
Prvi dan gradske lige donio je veliko iznenađenje. Iako je poznato da rekreativci Zaštiteinspekta dobro igraju na kuglani "Grafičar", ipak se iznenađenjem može nazvati njihova pobjeda protiv Kandita. Zrinski je prema očekivanju dobio Dardu. U tijeku su prijave za žaupanijsko natjecanje starijih dobnih skupina.

  prethodno  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!