gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Pobjeda Silosa
Sinoć je u Đakovu odigrana prva utakmica (u ranijem terminu) 1. kola 2. HL Regije Istok za muškarce, u kojoj je domaći Silos, dosta tijesno, porazio kuglače Nove Gradiške. Gosti su vodili 3-1 i 23 čunja, ali je domaći dvojac Parač-Glavaš u posljednjem bloku preokrenuo rezultat u korist Silosa. Sutra (četvrtak od 17 sati) u ranijem terminu igraju se utakmice u Belišću (Željezničar-Lepoglava, 1.B HL) i Đakovu (Donji Andrijevci-Obrtnik PŽ, 2. HL M).

prvoplasirani
Dario i Hrvoje prvaci Regije
Dario Radoš je najbolji junior, a Hrvoje Harkanovac mlađi junior Regije Istok. Hrvoju je za dva čunja izmakla brončana medalja u starijoj kategoriji.

KK Osijek
Subota na Pampasu u znaku domaćina
Domaćini su ostvarili pobjede na Pampasu

KK Velebit
Ponovo na Pampasu
Velebit ponovo na Pampasu, kreću drugoligašice
Kuglači Velebita ponovo gostuju na Pampasu, ovaj puta protiv Osijeka. Kandit gostuje u Bjelovaru.

Prvoplasirani
Radoš - Harkanovac prvaci
Dario Radoš i Hrvoje Harkanovac najbolji su juniorski par Regije Istok. Kuglačice Đakova slavile su u unaprijed odigranoj utakmici 1. kola protiv Virovitičanki.

KK Kandit
Pobjeda na startu
Pobjeda Kandita, poraz Osijeka
Kandit je u zanimljivoj utakmici pobjedio Velebita, dok Osijek nije imao šansi kod prvaka.

Kandit
U očekivanju suparnika iz kvalifikacija
Otvaraju Kandit i Velebit
Kandit i Velebit otvaraju sezonu prvenstvenih utakmica na Pampasu. Osijek gostuje kod Zaprešića. Prvo B-ligaši igraju već drugo kolo, dok osječki Željezničar igra već treću utakmicu. U županijskom derbiju dočekuje đakovačku Fortunu. U ranijem terminu igraju Đakovo - Sloboda Tvin, utakmicu 1. kola 2. HL žena.

Zaprešić-Osijek
Već u 1. kolu...
Prvoligaši po 26.-i put
U subotu startaju prvoligaši, po 26.-i puta od osamostaljenja. Naslove prvaka do sada je osvojilo 7 ženskih i 6 muških ekipa. Rekorderi su Podravka sa 7 naslova kod žena i Zadar sa 9 naslova kod muškaraca. Posljednje sezone protiču u znaku Mlake (3 naslova u 5 sezona) i Zaprešića (4 uzastopna naslova). Kao glavni konkurenti nameću se Porečanke i Splićani (Mertojak).

Pobjednik 2013.
Željko Selak (lijevo), pobjednik 2013.
Festival rekreativnog kuglanja u Malom Lošinju
U Malom Lošinju se održava 18. festival rekreacijskog kuglanja, u periodu od 6. do 9. listopada tekuće godine.

HOD 2012.
Sudionici
Hrvatski olimpijski dan
U subotu je Hrvatski olimpijski dan (10.09.). Osječki sportaši ga tradicionalno obilježavaju na Srednjoškolskom igralištu, osim par iznimaka, a među njima su i kuglači, koji ga obilježavaju na svom objektu. Kuglana Pampas biti će otvorena za građanstvo u vremenu od 13 do 15 sati. Prije toga pokazni trening odradit će osječki prvoligaši Kandit i Osijek, a od 15 sati kuglačice Osijeka 97. Preporuka svim sudionicima je korištenje bijelih majica.

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
SPUK

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!