gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Prvoplasirani
Mario Liović prvak Regije
U zanimljivoj završnici Mario Liović je uzvratio Željku Rupčiću za izgubljenu županijsku titulu. Treći je ponovo Matija Tutnjević, dok je vodeći poslije prvog nastupa, Darko Zovko, završio na šestom mjestu. Plasman na prvenstvo Hrvatske ostvarila su desetorica prvoplasiranih.

Pojedinačno Regije - Požega
U tijeku je prvi nastup igrača na pojedinačnom prvenstvu Regije Istok, koji se odigrava u Požegi. Drugi nastup je sutra na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 10 sati. U 17 sati žrijebani su parovi kupa Regije Istok za 2018. godinu.

Kreće Liga prvaka, pojedinačno Regije u Požegi i Osijeku
Prvoligaši su odigrali prvi dio prvenstva, nastavak slijedi 13. siječnja 2018. godine. U međuvremenu će se odigrati 1. kolo Lige prvaka te pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i juniore.

Prvoplasirani
Željko Rupčić pojedinačni prvak
Odličnim nastupom na Pampasu Željko Rupčić je prestigao vodećeg Liovića za ukupno 3 čunja i osvojio naslov pojedinačnog prvaka županije. Drugi je Mario Liović, a treći Matija Tutnjević.

Matija Tutnjević
Najbolji Osječanin
Osijek pobjedio prvaka
Odlična utakmica na Pampasu. Obostrano borbena, uz dosta taktitiziranja što se tiče sastava i neizvjesna. Domaćin je odlučujuću prednost ostvario u prvom bloku, koju je sačuvao do kraja. Kuglačice Osijeka su ponovo tijesno poražene. Bod je, kao i u Rijeci, bio dostižan. Kandit je izgubio kod Poštara 5-3.

Tanja Tokić i Višnja Dragičević
Mogući sestrinski (djevojački Šarić) duel u subotu
Tromeč Split - Osijek za kraj
Posljednje prvoligaško kolo prvog dijela prvenstva donosi trostruki ogled splitskih i osječkih prvoligaša i prvoligašica.

Danas samo Mušanić preko 600
Završen je prvi nastup pojedinačnog prvenstva županije. Večeras u Đakovu samo je Mario Mušanić išao preko 600 i uspio se ubaciti u posljednji turnus drugog nastupa, koji se igra u nedjelju od 10 sati.

Danas nastavak pojedinačnog prvenstva županije
U Đakovu je danas kompletiran prvi nastup na pojedinačnom prvenstvu županije. Prvoligaški vikend donio je prvi poraz Zaprešića. Osijek je slavio u Rijeci, Kandit je neočekivano poražen od Velebita. Kuglačice Osijeka su prokockale bod na gostovanju u Rijeci.

KK Kandit
Čekaju Velebita
Dvostruki ogled Rijeka - Osijek
Nakon ogleda sa zagrebačkim prvoligašima prošlog tjedna slijedi isti takav duel protiv riječkih prvoligaša. U Rijeci igraju ŽKK Rijeka - ŽKK Osijek 97 (11:30) i MKK Rijeka - KK Osijek (15:00). Kandit na Pampasu dočekuje Velebit (14:30). Osječki Željezničar gostuje u Virovitici, Fortuna i Đurđenovac su domaćini Zaboku odnosno Obrtnik Torbaru. Vikend danas otvaraju Obrtnik - Monte-mont (15:30) i Tramvaj-HVIDR-a (19:00).

ŽKK Đakovo - pobjednice kupa Regije 2017
Kup Regije Istok za 2018.
U kupu Regije Istok za 2018. godinu nastupit će 17 ekipa kod muškaraca i standardnih 5 kod žena. U pretkolu kod muškaraca igrat će trećeligaši Nove nade iz Požege i Vodovod GV iz Vukovara. Žrijeb kupa održat će se 25. studenoga u Požegi, a posljednji termin za odigravanje finalnih utakmica je 8. travnja 2018. godine. Naslove brane Đakovo i požečki Obrtnik.

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!