prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće

Sudionici
Domaćini prvi, ispred Požeško-slavonske županije
Turnir županija protekao je u znaku domaće selekcije osječko-baranjske županije, koja je osvojila prvo mejsto, ispred Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije. Najbolji pojedinac bio je Mario Liović sa 613 čunjeva.

Turnir županija za kraj sezone
U nedjelju, 23. lipnja, na kuglani "Pampas" u Osijeku održat će se 20. turnir županijskih selekcija Regije Istok, u disciplini 4x120 hitaca. Sudjeluju 4 županijske ekipe, a početak je u 9:30.

KK Osijek-KK Apatin
Osijek - Apatin 4-4
Danas su na Pampasu prijateljsku utakmicu odigrali KK Osijek i KK Apatin, član srpske super lige (7. mjesto u protekloj sezoni). U nimalo humanim uvjetima rezultat je bio neriješen - 4-4 (11-13 3326-3312).

KK Osijek 3. u kupu 2019
Podravka i Mertojak pobjednici kupa, Osijek izborio nastup na NBC pokalu
Osijek je pobjedom protiv Zadra izborio odlazak na NBC pokal. Podravka je osvojila kup kod žena i Mertojak kod muškaraca.

Subota - polufinale kupa RH
U Splitu su igrane utakmice polufinala kupa RH. Đakovčanke su uvjerljivo poražene od Podravke, dok su kuglači Osijeka pružili dostojan otpor Zaprešiću i doživjeli minimalni poraz. Sutra od 8 sati igraju protiv Zadra za plasman na NBC pokal.

GL 2019 NN CB Devetka - 1 mjesto
CB Devetka i Janošević najbolji
Zanimljiva je bila borba za 1. i 3. mjesto u narodnom načinu. Damir Dumić je napravio prijelaz, Željko Knez nije, i pehar za prvaka otišao je CB Devetki. SURKOS je treće mjesto preoteo Canimeču, devetkom Vatroslava Barišića u posljednjem hicu. Najbolji pojedinac je Boris janošević, ispred Josipa Horžitzkog i Vatroslava Barišića.

U Slavonski Brod via Split
U subotu i nedjelju u Splitu se održava završnica kupa RH. Mjesta među 8 sudionika završnice izborile su kuglačice Đakova i kuglači Osijeka. Oboje su u mogućnosti izboriti nastup na NBC pokalu, koji se početkom listopada održava u Slavonskom Brodu. Đakovčankama na tom putu stoji Podravka iz Koprivnice, s kojima se susreću u subotnjem polufinalu. Osijek pak ne ovisi samo o sebi. Ukoliko Zadar pobjedi Mertojaka u polufinalu, onda odlazak na NBC pokal postaje gotovo nemoguća misija. Osijek bi tada trebao i osvojiti kup, što znači da bi trebalo prvo pobjediti Zaprešića, koji ove sezone ne zna za poraz.

Devetka - 1 mjesto
Devetka i Bogdanović najbolji
Ekipa Devetke osvojila je prvo mjesto u finalu gradske lige, ispred Osijek i Surkos-a. Najbolji pojedinac bio je Branislav Bogdanović sa 625 čunjeva, ispred Maria Liovića sa 609 i Damira Šimunovića sa 580 čunjeva. Finale u narodnom načinu je u petak od 19:30.

Poznati svi finalisti gradske lige
Večerašnjom pobjedom protiv Vodovoda GV-a kuglači Željezničara izborili su finale gradske lige u 4x120 hitaca, koje je na programu na kuglani Pampas u četvrtak od 17 sati. Finale u narodnom načinu na programu je u petak, od 19:30.

Finala gradske lige u četvrtak i petak
Finale gradske lige u disciplini 4x120 održat će se u četvrtak, na kuglani "Pampas", sa početkom u 17 sati. Plasman su izborili KK Zrinski Pivovara, SURKOS, KK Osijek, Devetka i Vrijednosnice Osijek, dok ćemo šestog finalistu saznati sutra. Pobjedi li KK Željezničar u utakmici protiv KK Vodovod GV, ulazi u finale i to kao prvoplasirana ekipa iz grupe A. Finalisti u narodnom načinu su HEP ESO-Plin, CB Devetka, Runda, Canimeč, Bolnica 1 i SURKOS. Finale je na programu u petak, sa početkom u 19:30 sati.

prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće