gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Muše brani naslov, tko će naslijediti Ines?
Sutra u Rijeci kreće završnica pojedinačnog prvenstva. Kod žena nema one najbolje (Ines Maričić), što ne znači da neće biti kvalitetnih i zanimljivih mečeva. Tu su Porečanke i Riječanke te Zagrepčanke, koje predvodi prvakinja iz 2015. Ana Bacan. Zanimljivost kod muškaraca je da nema izrazitog favorita. Igra se na neutralnoj kuglani, a činjenice da su o plasmanu u završnicu odlučivali promašaji, da su visoke rezultate donosile lude serije devetki u jednom setu i da je završnicu jedva izborio devetorostruki prvak Branko Bogdanović, govori da neće biti lakih mečeva i da sitnice mogu odlučivati o prolascima. U konačnici bi mogla odlučivati i tjelesna pripremljenost, jer poneki će odigrati 4 nastupa u manje od 24 sata.

Mini prijelazni rok
Mini prijelazni rok traje od 20. do 30. prosinca tekuće godine. Potrebni obrasci nalaze se na internet stranici HKS-a.

Pobjeda Lokomotive u pretkolu kupa
Kuglači trećeligaša Lokomotive iz Slavonskob Broda plasirali su se u glavni žrijeb kupa Regie Istok, nakon što su sinoć, u utakmici pretkola, pobjedili drugoligaša Papuka iz Pakraca, rezultatom 7-1 20-4 3187-2836. Protivnik u 1. kolu bit će im drugoligaš Nova Gradiška.

Dario Radoš
Obranio naslov
Dario Radoš obranio naslov
Dario Radoš osvojio je svoj treći naslov pojedinačnog juniorskog prvaka Hrvatske, izjednačivši se time sa Zoranom Prodanovićem. Kod juniorki najbolja je bila Ana Jambrović.

Dan grada 2016 najbolje ekipe
Kandit i Marko Jeličić najbolji na Pampasu
Na Pampasu se odigran turnir za Dan grada. Slavio je Kandit, ispred Zrinskog i kuglačica Osijeka 97. U Zaprešiću i Ozlju održava se juniorsko prvenstvo RH.

Subota
Zaprešić u Zalaegerszegu u sklopu Lige prvaka, juniori u Zaprešiću, juniorke u Ozlju + ligaške utakmice. To su kuglačka natjecanja koja nas očekuju ove subote i nedjelje.

Dario Radoš
Može li Dario do trećeg naslova?
U subotu i nedjelju u Zaprešiću najbolji juniori Hrvatske bore se za naslov pojedinačnog prvaka, kojeg brani čepinski Osječanin Dario Radoš. Dario je u prigodi da postane drugi igrač, poslije Zorana Prodanovića, sa tri naslova pojedinačnog prvaka. Kod djevojaka to je uspjevalo Nataliji Graber, Ines Vuka i Marijani Liović. Juniorke nastupaju u Ozlju.

Sudionici
Odličan duel dva Maria
Odlično su zaigrali dva Maria, Mušanić i Liović, na memorijalnoj utakmici posvećenoj ivici Grizelju - Gricku. Preko 600 išao je i Srećko Vuka. Bilo je to šesto okupljanje povodom prerane smrti popularnog đakovačkog kuglača.

Obitelj na kuglani Plakat
Obitelj na kuglani
Od danas se možete prijaviti za turnir "Obitelj na kuglani", koji će se održati 30. prosinca 2016. na kuglani "Pampas" u Osijeku.

Ivica Grizelj - Gricko (1953.-2010.)
Sjećanje na Gricka
Prođe i šesta godina bez Ivice Grizelja - Gricka. Memorijalna utakmica odigrat će se sutra (četvrtak) u 18 sati na kuglani Fortuna u Đakovu. Sat vremena prije sudionici i obitelj okupit će se kod Grickovog počivališta na đakovačkom groblju.

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!