gdje sam: POČETNA

Jadransko osiguranje
  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 
Subota

KK Osijek U-18
U nedjelju brane naslov
Kreće završnica
Ligaška natjecanja ulaze u završnu fazu. Više nema pauza, a niti vremena i mogućnosti za eventualne popravke. Najzanimljivije je u 1. ligi muškaraca, gdje Mertojak kreće u obranu boda prednosti pred Zaprešićem. Prva obrana je sutra na Grmoščici, preostaju još dvije u Osijeku.

Subota
Prvoligaši pauziraju. Igra se liga prvaka, igraju B-ligaši i svi regionalni.

Zaprešić odrađuje formalnost
Kuglači Zaprešića prolaz u završnicu Lige prvaka izborili su odličnim nastupom u Bambergu, pa u Zaprešiću odrađuju formalnost (trebaju 2 ekipna poena).

Hrvoje s novim trenerom
Hrvoje obranio naslov
Hrvoje Harkanovac obranio naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih juniora. Brzopotezna promjena trenera urodila je plodom. Prva kod djevojaka bila jeTea Dragičević. U kupu Regije Istok iznenađenje u Slavonskom Brodu. Domaći drugoligaš Slavonac pobjedio je osječkog B-ligaša Željezničara rezultatom 6-2.

Prvoplasirane
Naslov u Đakovo
Kuglačice Đakova, Marijana Majsterić i Dalija Perković, prvakinje su Regije Istok u parovima. Druge su Osječanke Marina Matković i Tanja Tokić, a treće Ivana Majić i Kata Matanić, članice Obrtnika iz Slavonskog Broda.

Liović-Radoš
Radoš-Liović ostali prvi
Na Pampasu je odigrano parovno prvenstvo Regije Istok. Plasman na državno izborila su po dva para Osijeka i Kandita. Sutra su na programu seniorke. Na Svjetskom kupu u nejmačkom Straubingu polufinale je izborila samo fenomenalna Klara Sedlar. Dario Radoš je ispao na setove. U Koprivnici i Zagrebu za naslove pojedinačnih državnih prvaka bore se mlađi juniori i juniorke.

Ligaši miruju
Iako nema ligaških utakmica, za predstojeći vikend ne može se reći da će biti nezanimljiv.

Poveli Radoš - Liović
Večeras je započelo parovno prvenstvo Regije Istok za seniore. U ranijem terminu, zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša, odigrala su dva domaća osječka para. Dario Radoš i Mario Liović bili su uspješniji od Željka Rupčića i Daria Šipala i trenutno vode, sa dosta respektabilnih 1220 čunjeva, što im gotovo sigurno osigurava plasman na državno prvenstvo.

Dario Radoš
Parovi Regije
Parovno prvenstvo Regije Istok održat će se na kuglani Pampas u Osijeku. U subotu su na programu muškarci, a u nedjelju žene. Zbog reprezentativnih obveza Daria Radoša (juniorski pojedinačni svjetski kup u Straubingu), par KK Osijeka nastupit će već sutra, sa početkom u 18 sati. Parirat će im jedan od plasiranih parova KK Kandita. Preostalih 14 parova igra u subotu.

  prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće
 

 
IZDVOJENE FORICE:
Hostel Centar

SPUK


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!