prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće

Obitelj na kuglani i Novogodišnja poslastica
Predstojeći vikend na kuglani Pampas održat će se dva turnira. U petak je na programu turnir u narodnom načinu Novogodišnja poslastica, u organizaciji Sporta za sve, dok je u subotu na programu turnir Obitelj na kuglani.

Čestitka

Željko i Tomislav Vidaković
Na turniru 10.-i put
Prijave do četvrtka
Prijave za Obitelj na kuglani primaju se do četvrtka. Do sada je prijavljeno 20 tandema. Ovo je deveto izdanje turnira po ovom formatu, bilo je osam pobjedničkih tandema. Samo su Darko Zovko i sin Pavao turnir osvajali dva puta. Na turniru je do sada sudjelovalo ukupno 166 kuglačica i kuglača. Na svim turnirima sudjelovali su Vlado Fotak, Matija i Milan Tutnjević te Željko i Tomislav Vidaković.

Mario Mušanić
Valentina Gal i Željko Košutić prvaci Hrvatske, srebro za Maria Mušanića
Valentina Gal je u finalu uvjerljivo porazila klupsku kolegicu Anu Jambrović, dok je Mario Mušanić prokockao vodstvo od 2-0 u setovima i dopustio da ga Željko Košutić u finišu pretekne.

Shema-M
Mario Mušanić
Ostao samo Mušanić
Mario Mušanić jedini je slavonski predstavnik koji je izborio nedjeljno polufinale, a samim time i prigodu obrane naslova prvaka. Protivnik u polufinalu je stari poznanik Darko Kasumović.

Shema-M.pdf
U Varaždinu se odigrava završnica pojedinačnog prvenstva RH. Satnica slavonskih predstavnika u osmini finala je slijedeća: Mario Mušanić-Dario Radoš - 12 h, Julija Horvat-Ana Jambrović - 13 h, Mario Liović-Matija Tutnjević - 14 h, Ivan Pušić-Bojan Vlakevski - 15 h. Dvojica Osječana imaju osiguran nastup u četvrtfinalu u 17 i 18 h.

Shema-M
Završni vikend
U nedjelju ćemo saznati tko su novi pojedinačni prvaci Hrvatske u kuglanju. Završnica je u Varaždinu. Mjesto među 16 u muškoj i ženskoj konkurenciji izborili su Julija Horvat (ŽKK Đakovo) te Mario Liović, Mario Mušanić, Ivan Pušić, Dario Radoš i matija Tutnjević (KK Osijek). Obzirom na žrijeb Osijek će imati dvojicu igrača u četvrtfinalu. Igra se i posljednje kolo u 2. i 3. HL te treća utakmica pretkola kupa Regije Istok.

Večeras skupština
Izborna skupština Kuglačkog saveza grada Osijeka održat će se večeras na kuglani "Pampas" u Osijeku, sa početkom u 18 sati.

Danas nastavak kupa
Sinoć su kuglači Broda pobjedom nad požeškim Obrtnikom ostvarili plasman u osminu finala kupa Regije Istok,gdje ih čeka gostovanje kod belišćanskog Željezničara. Večeras se u Požegi sastaju Požega i Nova Gradiška.

Danas starta kup Regije Istok
Večeras u Slavonskom Brodu prvu utakmicu pretkola kupa Regije Istok igraju domaći Brod i požeški Obrtnik. Početak je u 18:30 sati.

prethodno  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  sljedeće